Hotel Arnhem Centraal aan het Willemsplein in Arnhem. Op de begane grond is restaurant Arnhem Plaza gevestigd. Ook dat is nu dicht.
Volledig scherm
Hotel Arnhem Centraal aan het Willemsplein in Arnhem. Op de begane grond is restaurant Arnhem Plaza gevestigd. Ook dat is nu dicht. © DG

Burgemeester sluit hotel Arnhem Centraal om miljoenenfraude

UpdateARNHEM / DUIVEN - Hotel Arnhem Centraal aan het Willemsplein in Arnhem is zaterdag gesloten op last van burgemeester Ahmed Marcouch. Dat heeft de gemeente Arnhem zondagmiddag bekend gemaakt. 

29 reacties

  • GK57

    4 jaar geleden
    dan ook de gemeente Arnhem en duiven maar sluiten en de burgemeesters de cel in, zij zijn immers de bazen in de plaatsen waar het gebeurde.
  • Wim

    5 jaar geleden
    Wanneer wordt ING gesloten na bijna een miljard euro fraude, waarom louter de horeca? Waarom 16.000 zaken laten lopen en de “too big to fail” o.a. Vink in Barneveld laten lopen? Scheve verhoudingen: iedereen streng straffen. CEO van ING de bak in, Mr. Vink de bak in, doorpakken. Criminaliteit naar nul (0).
  • jetske

    5 jaar geleden
    Burgemeesters gaan niet over vergunningen banken, maar de Nederlandse bank en financieel autoriteit toezicht banken/verzekeraars.
  • Klaas1

    5 jaar geleden
    De burgemeester van Arnhem acht witwas fraude dusdanig dat de bank van slecht levensgedrag is en daarom niet langer over een vergunning kan beschikken in Arnhem.
  • opaS

    5 jaar geleden
    Benieuwd wanneer de burgermeester van Duiven zich mengt in dit verhaal en ook het horecabedrijf in Duiven sluit