Nederland mag dan flink druk zijn, maar vol? (trouw.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door chouffleur in Politiek  ·  46 Reacties

  • 10
  • 571x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Veel te vol

2
1 chouffleur

Wordt nog voller, als het aan VNO-NCW ligt.
www.tristatecity.nl

1
2 caso

Ze willen er nog vijf miljoen bij proppen, nota bene, die van de VN!

1
3 Wendel

Typisch Trouw, slap gelul. “Aanwezige middelen van bestaan.....”.
Te kort aan woningen? Te weinig middelen van bestaan zou ik zo zeggen.

1
4 Pluten1

@3 Iemand had laatst een berekening van de PvdA hier op NK geplempt: zaten er waarschijnlijk een paar nullen naast want er konden in Nederland miljarden mensen wonen volgens deze immigratie partij.
Het onderwijs (juist een PvdA dingetje, de laatste tig jaar) is ook niet meer wat het geweest is.

1
5 Conradijntje

Ze willen waarschijnlijk een soort Bangkok, Manilla, Mexico city van Nederland maken, wat een ramp.

3
6 Positivo

Je kunt 50 ratten in een kooi van 1 bij 1 meter huisvesten en genoeg eet- en drinkbakken er hebben staan zodat ze geen van allen tekortkomen. Toch worden ze steeds agressiever en binnen de kortste keren bijten ze elkaar dood totdat er zo weinig over zijn, dat ze zich niet meer overlopen VOELEN. En mensen zijn ook zoogdieren met de bijbehorende instincten.

Globalisten doen net alsof de mens zich moet schamen voor allerlei instincten zoals bij een groep willen horen voor geborgenheid, mensen het voordeel van de twijfel geven en niet laten verrekken uit empathie in plaats van ze overal gelijk keihard op af te rekenen. Bijvoorbeeld ook woede en angst tonen en daardoor zelfs tot daden overgaan zoals zelfverdediging, als ze worden aangevallen, ook als iemand van hun gezin wordt aangevallen, dat soort dingen. Dat mag allemaal niet van de globalisten, dan ben je een primitief soort Untermensch, zo schilderen zij dat af. En ontkennen ieder bestaans- of ander recht van normale sociale menselijke instincten, die in feite allemaal op overleving zijn gericht, zonder groep kan de mens niet overleven.

Wat de globalisten willen is een temperamentloze kudde overhouden die dat soort hinderlijke eigenschappen niet heeft, van jongs af aan eruit gekweekt en als dat niet lukt, ausradiert, oftewel belet zich voort te planten. Een soort semi-robots, ook nog met kunstmatige onderdelen zodat ze langer meegaan voor hun verdienmodellen, vooral de duurdere, hoog-opgeleide exemplaren.

Die dus het predikaat "mens" niet meer verdienen, ze zouden er een nieuwe naam voor moeten verzinnen en ze gelijk maar in het lab creëren in plaats van de wereldburgers gericht door middel van o.a. selectie door het systeem, te willen omvormen tot een semi-levend wezen dat hun het beste past als organische slaven.

Dan gaan zij lekker in Nieuw-Zeeland zitten, met hun geliefde immigranten, waarbij wij de Nieuw-Zeelanders genereus opnemen, en zij blijven in hun stukje wereldbol en houden op, de echte menselijke populatie op onze planeet te beschouwen als hun bezit, hun speelgoed waarmee ze mogen doen wat ze willen.

2
7 Wendel

""Nederland mag dan flink druk zijn, maar vol?""

Ik kan het artikel niet lezen maar aangezien het is geschreven door een journalist die ooit actief was voor de Communistische Partij Nederland neem ik aan dat hij gesuggereerd dat we dus door moeten gaan tot we helemaal vol zitten.

1
8 Reconquista

@6 Inderdaad: wat een ramp. Ik heb ooit de plannen gezien voor aanleg van snelwegen in Nederland van anno 1964. Tien-vijftien procent van deze snelwegen zijn anno 2018, 54 jaar later nog niet gerealiseerd. De overheid loopt na WO2 met betrekking tot infrastructuur, huizen, standaard een jaar of vijftig achter op de behoefte.

