door zeikenderechter in Buitenland  ·  23 Reacties

  • 2
  • 350x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Voor een dergelijk bedrag kan Trump niet ontkenen dat hij er weet van had zo vlak voor zijn verkiezing tot president van de VS. Benieuwd hoe hij zich hier uitlult.

1
1 Dalon

@1

Het is even geleden nog leuker geworden. Trump moest zonodig weer midden in de nacht een paar tweets loslaten op de wereld.

"Oh, I get it! I am a very good developer, happily living my life, when I see our Country going in the wrong direction (to put it mildly). Against all odds, I decide to run for President & continue to run my business-very legal & very cool, talked about it on the campaign trail....
...Lightly looked at doing a building somewhere in Russia. Put up zero money, zero guarantees and didn’t do the project. Witch Hunt!"

Waarmee hij dus feitelijk erkend wel degelijk gelogen te hebben.
Iemand plaatste het volgende commentaar hierop:

"Just lightly pointed a gun at a bank teller. Got away with zero money, shot zero people. No robbery!"

1
2 Endandit

@1

En het is niet uit te sluiten dat ie nog steeds die toren wil en dat ie daarom zo slijmt met Poetin. Afgezien van alle leugens (nee ik ken geen Russen, nee ik heb niks met Rusland, blablabla, ik lieg dat ik oranje zie).

3
3 zeikenderechter

@3

Er gaan kwade geruchten dat de momenten waarop Mueller de gewoonte heeft om bommetjes te laten vallen zorgvuldig zo gekozen zijn dat ze afgaan vlak voordat Trump ergens in het buitenland belangrijke meetingen heeft.

"Men" lijkt dat kwalijk te vinden. Als het soort paniekerige en veel onthullende tweets van Trump als in @2 daar het gevolg van zijn, dan kan ik die strategie van Mueller alleen maar bewonderen. Het blijkt erg effectief te wezen.

Volgens geruchten is Trump trouwens weer eens in een behoorlijk pissige stemming, dus we kunnen wel wat vuurwerk verwachten de komende dagen.

0
4 Endandit

@4

Het worden leuke maanden! Vooral na januari, als de democraten het huis overnemen en de onderzoekstrein op stoom komt.

1
5 zeikenderechter

@5

Tel daar een economie bij op die in haar voegen begint te kraken en de al eerder door mij voorspelde government shutdown, het totale onvermogen van Trump om compromissen te sluiten en het wordt echt heftig daar.

0
6 Endandit

Ook zo grappig is trouwens de gewoonte van de advocaten van Trump om te beweren dat bepaalde vragen zo worden gesteld dat het Mueller de gelegenheid geeft om Trump op perjury te betrappen.
Wat is daar eigenlijk mis mee, vraag ik me dan af? Want laten we eerlijk zijn, als iemand gewoon de waarheid vertelt dan is de kans om betrapt te worden op leugens gewoon nihil.

0
7 Endandit

@7 ach, als Trump gewoon naar waarheid op de vragen antwoordt, hoeft hij helemaal geen meineed te plegen.

0
8 TedjeR

@8

Punt is natuurlijk dat Trump volledig is opgebouwd uit leugens.
Als je alle leugens uit zijn persoon zou verwijderen zou er slechts een viezig plasje zonnebrandcreme op de vloer resteren.

0
9 Endandit

@9 ja, joh... ik weet ook wel dat het voor T. onmogelijk is om niet te liegen en dat hij, als hij onder ede vragen moet beantwoorden, nagenoeg zeker meineed begaat.

Dat maakt het geklaag over de vraagstellingen ook zo belachelijk.

0
10 TedjeR

Het net begint te sluiten rondom Trump. Hij weet dat en wordt steeds drukker.Probeert te scoren op items om maar van die zaak afgeleid te worden. Binnen paar maanden is hij afgezet.

0
11 Dalon

@11 daarvoor zal toch echt ruim 1/3 van de Republikeinse senatoren zich tegen hem moeten keren. Ook die "paar maanden" zie ik niet echt als realistisch in dat geval.

Daarnaast zal impeachment de scheuring in de USA samneleving nog verder vergroten. Het volledig lamleggen van Trump voor de komende twee jaar zie ik eerder gebeuren.

0
12 TedjeR

@12 Nou ik denk dat ze hem minimaal een jaar voor de volgende verkiezingen weg willen hebben. Republikeinen hebben anders geen kans om te herstellen namelijk. Zoals het er nu uitziet zitten ze in een spiraal naar beneden. Alleen al om simpel politiek opportunisme zullen veel republikeinen voor een einde aan het oranje regime zijn.

