door kantlijn in Binnenland  ·  29 Reacties

  • 7
  • 400x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als het toch 'moet'...geluiddempers?

0
1 loki zegt

@1 Waren die niet verboden?

0
2 benbenieuwd

@2
Voor jou en mij welquestion

0
3 loki zegt

@3 Alleen het leger en de politie mogen ze gebruiken denk ik. Dus moeten die het karwei maar opknappen.

0
4 benbenieuwd

Nou laat die dieren dan ritueel slachten, heeft allah d'r tenminste nog een pleziertje aan. Er zijn 1800 herten teveel. Dit is Afrika niet, we hebben geen onbeperkte ruimte zoals daar, met op sommige plekken 7 mens per km^2. Er heeft altijd al afschot plaatsgevonden maar die zeearenden gaven destijds geen krimp; er rijden treinen door het gebied maar daar zitten ze ook niet mee. Ik vind dit echt te ver gaan hoor. Als er dieren teveel zijn, schiet ze netjes af en eet ze op.

Ze hebben een redelijk goed leven gehad, behalve dan dat ze iedere winter verplicht moeten hongeren vanwege idioten die een natuurlijke omgeving ambiëren in een tot op het laatste vierkante millimetertje gecultiveerd land. Mensen zijn als de dood voor de dood, hun eigen dood uiteraard, en dat projekteren ze op die dieren. Maar die hebben dat besef niet, behalve op het allerlaatste moment. Dat scheelt ze dus levenslang enorme zenuwen/angsten en bergen met religie, tijd die ze kunnen besteden met happy en vrolijk te zijn.

7
5 Ness

@5
In Afrika gaan dieren ook dood van de honger.

Dieren zijn niet bang voor hun eigen dood maar ook niet happy en vrolijk, ze leven gewoon.
Opgejaagd en afgeschoten worden zorgt wel voor stress.

4
6 PuurHagelslag

En dat noemt zich dieren liefhebbers laat de natuur de natuur en ruim al die grote-grazers op!

3
7 Zie Hier

@6 : Die stress komt dan op het conto van degenen die deze gruwelijke misser hebben begaan, hmm? Wat is erger trouwens, een korte tijd stress of doodhongeren als je niet snel genoeg afgeschoten wordt? Want ieder jaar worden de kanslozen afgeschoten. Maar pas als ze al helemaal verhongerd zijn. Dan kan de rest fijn gaan stressen, bedoel je? Dat ritueel slachten is uiteraard sarcasme.

4
8 Ness

Afschiet stress en daadwerkelijk gevolg van het afschieten waarschijnlijk vele malen hoger dan de 'verhuisstress' … maar in een wereld waar enkel het geld telt, is die afweging op basis van kosten snel gemaakt...

1
9 mightimouse

Wat een gedoe over iets waar elke intelligent levensvorm weet dat het beter is herten af te schieten voordat ze allemaal verhongeren. Linkse maffia

2
10 niet-alles-geloven

Toen dat "natuurgebied" er nog niet was en die herten ook niet, was die zee-arend er dus ook niet.

2
11 Wendel

Het loopt naar de Kerst (pardon: lichtjesfeest voor de tere zielen). De grote jongens hebben dan zin in een goedkope reerug. Vandaar nu het afschot............

0
12 Tiidmasine

Twee jagers zijn opgestapt omdat ze bezwaren hebben tegen het afschieten van deze edelherten, dit besluit zouden alle jagers moeten nemen in deze. Het vlees van deze edelherten moet m.i vernietigd worden, deze dieren zijn nl. al jarenlang de dupe van een volslagen bezopen "beleid" mbt de Oostvaardersplassen. Niemand mag genoegdoening hebben van de gruwelijke wijze waarop deze gezonde edelherten aan hun einde gaan konen. Jaja, de bioindustrie is eveneens gruwelijk, maar daar gaat het hier nu niet over.

5
13 Sneeuwbal

@13 Wat klets je nou toch, het is hun taak, hoort bij de werkzaamheden. Werkweigering = ontslag op staand voet.

4
14 Recovery Mode

@13 Beter biologisch kan het niet zijn.

Als je jager bent en weigert je werk te doen, dan moet inderdaad lekker oprotten. Daar ze niet ontslagen zijn krijgen ze waarschijnlijk geen uitkering.

2
15 Lievense

Nounou.. Welgeteld 7 paar in Nederland.
Ze halen werkelijk alles uit de kast.

2
16 Wild Rover

@6 Die dierentuinbeesten hoef je echt niet op te jagen hoor. Net haringen in een ton.

