David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

Ouders mishandelen kinderen met bezemsteel en overgieten hen met koud water in vrieskou: “Als wij stout zijn dan moeten wij gestraft worden”

De correctionele rechtbank van Mechelen heeft een moeder en vader schuldig bevonden aan het regelmatig afranselen met een bezemsteel van hun kinderen. Ze sloten hen ook buiten in de vrieskou en overgoten hen dan met een emmer koud water. Eén van de kinderen vertelde dit aan een vriendinnetje en zo kwamen de feiten aan het licht. 

26 reacties

  • Patrizia Drowaert

    5 jaar geleden
    Marginaal volkje daar heb ik geen woorden voor. Ze gaan dan nog vrijuit ook.
  • Ilse De Graeve

    5 jaar geleden
    Wa een schande, daaraan zie je maar de daders krijgen alles voor elkaar en alle begeleidig en hulp De kinderen zijn t grootste slachtoffers en dragen dit mee voor de rest van hun dagen, hoplijk krijgen ze de begeleiding niet alleen op papier en worden ze echt geholpen! Ik zou nooit toegestaan hebben dat ze nog bij de ouders mochten gaan !!!
  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Alweer een schrijnend voorbeeld van falende justitie;ze sturen deze arme kinderen terug naar die monsters.Waarschijnlijk omdat dat administratief makkelijker is dan de ouders op te sluiten en gepaste opvang en psychologische bijstand te zoeken voor deze 10 kinderen.Mijn hart bloedt bij zulk onrecht.
  • Liliane Coeckx

    5 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat die ouders hun kinderen nog mogen zien? Waar is kinderbescherming?
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Er is dus volgens justitie niets aan de hand. Voorwaardelijke straf is geen straf. Die rechter weet waarschijnlijk niet welke gevolgen dat voor die kinderen heeft.