achtergrond

Geenstijl

Kampen: "Buitenlanders zorgen voor overlast"

Weet u nog, de keurig aangeharkte Hanzestad Kampen, alwaar asieltuig de boel terroriseert? Kampen heeft dus ook een internationale school en daar zitten geen brave D66-expatkindjes.

Neen, het zijn allemaal veiligelandiërs die een wijk op stelten zetten met hinderlijk gedoe. "Jongeren veroorzaken geluidsoverlast, bejegenen bewoners en voorbijgangers onheus, vertonen vrouwonvriendelijk gedrag en dragen messen. Mensen in de buurt van de school durven de confrontatie niet aan en de sfeer van dreiging door een anonieme groep is geen basis voor aangiftes", aldus Sybren Gerlofsma van Gemeente Belang Kampen. De gemeente zit met de handen in het haar, want die arme mensjes hebben werkelijk geen idee hoe ze de gruwelijke overlast op lokaal niveau moeten wirschaffendassen.

Ja, binnenkort komt Mark Harbers wel een keertje langs ofzo. Nou mensen in Kampen, we hebben nieuws voor jullie: Mark Harbers gaat die shitzooi niet oplossen. En dan krijg je dus van dit soort gepamper, van de burgemeester, die de school niet wil verplaatsen uit de wijk: "Er is een continue doorstroming van leerlingen die moeten wennen aan de normen en waarden in Nederland, het gedrag op straat en het gedrag naar elkaar toe. (...) Ik vind dat een ieder die opvoeding nodig heeft en opgevoed wordt, juist een wijk om zich heen nodig heeft." Juist, criminele asielzoekers die vrouwen bedreigen, het irritantje uithangen en met messen lopen te zwaaien moeten 'wennen aan de normen en waarden in Nederland' en hebben 'een wijk om zich heen nodig'. Heeee Ali waar ga je heen met dat kapmes? Ik ga wennen aan de normen en waarden in Nederland, joe!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.