Oskar Pudelko door geweld om het leven gekomen in Nuenen

Bij een geweldsincident in een café in Nuenen is gisteravond een 60-jarige man om het leven gekomen. Het slachtoffer is Oskar Pudelko die in Nuenen verbleef. De politie heeft een verdachte kunnen aanhouden.

Wat er zich exact heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Oskar Pudelko zou in bar van Gogh aan het Park in Nuenen rond 23.00 uur gisteravond ruzie hebben gekregen met een andere cafébezoeker. Waarover de ruzie ging is niet bekend. Oskar Pudelko raakte hierbij in ieder geval levensgevaarlijk gewond en overleed ter plaatse. Twee ambulances en een traumahelikopter die werden opgeroepen konden niks meer voor de 60-jarige man betekenen. Volgens de politie verbleef Oskar Pudelko in Nuenen. Hij is aannemer en heeft al jaren een bedrijf dat funderingssystemen plaatst. Zo is hij te zien in een video van RTV Utrecht omdat zijn bedrijf de heipalen van historische huizen aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht heeft gerestaureerd.

De politie heeft rond 23.30 uur een 25-jarige inwoner van Nuenen aangehouden in zijn woning. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij dodelijke geweldsincident. De man zit vast voor verder onderzoek.

[sgmb id=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.