door Inter in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 19
  • 844x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gemeentes die asielzoekers voorrang geven op een huurhuis moeten ze ook zwaar beboeten

8
1 Roomboterbabbelaar

In veel landen is steenkool nog de hoofdmoot en werken ze aan de transitie naar het veel schonere..., aardgas.
We zijn helemaal gek geworden hier. Nergens in de wereld wordt de bevolking gedwongen om over te stappen op een wamtepomp van €15.000,-

2
2 Spraypaint

Gemeente ambtenaren moeten is gewoon aan het werk gaan. En niet de hele dag een parkeerplaats bezet houden, zitvlees kweken en op iconen zitten te klikken.

3
3 Bakroe

Afgelopen donderdag was de stroom uitgevallen hier in de wijk. Ik was toch blij dat ik nog een kopje koffie kon zetten met mijn gaspitten. Lekker laten zitten dat gas.

1
4 Berpke de Poes

** gebruiker verwijderd **

Flauwe kul. Paniekvoetbal. Nederland loopt vooraan met het milieu, aan de andere kant van de wereld stoken ze de meest vreemde bronnen op.
In Brazilië leggen ze het amazonegebied plat, en wij maar betalen voor de boetes.
Laten ze zich eens nakijken.

5 verwijderd9139144

* Verwijderd door de redactie *

6 hk-sr

@6 Dan moet de kiezer maar beter kiezen

1
7 wijs

* Verwijderd door de redactie *

8 hk-sr

Wrijf ff over je voorhoofd moet wel hevige koorts zijn.

Mafkezen met je gasloos

2
9 Eastwood

Ik ben in ieder geval wel blij met mn gasplaatje.
4 pits en nog uit de jaren 70 van mijn oma toen gekregen en na elke keer schoonmaken ziet hij er weer uit als in de jaren 70.
Er kan zelfs geen krasje opkomen door het geélamineerde oppervlak.
Het lijkt wel of die nooit kapot kan gaan en hij is ook best wel zuinig gezien mijn gas rekening, de belasting is in ieder geval 6 x zo duurder dan mn verbruik.

0
10 techcenter

@7

Op wie dan? het maakt echt niet uit door wie je gebeten wordt...je weet wel de kat of de hond. Als er een ander kabinet zit zullen die de wetten die nu gemaakt worden uitvoeren, kun je de omschakeling van het gas niet betalen rest uit huiszetting.

3
11 Voorzittershamer

Zolang het gasloos principe gefundeerd is op politiek om geen Russisch gas af te nemen na jaren champagne zuipen van Gronings gas is het gewoon bullshit

3
12 Eastwood

Een warmtepomp vreet ook energie. Waar komt de elektriciteit vandaan waarop de omgekeerde airconditioner moet draaien? Van elektriciteitscentrales die op Russisch gas draaien?

Ik heb nog geen berekening gezien hoeveel CO2 het bespaart.
Ik heb wel een rekening gezien hoeveel elektriciteit zo’n ding gebuikt en dat is heel veel… Je wordt aan twee kanten gepakt. Dure warmtepomp en een hoge elektriciteitsrekening.

1
13 Niet2 Verbaasd

In Frankrijk gaan ze de straat op, de Nederlander laat zich alles welgevallen. Trek een gele hes aan en ga de straat op.

1
14 Waarheid, gewoon zoals het is

never nooit niet een warmtepomp...
plaats wel een allesbrander. ze kunnen aan het gas.

1
15 t.rap.er.niet.in

armen, die niet van het gas af kunnen en dat ook niet kunnen betalen, moeten daar uiteraard weer een hoge prijs voor betalen

1
16 Roomboterbabbelaar

@5 is nooit anders geweest.

vroeger moest Hoogovens (huidige Tata Steel) ihkv milieu de uitstoot met 0,01% verminderen.

kostte een vermogen.

men had het geld ook kunnen investeren in de oostbloklanden en daar aanpassingen doen teneinde de uitstoot aldaar met 50% te verminderen (maar dan had de NL economie er niets aan).

maar we hadden natuurlijk wel milieupolitie die de smerige lucht uit het oosten terugstuurde bij de grens

1
17 metoo

Het is puur staatsterreur van de Nederlandse regering om te stoppen met aardgas. Er ligt binnenkort een tweede Nord-stream aardgasleiding naar het noorden van Duitsland vanuit de Russische Federatie. Helaas stelt onze regering de geo-politiek van de Amerikanen voorop en zadelt de Nederlandse burger op met een stroomslurpende warmtepomp. Diep triest is het ook dat onze media ons voorspiegelen dat het voor het milieu is.

1
18 Eric

Slechte zaak !

