Een tas vol met gestolen spullen werd gevonden in de auto van de verdachten in Winterswijk.
Volledig scherm
Een tas vol met gestolen spullen werd gevonden in de auto van de verdachten in Winterswijk. © Politie

Politie pakt Zuid-Europese ‘badpakrovers’ in Winterswijk

WINTERSWIJK - Drie winkeldieven zijn zaterdagmiddag gearresteerd in Winterswijk. De twee mannen en een vrouw, afkomstig uit Zuid-Europa, hadden een bijzondere manier om gestolen waar mee te nemen uit winkels: in een badpak onder hun kleding.

5 reacties

  • PeterHelvetia

    5 jaar geleden
    Neem die auto ook maar in. Want zo’n arrestatie kost ook flink geld. En zendt dat tuig lopend heen. Kijk wie ze ophaalt en hou die ook in de gaten. Want het zijn rondtrekkende groepen met vast meer auto’s. Zulk een aanpak doet in die kringen dan snel de ronde en houdt die criminelen hier zeker weg.
  • Piet

    5 jaar geleden
    Vergeet het maar. Is toch zogenaamd geen capaciteit voor. Tegenwoordig is nergens nog capaciteit voor. We worden opgevreten door bureaucratie, maar niemand doet er iets aan. Overbodige managers (je kent ze wel, van dat dat soort dat honderd euro uitgeeft om er tien te besparen), die hebben we wel in overvloed. Die houden zichzelf wel aan het 'werk'.
  • Piet

    5 jaar geleden
    Zo bijzonder is dit niet. Er staan filmpjes op YouTube van bewakingscamera's waarop vrouwen met gewaden aan er werkelijk van alles onder proppen. Tot en met flatscreen-tv's... ongelooflijk!
  • Bibi

    5 jaar geleden
    Goed gedaan politie!!
  • RuckBogers

    5 jaar geleden
    Deze bendes stelen dus kleding en huishoudelijke artikelen. Als dit zo lucratief is, hoe komt het dat het zo gemakkelijk gaat dan? Want om dit geld op te laten leveren, heeft men vooral kwantiteit nodig lijkt me. Dit doe je niet voor een paar tientjes. Die grenzen weer sluiten en auto's controleren is best lucratief dan, toch?