Translate

vrijdag 30 november 2018

Video: Ex-dansende beer gehouden in erbarmelijke omstandigheden heeft gelukkig zijn natuurlijke instinct terug en kan holen graven voor een winterslaap



De beren in onze reservaten zijn druk bezig met het graven van holen voor een winterslaap! Sommige van onze geredde beren hebben nooit een winterslaap kunnen houden, omdat zij jarenlang onder erbarmelijke omstandigheden werden gehouden. Gelukkig krijgen veel van de beren hun natuurlijke instinct weer terug zodra ze in onze reservaten leven. Het is geweldig om de beren in een natuurlijke omgeving hun natuurlijke gedrag te zien vertonen. 💖


Lees meer over onze projecten
                                                                 



Meer humaniteit tegenover dieren


Het dierennieuws van november

Ook deze maand hadden we een bijzondere reddingsactie: de redding van drie ex-galberen in Vietnam. Tot ons grote verdriet heeft één van de beren het niet gehaald. Op weg naar ons BERENWOUD Ninh Binh stierf beer Sao. Het nieuws over Sao brak ons hart; we zullen hem nooit vergeten. De andere twee beren, Long en Trang, zijn veilig aangekomen in ons reservaat en verblijven momenteel in quarantaine. Bekijk snel de reddingsvideo en lees verder voor ander nieuws en hoogtepunten van afgelopen maand. We wensen je veel kijk- en leesplezier!




Canada Gross
Helaas zijn bontkragen in de winter een terugkerend mode-item. In samenwerking met de Fur Free Alliance is het ons de afgelopen jaren gelukt om vele bekende merken in te laten zien dat achter het gebruik van echt bont wrede dierenmishandeling schuilgaat. Toch wil Canada Goose nog niet stoppen met het gebruik van echt bont, terwijl er genoeg alternatieven zijn om de kou te trotseren. Teken daarom onze petitie en vraag Canada Goose te stoppen met het gebruik van bont!
Teken




Adoptiedier in het zonnetje
Bij VIER VOETERS kun jij een dier adopteren. Als adoptieouder draag jij bij aan levenslange zorg en voeding. Voor 10 euro per maand word je adoptieouder van de driepotige beer Michal. Deze beer werd door VIER VOETERS gered en woont nu in BERENWOUD Müritz.
ADOPTEER







Geen opmerkingen:

Een reactie posten