1
9 Conradijntje

* Verwijderd door de redactie *

10 Pxf7+

Aan de klagende toetsenridders:

wanneer gaan jullie weg? Of vinden jullie het fijner om te blijven en te klagen?

25
11 Lidpver

@10 Klopt perfect omschreven in @7 . De globalisten zijn niet alleen tegen nationalisme maar tegen elke vorm van sociale cohesie of groepsgevoel. Dus zijn ze ook tegen het gezin - dat zou een partij als het CDA toch moeten interesseren zou je zeggen.
We moeten allemaal ontheemde genderloze wereldburgers worden zonder thuisbasis.

0
12 Conradijntje

O ja hoor. Dr #kannogmeerbij !!
Weilanden, bossen en andere nu nog vrij toegankelijke ruimtes zat om bouwrijp te maken. Hier zullen buitenlandse investeerders vast ook gretig op inspelen. Booming business !!
Vee komt toch haast niet meer buiten vanwege oa weer een overschot aan stront. Gewoon al dat land proberen te onteigenen (= inpikken). Kost wat maar dan heb je ook wat ....... question

@6
Gadver, daar moet je toch niet aan denken dat miljoenengekrioel op ook véél te weinig ruimte en welke ellende dat ook allemaal met zich meebrengt.

0
13 Tante Annie

@11 Zoals het woord "globalisten" al zegt: daar kan je niet voor vluchten.

1
14 Conradijntje

* Verwijderd door de redactie *

15 Undertaker

Drama. Ik merk nu de gevolgen van de overbevolking al om me heen. Korte lontjes, asociaal gedrag, leven in een bubbel om al die prikkels buiten te houden...

Het wordt er niet beter op. En dat met een regering die wil dat de maatschappij voor elkaar gaat zorgen... naar elkaar en de buurt omkijkt. Gaat hem niet worden.

1
16 Mariska3

Oppervlakte Bangkok 1.569 km² met 8.160.522 inwoners
Oppervlakte Nederland 42.508 km² met 17080000 inwoners

Niet te flauw, we hebben 27 maal de oppervlakte van Bangkok en maar het dubbele aantal inwoners.
Er kunnen er mooi dus nog globaal genomen 13 maal 17 miljoen bij, laten we zeggen dat we dan op , naar beneden afgerond, maar 220.000.000 zitten.
Moet kunnen anno 2018, en al die verbroedering tussen iedereen en de vreugde van de multiculturele samenleving.

En zie ook eens de positieve gevolgen voor de werkgelegenheid, cultuur, dynamiek, de grootste wolkenkrabbers ter wereld staan in ons Nederland, nieuwe ontwikkelingen, de mooiste en grootste moskeeën.
We staan als Nederland weer op de kaart.
De droom van iedere linkse rukkert, toch, niet dan?

6
17 Positivo

Nederland was al vol bij 10 miljoen inwoners. We stevenen af op 20 miljoen inwoners en in de jaren 40 zullen dat er 30 miljoen worden. Het word veel te druk hier. In onze provincie kan je nog wel een huis met een tuin vinden maar dat word ook al schaars in sommige provincies. Daar woon je in pakhuizen als kippen op elkaar. Laat daar de brand maar eens in vliegen dan is het kot te klein.

0
18 Jan met de korte achternaam

Ach, dit artikel is een lofzang over het Marrakech zelfmoord pact.
En er is een heel ingewikkeld verhaal omheen gebouwd, waarom er nog wel veel meer zogenaamde vluchtelingen toe gelaten kunnen worden in Nederland.
Maar de vraag waarom dat niet wenselijk is laten ze onvermeld.
De primitieve islam die moslims met zich mee brengen om van de islam een alles overheersende en onderdrukkende wereldreligie te maken , komt in dit artikel niet te sprake.

0
19 Marrie

Geweld komt binnen met meer import.
Dat blijkt iedere dag weer.

2
20 chouffleur

Begin maar eens met al die kansloze asielzoekers het land uit te gooien. Dat scheelt in ieder geval al wat!!

