door Lorde in Binnenland  ·  42 Reacties

  • 7
  • 701x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ja ja vvd (weg ermee) er komen verkiezingen aan.

6
1 Jan met de korte achterlul

Er is met dat marrakech pact nog meer antisemitisme op komt. Het hele islamitische midden-oosten komt meehelpen om Europa te islamiseren.

5
2 DONKEY R

** gebruiker verwijderd **

De vraag is: wordt het ook antisemitisme genoemd als ik iets zeg wat mij niet aanstaat over de handel en wandel van Joden, wat dat dan ook mag zijn? Dat bijvoorbeeld de sinaasappels minder lekker zijn?

3 verwijderd9139144

Ze gaan het nog druk krijgen.

0
4 caso

Dan mag antisemitisme wel wat beter gedefineerd worden . Want nu wordt het meer onterecht gebruikt dan terecht.

9
5 solidsteel

@1 Inderdaad tegen de verkiezingen komt de VVD met dat soort dingen aan en de stem ezels trappen er weer in

3
6 wijs

** gebruiker verwijderd **

@5 : En dat is wat ik met mijn opmerking bedoel.

7 verwijderd9139144

* Verwijderd door de redactie *

8 Dumper

dus de "gewone "nederlander is vogelvrij?
pure discriminatie

4
9 de redelijkheid

@10 . " Ook willen ze meer aandacht in het onderwijs voor de positieve invloed van de Joodse gemeenschap,"

Dat lijkt me niet nodig. Laten ze er eerst maar eens voor zorg

6
10 Vandeprinsgeenkwaad

Polarisatie begint bij de overheid. Verdeel en heers.

0
11 Rijn-Lek

@10 . Laten ze er eerst maar eens voor zorgen dat er in het voortgezet onderwijs gewoon les gegeven kan worden over de holocaust. Hup minister van Engelshoven, ga maar in discussie.

2
12 Vandeprinsgeenkwaad

Nu nog de haat tegen Westerse, blanke vrouwen.

4
13 upanddown

Het is bijna zover dat alles wat je zegt als discriminatie kan worden ervaren!

0
14 Verwonderd

@14 Daarbij als dit schaap over de dam is dan volgt snel het islamitische schaap en kan men daar straks ook niks meer over zeggen. Want iedere groep kan gelijke behandeling eisen bij de rechter. En als er eenmaal uitspraken liggen kan men die gebruiken in andere zaken. Hellend vlak want we hebben prima wetgeving.

8
15 Drs. Mezun

@12 Liever niet. Maak het eerst bij wet bespreekbaar en dan kan het wel. Nu is het gewoon indoctrinatie.

15
16 solidsteel

@16 . Indoctrinatie? Het verhaal vertellen van het op industriële wijze uitroeien van een bevolkingsgroep is indoctrinatie?

1
17 Vandeprinsgeenkwaad

En hoe wordt er opgetreden tegen haat tegen autochtonen? Met name moslims zijn daar goed in. De ideologie die ze aanhangen, maakt dat ze antisemitisch zijn en onze cultuur haten. Ik zie dit als slap gelul voor de verkiezingen. Pak de Islam aan. Dat is goed voor het volk en voor de minderheid aan joden die hier bijna geen voetstap buiten kan zetten zonder dreiging van een of andere achterlijke islamiet

2
18 view2006

@16
Huh? Gewoon vertellen dat er een groepering ontstond die de macht greep en toen ruim zes miljoen mensen begon te vermoorden, puur omdat ze waren wie ze waren? Dat heeft niets met "indoctrinatie" te maken. Als jij dat woord gebruikt, ontken je in feite de holocaust; zó interpreteer ik je woordgebruik. Dus maak het even helder voor iedereen: ontken jij dat de Holocaust plaatsvond?

1
19 weerman

Ik hoop dat het gevangenispersoneel Arabisch spreekt.

2
20 Honda RA302

@20
Een vuistslag verstaat men in iedere taal. question

3
21 Jan met de korte achterlul

@16
Zoals u het stelt is het wegkijken van een vreselijke historische gebeurtenis.

1
22 Jan met de korte achterlul

@22 Dat is wat er nu gebeurd door het niet bespreekbaar te maken. Laat het gewoon open voor discussie.

12
23 solidsteel

VVD en CU dus tegen de Grondwet die stelt dat er in Nederland sprake is van GELIJKE BEHANDELING.

Ook verwacht ik niet dat het voortrekken van Joden, in een Islam haten tendens, een positieve uitwerking zal hebben op de positie van Joden.

