YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Egypte furieus: Deens koppel heeft seks bovenop piramide en maakt er video van

buitenlandEen Deens koppel beklom illegaal de Grote Piramide en overtrad daarmee een eeuwenoude Egyptische wet die stelt dat dat ten strengste verboden is. Het filmpje werd gemaakt door een Deense fotograaf, die de beelden op YouTube plaatste. De Egyptische autoriteiten onderzoeken momenteel de zaak, zo schrijft CNN. 

85 reacties

  • Thomas Buick

    5 jaar geleden
    Om dit kunst te vinden moet je wel erg alternatief zijn. Ordinair is dit.
  • Jan Moerentorf

    5 jaar geleden
    Pyramides zijn in essentie graftombes. Dus doe je niet
  • Lien Renders

    5 jaar geleden
    Prachtig! Een stukje kunst! Het verbaasd me hoe iets dat met liefde te maken heeft zoveel haat op wekt. Vergeet niet dat de Egyptenaren zelf hun erfgoed hebben onteerd door alles weg te roven. De hedendaagse cultuur van het land ligt mijlenver van wat het ooit was in de tijd van de heilige farao's. Bovendien worden deze heilige bouwwerken omringd door patrouilles met wapens... Don't make war, make love! Weg met de seksuele onderdrukking. Dit is kunst! Hoedje af!
  • Jean-Paul Haesen

    5 jaar geleden
    De Pyramides hebben inderdaad niets met de Islam te maken maar er zijn grenzen aan je gedrag en het respect dat je moet tonen. Dit voor alle religies en gewoontes waar je komt. Als je naar een land gaat met de bedoeling alleen maar te provoceren en te beledigen, moet je ook de gevolgen kunnen dragen. Voor mij zou een gevangenisstraf van enkele maanden op zijn plaats zijn.
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Hoe komen ze erbij? Een bed is toch veel zachter, en je moet niet zo hoog klimmen.