Nederland moet gewoon werk maken van Biomassa en Mest Vergisting ! … ALLE ZEILEN moeten bij, en er is niet EEN oplossing voor ons probleem! Ook menselijke ontlasting zou meer moeten worden ingezet voor stroom productie...

3
19 mightimouse

@19 vergeet ik nog dat Methaangas (of butaan) synthese een prima methode is om Duurzame Energie op te slaan voor later gebruik... We MOETEN naar zo'n opslag systeem toe, want anders redden we het niet om alle groene stroom daadwerkelijk nuttig te gebruiken, we wekken teveel op op het verkeerde moment, dat moeten we opvangen omzetten en gebruiken wanneer we het wel nodig hebben (ongeacht het rendement, want nu wordt het gewoon weg gemikt en is het rendement dus 0.0% ).

Er zijn dus meer dan voldoende bronnen van DUURZAAM GAS voorhanden, en onze infrastructuur is nog in een prima staat. Ook is achteraf aansluiten op gas (wat er ook voor gas doorheen zal gaan) een 100x zo'n dure operatie... Lege leidingen in een huis zijn hartstikke handig, zie het dan ook als zo'n leiding !


Maar goed, ik snap deze achterbakse Regering wel, de productie van stroom moet gewoon centraal blijven bestaan, dan kunnen 'investeerders' er tenminste de zakken mee vullen. Afsluiten dus die huizen, zodat ze enkel op stroom kunnen werken, voordat er goede alternatieven (als hierboven en @19 ) voet aan de grond krijgen !!

2
20 mightimouse

Er is.blijkbaar al voor ons besloten om over te stappen op elektische verwarming, dat terwijl de optie van waterstofgas nog volop in onderzoek is...

1
21 Anonymousje

Dat zijn Russische gemeentes, logisch. question

0
22 alexandroepimenco

@19 Dat klopt wel. Vlak bij mij staat een centrale waar ze mest omzetten in gas. Moet dat ding dan ook ineens dicht? Dat is voor het grootste deel betaald met subsidies.

0
23 alexandroepimenco

@15
Ik verwacht dat de Nederlandse regering over een paar jaar met een 'schoorsteen-tax' komt: waarom zouden huizen nog een schoorsteen moeten hebben, als het gebruik van Aardgas helemaal aan banden is gelegd of zelfs afgebouwd.
Op die manier vangen ze iedereen die het waagt om op 'alternatieve brandstoffen' te stoken, zoals hout, kunststoffen, biobrandstoffen...

Nederland moet uiteraard weer het braafste jongetje van de klas zijn. Ipv dat men de Groningers uitkoop, en hun in Flevoland grond aanbied: dan zouden we al het schone gas kunnen gebruiken- en zijn de aardbevingen in een verlaten land.
Van de winst zouden we alsnog zonnepanelen en windcentrales kunnen bouwen. Dus is dat sowieso een slimmer businessplan !!

0
24 Gandalf

Nederland is compleet van het padje af. Men stort het overgrote deel van de bevolking in diepe schuld. De kosten die het gasloos zijn met zich meebrengt is gigantisch. Je komt er echt niet met alleen een warmtepomp. Oudere huizen moeten geheel worden geïsoleerd en vloerverwarming hebben, reken dus op een kostenplaatje van minimaal 30.000 euri. Wordt het daarnaast erg koud, dan kan je het vergeten.....doe dan maar thermo ondergoed aan anders trek je het niet.
En waarom????? lopen in de pas van gek Amerika en die willen niet dat we afhankelijk worden van Russisch gas enerzijds, anderzijds is het gas stelsel niet ingericht op Russisch gas omdat deze een hogere calorische waarde heeft. Dus de kosten maar afwimpelen op de bevolking en................mensen met schulden heb je onder controle, mooi meegenomen toch.

1
25 FCT

Hoe zit dat met restaurants moeten die ook electrisch. Zal uit eten gaan ook wel schreeuwlelijk duur worden.

0
26 Keesklets

@26
Schreeuwelijk duur

1
27 Keesklets

De burger pesten onder het mom van het milieu, terwijl steeds duidelijker wordt dat het weinig effect heeft. Ja dat kan je aan politici overlaten om dergelijke stupide maatregelen te verzinnen.

0
28 Al

Onzin, de milieumaffia moet eens goed worden vervolgd. En niet alleen boetes.

1
29 Honda RA302

@25 oh maar die 30.000 is geen probleem. Gemeentes kunnen je grond opkopen en met dat geld kan je zn installatie kopen. Maffia op zn best

0
30 Tyler

@7 Het probleem is ze komen met de onzin als ze al gekozen zijn
Bij de volgende verkiezingen dan pas kunnen wij ze erop aanspreken

2
31 GOTCHA666

Het is waanzin, maar dan blijft er hopelijk meer gas over voor onze 7 gas toestellen.

1
32 Myth63

@25
Jaren 70 huis van opoe geerfd
Sins de bouw niet veel meer aan gedaan
hebben hier drie offertes liggen om het warmtepomp klaar te krijgen en de offertes schommelen alle drie tussen de 75.000 en de 90.000 euro
Huis staat te koop , heb geen zin om mij, eind 50 nog in die schulden te steken
Laat een ander er maar in trappen ikke mooi niet meer
Alle leningen en hypotheken zijn hier (zo goed als) afbetaald en begin er niet meer aan
En als ik het niet verkocht krijg kan ik er altijd nog een LPG tank in de tuin zetten , ruimte genoeg

1
33 eoghanfeehily

** gebruiker verwijderd **

@33 ; Ik snap dat heel goed.
Ik zou hetzelfde doen.

34 verwijderd9139144

** gebruiker verwijderd **

En weet u wat het mooiste is ?
In Frankrijk is de regering met een mega project gestart om 15 miljoen mensen een gas aansluiting te geven , de regering heeft een goede deal gemaakt met Algerije om zodoende een aantal kernreactoren uit te kunnen schakelen .
En hier ?
Gewoon van het potje gerukt .....................

35 verwijderd682241

@4 , ook jaren geleden in winter stroomstoring. Paar grote bloempotten met bodem omhoog op fornuis. Lekker warm in de keuken!

0
36 caso

De meest grote en vervuilende auto's rijden in China en Amerika. En wij rijden op elektra, ja, ja.
De meest vervuilende brandstoffen zoals hout en steenkool worden overal ter wereld gebruikt. In Indonesië worden complete bossen platgebrand voor bouwgrond en in Nederland...geen gas meer.
Stopt de vervuiling bij onze grens of iets dergelijks?

0
37 rlw

@35 U had ook nog kunnen vermelden, dat Frankrijk, Spanje en Portugal gezamenlijk het stelsel van pijpleidingen voor gas uitbreiden, de komende jaren. Nederland is knettergek.
- https://www.geotrendlines.nl/frankrijk-spanje-en-portugal-investeren-aardgas/

3
38 Hochiplush

Niet met eens. Wie moet de boete wel betalen wij namelijk de belastingbetalers. Gemeenten hebben zelf geen geld. Gemeenten worden door belastingbetalers betaalt waar ambtenaren ook van betaalt worden voor het doemdenken.

2
39 Gunther

@33 als je gesteld bent op het huis niet doen.
Warmtepomp is de meest domme investering Infarood rukt op en schijnt goed te bevallen gevoed door zonnepanelen en waterstof op het gasnet geven ze hoge verwachtingen voor.

Isolatie aanbrengen levert weer winst op dak kun je zelf van binnen spouw zijn goede goedkope adressen voor en anders binnen wanden kun je ook zelf.

Gewoon goed rond kijken.
70000-90000 is gestoord

0
40 Eastwood

@24 bronnen thuis zijn alom geïnventariseerd dus komt bron belasting op net als panelen.
Men kan de hoge heffing niet missen kijk eens op je energie rekening die belasting heeft rupsjenooitgenoeg nodig dus zal nooit veranderen.

0
41 Eastwood

wie zei er ook alweer dat we blij mogen zijn dat we in een democratie leven.
democratie is niet terug te vinden meer.
als iets ze niet bevalt gooien ze er gewoon een verbod op.
hier kan je zien of je wel ruimte hebt voor een warmtepomp.
het lijkt wel een waterzuiveringsinstallatie .

0
42 ongelovenloos

Te koop woning met gas en met HR ketel van 2016.
Met 2 dezelfde nieuwe reserveketels in originele verpakking voor de komende 30-35 jaar.

Daar moet ik toch wel de hoofdprijs voor kunnen vangen.

0
43 in holland

Wet is wet en als gemeenten na 1 juli een vergunning goedkeuren met een gasaansluiting dan overtreden ze daar mee de wet. En daar moeten ze voor beboet worden. Maar het is lastig dit te controleren. op het moment dat de controleur langs komt kan de vergunning net de deur uit zijn. Wel kunnen controleurs nieuwbouwprojecten controleren.

1
44 Jan met de korte achternaam

** gebruiker verwijderd **

@38
Het klopt volkomen wat u verteld , men probeert het probleem ook echt op nationaal niveau te houden en het verbaast mij dat niet het hele land protesteert tegen deze bekrompen linxe propaganda .

