door Kiki in Gezondheid  ·  37 Reacties

  • 6
  • 460x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lieff, maar 100 miljoen lijkt een schijntje als je bedenkt hoeveel geld er in al die jaren al gestort/gedoneerd/geschonken is.
Maar ik hoop het van harte! Het is een smerige en slopende ziekte.

4
1 Bleke Betty

Wij als particulieren moeten ook een steentje bijdragen, iedereen krijgt er eens mee te maken, zelf of liefhebbende mensen om je heen.
WAAROM, moeten de directeuren zo onsmakelijk veel verdienen van deze goede doelen stichting, dat is een van de redenen dat de mens de knip op de beurs houdt.

3
2 Kiki

Het is een investering van die ondernemers, wanneer er een medicijn ontwikkeld wordt, dan zal de winst weer terugvloeien.

1
3 kwatta

Medidijnen zijn er inmidels wel genoeg. Dat geld zouden ze beter in de natuurlijke geneeswijzen kunnen besteden.
Dat wordt genezen weer genezen ipv symptoombestrijding.

18
4 Anna van de Niemen

@4
De meer dan 25 natuurlijke 'genees'wijzen waar Sylvia Millecam gebruik van maakte, en die uiteindelijk zelfs geen enkel symptoom bestreden? De artsen die haar vlak voor haar dood zagen, hadden zelden zo iets ergs meegemaakt.

1
5 Wilmama

@3
Hier het bronbericht in De Tijd: https://www.tijd.be/dossiers/biotech-special/belgische-ondernemers-steken-100-miljoen-in-kankeronderzoek/10077043.html

Dan begrijp ik al helemaal niet zo goed wat dit artikel in de rubriek Gezondheid te zoeken heeft. Het had beter bij Economie of iets dergelijks kunnen staan.

@2
Het Belgische investeringsfonds Droia heeft m.i. weinig met een Goede Doelen Stichting te maken. Volgens mij haal je twee zaken door elkaar.

1
6 Wilmama

@4
Met de natuurlijke geneeswijzen kan je alleen mensen genezen die niet ziek zijn.

Er is nog nooit iemand door jullie bewijsbaar genezen.

0
7 Snorrie

@4
Weer reclame aan het maken voor jouw eigen oplichterspraktijk? En dat ook nog eens ten koste van wanhopige kankerpatiënten? Wat ben je toch een walgelijk creatuur.

Want onderzoek na onderzoek laat zien dat kankerpatiënten met alternatieve behandelingen eerder overlijden en vaak ook nog ernstiger lijden. Zie onder meer https://jamanetwork.com/journals/jamaoncology/article-abstract/2687972
" In this cohort study of 1.901.815 patients, use of complementary medicine varied by several factors and was associated with refusal of conventional cancer treatment, and with a 2-fold greater risk of death compared with patients who had no complementary medicine use."

En oh:
https://www.nbcnews.com/health/health-news/cancer-patients-who-use-alternative-medicine-die-sooner-study-finds-n892841
" Unfortunately, people who have cancer are very vulnerable to unscrupulous or perhaps well-meaning but ill-informed practitioners who offer a nonmedical treatment that is unproven but on the surface seems very desirable"
Dit gaat dus over lieden zoals jij. Laten we hopen dat jij tot de dommen behoort, en niet tot de doelbewuste oplichters.

0
8 RichardR

@8 Jou kunnen ze van alles wijsmaken maar ik weet toch veel meer dan jij. Ik heb toch veel meer bronnen dan google en wiki.
Hoe haal het toch in je hoofd dat je je met mij kunt meten.
Kanker is nog altijd de allergrootste goudmijn van Big Pharma en alles en iedereen die die goudmijn bedreigt wordt belachelijk gemaakt, gekleineerd of vermorzeld.
Natuurlijk komt altijd de uitgemolken casus van Millecam goed van pas maar er is nog veel meer dan dat en daar heb jij geen weet van.

18
9 Anna van de Niemen

@9
Misschien dan maar eens wat meer vertellen en bewijzen.
Ouwehoeren over al die geheime dingen zal niet helpen.

0
10 Snorrie

@9
[ Natuurlijk komt altijd de uitgemolken casus van Millecam goed van pas maar er is nog veel meer dan dat en daar heb jij geen weet van.]
Ik ben anders zéér goed op de hoogte van vrijwel alle in en outs van kankerkwakzalverij en vind ook dat je een walgelijk creatuur bent 'Anna'/Harry S.