1
21 Toronto Blue Jays

Hier staat het duidelijk omschreven:

Om te kunnen voorzien in wat hij behoeft aan eten, wonen, recreëren enzovoort, heeft de mens 18.000 vierkante meter grond nodig, 1,8 hectare. Als zijn inwoners alles wat ze nodig hebben uit eigen land moeten halen, dan heeft Nederland ruimte voor 2,3 miljoen inwoners. En we beleven een historisch jaar, want dat inwonertal bereikte Nederland twee eeuwen geleden, in 1818.

2
22 Jan met de korte achternaam

@7
Op den duur moeten de “Nederlanders” net zo gemakkelijk opgezweept kunnen worden als de hysterische moslims in Pakistaan, die de christelijke Aisa Bibi willen vermoorden.
En dat zal gaan lukken als de vrijheid van meningsuiting wordt verboden, en het recht van de sterkste primitieve religieuzen, hier de dienst uit gaan maken
Dan loopt Nederland straks ook vast in de islamitische cirkelredenatie.

2
23 Marrie

Zag gisteren Erica in Taiwan. Als mijn info niet klopt hoor ik het wel. Taiwan is ongeveer de oppervlakte van Nederland. Maar er wonen 23 miljoen mensen tegenover hier 18 miljoen hier.

Heb tijdens die uitzending toch ook veel groen gezien.

Dus wat is vol ?

17
24 Uitede aka Espede

En als onze landverrader het marakech pact heeft getekend zal Nederland zich verdriedubbelen

1
25 Joepie

Als je heel Nederland volgooit met asfalt en woningen, kunnen er nog wel een paar miljoen mensen bij! De gevolgen voor het milieu én de bewoners, zullen echter rampzalig zijn...

Om Nederland leefbaar te houden, de natuur niet tot op de bodem (letterlijk) af te breken én te zorgen dat het land ook voor de volgende generaties leefbaar blijft... zitten we wel zo'n beetje aan het plafond met het aantal inwoners!
Nederland is nú al een van de dichtstbevolkte landen van Europa.

1
26 Scorpio

@15
Fijn dat je erkent een klagende toetsenbordridder te zijn en dat je graag klaagt.

De reden dat ik niet 'opflikker' is omdat ik denk dat er weinig landen 'beter' zijn dan Nederland. De zaken die beter kunnen in mijn beleving probeer ik aan te pakken en te verbeteren. Ook voor een beroepsklager als jij. Gratis.

15
27 Lidpver

* Verwijderd door de redactie *

28 Undertaker

Zit al poosje veel ste vol.
En blijft maar binnen komen.
Afgelopen week weer 700
En die gelukzoekers komen hier heen.
En ze hebben inmiddels partij kinderen hier rondlopen.
Dus blijft voller worden.
Huizen zijn er niet meer.
Werk is er niet dus alles loop op straat.
jongeren gaan stelen.
Moet eens stoppen en terug allemaal.

1
29 annie

als je 17,2 miljoen in een klein landje als Nederland nog niet veel vind, dan heb je toch wel een enorm laag iq gehalte

1
30 Roomboterbabbelaar

Blijf uit mijn vierkante meters!

0
31 Honda RA302

@30 Ja maar je moet Nederland niet meer als land zien, je bent eigenlijk helemaal fout bezig, het is een provincie van de EU, en het ligt bijzonder gunstig voor in en export voor de EU, dus er moeten meer mensen hier komen leven en werken.
Men is dat al lang aan het promoten
(Waarom woningen onder de 30 m² de toekomst zijn | Hebbes & Zimmo)

Nooit meer alleen, fijn overal mensen om je heen, en 5 x daags een pauze, voor het gebed.
Sarc off.

4
32 Positivo

@17 "De droom van iedere linkse rukkert, toch, niet dan?"

Iedereens droom behalve de jouwe (en de mijne): de overheid wil graag 13x zoveel burgers hebben = 13x zoveel belastinginkomsten (liefst zonder daar de infrastructuur voor aan te moeten leggen). De neoliberaal wil best 13x zoveel klanten, consumenten en werkslaven hebben.
Links wil heel Afrika hierheen halen en vindt die 220 miljoen nog aan de magere kant.
Jij, ik en veel burgers trekken hier aan het kortste eind.