1
17 Wild Rover

@15 Bijstand wel.

2
18 Wild Rover

@15 Ze zijn weggepromoveerd, wel vreemd dat juist D66, PvdA, Groen-Links, PvdD, SP nu muisstil hun mond houden, dit in tegenstelling met trouw ambtenaren die om gewetensbezwaren geen huwelijken wilden sluiten van gelijk gestemden. Willekeur, meten met twee maten !

4
19 Recovery Mode

Vroeger was een boswachter een man van het vak, ze werden vaak geselecteerd uit professionele stropers..
Voor jachtopziener kun je niet op school leren. Dat zit in je hart en ziel.
Deze weigering van de doorgeleerde figuren laat zien dat ze eigenlijk niet geschikt zijn voor dat vak.
Het waren hopelijk geen figuren die een dier pas af willen schieten nadat het eerst 3 maanden gemarteld is in een afgesloten ruimte zonder voer.

2
20 Mollevanger

@17
Die konikpaarden die komen sowieso al uit zichzelf naar het hek toe als ze je zien. Die kun je gewoon aanraken. Misschien kunnen er van die konikpaarden dan wel wat bij jou terecht als vluchteling. Dan laat je ze door je eigen paarden toezingen "je bent welkom, welkom in onze manege, ik wil je leren kennen, ik wil weten wie je bent." question

2
21 rebo

@15 Ze zijn opgestapt, niet weg gepromoveerd.

0
22 Lievense

@20
Een boswachter is geen jager.
Die mensen hebben groot gelijk dat ze geen gezonde dieren willen afschieten. Dierenartsen maken ook geen gezonde dieren dood, slagers daarentegen weer wel.
Totdat dieren uitegerust worden met wapens is er trouwens van "eerlijke" jacht geen sprake.

4
23 PuurHagelslag

@10
Iedere intelligente levensvorm weet dat je mensen die het te pas en te onpas over linkse maffia hebben niet serieus hoeft te nemen, afschieten hoef je ze niet, ze schieten zichzelf wel in de voet.

5
24 PuurHagelslag

@23 De boswachters die overplaatsing hebben gekregen zijn ongeschikt , ze weigeren hun taak uit te voeren te zorgen voor een natuurlijker wildbeheer. Laat er vooral werk gemaakt worden om hindes af te schieten, mochten ze zwanger zijn is dat mooie bijval.

3
25 Recovery Mode

@22 Ze zijn overgeplaatst ( weggepromoveerd) om gewetensbezwaren.

2
26 Recovery Mode

@25
Wat is er natuurlijk aan afschieten?
Inderdaad, helemaal niets.

Die boswachters zijn uitermate geschikt, mensen die wel graag dieren af willen schieten zijn gestoord..

2
27 PuurHagelslag

Die dieren zijn daar uitgezet, wetende dat ze dan zouden ziek worden door gebrek en uiteindelijk op een nare manier aan hun eind komen, door ziekte en/of verhongeren. Zonder jagers die hun aantallen beperken en dit soort ellende voorkomen.

Er is geklaagd door degenen, die deze narigheid hebben verzonnen, dat een geplande corridor naar Duitsland en hun wouden niet lukte doordat er een aantal boeren zich met succes verzette tegen onteigening. Mogen ze? De boeren zijn in NL sowieso het doelwit, terwijl intussen Oekraiense bedrijven hier hun gang mogen gaan met minder regels en onze mestquota opsouperen, zij de winst wij de rekening.

De reden, dat deze gruwelijke situatie blijft voortduren en steeds in de publiciteit wordt gebracht, is zodat iedereen een zucht van verlichting slaakt als eindelijk die boeren worden onteigend vanwege een nieuwe wet die dat mogelijk maakt. En niemand zich meer druk maakt om hun recht.

Veel te weinig mensen beseffen dat NL door het willen uitfaseren van eigen NL boeren, akkoord gaat met het voor voedsel afhankelijk worden van andere EU-landen. Want dan wordt een Nexit helemaal onmogelijk en een armoede-val: geen pensioenen meer, in één keer opgeeist door EU, en veel te weinig eigen voedselproduktie, dus een gemakkelijke prooi voor de globalisten die NL dan gewoon tot rellen kunnen dwingen door de voedseltoevoer stop te zetten, waarna zij dan gewapenderhand kunnen komen "helpen", die van de islamitische wereldregering, VN.

0
28 Wendel

Eerst klagen mensen dat er veel teveel dieren met veel te weinig voedsel bij elkaar zitten, dan weer klagen mensen dat hun aantallen niet door afschot mogen worden uitgedund, en als hun aantallen dan wèl worden uitgedund, klagen ze opnieuw.