Je kwam en komt al járen met precies dezelfde drogredenen/kulargumenten op diverse fora en dat leverde jou meer dan eens -zeer terecht- een permanente ban op.

Dat de moderatie hier bij NK te wensen overlaat, wil niet zeggen dat jij dús recht van spreken hebt met jouw leugens.

Dit is in feite maar een greep uit een veel langere lijst waarmee kankerpatiënten en/of hun naasten schaamteloos voor het lapje gehouden worden:
https://skepp.be/nl/gezondheid/alternatieve-kankertherapieën

Deze tekst is een vertaling van een artikel dat eerder verscheen op de website van de Good Thinking Society. De Good Thinking Society is ten zeerste verontrust door de vele inzamelacties met als doel ernstig zieken alternatieve therapieën te laten ondergaan die niet door de reguliere geneeskunde erkend worden en die niet gestaafd worden met solide bewijzen. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van therapieën die we zijn tegengekomen in de beschrijvingen van zulke geldinzamelacties (vooral voor kankerpatiënten). We wegen het bewijsmateriaal en onderzoeken de mogelijke risico’s. Als u of iemand die u kent een kankerpatiënt is die eraan denkt om een alternatieve therapie te ondergaan, of als u iemand bent die schrijft over alternatieve kankertherapieën, dan kan de informatie hieronder van nut zijn.

1
11 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

12 E.Meel

@10
Meer dan wat ouwehoeren heeft 'Anna'/Harry S. niet in huis. Hij heeft wel het trollen zowat tot kunst verheven.

2
13 Wilmama

@12
[@9 Hoe haalt u het in het hoofd om dergelijke nonsens over kanker te verspreiden?]

Luc Bonneux wond er in 2016 geen doekjes om wat de mensen met kanker betreft die niet meer betr kunnen worden:
https://www.medischcontact.nl/opinie/blogs-columns/column/kankerkwakzalverij.htm

(**) Uitbehandelde kankerpatiënten hebben recht op de beste palliatieve zorg, spirituele hulp en een zinvol invullen van de hun nog resterende levensdagen om een goede dood voor te bereiden. Ze hebben bovenal recht op onze bescherming tegen de menselijke gieren van de kankerkwakzalverij die azen op angst. Er ligt werk op de plank voor onze ministers van Volksgezondheid, Duitsland heeft wat uit te leggen. De zinsverbijstering mag daar ophouden. Er is geen plaats meer in Europa voor lavementenzetters, steensnijders, Heilpraktikers of andere voorwetenschappelijke medische beunhazen. Wie oncologie wil bedrijven, heeft die titel behaald door studie en praktijk. Wie experimentele kankertherapieën wil testen, doet dit als deel van de wetenschappelijke gemeenschap in geavanceerde kankerklinieken en publiceert de resultaten in een erkend wetenschappelijk tijdschrift. Elders is dat misdaad.(**)

Er zijn ook heel wat kankerkwaks die claimen kanker stand-alone te kunnen genezen en wijzen derhalve reguliere behandelingen zelfs helemaal af. Dat zou de spetterende resultaten van hun vermeende -vaak peperdure- therapietje alleen maar in de weg staan.

Kortom: je kunt het haast zo gek niet bedenken of het bij bestaat door toedoen van deze zelfbenoemde oncologen uit het 'alternatieve' circuit. Het enige dat er beter van wordt is hun portemonnee.

2
14 Wilmama

Mwah toevallig zondag dit verhaal nog gelezen..
https://preview.mailerlite.com/v7z2f5/1042441041031989188/w5a9/

10
15 Anna van de Niemen

@14 Ach meissie je hebt totaal geen weet van wat er allemaal mogelijk is en wat er zich afspeelt.
Je noemt zelfs de schrijver van dit boek een fysiotherapeut die een te grote broek aan heeft getrokken.
Tja en dan kom je met linkjes van skepsis of de VTdK om je argumenten kracht bij te zetten. Nou , dat weet iedereen wel welk niveua je hebt.
Ga eerst maar eens dat boek lezen dan weet je waar je het over hebt..
Natuurlijk weet ik veel meer dan jullie en ik weet ook wat er zich achter de schermen afspeelt daar hebben jullie geen zicht op en dat is maar goed ook.
Tja, en nu moet ik weer aan het werk. Fijne dag nog.

10
16 Anna van de Niemen

@16 u bent toch die homeopathische "arts"
Die mensen vergiftigd met dat volgens de bijsluiter homeospul vol alcohol, methanol en rattengif zoals arsenicum en kwik en zware metalen?

