door =*(++)*= in Politiek  ·  177 Reacties

  • 51
  • 1805x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"FvD stijgt verder door debat rond de initiatief-Klimaatwet en het migratiepact".......

YES!!!!!!!!

3
151 LoydMorris

@146

De hele wereld weet waar de FVD zijn kiezers en inspiratie vandaan haalt en u blijft maar dom vragen naar de bekende weg. Bijna dagelijks wordt u gewezen op bepaalde aspecten van extreemrechts en u komt maar terug met dezelfde vragen waar u al verschillende keren antwoord op hebt gehad.
Alles blijft hangen op die pantser plaat voor uw hoofd.

Met domme of innerlijk slechte mensen valt niet te communiceren. Enig gevoel of opname van dingen anders ingegeven, dan hun beperkt denk patroon zijn ze blind en doof voor.

En van enig moraal geweten kan extreem rechts inderdaad niet van beschuldigd worden, die hebben totaal geen problemen met deporteren of genocide plegen op bevolkingsgroepen die niet dezelfde etniciteit hebben of deelgenoot zijn van dezelfde kerkbank. Zelfs de buurman die niets van hun haat boodschappen moeten hebben zouden ze het liefst monddood maken of nog beter uitroeien.

9
152 Borealis

Allen stemmen op fvd anders worden de stemmen gedeeld met Wilders .
Wilders speelt al tijden niks klaar ....

1
153 Dragonton

Dat krijg je als je het migratiepact gewoon goedkeurt... een pact is een verbond, en dus bindend, maar volgens de heren van de EU is het niet bindend. Daarbij schrijven ze meer dan 140 pagina's hierover, dan zou het toch verdomd vreemd zijn als je hiermee akkoord gaat, dat daar geen gevolgen voor ons uit voortvloeien.

Neem daarnaast Rutte nog die het dividend voor Unilever wou afschaffen en het feit dat Unilever GEEN winstbelasting betaald, daar gaan we voor het gemak maar even vanuit, aangezien die lamzakken hun belastingafdracht niet vrij willlen geven. En daarnaast nog Shell die 100% zeker geen winstbelasting afdraagt. En die directeuren van die bedrijven maar cashen. Maar zo goed gaat het dus helemaal niet met die bedrijven, ze vangen gewoon circa 25% extra door geen belasting te betalen.

Dan nog Kaag die met haar hoofddoekje op in Iran bij onderhandelingen, honderdduizenden moslimvrouwen die zo'n ding niet op willen hebben, schoffeert en een middelvinger geeft.
Pechtold die wel dingen van 50 euro opgeeft in het schenkingsregister, maar niet een compleet gratis verworven appartement. Pechtold die altijd met zijn vinger wijst naar Wilders, maar ondertussen Anne Lok zwanger drukt en haar op een abortus aanstuurt. Dan nog de hulp van D66 aan de agressor in Myanmar (de moslims hebben allereerst terreur gezaaid daar), omdat ze zogenaamd zo zielig zijn. Dan hadden ze de autochtone bevolking daar maar NIET moeten aanvallen. En kijk naar de echtgenoot van Kaag: een palestijnse jodenhater.

Al met al: genoeg om op een stel mongolen te stemmen, omdat de huidige elite een loopje met IEDERE weldenkende burger neemt.

2
154 view2006

@9 "Je kan Frankrijk niet vergelijken met Nederland" (.....) "nu wordt alle bepaald door vetnekken in Parijs en directeuren in fabrieken die totaal geen oog hebben voor hun werknemers en hele lage salarissen betalen voor een gezin met 2 kinderen betalen ze niet meer dan 1500 euro en daarvan moeten ze alles doen."

Vervang "Parijs" door "Den Haag" en je hebt volgens mij toch een aardig goede vergelijking.

2
155 rolstoeltje

@112

Goed idee
Lees die maar eens goed door Emeel

"Vooral de Wet Bescherming NL waarden."