6
24 mightimouse

@23
De Holocaust is prima bespreekbaar. Verder weten we er ZO veel van, uit vele bronnen waaronder de administratie van de nazi's, dat er helemaal geen discussie over HOEFT te worden gevoerd. Waar wil je dan over discussiëren? Wat jij doet, is ons nu laten denken dat er iets te bediscussiëren valt. Ik noem dat: revisionisme. question

2
25 weerman

@25 En waarom zou dat niet mogen en bij alle andere gebeurtenissen wel. Waarom mag hier niets open besproken worden?

9
26 solidsteel

@16 u bent dus van mening dat iemand op de hoogte brengen van feiten (want daarover hebben we het als het gaat over onderwijs mbt de Holocaust) een vorm van indoctrinatie is.

Hoe dat zo?

2
27 TedjeR

@27 Omdat het verhaal vast gelegd is bij wet en dus niet bespreekbaar is.
Waarom is dit nodig? Zeker aangezien er nog even verschrikkelijke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden waar wel open gepraat mag over worden. Dus waarom hier een uitzondering op maken?

8
28 solidsteel

@28

Onzin. Het verhaal ligt niet in "een wet" vast; het ontkennen van die vreselijke gebeurtenissen is dusdanig keihard bewezen, dat ontkennen een vorm van puur racisme is. Revisionisme. Het hoeft niet 'bespreekbaar' te zijn in de trant van "goh, dat zeggen ze nou wel, maar was dat wel zo?!" Maar waarom het kon gebeuren, hoe die duivelse, foute machten konden ontstaan, daar moet zeker over gesproken worden. Als waarschuwing naar het heden, waarin we (joden)haat weer zien groeien. En het houdt nooit op bij alleen jodenhaat. Vóór je het weet zijn mensen met rood haar, of met een andere religie, opeens óók de klos. Want dat wordt altijd vergeten: het ging niet alleen maar om joden... Fascisme vindt namelijk altijd wel iets bij een ander om ze op te pakken. Politieke ideeën, partijlid, vakbonden, socialist, communist: vóór je het weet wordt je vervolgd door ze.
Er zijn haters/idioten die de gaskamers van destijds nog ontkennen. Er zijn haters die de vernietigingskampen ontkennen. Er zijn lieden die de massamoorden ontkennen. Hoor jij bij die groep?

2
29 weerman

@29 Ben het zowaar een keer met je eens in een draadje over antisemitisme.

7
30 Drs. Mezun

* Verwijderd door de redactie *

31 Captain Hero

Dus als je kritiek hebt op wat israel doet of bijvoorbeeld vindt dat het hele door god gegeven recht op de staat israel nonsens is ben je een racist?

Persoonlijk vind ik het niet kunnen om een heel gebied uit te roepen tot joodse staat omdat dat in een 2000 jaar oud sprookjesboek staat geschreven.
Dan hebben de friezen ook recht op half Nederland, kunnen de indianen en de aboriginals alle import eruitgooien etc.
Dat mensen geloven is hun goed recht maar zodra dat consequenties gaat hebben voor mensen die iets anders geloven wordt het een dingetje.

9
32 griepje

@32
Nee, kritiek is iets wat altijd 'mag' en moet kunnen. Maar kritiek op Israël omdat het een Joodse staat is is heel wat anders.
Israël werd niet uitgeroepen omdat dat in een boek staat, maar omdat de VN bij meerderheid dat er een Joods huis moest komen na 2000 jaar leed en ellende. En dat kon het beste in wat ooit al door Joden werd bewoond en op dat moment Brits Protectoraat was. Dat hele VN-besluit was op toen gebaseerd, en NIET op wat in een religieus boek staat.
Je koppelt nu zaken aan elkaar die je niet moet koppelen.

3
33 weerman

@33 Een Joods huis is geen staat dan hadden ze het wel een staat genoemd in die documenten, het was nooit de bedoeling dat het een staat zou worden of dat ze afbreuk zouden doen aan de leefwijze van mensen die al woonden in het gebied. Daarbij is het niet Griepje zijn argument maar het argument dat veel joodse mensen zelf gebruiken 'het staat geschreven dus is het van ons'.

Mensen hebben kritiek op dat land om hoe ze met Palestijnen omgaan, om hun geopolitieke keuzes zoals de lange lijst dictators en foute regimes die ze gesteund hebben. Soortgelijke kritiek bestaat ook over Groot-Brittannië en de VS. Daarbij heb ik persoonlijk ook kritiek op landen en groepen die zich islamitische staat noemen dat is voor een joodse staat niet anders. Het is allemaal even abject, zeker als er ook veel mensen wonen die dit een totaal bezopen idee vinden en het ermee oneens zijn.