0
17 chouffleur

@16 Iedereen weet welk niveau Wilmama heeft. Kennis van zaken is wat zij heeft, en is altijd in staat om haar teksten te onderbouwen met de feiten, en/of met wetenschappelijke onderzoeken.

Jij bent hiertoe niet in staat. Jij komt niet verder dan wat geraaskal, het linken naar obsecure websites zonder enige vorm van (gedegen) bronvermelding. Geen peer-reviewed onderzoeken, niets.

Mensen als jij zien mensen graag dood gaan. Homeopathie is een doodscult.

0
18 Bluth

@18 en volgens de bijsluiter zit homeozooi vol met schadelijke stoffen.

0
19 chouffleur

@19 Je zou bijna willen dat die schadelijke stoffen schadelijk genoeg waren voor de mens om dood neer te vallen. Zijn we vrij snel van al die mafkezen af. question

1
20 Bluth

@20 yep, maar homeogekken schermen graag met ingrediënten terwijl hun eigen zooi vol zit met schadelijke stoffen

0
21 chouffleur

@16 wie heb jij dan genezen van kanker?

0
22 Olivina

@17
Nee 'Anna'/Harry is geen arts en ook nooit geweest. Die volgde een deeltijdopleiding tot klassiek homeopaat in Amersfoort en over daarover is weinig goeds te melden: https://kloptdatwel.nl/2014/05/28/het-zogenaamde-hbo-denkniveau-van-de-school-voor-homeopathie/

1
23 Wilmama

Sla alle homeopropageeders maar om de oren met het ingrediënten lijstje wat in dat spul zit..
Zware metalen, blindheidsveroorzakende alcoholverbindingen etc etc..

0
24 chouffleur

@9 De enige die hier bang lijkt te zijn dat zijn goudmijntje opdroogt lijkt mij jou te zijn.

0
25 proxy

@5 Je praat kul want ik heb haar pal voor der dood nog gezien en ze zag er gewoon goed uit al was ze van binnen zo goed als opgevreten en ze heeft het zelf geweigert deze gemo en terecht vind ik, ik weiger die troep ook als ik ooit kanker krijg en dan ga ik voor wietolie en spiruline enz enz. Ik sterf liever dan dat ik die troep inneem.
Ik heb vroeger stage gelopen op ziekenhuizen en weet hoe gruwelijk een kankerpatient uit kan zien en dat kan inderdaad heel gruwelijk zijn, maar Sylvia Millecam zag er zeker te weten niet zo gruwelijk uit als wat ik toen gezien heb als kind van 17 jaar. Waar bestralingen mis was gegaan en dat men vol brandwonden zat en vlees(ook de kanker) die eruithing daardoor. Dat staat nu nog op mijn netvlies dat ze die aan het verbinden waren. Klets geen onzin over haar dat ze er zooooooo gruwelijk uitzag en dat men zelde zo iets ergs gezien had. Kom op,,

7
26 vis

@26
Zorg dan wel voor een goede uitvaart verzekering.

0
27 Snorrie

@26
Ik praat nooit kul. Hier een verslag van het ware verhaal -in de juiste volgorde- zonder enige duimzuigerij met op pagina 69:
https://www.kwakzalverij.nl/assets/importeddownloads/1287491791De_zorgverlening_aan_SM.pdf
(**) Zelf had prof. de M. dat weekend ook dienst en heeft zodoende patiënte ook zelf gezien. Hij had er geen weet van dat het een bekende tv-persoonlijkheid betrof, hij heeft dat in tweede instantie van de verpleging vernomen.
Wat prof. de M. aantrof was een patiënte die stervende was. Zelf gaf patiënte aan dat haar situatie de laatste zes weken verslechterd was. Er was geen medische voorgeschiedenis bekend, via de fax ontving prof. de M. - nog op de opnamedag - medische gegevens uit het jaar 2000 van dr. van der W. van het VU-ziekenhuis in Amsterdam.

Prof. de M. constateerde een ver voortgeschreden mastitis carcinomatosa van de rechter- borst. Uitwendig was er een grote tumormassa reikend tot aan de schouder, inwendig werd nagenoeg de gehele rechterthoraxhelft ingenomen door tumormassa. Voorts waren er forse uitzaaiingen in de oksel. De armen en benen vertoonden oedeem. Het was een indruk- wekkend beeld dat hij in zijn loopbaan als oncoloog nog nooit gezien had.
Qua symptomatologie stond de dyspnoe op de voorgrond, de pijn wat minder. Patiënte verkeerde in een slechte conditie. (**)

Met het (blijven) bagatelliseren van deze mensonterende gebeurtenis schiet i.i.g. niemand iets op.

