Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir naast N-VA-partijvoorzitter Bart De Wever.
Volledig scherm
Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir naast N-VA-partijvoorzitter Bart De Wever. © Photo News

Demir: "Wil niet op mijn geweten hebben wat ‘Marrakesh-coalitie’ wil doen"

Terwijl premier Michel het einde van de Zweedse coalitie heeft aangekondigd, drukt N-VA-staatssecretaris Zuhal Demir op Facebook haar "terleurstelling" uit. Volgens haar gebruikt de "Marrakeshcoalitie" het migratiepact om "N-VA uit de regering te duwen en laat ze de Vlamingen opdraaien voor de gevolgen".

19 reacties

  • Jeannine Huwaert

    5 jaar geleden
    Dank u mevrouw Zuhal , jij bent een top vrouw ik heb veel respect voor jou, zo zouden er meer moeten zijn!!!
  • lars vandenberge

    5 jaar geleden
    Analogie met de brexit: Tijdens de campagne voor het brexit-referendum in 2016 gebruikte het Leave-kamp onder meer beelden van de vluchtelingenstroom om de bevolking ervan te overtuigen dat het Verenigd Koninkrijk weer de controle moest overnemen van de grenzen omdat de EU daar niet in was geslaagd. Dat het Verenigd Koninkrijk nog altijd zelf de controle had over zijn grenzen, omdat het geen lid is van de Schengenzone, ging helemaal verloren in de campagne.
  • Francesco Melis

    5 jaar geleden
    NVA heeft voldoende aangetoond met kandidaten zoals mevrouw Demir dat immigratie zijn plaats heeft binnen een land als België. Alleen wil men als partij de cocpit niet uit handen geven en zelfstandig beslissingen kunnen nemen die overeenstemmen met wat het merendeel van onze bevolking écht wil ... Was dit misschien opgezet spel om de NVA buiten spel te zetten ? Francesco Melis
  • Rony Schouteere

    5 jaar geleden
    Laat nva aub ophouden met die zever, enkel en alleen bedoeld om stemmen op te halen bij volgende verkiezing Net als zou belgie de wereld redden of doen vergaab? Sukkelaars. Belgie heeft zowel Vlamingen , walen en anderstaligen die evenveel belastingen betalen.
  • Luc Deboosere

    5 jaar geleden
    Er zijn veel te weinig politiekers met het caliber van mevr. Demir!!! Een fantastische politica.