2
156 GOTCHA666

* Verwijderd door de redactie *

157 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

158 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

159 E.Meel

@159 Er zit een verschil tussen iets lezen en begrijpen wat de juridische consequenties zijn. Feit is echter wel dat meerdere landen het niet tekenen omdat ze bang zijn dat dit pact wel juridische consequenties heeft. Als er niets in het pact staat wat juridisch bindend is dan hoef je het ook niet te tekenen. Als je iets tekent dan is dat een officiële goedkeuring die je aan een document toekent en daar zitten dus consequenties aan vast. Laat ik het omdraaien en aan jouw vragen. Waarom landen dit zouden moeten tekenen als er toch geen juridische consequenties aan zitten?

0
160 RazorBlade

Ik hoop niet dat FvD te vroeg deze zetels gaat halen.
De 1e kamer is een wassen neus, waar FvD weinig kan uithalen.
Ik hoop dat ze in 2021 heel veel stemmen gaan halen, zodat de andere partijen FvD wel serieus MOET nemen en dat er een aantal van hun programmapunten uitgevoerd kunnen worden.
Want het verkiezingsprogramma en de potentiele kamerleden tijdens de verkiezingen van vorig jaar waren ijzersterk en ik verwacht dat daar niet veel aan verandert bij de volgende 2e kamer verkiezingen.

2
161 beastyboy

Waarom toch twee verschillende topics in 1 artikel stoppen?
Een peiling voor zetelverdeling en een artikel over het klimaat en politiek.
Twee verschillende dingen, maak daar dan ook twee topics over.

On-topic betreft klimaat:
Ik stem FvD (en ben lid), maar ik ben absoluut voorstander van de planeet toekomstgericht maken.
Maar dat moet wel op een zinvolle manier gebeuren. Niet door de huishoudens in Nederland 200 miljard te laten investeren zodat er 18% CO2 reductie voor Nederland bewerkstelligd kan worden. Dat is absurd.
Als je het bedrijfsleven (veelal multinationals) 50 miljard laat investeren, dan kan je al voor 50% CO2 reductie in Nederland zorgen.
En als er in China voor 10 miljard wordt geinvesteerd, dan wordt er een equivalent van ongeveer 200% van de Nederlandse CO2 productie gerealiseerd.

En FvD staat ook achter dit standpunt. Wel investeren in verbeteringen voor het milieu, maar doe dat dan effectiever dan wat de regering nu voorstelt.
De regering (met VVD voorop) wil de burger meer en meer en meer op laten draaien voor de lasten en multinationals steeds minder.
Als voorbeeld: Sinds het jaar 2000 is de betaalde belasting door huishoudens verdubbeld, terwijl de betaalde belasting door grote bedrijven gehalveerd is. En de regering wil dat overal op toepassen, ook bij de kosten voor aanpassingen voor het milieu.

Laat je niet bedotten door de media. De SMS doet alsof FvD niets voor het milieu wil doen, terwijl FvD juist wel wat voor het milieu wil doen, maar dan effectiever dan de regering en met name door de vervuiler te laten opdraaien voor de kosten.

2
162 beastyboy

* Verwijderd door de redactie *

163 E.Meel

@163
- Integratieproblematiek aanpakken
- Open sollicitaties publieke functies
- Bindende referenda
- Direct door de bevolking gekozen minister-president
- Soevereiniteit is uitgangspunt democratie
- Verplichte referenda bij soevereiniteitsoverdracht
- Direct stoppen met uitbreiden EU
- Beter opgeleide docenten voor de klas
- Beschermen MKB
- Radicale vereenvoudiging belastingstelsel
- Radicale sanering overheid
- Pensioenfondsen investeren in NL
- Hoge belastingvrije voet
- Geen verplichte (pensioen)verzekeringen
- Terugdraaien visumvrij reizen Oekraïners
- Investeren in digitale infrastructuur
- Drastische vermindering regulering
- Waarborgen privacy
- Betere bescherming persoonsgegevens
- Niet uitvoeren anti-MKB wetgeving EU
- Stoppen subsidiëren segregatie
- Partij-lidmaatschappen NPO bestuurders openbaar
- Ombudsman voor waarborging neutraliteit NPO
- Hogere opsporingspercentages
- Zwaardere straffen voor gewelds- en zedendelicten
- Nederland beslist zelf wie wordt toegelaten
- Restrictief immigratiebeleid
- Visa naar Amerikaans model (Greencard)
- Normale, constructieve omgang met Rusland
- Bureaucratie in de zorg terugdringen
- Beperken invloed van zorgverzekeraars
- Werken moet altijd lonen
- Eerste 10 jaar in Nederland geen uitkering voor immigranten
- Moderniseren drugsbeleid
- Legaliseren softdrugs

En als u wilt weten hoe FvD daar inhoudelijk over denkt en hoe daar inhoudelijk invulling aan gegeven gaat worden, dan kunt u dat in bijgaande link vinden.
https://forumvoordemocratie.nl/standpunten

Zoals u kan zien ben ik het met nagenoeg alle standpunten van FvD eens. En dat heb ik met nog geen enkele partij eerder gehad. En dan is voor de meeste van die standpunt ook nog aangegeven hoe daar inhoudelijk invulling aan gegeven wordt.
Nu kan u natuurlijk van bovenstaande punten wel een aantal vinden waar u het niet mee eens bent, maar ik daag u eens uit om te kijken of er standpunten zijn waar u het WEL mee eens bent en daar op te reageren.

3
164 beastyboy

@164
En voor mij is de allerbelangrijkste nog wel:
- Radicale sanering overheid

Ik heb in 2012 op de VVD gestemd. En waarom? Omdat de VVD aangaf te zullen gaan bezuinigen.
Bezuinigen van de overheid is het terugdringen van de uitgaven van de overheid.
Maar niets was minder waar. De belastingen (inkomsten van de overheid) werden verhoogd, maar ook de uitgaven werden verhoogd.
Dat was gewoon je reinste kiezersbedrog.
En dat was ongeveer het enige punt van alle partijen waar ik het mee eens was.
En zie nu, een partij waarvan ik het met bijna alle standpunten eens ben. En die mijn belangrijkste standpunt behartigt en daar ook invulling aan geeft.
Dus ja, FvD zal 100% zeker mijn stem krijgen in 2019 en 2021 (vooral 2021).

En dat doet niets af aan hoe ik over Thierry Baudet denk. Dat is namelijk totaal niet mijn type (sterker nog, ik hou niet van zulke lui). Maar af en toe doet hij wel goede dingen.
Zo heeft hij goede mensen om zich heen verzameld. Zo heeft hij goede standpunten en weet daar invulling aan te geven.
En wat ik vooral heel mooi vond, is dat hij momenteel praktische invulling geeft aan zijn rol als politicus.
Zoals hij er in het defensie debat stond, in een tenue van een soldaat. Waardeloze troep!
Als politici het alleen maar over papier hebben, waarop staat dat een tenue goedkoop is maar kwalitatief niet optimaal, dan denken de meeste politici "mooi".
Maar als je Baudet dan ziet staan met een vodje om zich heen, waar soldaten oorlogen mee ingestuurd worden, dan zou elk normaal denkend mens zich toch moeten realiseren dat er dingen moeten veranderen.

3
165 beastyboy

@162

Ach ...TPO , daar moet je niks van verwachten .

En jij dacht dat wanneer de multinationals moeten betalen , jij niet betaalt ?
Want waar halen die hun geld vandaan ? Juist , van de consument .
En als die gaan reorganiseren vanwege hoge uitgaven , wie is dan de klos?
De werknemer die op straat staat.
En wie mag die uitkeringen betalen ? De burger die belasting betaalt.
Ik ben niet aan het lobbyen voor het bedrijfsleven maar bedenk wel even dat het niet zo simpel ligt: óf wij óf het bedrijfsleven .
Het is èn èn .
En dat geeft het gevaarlijke eenzijdige denken vanhet FvD aan .

Ik wil wel eens een link zien over die halvering .
Dat ze minder betalen dan jij en ik is zo maar het gaat niet al maar naar beneden .
Men spreekt af.
En dat doen wij nietvalleen maar ieder land .
Maar als jij wilt voorkomen dat de Nederlander straks in Polen moet gaan werken , zul je wel iets moeten .
Want daar biedt men wel voordelen voor vestiging .

Ik wil van het FvD ( en jou) dan wel eens een berekening zien hoe zij dat willen doen met de kosten .
Ook hoe men ( en jij ) aan die 50 miljard komt waarmee 50% co2 uitstoot verminderd wordt .
Want daar geloog ik niks van .
Bedrijven investeren al heel veel ( miljarden ) in milieumaatregelen maar zo hard zakt het echt niet .
Wat gaan we precies doen , in welke tijdsspanne , hoeveel kost het en wie doet wat en wie betaalt wat wil ik dan wel eens van het FvD horen .
Maar helaas , het blijft bij holle vaten die veel lawaai maken .
En de grootste vervuiler betaalt?
Want dacht je dan van 17 miljoen Nederlanders?

En met het wijzen naar China wordt het fijnstof bij ons niet minder.
Dat land is trouwens hard bezig om op grote schaal van alles te gaan doen.
Want ook daar stikt men bijna in de grote steden .
Dat men daar meer uitstoot lijkt mij nogal logisch met een bevolking van
1 380 302 771
Met het wijzen naar anderen gebeurtver niks.

6
166 No newstoday

@165

Wat , hoe en waar wil jij op de overheidsuitgaven bezuinigen ?
Waar vind jij dat er geld weg moet?
ben je bereid om een stroperige overheid te accepteren waardoor alles in dit land langzamer en slechter zal gaan ?
Ben je bereid om tegen minder betaling minder gekwalificeerde mensen met meer fouten te accepteren ?
Ik zou het niet weten.
Ik wil graag dat zaken wel snel , wel betrouwbaar en op tijd gebeuren .
Effectiviteit is overal de beste bezuiniging , ook bij de BV Nederland .

Grappig dat jij juist het debat noemt waarbij Baudet om meer geld vraagt .
Het lijkt mij dat hij wat jou betreft eerder om afschaffing van het legerchad moeten vragen , bezuinigen toch ?
Als ik toneel met verkledingen wil zien , is dat niet in de Tweede Kamer maar ga ik naar het theater .
Daar doen ze het beter.
Zijn laatste debat was trouwens een afgang met aan het begin zijn motie van wantrouwen op een toaal verkeerd moment .

5
167 No newstoday

@161

De Eerste Kamer is in staat om een regering teclaten vallen .
Zie o.a. de nacht van Wiegel .
Lijkt me bepaald geen wassen neus dus.
Misschien voor hen die het parlemetaire systeem niet kennen..........!

4
168 No newstoday

@157 Lezen Emeel niet ongefundeerd blaten
Dat zei ik

1
169 GOTCHA666

@158

Lezen Emeel niet ongefundeerd blaten
Dat zei ik

0
170 GOTCHA666

@165 Je laat je dus graag bij de neus nemen.

5
171 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

172 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

173 E.Meel

Even pieken nu, maar ook FvD gaat weer inzakken.

Zie je wel meer bij populistische partijen.

2
174 Weet geen naam

Nog 100 dagen tot de
verkiezingen van 20 maart!

https://forumvoordemocratie.nl/

0
175 OneStone

Agenda 21 lijkt steeds meer in vervulling te gaan.
Krijgen we hier straks ook ineens plotselinge overstromingen en bosbranden waar enkel huizen tot as veranderen en de bomen blijven staan, waar dan zogenaamd niemand meer mag komen vanwege biohazard .

