Groep van drie vrouwen misbruikt jonge voetballer

Een groepje van drie vrouwen heeft een jonge voetballer seksueel misbruikt nadat ze hem een grote hoeveelheid wodka hadden gegeven. De twintigers, die het hele gebeuren filmden, staan nu terecht voor de rechtbank van Preston.

nadb

Brogan Gillard (26), Paige Cunningham (22) en Shannon Jones (20) hadden de twintigjarige voetballer ontmoet tijdens een nachtje stappen. Niet veel later nodigden ze hem uit bij hen thuis.

De drie vrouwen uit de Engelse stad Barrow-in-Furness lieten de jongeman wodka drinken tot hij bewusteloos viel. Nadien begonnen ze hem één voor één seksueel te misbruiken op een vernederende manier, terwijl de anderen sensueel om hem heen dansten.

Het hele gebeuren - waarbij Gillard ook het haar van het slachtoffer helemaal afknipte - legden ze vast op video. Die beelden werden deze week tijdens de rechtszaak gebruikt als bewijsmateriaal.

De drie hebben intussen het misbruik bekend, maar pleitten onschuldig voor de aanklachten van seksueel misbruik met penetratie en het aanbrengen van lichamelijke letsels. Het slachtoffer - van wie de naam om juridische redenen niet bekendgemaakt wordt - weigerde te getuigen voor de rechtbank.

Volgende maand krijgen de vrouwen hun straf te horen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen