U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 7
Faunabescherming heeft een handhavingsverzoek ingediend om het afschot van 1830 edelherten in de Oostvaardersplassen te dwarsbomen. Het leven van de zeldzame zeearend komt erdoor in gevaar. ...

6 maanden geleden door kantlijn

REAGEER MET EEN EMOJI
2
4
1
LEES MEER OVER

Als het toch 'moet'...geluiddempers?

1 loki zegt    
6 maanden geleden door loki zegt
0
Meld

@1 Waren die niet verboden?

2 benbenieuwd    
6 maanden geleden door benbenieuwd
0
Meld

@2
Voor jou en mij welquestion

3 loki zegt    
6 maanden geleden door loki zegt
0
Meld

@3 Alleen het leger en de politie mogen ze gebruiken denk ik. Dus moeten die het karwei maar opknappen.

4 benbenieuwd    
6 maanden geleden door benbenieuwd
0
Meld

Nou laat die dieren dan ritueel slachten, heeft allah d'r tenminste nog een pleziertje aan. Er zijn 1800 herten teveel. Dit is Afrika niet, we hebben geen onbeperkte ruimte zoals daar, met op sommige plekken 7 mens per km^2. Er heeft altijd al afschot plaatsgevonden maar die zeearenden gaven destijds geen krimp; er rijden treinen door het gebied maar daar zitten ze ook niet mee. Ik vind dit echt te ver gaan hoor. Als er dieren teveel zijn, schiet ze netjes af en eet ze op.

Ze hebben een redelijk goed leven gehad, behalve dan dat ze iedere winter verplicht moeten hongeren vanwege idioten die een natuurlijke omgeving ambiëren in een tot op het laatste vierkante millimetertje gecultiveerd land. Mensen zijn als de dood voor de dood, hun eigen dood uiteraard, en dat projekteren ze op die dieren. Maar die hebben dat besef niet, behalve op het allerlaatste moment. Dat scheelt ze dus levenslang enorme zenuwen/angsten en bergen met religie, tijd die ze kunnen besteden met happy en vrolijk te zijn.

5 Ness    
6 maanden geleden door Ness
7
Meld

@5
In Afrika gaan dieren ook dood van de honger.

Dieren zijn niet bang voor hun eigen dood maar ook niet happy en vrolijk, ze leven gewoon.
Opgejaagd en afgeschoten worden zorgt wel voor stress.

6 PuurHagelslag    
6 maanden geleden door PuurHagelslag
4
Meld

En dat noemt zich dieren liefhebbers laat de natuur de natuur en ruim al die grote-grazers op!

7 Zie Hier    
6 maanden geleden door Zie Hier
3
Meld

@6 : Die stress komt dan op het conto van degenen die deze gruwelijke misser hebben begaan, hmm? Wat is erger trouwens, een korte tijd stress of doodhongeren als je niet snel genoeg afgeschoten wordt? Want ieder jaar worden de kanslozen afgeschoten. Maar pas als ze al helemaal verhongerd zijn. Dan kan de rest fijn gaan stressen, bedoel je? Dat ritueel slachten is uiteraard sarcasme.

8 Ness    
6 maanden geleden door Ness
4
Meld

Afschiet stress en daadwerkelijk gevolg van het afschieten waarschijnlijk vele malen hoger dan de 'verhuisstress' … maar in een wereld waar enkel het geld telt, is die afweging op basis van kosten snel gemaakt...

9 mightimouse    
6 maanden geleden door mightimouse
1
Meld

Wat een gedoe over iets waar elke intelligent levensvorm weet dat het beter is herten af te schieten voordat ze allemaal verhongeren. Linkse maffia

10 niet-alles-geloven    
6 maanden geleden door niet-alles-geloven
2
Meld

Toen dat "natuurgebied" er nog niet was en die herten ook niet, was die zee-arend er dus ook niet.

11 Wendel    
6 maanden geleden door Wendel
2
Meld

Het loopt naar de Kerst (pardon: lichtjesfeest voor de tere zielen). De grote jongens hebben dan zin in een goedkope reerug. Vandaar nu het afschot............

12 Tiidmasine    
6 maanden geleden door Tiidmasine
0
Meld

Twee jagers zijn opgestapt omdat ze bezwaren hebben tegen het afschieten van deze edelherten, dit besluit zouden alle jagers moeten nemen in deze. Het vlees van deze edelherten moet m.i vernietigd worden, deze dieren zijn nl. al jarenlang de dupe van een volslagen bezopen "beleid" mbt de Oostvaardersplassen. Niemand mag genoegdoening hebben van de gruwelijke wijze waarop deze gezonde edelherten aan hun einde gaan konen. Jaja, de bioindustrie is eveneens gruwelijk, maar daar gaat het hier nu niet over.

13 Sneeuwbal    
6 maanden geleden door Sneeuwbal
5
Meld

@13 Wat klets je nou toch, het is hun taak, hoort bij de werkzaamheden. Werkweigering = ontslag op staand voet.

14 Recovery Mode    
6 maanden geleden door Recovery Mode
4
Meld

@13 Beter biologisch kan het niet zijn.

Als je jager bent en weigert je werk te doen, dan moet inderdaad lekker oprotten. Daar ze niet ontslagen zijn krijgen ze waarschijnlijk geen uitkering.

15 Lievense    
6 maanden geleden door Lievense
2
Meld

Nounou.. Welgeteld 7 paar in Nederland.
Ze halen werkelijk alles uit de kast.

16 Wild Rover    
6 maanden geleden door Wild Rover
2
Meld

@6 Die dierentuinbeesten hoef je echt niet op te jagen hoor. Net haringen in een ton.

17 Wild Rover    
6 maanden geleden door Wild Rover
1
Meld

@15 Bijstand wel.

18 Wild Rover    
6 maanden geleden door Wild Rover
2
Meld

@15 Ze zijn weggepromoveerd, wel vreemd dat juist D66, PvdA, Groen-Links, PvdD, SP nu muisstil hun mond houden, dit in tegenstelling met trouw ambtenaren die om gewetensbezwaren geen huwelijken wilden sluiten van gelijk gestemden. Willekeur, meten met twee maten !

19 Recovery Mode    
6 maanden geleden door Recovery Mode
4
Meld

Vroeger was een boswachter een man van het vak, ze werden vaak geselecteerd uit professionele stropers..
Voor jachtopziener kun je niet op school leren. Dat zit in je hart en ziel.
Deze weigering van de doorgeleerde figuren laat zien dat ze eigenlijk niet geschikt zijn voor dat vak.
Het waren hopelijk geen figuren die een dier pas af willen schieten nadat het eerst 3 maanden gemarteld is in een afgesloten ruimte zonder voer.

20 Mollevanger    
6 maanden geleden door Mollevanger
2
Meld

@17
Die konikpaarden die komen sowieso al uit zichzelf naar het hek toe als ze je zien. Die kun je gewoon aanraken. Misschien kunnen er van die konikpaarden dan wel wat bij jou terecht als vluchteling. Dan laat je ze door je eigen paarden toezingen "je bent welkom, welkom in onze manege, ik wil je leren kennen, ik wil weten wie je bent." question

21 rebo    
6 maanden geleden door rebo
2
Meld

@15 Ze zijn opgestapt, niet weg gepromoveerd.

22 Lievense    
6 maanden geleden door Lievense
0
Meld

@20
Een boswachter is geen jager.
Die mensen hebben groot gelijk dat ze geen gezonde dieren willen afschieten. Dierenartsen maken ook geen gezonde dieren dood, slagers daarentegen weer wel.
Totdat dieren uitegerust worden met wapens is er trouwens van "eerlijke" jacht geen sprake.

23 PuurHagelslag    
6 maanden geleden door PuurHagelslag
4
Meld

@10
Iedere intelligente levensvorm weet dat je mensen die het te pas en te onpas over linkse maffia hebben niet serieus hoeft te nemen, afschieten hoef je ze niet, ze schieten zichzelf wel in de voet.

24 PuurHagelslag    
6 maanden geleden door PuurHagelslag
5
Meld

@23 De boswachters die overplaatsing hebben gekregen zijn ongeschikt , ze weigeren hun taak uit te voeren te zorgen voor een natuurlijker wildbeheer. Laat er vooral werk gemaakt worden om hindes af te schieten, mochten ze zwanger zijn is dat mooie bijval.

25 Recovery Mode    
6 maanden geleden door Recovery Mode
3
Meld

@22 Ze zijn overgeplaatst ( weggepromoveerd) om gewetensbezwaren.

26 Recovery Mode    
6 maanden geleden door Recovery Mode
2
Meld

@25
Wat is er natuurlijk aan afschieten?
Inderdaad, helemaal niets.

Die boswachters zijn uitermate geschikt, mensen die wel graag dieren af willen schieten zijn gestoord..

27 PuurHagelslag    
6 maanden geleden door PuurHagelslag
2
Meld

Die dieren zijn daar uitgezet, wetende dat ze dan zouden ziek worden door gebrek en uiteindelijk op een nare manier aan hun eind komen, door ziekte en/of verhongeren. Zonder jagers die hun aantallen beperken en dit soort ellende voorkomen.

Er is geklaagd door degenen, die deze narigheid hebben verzonnen, dat een geplande corridor naar Duitsland en hun wouden niet lukte doordat er een aantal boeren zich met succes verzette tegen onteigening. Mogen ze? De boeren zijn in NL sowieso het doelwit, terwijl intussen Oekraiense bedrijven hier hun gang mogen gaan met minder regels en onze mestquota opsouperen, zij de winst wij de rekening.

De reden, dat deze gruwelijke situatie blijft voortduren en steeds in de publiciteit wordt gebracht, is zodat iedereen een zucht van verlichting slaakt als eindelijk die boeren worden onteigend vanwege een nieuwe wet die dat mogelijk maakt. En niemand zich meer druk maakt om hun recht.

Veel te weinig mensen beseffen dat NL door het willen uitfaseren van eigen NL boeren, akkoord gaat met het voor voedsel afhankelijk worden van andere EU-landen. Want dan wordt een Nexit helemaal onmogelijk en een armoede-val: geen pensioenen meer, in één keer opgeeist door EU, en veel te weinig eigen voedselproduktie, dus een gemakkelijke prooi voor de globalisten die NL dan gewoon tot rellen kunnen dwingen door de voedseltoevoer stop te zetten, waarna zij dan gewapenderhand kunnen komen "helpen", die van de islamitische wereldregering, VN.

28 Wendel    
6 maanden geleden door Wendel
0
Meld

Eerst klagen mensen dat er veel teveel dieren met veel te weinig voedsel bij elkaar zitten, dan weer klagen mensen dat hun aantallen niet door afschot mogen worden uitgedund, en als hun aantallen dan wèl worden uitgedund, klagen ze opnieuw.

Waarom worden ze niet gewoon in één keer verwijderd? Ze zijn uitgezet, het is helemaal geen "natuur"gebied, maar een openlucht-dierentuin met sadistische oppassers. Waarom wordt dit in stand gehouden ondanks alle terechte herrie er omheen? Noem eens een andere zinnige reden behalve het verwijderen van boeren?

29 Wendel    
6 maanden geleden door Wendel
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Duitsland raadt Joden af om overal keppel te...
In Duitsland heeft de speciale regeringsgezan...

23 uur geleden door Graaier1000

Vaccins en autisme - wetenschap blijft met on...
Vaccins en autisme zijn niet gekoppeld of gea...

1 dag geleden door Wilmama

Autochtoon, kom je witte enclave uit!
Autochtone Amsterdammers zijn hun dominante p...

3 uur geleden door Crezee

Putins media blij met steun ‘oppositiel...
De leider van de oppositie in Nederland denkt...

1 dag geleden door Crezee

‘IQ-racisme vermomd als wetenschap kan...
Zijn zwarte mensen per definitie dommer dan h...

1 dag geleden door Crezee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Mac Benac
Familie Fortuyn wil weer meldplicht voor Volk...
Gelukkig heeft de familie Fortuyn helemaal ni...

minder dan een minuut geleden door Mac Benac

Borealis
BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans...
@12Kostelijk, uw tegeltjes getuigen pas v...

minder dan een minuut geleden door Borealis

CoolMemories
Putins media blij met steun ‘oppositieleide...
@135 "...En als Poetin een luis in pels was, ...

minder dan een minuut geleden door CoolMemories

Lias
Autochtoon, kom je witte enclave uit!...
@124"Het zijn over het algemeen de allochto...

1 minuut geleden door Lias

Scrow
Gratis besnijdenis tijdens de ramadan: 'Je mo...
Je moet het verdienen om mishandeld en vermin...

1 minuut geleden door Scrow

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig