De Gele Hesjes in Arnhem.
Volledig scherm
De Gele Hesjes in Arnhem. © Marc Pluim

Demonstratie Gele Hesjes in Arnhem telt twaalf deelnemers

ARNHEM - Aan de demonstratie van Gele Hesjes in Arnhem hebben zaterdag twaalf personen deelgenomen. Twee jongemannen liepen mee zonder hesje, maar haakten later af. Het groepje werd begeleid door twee politieagenten en twee handhavingsambtenaren. De sfeer was uitermate kalm.

19 reacties

  • Henk

    5 jaar geleden
    Dat klopt, maar als de regering niet luistert naar gerechtvaardigde klachten, gaat de kruik ook hier zo lang te water tot ie hier ook barst, ondanks de lage grondwaterstand.
  • Saphora

    5 jaar geleden
    Volgende keer een betere oproep doen... ik had meegedaan als ik uberhaubt had geweten dat er geprotesteerd werdt..
  • Stranger

    5 jaar geleden
    Misschien wilt de stille meerderheid niet die rotzooi als in Frankrijk
  • Henk

    5 jaar geleden
    In vroeger tijden huurden de machthebbers daar de nar voor in om hen een spiegel voor te houden.  
  • Henk

    5 jaar geleden
    Dat heb ik 75 jaar geleden ook van mijn ouders geleerd en me er aan gehouden. Nu mijn pensioen al 9 jaar niet geïndexeerd is en alles steeds duurder wordt en er het nodige op de burger af komt, begin ik me toch achter de oren te krabben. De overheid was jaren geleden wel in staat om een greep in de destijds gevulde pensioenkassen te doen, maar ziet nu geen kans dat, voor mijn part zonder rente terug te storten. Als je op een andere partij stemt, kruipen ze in een andere samenstelling bij elkaar. De regenten zijn stekblind en stokdoof voor de problemen in de samenleving.