Dries Van Langenhove van Schild en Vrienden mobiliseert via Facebook zijn volgers.
Volledig scherm
Dries Van Langenhove van Schild en Vrienden mobiliseert via Facebook zijn volgers. © Photo News

Rechtse verenigingen organiseren ‘Mars tegen Marrakesh’ in Brussel

Een aantal rechtse verenigingen en jongerenafdelingen organiseren volgende week in Brussel een Mars tegen Marrakesh. Een evenement op Facebook kreeg interesse van bijna 10.000 gebruikers, zowat 4.000 gebruikers geven aan deel te zullen nemen. Voor de mars slaan studentenverenigingen KVHV en NSV de handen in mekaar met Schild en Vrienden, Voorpost en Vlaams Belang Jongeren.

52 reacties

  • erik bernard

    5 jaar geleden
    Gelijk hebben ze om te betogen, 75% van de ondervraagden op de Poll van VRT wil Marrakech akkoord niet.
  • Jean Paul Peelis

    5 jaar geleden
    Zoals steeds zal de politie bij rechtse en Vlaams-gerichte betogingen, merendeels Franstalige agenten opstellen. Die zullen harder slaan op dat recalcitrant boerengepeupel. Filip De Winter kan daarover meespreken.
  • Yves Danneels

    5 jaar geleden
    Eerst en vooral hebben een aantal partijen nagelaten de bevolking te informeren. Net zoals de pers. Steve Bannon had groot gelijk toen hij vroeg als de kranten een extra-bijlage hadden gewijd aan dit migratiepact. De beteuterde journalist kon alleen maar nee zeggen. Wel als de persvrijheid een heilig goed is in onze democratie, journalisten durf dan de waarheid te brengen en de bevolking te informeren ..... maar de traditionele partijen staan dit waarschijnlijk niet toe.
  • indra bulens

    5 jaar geleden
    Gans belgie kapot franstaligen schoppen we trug naar frankrijk en belgie wordt nederland terug.het beleid van nederland zonder het gemoei van europa bij engeland werkte dat ook bij zwitserland elk een basisinkomen plus gaan werken.en geen uitkering meer bij meer dan twee kinderen gedaan met overbevoling.er is zoveel controle, maar wanneer krijgen we eens controle van financieeel welzijn ?
  • herman de genst

    5 jaar geleden
    Migratie plan of wat dan ook , 1feit is zeker wanneer men de problemen niet oplost in land van herkomst blijft de migratiestroom toenemen . Dit wordt na verloop van tijd onbetaalbaar en zal ons sociaal stelsel volledig doen instorten , zij die dit anders zien denken met hun hart en gaan niet verder dan hun neus lang is .