DE WERELD NU

Omvolking & de pretenties van de VN

Omvolking

Omvolking heb ik altijd als een aluhoedjesverhaal beschouwd – van mensen met een ongezonde en zelfs morbide paranoïde fascinatie. De werkelijkheid vanuit de VN lijkt vreemder.

Hun werkelijkheid is heel wat vreemder. Op de site van de Verenigde Naties staat sinds een jaar of 18 open en bloot een plan om de bevolking van een aantal gebieden ter wereld te vervangen omdat zij een ageing/declining population hebben. Bij de Verenigde Naties redeneert men dan dat je je recht op rentmeesterschap hebt verspeeld, en fluks vervangen dient te worden.

Ons land hebben wij niet van God in leen, maar van de Verenigde Naties.

Het plan is overigens al ouder. In de stukken is sprake van scenario’s die reeds in 1995 werden ontwikkeld.

The time period covered is roughly a half a century, from 1995 to 2050

En zoals we de afgelopen jaren al hebben mogen ervaren: die vervanging beschouwt men als logisch, onontkoombaar, verplicht. Goedschiks of kwaadschiks. Dit is niet ons land, volgens de VN is dit land dat opnieuw verdeeld moet worden omdat het geen mierenhoop van behoeftige armen bevat.

Curieus genoeg herkennen we hierin ook de redenatie van de islam: alle aardse zaken zijn volgens de Koran eigendom van de moslims. Zodat alle berovingen – ook die met moord en doodslag – te rechtvaardigen zijn als terugnemen van wat van de moslims gestolen is. Een sluitende redenering met maar één handicap: de huidige bezitter weigert dat wel eens goedschiks af te staan. Maar ja: niet goedschiks dan kwaadschiks, nietwaar?

Citaatjes uit het stuk dat het plan introduceert? De basis is:

United Nations projections indicate that over the next 50 years, the populations of virtually all countries of Europe as well as Japan will face population decline and population ageing. The new challenges of declining and ageing populations will require comprehensive reassessments of many established policies and programmes, including those relating to international migration.

Focusing on these two striking and critical population trends, the report considers replacement migration for eight low-fertility countries (France, Germany, Italy, Japan, Republic of Korea, Russian Federation, United Kingdom and United States) and two regions (Europe and the European Union). Replacement migration refers to the international migration that a country would need to offset population decline and population ageing resulting from low fertility and mortality rates

Nog iets concreter: het plan richt zich primair op het vervangen van Kaukasische bevolkingen:

Another critical assumption concerns the age and sex distribution of the total net number of migrants. The age and sex structure of the migrants is assumed to be the same for all countries. This assumption, while unlikely, permits comparisons among the countries and regions. It is assumed that the structure of the migration streams is the average age and sex structure of migrants into Australia, Canada  and the United States. These three countries were selected because they are the three major traditional countries of immigration.
Resteert nog even de vraag wie en wat hiervan op de hoogte was? Voor deze mensen zou ik graag het VN-gebouw een weekje afhuren. Ongetwijfeld zijn ze graag te porren voor een droomvlucht naar de begane grond. Ze hebben er recht op.

8 reacties

  1. Niets is wat het lijkt schreef:

    Ik kijk er niet van op.
    ‘Onze’ regering blijkbaar ook niet. Zeggen hun volledige medewerking toe.

  2. Carthago schreef:

    De Verenigde nazi’s kunnen alleen opgericht zijn door een club satanisten .Alles wat in dit plan staat is ooit ook eens door de strot van Hitler geduwd maar toen slechts uitgevoerd als voorbereiding( kalergiplan).Een opvolgende oorlog komt gegarandeerd steeds dichterbij.Les jeux sont faits zal lodewijk de Macreel uitbraken.

  3. Gerben Mulder schreef:

    Waarom geef je geen link naar dit UN plaatje?

    http://www.un.org/en/development/desa/population/index.shtml

    Waar is de balk met “replacement migration”?

  4. Frans Groenendijk schreef:

    Interessante vraag @Gerben Muller.
    Het is best een opmerkelijk toeval dat de pagina waar hier direct naar gelinkt wordt, sinds kort niet meer zo gemakkelijk te vinden is.
    De pagina waar u naar wijst heeft wel een directe link naar een reclame voor het Marrakesh-pact. Die wordt opgesierd met een opvallende afbeelding. Twee midden-oosterlijke types. Mevrouw degelijk gehoofddoekt.
    https://www.un.org/en/conf/migration/assets/img/global-compact-blk.jpg

  5. Cylin schreef:

    Het is een rapport uit 2001, logisch dat dat niet meer helemaal voorop staat. De eerste link van het stukje verwijst ernaar.

  6. Frans Groenendijk schreef:

    @ Cyclin: ja, het is niet vreemd dat dat niet meer helemaal voorop staat. Ik werd er net via e-mail door iemand die de wayback machine had geraadpleegd, op gewezen dat dat 2 maanden geleden nog wel zo was.

  7. Johan P schreef:

    @Gerben Mulder
    Goede vraag. Lees even door http://www.un.org/en/development/desa/population/migration/publications/technicalpapers/docs/TP2017-8.pdf
    (link vanaf die site) En dan staat er toch echt dat migratie een soort van ontwikkeling is (bedoeld als een goede ontwikkeling voor de ontvangende landen)

    De grap is natuurlijk dat als de echte statistieken erbij worden genomen er geen enkele reden is om aan te nemen dat er een positieve ontwikkeling uit voort zal komen.
    Geen enkele samenleving ooit, waar dan ook, die aan ‘multiculturele samenleving’ deed is stabiel gebleken. Mensen functioneren het best in een mono-cultuur. Waar 2 of meer culturen zich gaan vermengen zal er altijd 1 dominant zijn en die zal de andere cultuur steeds verder gaan overheersen. Dat is altijd zo geweest. En precies wat we nu zien met de constant groeiende invloed van islam in het westen.