2
33 Conradijntje

“een toestand waarbij de bevolking te talrijk is in verhouding tot de aanwezige middelen van bestaan”

Nederland produceert 3x zoveel voedsel dan we zelf opkunnen eten

Dus NL is niet vol

6
34 LGK

@11 De door u bedoelden zijn mogelijk bang, ja zeer bang dat onze kinderen/ kleinkinderen omkomen door alle inboorlingen en door dat mensen smokkelen , maar blijf vooral WEGKIJKEN.

2
35 Doordenker

NL IS TE VOL! Ik heb als Rotterdammer aan mensen die lekker 'buiten'wonen in Overijssel of Oost Groningen geen boodschap!!

2
36 Lets keep it cool

Er is vrijwel geen plek in Nederland meer waar je geen bebouwing ziet.

Nederland is het dichtbevolkste landje van Europa.

Als de immigratie zo doorgaat als nu , dan krimpt de autochtone bevolking naar 8 miljoen en groeit de allochtone naar 16 miljoen(!) in 2100 ...
Slecht nieuws voor onze nakomelingen

1
37 Vageali6888

@34

Gek dat in al jouw berichten een soort suïcidale ondertoon te vinden is ..

1
38 Vageali6888

@34 Als je alle mensen van de hele wereld stapelt in een kubieke kilometer dan is die kubieke kilometer slechts ten dele gevuld en kan je de rest van het land inderdaad gebruiken om voor voldoende voedsel en water te zorgen. Jij wilt blijkbaar zo leven?

Ik ben afgelopen maand 4 collega's kwijt geraakt (van de 15) omdat de reistijd woon-werkverkeer van 70-100 km te groot is en ze teveel tijd kost in dit overvolle land. Die hebben een baan dichter bij huis geaccepteerd - veelal met een lager salaris. De woon-werk reistijd is voor veel Nederlanders ondoenlijk.

0
39 Conradijntje

Echt trouw even laten zien dat je alles wat krom is weer recht kan praten met loze argumenten!

0
40 Zie Hier

@40 Tegen wie heeft u het?

1
41 Conradijntje

Er kan nog meer bij, er kan nog meer bij....


Zonder gekkigheid: Met 10 miljoen mensen was Nederland al te vol.

0
42 xtremy

@41 Tja tegen wie zou dat nu toch!

Misschien dat krantje waar dat artikel in staat, schrijvers mag je niet aanvallen dus.....

0
43 Zie Hier

Nederland is in de randstad al het dichtbevolkte land van Europa; volgens deugmensen moet dat van de hele wereld worden.
pure waanzin. hoe meer mensen, hoe meer files met auto's, fietsen, brommers en treinen.
En dan hebben we het nog niet eens over culturele en maatschappelijke discussies die al resultaat erbij komen van die extra immigranten.

Weg ermee, we moeten juist minder immigranten hebben. En liefst een immigratiestop van buiten Europa voor de 15 jaar.

2
44 Handalf

@37 Klinkt hard maar eigen schuld ,dikke bult.

1
45 21st Century Guy

@44 Deugmensen denken met hun gevoel in plaats van met hun verstand, rede & ratio.
En mogelijk hebben ze geen baan waarvoor ze elke ochtend en avond in de file staan.

3
46 Conradijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
GeenStijl: LIVE. Timmerfrans spreekt z'n PvdAGroenLinks-congres toe

Ik heb jullie nodig, hou elkaar stevig vast, want dat wordt weer huilen met kabouter obesitas.🤣...

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Zo kom je van die verschrikkelijke knoflookadem af: ‘99 procent van de geur verdwijnt’

@22 "Excuus A17 was voor @10 bedoeld. Dacht dat dat wel duidelijk was." Nee, uiteraard is dat niet duidelijk als je MIJ adresseert. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

@13 Even er van uitgaande dat je (mede) mij bedoelt:"Dit is geen nepnieuws" Waar precies beweerde ik dat het dat wel is dan?"o...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

progressiefliberaal
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@17,"Dus niet te hard van stapel lopen om de huid al te verkopen voordat de beer geschoten is lijkt mij."Eens. Doch nieuwe verkiezin...

