door verwijderd235298651 in Binnenland  ·  174 Reacties

  • 6
  • 1181x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik durf te stellen dat zij dit zichzelf aandoen door de manier hoe zij zich opstellen.

Dan kan je zwart, bruin geen of wit zijn (of oranje haarspray hebben), als je jezelf negatief uit dan krijg je negatieve reacties.

Maar negatieve publiciteit brengt meer op en krijgt meer aandacht. die krijgen ze nu.

1
151 Lievense

@143 In vrij land mogen mensen ook reageren op een column dus
Dan ook niet jammeren

2
152 GOTCHA666

@149 : Alleen commentaar op de persoon = gebrek aan argumenten, omdat u gewoon ongelijk hebt.

4
153 Wendel

Die ene columnist van Trouw is er gewoon uitgetiefd omdat zij belangenverstrengeling had met haar eigen zwarte OneWorld.

1
154 chouffleur

** gebruiker verwijderd **

Wat zegt dit over de stand van het land? Dat de Nederlanders het wegkijkend gedrag van de politici en gegraai van politici meer dan zat zijn.
Het is toch te zot voor woorden dat autochtonen Nederlanders hun kinderen bij de geboorte moeten aanmelden voor een huurwoning terwijl gelukzoekers gewoon voorrang krijgen, hun hand open houden en veel meer voorzieningen krijgen toegewezen dat autochtonen.
Laatst een verhaal gehoord dat kinderen naar een aparte school moeten, lees moeten, en daarvoor van de gemeente geen vergoeding krijgen. Daarentegen krijgen moslims van dezelfde gemeente wel vergoeding als de kinderen vrijwillig, lees vrijwillig, naar een islamitische school gaan. Dan wordt je gewoon door de eigen overheid richting de PVV of FvD geduwd.

155 verwijderd5929219

De veel geprezen Nederlandse tolerantie is wat mij betreft opgebruikt door veel te veel Nederland en Nederlanders hatend vreemd volk. De multicul is ons door linksmensen door de strot geduwd en die idioten doen dat nog steeds door de grenzen op te heffen en miljoenen Afrikanen naar Europa te halen. Hoe gek ben je dan.

0
156 bozeman

Nederland is heel openlijk racistisch geworden question Kijk maar naar Sylvana question

1
157 DikkeTor

M.i. worden toch écht steeds vaker de autochtone Nederlanders gediscrimineerd!. Als ik lees op social media hoe o.a Turken, Marokkanen en Antillianen tegenover elkaar losgaan. Maar ja, het is in de ogen van de Sylvana's altijd de autochtone Nederlander die racistisch is en dat begint knap irritant te worden.

0
158 Sneeuwbal

@141
Ik neuk daarom alleen nog maar niet blanke vrouwen.
Daarmee werk ik actief mee aan de omvolking van ons land.
En ik vind het nog lekker ook!

Enne; zoals gewoonlijk slaat je schrijfsel weer helemaal nergens op.
Maar ja, dat lijkt voor jou helemaal niet belangrijk te zijn.

10
159 Realisme graag!

@159 Jaja... question

0
160 alexandroepimenco

@153 Hoezo speel ik op de persoon? Als u in de VN een organisatie ziet die een blanke genocide voorstaat dan ziet u het echt allemaal niet meer zo helder. Ik kan u natuurlijk vragen om te laten zien waar dat dan staat maar dat gaat u toch niet doen. U bent alleen maar pathologisch angstig en angst is vaak irrationeel. Overigens is het wetenschappelijk aangetoond dat mensen die politiek rechts/conservatief denken banger zijn dan mensen die links/progressief denken. Gewoon een feit. Daar wilt u toch niet van wegkijken, hoop ik?

4
161 Zucht

@151 Tsja, ik durf te stellen dat ook zwarte vrouwen in Nederland hun mening moeten mogen uiten zonder daarvoor te worden bedreigd. Net zoals u dat mag. Ik vind het altijd weer wonderlijk hoe op een site waar de meester reageerders klagen over moslims vanwege de ongelijke behandeling tussen mannen en vrouwen, diezelfde reageerders vrouwen met een mening die hen niet bevalt met alle mogelijke manieren het het zwijgen willen opleggen.

3
162 Zucht

Uit het stemgedrag blijkt ook dat de Nederlander geen racist is. Keer op keer.
Deze dames verdienen het niet om columnisten te zijn. Ze hebben one issue en welke dat moge duidelijk zijn. De witte man is slecht en dient van zn troon gehaald te worden.
Het lijkt erop dat dat gaat lukken want ze zijn al aardig ver gevorderd in hun doel.