0
176 techcenter

In Frankrijk gaat de verhoging van de energiekosten niet door vanwege de gele hesjes. In Nederland betalen we volgend jaar 24% meer voor gas water en licht. En behalve die paar gele hesjes her en der vinden we het allemaal wel oke om keihard genaaid te worden. Rutte weet dat hij in dit land overal mee weg kan komen. De immigratie levert veel goedkope arbeidskrachten op aan de ene kant, en aan de andere kant kost het veel uitkeringen. Uiteindelijk profiteren de grote bedrijven van de goedkope arbeiders en draait de burger op voor al die extra uitkeringen. Daarnaast levert de burger sociale voorzieningen in en krijgt een hoop criminaliteit erbij. En de multinationals lachen zich kapot met al die goedkope arbeids-immigranten. Hebben we de VVD al door?

0
177 Pressure

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

1 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

2 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

2 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

2 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1942 Ik had t snel door maar een paar anderen ook 🤣...

2 uur geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Kamakshipalya Bengaluru KarnatakaMom Blow Job SonMstriggahappy OnlyfansPorn Hub AnimeHindi Sex Video Www ComSasha Grey SexyDakota Johnson SexyAmerican Sex Video BpPorn Boobs PressNude Couple DanceKochi Magi Chuda ChudiBest Hindi Audio PornHarry Potter NudeBest Hardcore PornXxx MenIndin PornLesbian Sex XxxXvideos Hd TeenAmala Paul NippleStep Mom Seduction PornXxx Kerala MalayalamBbw Bbc XxxForcecreampieBig Booty RedditPorsche De Rossi NudePooja SexReal Wife SharingYong Latina PornA N Y A PornJoyce Hyser NudeIliza Shlesinger NakedMoter Daughter PornAsia Hot PornSxxx Video HdBbw Phone SexShoplyfter PornsLesbian Anal FingeringJeny Smith PornhubJasmine Byrne Pornسكس عزبيEmily Ratajkowski TitsSoapy TittiesNaked Hary MenMelim Tx NudesBlacked ComfreeXxx LodaMoti Ka SexChloe Lamb XxxKolkata Sex VideoXxx Rashi KhannaGujrati Girl Sex VideoBbc SlutsPornxxx BestDesi Porns VideosLesbiennes SexeWoman And Dog PornXvideos Hd SexFull Hd SexHotel Sex MovieVirtual TabooX VidoseKelliprovocateurPast Out Pornأفلام سكسي هنديWorld Record CreampieEbony MasturbatedBlack Porn StarsLucylemonxxxCumshor SurpriseXxx Boobs PhotoBihari Sex PhotoLisa Sparkxx World RecordXxlayna Marie AgeIndo TogeUtopia Guide NycVogeur TvCynthia Addai Robinson NudeSexo VirgenIndian Girl AnalPor NodromeGsy Muscle PornSnapchat Leaks NudesMarathi Xxx SexyBbc Wife ShareStepdaughter SeducingMacrophilia PornPaige OnlyfansXhamsyerrPorn MoaningHalston Sage NakedBig Black Penises PicturesLocal Bf VideoIndian Old And Young PornSexyass WomenAttack On Titan Live Action PornSuper Deepthroat The Gameหนังโป๊ปHotwife ResditAltyazilli PornDakota Johnson BoobsYouth XxxBest Anime Porn VideosIdianpornBf Naked BfStep Sis Stuck PornDeepthroat Eye ContactAsian ThroatfuckingShannen Michaela OnlyfansSarina ValentunaCelebrity Guest Tape PornJapanese Full PornKim K Sextape With Ray JFreedom Day 2021 AnimationNhentai.netetHentaisenpaiSexual XnxSkylarxraee NudeStreet Hooker PornSexywwwHinako MoriRussian Ig ModelsTall Asian PornChat AvebyeFndtubesLauran Holly NudeAnnettehavenSri Divya Sex VideoBollywood Xxx HdMom And Son Sex Videos TeluguLive Tv Nip SlipVideo De HentaisCasas PornosIndian Bhabhi Xxx SexSarah Banks LesbianTelugu Couples Sex VideosJablrtvGifs PornosMaslaa SeenMother HentaiTruenudistAngrl WickyGunjan Aras Nude VideoReshmi Nair BoobsSpread PussyBhavana BoobsFulldpPorn Mutual MasturbateUplustNicole Brooks OnlyfansJapanesse Porn Star