9 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Strongoli
Zo kom je van die verschrikkelijke knoflookadem af: ‘99 procent van de geur verdwijnt’

@18Excuus A17 was voor @10 bedoeld. Dacht dat dat wel duidelijk was.Maar nu ik je overige reacties zie en je weer in je oude "ik" bent terug...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

progressiefliberaal
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

Mij trouwens een raadsel waarom iemand vertrouwen zou willen hebben in iemand als Timmermans.Hij stak een mes in de rug van Cohen, en andere...

14 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

wildersfan
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

@3 Daarom moeten we ook uit de EU....

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Botlleneck
Zo kom je van die verschrikkelijke knoflookadem af: ‘99 procent van de geur verdwijnt’

Knoflooadem?stukkie stokbrood kauwen.en nu is het klaar kleuters!...

16 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

NK. App
Fuck VidsBlacked Mom PornStrawberryvixxxenCasey Parker PornFotos.pornosFsi BlogsNina HeartleyPornhub OrgyBrazil Beach NudesPornocamYoutub PornosYoutube Pornographie300 PornBeauty Porn VideosReverse.cowgirl CompXx MoviesFree 3d PornSean SevranChoking Deep ThroatTransexual Self SuckBrother And Sister Have SexWentoon PornBbw Grandmas PornXnxx Videos Indian BhabhiYou Hd Pron ComShemalenewRussian PornostarAunty Xnxx TamilMermaidswhoreBhumika Sex ComAlura Jenson AnalCelebrité NuBh ModelaBackroom AcstingRape Fantasy VideosPorn Mom SeduceHorny Black Mother's And DaughtersHorny JapaneseSatriaparaSonakshi Sinha Ki Sex VideoSany XxxBest Indian PorneDreadd PornYogiselene NudeGaon Mein SexXnxx Indian Sexy GirlTamil 18 VideosSexy Porn AnimationsEroticmasturbationLightskin PronVideo Do OnlyfansMinus 8 PornAbigail Spencer LeakedSex Video Hot MovieSuxy VideoBengali Pron Vedio日本 成人 电影Reddit Celebrity LeaksWww Xnxx.comIsla Moon LeaksLdndryginRasputin CockKacey KoxxFaly PornCop NuBig Porn BoobsFeminized LiteroticaGay PornvideosWilla Holland NakedBlow Job SensualSexy Porn Video IndianHot Sexy Aunty RomanceBig Tit EmoHentai Doujin FrPorna PlBig Boob PicsHd Teen PronPunjabixxxvideoBrazillan PornMonsterofcockDiapering HumiliationHitomi TanaoaRate Mu TitsIndian Desi Romance VideoQueen Rogue GangbangSkryrim PornVietnamese Girl PornHomemade Black PornDaft.sezNude Teen PornAnime Panty.poopIndion Free PornStefania FerrarioScarletvas NudeJudge Judy ButtPorn ChurchEmmybreLovers FuckingAnimated Rape PornMaturepornpicturesSpanking StoiesElla Knox SexKelly Star PornErika KitagawaWyyldesHindi Picture Sex VideoDasi Xxx MovieBest Porn DownloadBdsm BlindfoldCumfacialMicro Sex VideoAmandaxmendesFingering Video DownloadDesi Hot Couple Sex VideoHot Porn Tubes3d Porn CatoonTsunade NudesHot Horny SexPics Nude LadiesHot Mom Porn StarLesbian Porn PrisonEva Angelina OnlyfansR34xxGay Nsfw GamesNicole Kudman NudeBest Pornstar SexDrake Wife Personal TrainerPhatgirlAva Addams EpornerFeminization HypnosisKurenai HentEroc Audio AsmrTasha ReignDollie DarkoXxx ThailandBengali Chuda Chudi Bangla Chuda ChudiTwo Ladies XxxJennifer White HotYoungcumKristina Rose OnlyfansTatiana Moreno PornLucy PinderYespronLeah_mifsudBigtitsWww Xx X Video ComBazaar Sex ComHot Guys With BulgesCojiendo A HijaPronbbw