Waarom worden ze niet gewoon in één keer verwijderd? Ze zijn uitgezet, het is helemaal geen "natuur"gebied, maar een openlucht-dierentuin met sadistische oppassers. Waarom wordt dit in stand gehouden ondanks alle terechte herrie er omheen? Noem eens een andere zinnige reden behalve het verwijderen van boeren?

0
29 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@73 Ja, precies. Het met anderen willen bemoeien. Dat is het probleem. Lekker iedereen z'n ding laten doen, moet het uitgangspunt zijn. ...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Sywert zegt geen advocaat te kunnen vinden voor zijn rechtszaak maar heeft wel een advocaat bij zich tijdens het interview met FD?!...

18 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes ...

21 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

24 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

26 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen....

28 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Ja, bij die gelovigen zaten ook veel zogenaamde deugers, ze zaten meestal voorin de kerk, slijmen bij de dominee, en konden mensen met een a...

31 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
LIVE | Rutte over Poetin: 'Ik heb de man veel gesproken, dat is geen sterke vent'

Rutte is aan het opscheppen....

34 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@69 Nietzsche heeft veel geschreven over deugers. Misschien vind je het leuk om eens wat van hem te lezen. Een en al woede en verontwaardiging o...

44 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Aletta Ocean Big TitsHot Men Porn VideosWoman Fucks FishHq PornerBaixar Vídeo PornRent.menPunjabi Aunty NudeIndian Pron XnxxNaked Fat WonenSex On The Bed VideoBig Naked Black BootyBlack Chyna Only Fans LeaksGiselle AmoreNaked Beach VoyeurVer PonografiaKayla JadeFfxiv HentaiVimeo NudeSexy Nude Black ChicksWilllowharperPorn Best ActressBest Free Vr Porn SitesNude Camping VideosHemtai FoundryXxxhamster ComPeversefamilySienna GraceAfreen Khan SexFuddi ImageRusia XxxForced Cinema PornXvideos 下载Beautiful Vagina'sValotant PornBang Broa FreeDesi Sex Xxx PornNeha Sex StoryKristen Stewart Xxx Videos야애니 사이트Barhroom PornAntonella Roccuzzo NudeXnxx OrgasmeX Video Full Hd MovieGracie Bon AnalPerfect Breasts PornExcogi KaceyListcawler TsElitebabes.comFrench Porn MovieFrench Stream.mangaChinese BondageBazillian PornSelfblowjobSunny Leone Nude PicsPorn BellyPain AnalKaveri SexHentwiDigpornBengali Ka BfSambhog FilmTukif.clubReallifecam..comPics Of HotwivesSexy Xxxx HotGf Bf Hot RomanceFamıly Therapy PornLarajuicyLolo Wood NakedXxx Live VediosYoko69 NudeVintage Daddy PornX:ideosJerry Springer UncensoredAbella Danger VrAlexis Arias NudeJogos PornograicosCutest TittiesVicky Stark LeaksPorn Hindi DanceAashlynn BrookeBadoocamPorn QuadrinhosFnaf SexMallu XmoviesLana PornAllporncomic.cimPisay PaoHotel Sex XnxxTiffanycoynenudeCummed PornPorn VrchatFree Porn With DownloadsTube Porn StrsPmatehunteeMadhuri Sexy VideoKushkaMommys Boy PornStory SexesXvidio JapaneseMissarianaxxxRubi Rose Only Fans LeaksMother Daughter IncestMolly Jane AnalPitaria TelegramBengali Sex HdBlack White Sex VideoSalice Rose PornX Videos Telugu ActressHot Nude PhotoshootHindi Aunty Sex Video HdCristina GaravagliaBig But NakedAi Generated HentaiSmutty MangaOnlyfans ReeditJohnny Sins Gay PornXxxx Web SeriesHeroine Sex Videos ComSex Web SeriseMilfnut.vomHitomi Tanaka Anri OkitaEliza Ibarra NudeBelle Delphine Porn VideoBride Cheats PornWww Xxx HindiTyga Porn12 Days Of Dragon CockGujrati NudeMia Khalifa Threesome SexEscort Girl ParisMy Husbands Best Friends Angel WickyHot Sexy ViodoCamila Araujo Nude최신야동Sergeant Miles PornhubCece Rose NudeChudai Audio KahaniBlood Fuck VideoAshley Alban BbcRandom NudeLesbin PoenThick PornosPorntn.conBon PorniCumonsolesDanny D Xxx ComXxxhindifilmJia Lissa OnlyfansEva Longoria Feet