Tibet is niet van China, de Sahara niet van Marokko en de westbank niet van Israël. Dat er bovengemiddeld veel resoluties tegen Israël liggen bij de VN daar ben ik het mee oneens omdat het hypocriet is. Aan de andere kant is het vanaf begin jaren 70 al duidelijk dat de wereld dat plan voor bezetting niet zou pikken ze zijn wel consistent gebleven en dat siert de wereldgemeenschap. Het zou ze nog meer sieren als er een gelijk aantal resoluties tegen de VS en China en anderen op tafel zouden komen er is genoeg mis overal. Maar dat doet verder niets af aan de misdaden die Israël pleegt.

Wat meer zelfreflectie zou zowel Israël als de Palestijnen vooruit kunnen helpen. Israël zal nooit vrede kennen op deze manier en Palestijnen zullen lijden totdat Israël en Nederland verdwijnen in de zee door de stijging van de zeespiegel. En dan hebben ze allemaal hun zin dan hebben ze elkaar in de zee gedreven.

9
34 Drs. Mezun

Nog meer een reden om de door o.a. de VVD, Christenunie, SGP, CDA, PVV, zo vurig geweste IHRA definitie van antisemitisme NIET juridisch te hanteren. Het moet eens afgelopen zijn met deze heksenjacht.

Kijk eens naar wat er over moslims uitgebraakt wordt? Pak ook eens échte misdadigers aan, de Israëlische regering bijvoorbeeld.Die pleegt al vijftig jaar de misdaad van deels annexatie en kolonisatie van militair veroverd en bezet gebied. Lapt ook alle VN resoluties aan de laars. Zelfs die van de Veiligheidsraad.

20
35 Hendrianus

@28 [Omdat het verhaal vast gelegd is bij wet en dus niet bespreekbaar is]
Dat het ontkennen van de Holocaust strafbaar gesteld is betekent niet dat "het verhaal" bij wet is vastgelegd. Op de websites van de overheid is daarover ook niets terug te vinden.

Het feit van de holocaust is bovendien onweerlegbaar bewezen. Dat een aantal mensen met ideeën in een vergelijkbare (of zelfde) richting de holocaust willen ontkennen is alleen maar als zeer kwalijk (op het criminele af) te omschrijven.

Over meningen kun je discussieren en de geldigheid ervan betwisten. De Holocaust is echter geen mening maar een vaststaand feit waarvan het ontkennen terecht zwaar veroordeeld wordt. Dat feit staat daarom geheel buiten iedere discussie.

0
36 TedjeR

Nee. Want al dat soort wetten wordt toch alleen maar tegen autochtonen gebruikt, en de allochtonen gaan altijd vrijuit, zijn zielig of snappen het niet.

5
37 Wendel

@37

Een krasse uitspraak. Kun je dat met cijfers onderbouwen? Of is het iets wat jij zo denkt?

1
38 weerman

@37 Raar dan dat allochtonen voor hetzelfde vergrijp als de Nederlander vaker een celstraf krijgen. Iets klopt er niet aan je gebral.

4
39 Drs. Mezun

@29 weerman

Geheel mee eens. Dat mensen niet begrijpen hoe grievend het is om de industriële vernietig van Joden, homo's, Sinti, gehandicapten en ook Russische krijgsgevangenen te bagatelliseren dan wel geheel of gedeeltelijk te ontkennen is mij een raadsel. En inderdaad moet het gaan over hoe dit kon gebeuren teneinde te voorkomen dat het ooit weer gebeurd.

20
40 Hendrianus

@40
Ik constateer echter helaas dat velen graag weer zo'n regiem willen, omdat ze denken dat het "wel helpt" tegen alle buitenlanders en asielzoekers en het oplossen van bepaalde "problemen" die zij denken te ondervinden. Zij zijn de nieuwe Joden, namelijk. En het -oerdomme- volk begint weer te schreeuwen om een "oplossing", opgehitst door lieden met een duistere en erg foute agenda. question

2
41 weerman

@41 Eén ding staat me tegen in dit antwoord: de formulering 'bepaalde "problemen" die zij denken te ondervinden. '

Er zijn enorm veel problemen met asielzoekers en allochtonen. Ik lees hier misstanden waar je u tegen zegt.

0
42 Sjaan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Gebiedsverbod Pegida-voorman in Arnhem teruggebracht naar drie weken

https://www.geenstijl.nl/5175497/Heel-jonge-jongeren-over-Edwin-Wagensveld#comments...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

Tussenderegels
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@6 Dat was ook mijn eerste reactie haha...