45 verwijderd682241

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Nederlander had 613 dagen op rij corona en ontwikkelde in die tijd zijn eigen, sterk gemuteerde coronavariant

Dat is best veel 50 mutaties van het coronavirus in een mens.Dan weten de onderzoekers nu ook al wat de toekomstige mutanten kunnen zijn als e...

zojuist geplaatst door Marrie1

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@39 Dat klinkt me bekend in de oren. Sommige mensen proberen hun eigen vreemdelingenhaat goed te praten door de mensen die hen daarop aanspreke...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@52 Ik bedoel maar ......

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@37 Het "minder, minder, minder" incident alweer vergeten?...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

Ja dat is heel erg vergelijkbaar want onder sociale druk van hun familie en hun vrouwen dragen mannen verplicht een baard. Die mannen beweren ui...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@32 Vandaar de ijskast van Wilders. Maar "gelukkig" laat hij zijn ware aard nog steeds zien op X....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@38 @36 "Jij daarentegen, verdedigt constant dat beleid" Dat vuige truukje werd op mij ook weer eens toegepast: omdat ik mij nie...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Nederlander had 613 dagen op rij corona en ontwikkelde in die tijd zijn eigen, sterk gemuteerde coronavariant

De man was tijdens de coronacrisis wel gevaccineerd, maar dat mocht niet baten.Eerste klas vaccin. 🤗...

17 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@36 Ik verdedig geen enkel beleid. Ik erger me alleen groen en geel aan jullie stompzinnige opmerkingen. Alles uit de onderbuik maar geen idee h...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

groetmoeders >> grootmoeders...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Marwadi Girl SexInstagramslutsHentai Ai ChatXhamsterlivwGloryhole Swallow VideoXstory FrTonic MovaisBokep MahasiswiSouthpornTelugu Sxs VideosAngelina Castro Horny AngelHen Tai FoxPlayboy CenterfoldsPurn HdKerala Sex FilmHottie SexBest Snapchat PornChat Avenue Chat AvenueQpornYouporn IndianSacred Games XxxShemales Fucking GuysBigdicktrannynicole CumWww.galore Tube.comSex Video Hd SuperBangla Porn FilmSexy Babes PornXxx ThaiBig Big Sex VideoMolly Ephraim SexyT_o_princessxoxoMilf Anal Creampies404girlsAsian Massage UncensoredBlack CumshotsJadyen JamesBrooks Nader NudeVictoria LunaTamana XnxxJapanmatures ComXxx Video Desi Full HdXx Sexy HotTelugu Mom XxxPorn Video Most PopularMffpornJav.guryPornpen.comKonosubapornAdriana Chechik SquirtNia Bleu TouchmywifeWolf Of Wall St Nude SceneHand Job With MassageNude Star WarsJanwar XvideoSareeauntysexNaughty America LoginTransexuels PornosMon PornCaseras MamadasScating PornHot GifBest Blowjobs EverCastlevania PornGamster Xxxسكس مطابخHandsfree CummingStepmom Tricked PornAnja Juliette LavalOmegle Video PornDiives HentaiBig Butt XxxGlory Hole VideoaWca ProductionKerala Sec VideosXomic PornNigger RaceplayRedgubeIsexychat ComAdul WorkKatie Sigmond NakedGudiya Wala CartoonXxx SonuRani Mukherjee Sexy PhotoEstephania NudeHindi Actress PornSex Bengali SexSex Videos With BrotherTenn Porn StarSites.pornosCockflashingPorn Actress Sex VideosIndian Teen Nude PhotosBrazzers Full Movie FreeFou PornBest Indian Porn HdPron Sexy MovieCandice Dare CreampieFather DaughterpornHannahowo OnlyfasFaoelloPorn Jacqui Et MichelCo Tos EroticosCogida En El MonteDadcrush Full VideosTeenshemale PornBig Hero Six AuntCrackwhore AnalHijra Xxx ComThulasi Porn VideosEbony GangbangBest Tranny Porn SitesKristiana KingXxx HironiLana Wwe NudeHot Naked PornScarlett Lapiedra BukkakeDropmmsMundo PornográficoPretty PinkpussyAlena OmovychHindi Animated PornKriten Stewart NudePorn BrasileiroDuda PornRiled ReidDelivery MilfBecky LesabrePornolar IndirTrue Detective Naked ScenesAnimated Mom PornVr Porn 4kAliosn TylerJeuxporno GratuitHilda R34Sunny Leone Naked ImageSex Video 9Cock In AssBeurette EscortIndian Collage Girl Xxx VideosCei CaptionTboo PornWww.nifty.orgسکس لز ایرانیFree Sex VXxx Anal HdXxx XexiPorn TatIzzy Green BjHomemade Cougar PornMadhuri Patel Pornstar