Het racisme verhaal is veel genuanceerder dan men doet voorkomen. De Voc en Wic zijn calvinistische organisaties waar een katholiek part noch deel aan heeft gehad. De seferadische joden hebben wel een prominente rol gespeeld.
Leg de bal waar die hoort en besef heel goed dat Nederland geen land was geweest zonder deze organisaties.

3
163 ronaldo lolito

Iemand beschuldigen van racisme is de het ergste wat je over iemand kan zeggen en het is maar zeer de vraag waar dit uiteindelijk toe zal leiden.

2
164 ronaldo lolito

@163 Maar uit het feit dat het coluknisten zijn volgt toch niet dat u het met ze eens moet zijn? Het enige wat van u gevraagd wordt dat als u het met hen oneens bent u dat met beschaafde middelen uit. Dus een brief naar de krant of een blog waarin u hun standpunt onderuit haalt, prima. Bedreigingen met verkrachting of ander geweld, scheldpartijen ect. zijn altijd fout!

3
165 Zucht

@165 columnisten, bedoel ik

3
166 Zucht

@165
U leeft denk ik in een andere eeuw. Dat is nou eenmaal het tijdsgewricht. Leugens en verborgen agendas roepen nou eenmaal veel weerstand op. Zie overheid.

0
167 ronaldo lolito

@167 Sorry, maar dat is lulkoek. Verborgen agenda's zijn van alle tijden en de methode om ze te ontmantelen ook. Zonlicht! U praat op een akelige manier bedreigingen goed. Jakkes.

3
168 Zucht

Dat ligt er aan hoe die columnisten zich zelf opstellen. Als jij je aan past aan Nederland en assimileert en afstand neemt van Turkije en wat daar gebeurt en objectief blijft en niet aan de kant van moslims staat dan word je gewoon geaccepteerd. Ik ben zeker niet racistisch en heb veel donkere vriendinnen gehad die geassimileerd waren en zeker geen moslim en dan kunnen we een goed gesprek hebben.

1
169 Jan met de korte achternaam

@162 Tuurlijk mag ze dat. Maar als mijn mening anders is dient ook zij dat te respecteren.

Gezien haar baan heeft ze zelfs een voorbeeldfunctie voor anderen.

De ander (niet zwarte) medemens dan gelijk van racisme beschuldigen is dan iets wat heel veel over haarzelf zegt.

0
170 Lievense

Trouwens de Volkskrant is zelf racistisch. NRC-columnist Clarice Gargard is namelijk absoluut niet zwart zoals een Zwarte Afrikaan. Zij is duidelijk bruin. En als je het verschil niet ziet ben je kleurenblind. Je hebt getint, licht getint, bruin en diep zwart. Net als blank en albino das ook een verschil

0
171 Jan met de korte achternaam

Wss is ze moslima anders kan ik het geklaag van haar niet duiden. Ze loopt altijd te mekkeren dat Afrika uit vele tinten bestaat. Nou Nederland ook mevrouwtje.
Wat je Nederlanders verwijt doe je zelf het ALLERhardste.
Het schijnt dat ze uit Ethiopie komt en dat haar vader politiek vluchteling is.

“Afrikanen zijn slechts figuranten die klagen”. Je plaatst jezelf dus in dit rijtje. Ik zou graag zien hoe jij vanuit jouw eigen kracht en positie de nuances van de situatie in Ethiopie uit de doeken zou doen. Hoe werkt het concept van “Developmental State” in dit land uit in de praktijk? Is dat de reden voor de enorme groei ? Is dat de reden dat het inkomen in Ethiopie eerlijker is verdeeld dan elders? Is er een relatie met het investerings klimaat dat ook veel Nederlandse investeerders aantrekt?

Kijk, met dat soort verhalen zouden we wat opschieten. Geklaag over simplificaties van anderen en daar dan weer een groot-sprakige simpele conclusie aan verbinden (“Afrika is nog steeds vooral decor is voor een westerse zucht naar avontuur, altruïsme en belering”) daar komen we niet veel verder mee.

Komop Seada: voorbij het geklaag! Blijf niet hangen in wat er her en der mis gaat in de media. Aan de slag met verhalen over echte mensen en over zaken die er echt toe doen (in Afrika of elders). Jij kan het! Dat heb je al laten zien. Ga door en kijk niet om of rot lekker op met je ongelimiteerde gebrabbel over witte mensen.

0
172 ronaldo lolito

Ach ja een Kuzu die beweerd dat Turken worden vermoord in onze ziekenhuizen. Wat kan je meer verwachten van onderbuik?