1 minuut geleden geplaatst door Tussenderegels

Rio Grande
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

Hij rent niet voor niets weg. Die hebben echt wel iets op hun kerfstok. Net doen alsof het onschuldige burgers zijn lijkt me iets voorbarig. Maa...

4 minuten geleden geplaatst door Rio Grande

Graaier1000
LLDL-deelneemster gechoqueerd als haar date 7 kinderen bij 3 vrouwen blijkt te hebben

Volgens mij zullen de deelnemers speciaal uitgezocht zijn om choquerende ontwikkelingen te bevorderenZeg maar alles voor de kijkcijfers....

8 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

Veel vaker controleren. Anders blijft de pakkans veel te laag!...

9 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

LoydMorris
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@18 Hier wat reacties van jouw vriendjes. . . https://www.youtube.com/shorts/tRobB_cc2W0...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@24Oorlogsverdragen zijn hier ook niet aan de orde omdat Israël aan geen land en hun inwoners de oorlog heeft verklaard. Als dat zo was, zoud...

39 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@14 Hmmm - het systeem laat tekst tussen haken weg. Wat er stond was : Tik een min en een k achteraan in de adresbalk....

41 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@13 Nee, de link was niet goed - je hebt de link niet in z'n geheel gekopieerd.Bewijs : klik op de Titel hier boven.Je komt op de pagina m...

43 minuten geleden geplaatst door Querido not

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31Transseksuele voetbalspeler breekt de knie van opponenthttps://www.dailymail.co.uk/news/article-12771963/supporters-transgender-woman-foo...

1 uur geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Hindi Hot PornProns MoviesNude YouruberMofis PornElliterioKatrina Reed PornJapan Bus XxxCaught Nudeتويتر سكسيSuck BbcArianarealtvRiley Onlyfans LeakedTentaclespornPorn Lesbians ScissorSusan Gibson PornFull Porne VideoXvídeos Brasil GrátisKarelyruiz NudeSuccking TitsXvidwowHindi Sex PhotoSunff PornProcy PaigeStraight Men Gay PornFrer Porn HubPeliculas PornasBig Booty Anal PornVideos Of Women That SquirtSi Ri Ri CaTslistcrawlerNew Sex XxxxKristen Bell LeakedDale DaboneIce Spice ThiccEnjoy XxxMather Son PornReal Friends Mom Porn2 Milfs Seduce Stepson . Gali Diva . Kari CachondaFullporneePorn Com BonecasThe Pirate Torrent BayLesbian Porn Face SittingSunny Leone Sexy SceneSavita Bhabhi Hot SceneHawk PornGhana Africa PornFotos PornogroficasBd XxxDeep Faker PornClaire Northfield RedditFuckig GifHamster On BananaXxx Dasi PornTubesafari ComMom Son AnalMassage Porn GifAmeatur PornBaddhubNude GrannyDocto Porn.comCollwgw PornTelugusextalkVillage Sex HiddenFemdom BondagXyzcomicaXhamsters GratuitAmptuee PornShailene Woodly NudesSommerset NudeBig Tits In WhiteFull Naked Sexy VideoLena Paul.threesomeInfluencergonewildCjaturbateBaddies HubHazel Moore XxxTamanna XnxVillage Xxx ImageHentaiporn NarutoNicki Minaj Porn VideosAmatuer SexPorn VibratirMaturecamInternet ChiksNude SitesShemail PornGay PornographiqueFree Porn StoriesMom FuckigGwen HentAnimated FutaPantyhosed BondageJapanese Teacher XxxSaree Wali SexMallu Saree SexOutdoor Desi PornXxx Vedio RomanticDesi Teacher Porn VideoIndian Bhabi Sex With DevarSeduced First Time LesbianEbonypornoBella Poarch NudesLasbeen XxxDani Blue PornhubSaritha Nair SexHouse Of The Dragon PornNude Families At HomeTight AnalpornMilf EroticaJav Full MovieHollywood Girl XxxCumming On SisBest Pornstar4chan.org BRule34video DownPorn TranvestiteLeg Shaking OrgasumsMaserait XxxAunty Sex Video KannadaCute Asian NudeIncest MainstreamAshemaletubwBbw Sex HdLilly James PornMom Teach UsBbw PornbFutanari BondageRicky SpanishCharlotte StarJav UncensorcedPornos EcuatorianoJapannese Massage PornFilme De Pornografia Ao VivoLea Elui NudeXxn Com IndianLex SteelMs MiamiProsatute PornHd. Videos. PornoFree Midget PornSasha Grey Sexy VideoSwap Family PornFaceswap PornGay Brasileiro PornXxxsyBihari Sex FilmFreya LasirennBlackadder PornVanniallLouisa Khovanski Leaks