1
28 Wilmama

@26
Wilmama wordt betaald door de farmaffia om hier medicijnen te promoten en kritiek te bestrijden. Lees haar geschiedenis. Het is een ingehuurde trol.

9
29 grovi

@29
Not even wrong. Op alle gebied.

1
30 Wilmama

Je kunt herkennen wie er worden betaald. Dat zijn degenen die roepen dat de ander wordt betaald.

0
31 Intellector

@15
Ja, en? Prima zaak om orthomoleculair geknoei niet langer te vergoeden: het is dure kwakzalverij waar alleen kwakzalvers en farmaceuten belang bij hebben.

0
32 RichardR

@9 Zus van Jomanda ????

1
33 Bollieboos

@32
De auteur van het artikel onder de link in @15 is de zelfbenoemde deskundige Juglen Zwaan, die Nederland al jaren onveilig maakt met de meest onzinnige gezondheidsadviezen en de verkoop van idiote spulletjes in zijn webshop.

Geen wonder dus dat 'Anna'/Harry S. daarmee komt. Die is ook niet vies van een berg bagger.

1
34 Wilmama

Beste Wilmammam, toevallig kijk ik even en zie wat je hier schrijft.
Hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat iemand als jij iemand met de status van Juglen de maat kan nemen.
Hoe is het mogelijk dat je iemand die grondige research heeft gedaan en daar een boek over schrijft. https://www.dodelijkeleugens.nl/nl/dodelijke-leugens/ maar afdoen als iemand die een te grote broek aantrekt.
Hoe is het mogelijk dat iemand die regelmatig met die rotzooi van Skepsis, Skepp of de VTdK aan komt zetten kan denken dat hij/zij serieus genomen kan worden?
Op allerlei kansloze fora KDW of Criptogeilus heb je je uitsreste best gedaan om je aandacht maar te krijgen maar aangezien er nog geen hond tegen die fora aan wil piesen ga je proberen hier de aandacht een beetje te krijgen.
Prima hoor, je weet tenslotte ook niet wat je met je leven aanmoet maar ga nou niet denken dat je als zelfbenoemde deskundige ook maar de geringste kennis van zaken hebt.
Ja, een paar linkjes hier en daar maar echt kennis van zaken? Welnee, je begrijpt er helemaal niets van.
En maak even geen reclame voor mijn praktijk aub. Ik heb genoeg werk.

7
35 Anna van de Niemen

@35
Die status ??? Als succes verhaal een scripted youtube fimpje ???
Schei nou toch gauw uit.

Kom eens met iets wat verifieerbaar is.

0
36 Snorrie

Inhoudelijk verder aan de hand van dit artikel dat m.i. prima aansluit bij bovenstaand bronartikel:
https://www.ad.nl/ad-werkt/wetenschappers-v-krijgen-150-000-euro-voor-baanbrekend-onderzoek~a42f48d9/

De wetenschap wordt in topfuncties gedomineerd door mannen, óók in de medische wetenschap. Jonge vrouwelijke onderzoekers zijn er genoeg, maar doorstromen naar hogere functies doen ze amper. Virtueel onderzoeksinstituut Oncode Institute geeft ze daarom 150.000 euro per jaar voor baanbrekend onderzoek.

(**) Het Oncode Institute - een virtueel instituut waarbinnen excellente Nederlandse kankeronderzoekers samenwerken - wil iets doen aan die onbalans met het zogenoemde *Female Junior Investigator-programma. Na een zware selectie zijn uit 56 kandidaten zeven vrouwelijke wetenschappelijke talenten toegelaten tot Oncode. Ze krijgen onder meer een persoonlijk budget zodat ze financieel minder afhankelijk zijn en meer tijd en energie kunnen stoppen in baanbrekend onderzoek. (**)

*https://www.oncode.nl/stories/oncode-institute-expands-by-recruiting-seven-talented-female-junior-investigators

1
37 Wilmama

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@25Kabinetten worden genaamd naar de MP.En dat zal wilders nooit worden dus heeft Van de Burg volledig gelijk....

zojuist geplaatst door Snorrie

wildersfan
Twee meisjes van scooter geschopt, één slachtoffer in het ziekenhuis

Ik wil weleens weten hoe Timmermans dit gaat oplossen....

zojuist geplaatst door wildersfan

soapbox
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@3 Jij en alle anderen hier doet niet anders hoor.Du stop maar met hypocriet te zijn....