0
173 ronaldo lolito

Saeda en Glarice weten dat ze nooit door zwart geaccepteerd zullen worden. Links daarentegen zijn ze meer dan welkom

0
174 ronaldo lolito

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

8 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Je houdt je hart vast met een extreemrechtse Kamervoorzitter die in actie komt tijdens dodenherdenking. Je weet het nooit met dat soort lieden....

11 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter Alexander - Das Tu Ich Alles Aus Liebehttps://youtu.be/0XTPrSijsZo?si=c2hvqBnp8KJ_KEAb...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Wat een enorme LUL is die bruinrechtse Kamervoorzitter Martin Bosma....

13 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor mensen....

21 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor niemand....

21 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Verdedigen doe je op je eigen grondgebied, Ali;niet door je buurland binnen te vallen en de bevolking te verkrachten en te vermoorden.Wat...

34 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@3 Ligt eraan wat je bedoelt met "wie begon".Feit is gewoon dat de genocidale oorlogsmisdadigers van genocidepoetin een autonoom land binn...

37 minuten geleden geplaatst door Immanuel

NK. App
Sunny Leone SeducingPhimsex JavhdPron CamHindi Saxey VideoHandjob BlowEime FukafaLexi ArmorWhite Wife Black BredBillie Ellish Deep Fake PornHotwhoreMilf Onlyfans LeaksPorn NacionaisSexual Hot VideoXnxx LesbiamsFamily Guy Porn ComicaHollywood Actor Sex VideoFree Forn VideoDesimmNaughty DoggystyleWww.xhamster..comLeakedzineVirginia Bell NudeBbc RedheadAunty Dress ChangeEsorts In DubaiFree Porn VFreeblackpormMaturetube.co.mMale Celeb Nudes LeakedNaked Lesbian MassageFirst Night Scene Sex VideoPregnantslutsCute Nude GirlTasty Hot Latinas6ar6ie6 NakedMake Ai PornGgsonlyxxFuvkingFull Sex MovieBiggest GangbangBlonde Big Tits TeensHot Office PornBlack LesbiansLee Yoona EromeSamantha FlairThreesom IndianBig VagineTaboo FreepornPorn Pics AmateursFull Porn GideosAmoursnth LeaksTrannyx VideosFilmes Pornos Com VelhasFilme De Pornô ComMena Suvari NakedMonster Titys[porn HubEat Mt PussyPorn Orgasm.Skyler VoxCeleb Onlyfans LeakJing Tian NudeVixing PornChadachudiSunny Leone Ka Xxx VideosVenu PornPorn MangeHonemade Gay PornKryssy LynnMarika LagercrantzXxx Desi GujratiHot Porn Star Porn VideosOverdeveloped AmateursTwitch Streamer Has Sex On StreamHentai Mistreated BrideChubby Daughter PornChloe Bailey Swarm Sex SceneHindi Sexy Film OpenHindi Nanga DanceSaree Stripping VideosWife Sharing ThreesomePorn With ChinaThots HubBlackchiinaNaughty America DesiStreaming Film PornographiqueTamil Nude PhotosXx Video Com Full HdXxx Telegram GroupBoutinelaTeen StripFemale Porn WrestlersBest Step Sis PornsAll Sex Video TamilSouth Africa Bf MovieGaysx VideosDaughter NudesEros GuiedJanexy Sanchez OnlyfansWww Xxx Video Hd ComXnxx Video Hd IndianCumshot On JeansHitomi.raScan HentaHayden Panettiere NakedHot AnimesexBlowjobs CompliationHentairealCharlie D Amelio NakedJennifer Connelly TittiesKidnap PornhubKylee Deweese NudesHegre.vomCarly Rae XxxPorn Sex Video Mp3Xnxx.cinaMomson PornhubAmateur Nude PhotographersIncestflizPornografia De LesbianismoLenina CrowneRobin NudeAss IgBrooklyn Chase GangPorn GermanFit Porn ModelsHot Sex Video 2018Hot Sexy Movie ScenesLa Paisa Y El RoloJulie Bowen YoungerMiss BrattMumbai Indian Sex VideoAbdl And MommyAngel Youngs EscortSexual Movies For FreeLeolist CCumming On Big TitsBo DereknudeXx Bengali Video ComDncing Bear PornVirgan AnalKarely Ruiz AnalEscort NetCatgirlpornActress Sex ImagesHot Babes In PantiesLinsey Dawn MckenzieFotos PornograficaaPoke PornFmf Porn