1 minuut geleden geplaatst door soapbox

Strongoli
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@24Inderdaad, laat Timmermans nu maar verder dromen, over een premierschap voor hem, dat er nooit zal komen.(Oh, zie ik nu pas, het rijmt no...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Graaier1000
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

"Ik kan de datum van de brief niet lezen maar ik hoop dat er 1 april boven staat."@6 Bop,Volgens mij is redelijk duidelijk te zien dat d...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Slavink
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Van der Burg had z'n mond moeten houden. Hij had niet zo glunderend hoeven kijken toen hij zo triomfantelijk riep dat er geen Wilders - I zal ko...

5 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Offtopic

@2351 Lees je eigen reactie eventjes terug en bedenk dan wat jij hier nu doet. Gewoon, voor de "verduideling ". Je bent niet de slimste hè, Mar...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Koningsspelen gaan vandaag op deel basisscholen niet door vanwege slecht weer

Er zijn toch wel voldoende sport of gymzalen waar ze die spelen kunnen houden ?En waarom is er dan bij de introductie in 2013 nooit rekening m...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Strongoli
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

@6Dan zou geen enkele jury meer objectief kunnen zijn. In sommige staten kan dat soms een issue zijn, als het om blanke of zwarte leden gaat e...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Full Romantic Porn VideosActor Anushka SexNude Sexy RomanceKlixen BlojobAnal VidDragonball Porn ComicsMaryse PlayboySamia DuarteChudai DekhiChinese LezdomGay PornhentaiDesi Hot Sex VideoOh Mona LiveBuity PornTirture PornLady Teacher Sex VideoPorn First Time IndianVideos Pornos Mía KhalifaGia LoverKrissy Lynn BrazzersSex StiriesNaked PenisisRico StrngAntara Biswas SexXnxx Bhabi SexSex Mallu MovieXxxx VeadioEmily Willis BfFem Dom WorshipPhotos Pornos GratuitesInnocents PornSex Video 2013Sexo Anal DuroWww Xxx Hot MovieYesporn.vipBhabhi Nude MmsHalloween NudesLeslie Bibb NakedSister Yoga SexSucking PenusVaginas Of Naked WomenVictoria Cakes VideosBlowjob By WifeSexnew HdMallu Girl PornWww Xxx Com MarathiAishwarya Rai Ka Blue FilmMost Beautiful Japanese PornstarTelugu Pachi Boothu KathaluLick My PussBoa Hancock HentiaChartubarteCartoonporn AnalNhentai Ai HoshinoKendall Jenner Sex VideoAda XxxHdx VideoYoimiya HentaiTel Malish XxxDesi Sexy Girl XxxMiyan Khalifa Xxx VideosLichelle Marie PornPorono PornCougar NudesXxx Full SexBbc OrgyMake Me SquirtVintage Daddy PornShesfreaky.xomRedwapmeIncest Confessions RedditSexy.prnSexo Em QuadrinhoBeautiful Girl NakedA2z NudeMalayalamsexsSnowwolf JkuPornhub KoreanLea LexisDesi Boudi XHannah Goldy LeakedYasmina AliKirthi Suresh HotLove Strange Love 1982AlexasmorganYoujizzliveLesbins XnxxTransexluxuryAkiba WebSpongebob Por NJena Malone NudeEba LoviaBridgette B Full VideoFree Full Length Porn MoviesNaughty Allie VideosSph PornXxx No HdStickam CapturesFlorida MilfMalayalam Sexual MoviesSienna West VideosXnxx ArbiaComo Mastrurbar A Una MujerDeepthroat FacialPorn Site ComBarzeers HdNadia Ali Sex VideoTube8 IndianHot Sex Porn Hd VideosBunny LustUnscensored Anime PornKamasutra VideoaProffesor GaiaOnline Porn Free WatchOral Creampies1080p Pron VideosBig Bobbs MomSisterslutChaterbait CamLove Story XxAnty And Boy SexNude CowgirlFemale Celebrities NudePlay Boyplus.comAspen Rae PornXxnx DasiMuscular PornstarsLisa Ann NudesBhabhisaPorn TransformersSex AntayMilky Moo'sYourxxxBig Dick Glory HoleBig Asa PornRachneraChastity PeggedAnal ForcedTit SlapBrazzers Best PornRomantic Porn Videos ComVideos De InsestoFamily Theraly PornTamil ScxMillie Bobby Brown Nude FakesAvter PornMost Popular Porn Video HdMadhuri Patel PornstarBhojpuri Aunty XxxMuscle Hunk Porn