0
13 Drs. Mezun

@13 van buitenaf gezien is dat wellicht (deels) waar. Maar ik denk dat het van binnenuit toch anders gezien wordt. De GOP is de afgelopen twee jaar sterk verweven geraakt met het Trumpisme en ondanks de grote klap bij de midterms is nog niet het bewustzijn geland dat het enablen van Trump erg schadelijk voor de eigen posities is, immers is het aantal senaatszetels voor de GOP nog licht gegroeid.
Daarnaast lijken er nog een aantal andere overwegingen te spelen waardoor men Trump niet aan de kant wil/kan zetten, die zijn hoofdzakelijk te zoeken bij de geldschieters van de GOP. Men hoopt nog steeds voldoende geld te kunnen opbrengen om de Dems te kunnen "out-spenden". Het beschikbare geld voor campagnes is nog steeds een in hoofdzaak bepalende factor voor de uitkomst van verkiezingen aldaar.

0
14 TedjeR

@14 Ik denk dat dit vies tegen gaat vallen. Lindsey Graham en tal van anderen zijn het al een tijdje spuugzat dat de man nergens naar luistert. Als de aanklachten sterk genoeg zijn dan wippen ze hem. Het zijn nog steeds conservatieven en Trump is niet 1 van hun.

Je kan gelijk hebben hoor. Maar dat zou betekenen dat republikeinen op dit paard blijven wedden en Trump maakt dit met de dag lastiger. Heel veel kerken keren Trump de rug toe, republikeinse kerken. Dat is een teken aan de wand volgens velen.

0
15 Drs. Mezun

@15 [Als de aanklachten sterk genoeg zijn dan wippen ze hem.]
Pas als de eigen belangen door hem niet te wippen harder geschaad worden... "Money talks".

Je moet bedenken dat het overgrote deel van de USA politiek draait op een vorm van geïnstitutionaliseerde corruptie, waartegen momenteel alleen bij de Dems een tegenbeweging enig terrein wint. Voor de rest zit de zaak compleet in de zak bij grote bedrijven, banken en andere machtige belangengroepen.

0
16 TedjeR

@16 Republikeinen zitten in een spagaat ze kunnen gokken op Trump maar dan zijn ze verantwoordelijk voor alle gevolgen of hem vervangen met Mike Pence en proberen de rust te herstellen. Steeds meer stemmen voor het laatste let maar op volgend jaar. Veel republikeinen krijgen een epiphany met het kerstreces vermoed ik.

"Pas als de eigen belangen door hem niet te wippen harder geschaad worden... "Money talks".

Precies dat het blijven politici. Die zijn loyaal totdat de weegschaal doorslaat.

0
17 Drs. Mezun

@17 ik denk dat de GOP dat meer aan den lijve moet ondervinden. In januari wordt de nieuwe HvA ploeg geïnstalleerd. Ik weet niet hoe voortvarend de Dems dan te werk gaan met opstarten van allerlei pijnlijke onderzoeken, maar ik verwacht daarvan niet eerder dan over een maand of 6 effecten. Dan zitten we in zomer 2019. Toevallig gaan dan ongeveer ook de campagnes voor 2020 van start.

Wat er aan GOP-zijde bij die campagnes naar boven komt is dan interessant. Mogelijk doet Flake daar een duit in het zakje. Een kwal als Cruz zal het absoluut ook nog een keer proberen.

0
18 TedjeR

@18 Die inschatting klopt wel 4-8 maanden duurt zoiets wel. Het wordt eerst een lame duck volgend jaar ik denk al voor de zomer. Mits de bevindingen uit dat Mueller onderzoek openbaar worden voor politici volgend jaar.

0
19 Drs. Mezun

@19 maar ik denk niet dat men er in de USA erg op zit te wachten om tijdens de campagne ook een impeachment te hebben. Lijkt me slecht voor de campagne.

0
20 TedjeR

@20 Dat denk ik ook niet daarom zeg ik dat 2019 belangrijk wordt. Als de man er volgend jaar oktober nog net zo bijzit als nu dan zit ie de rit uit. In 2020 doen republikeinen niks meer. Helemaal met je eens wat dat betreft.

0
21 Drs. Mezun

@21 en ik zie voor volgende zomer geen impeachment op gang komen, dus acht ik de kans op een impeachment erg klein. Tenzij er echt verschrikkelijke zaken aan het licht komen.... maar dat moet veel verder dan collusion gaan.

0
22 TedjeR

@22 Dat gaat het ook wel. Komt goed.

0
23 Drs. Mezun

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Offtopic

"Hopelijk heb ik hiermee jouw vragen kunnen beantwoorden."@2319 Querido not,U hebt uw mening toegelicht/verduidelijkt, waarvoor mijn dan...

5 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Offtopic

"OliviaWeg blijven. En weer komen en weer weg. En ....Waarschijnlijk heb je de redactie al zo knettergek gemaakt met al jouw kronkeltjes dat...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

RobP
Hoe kan ik de islam zien als een vredelievend geloof?

@35 Wat valt er te nuanceren aan een moordenaar?Wat valt er te nuanceren als je die moordenaar als voorbeeld neemt?...

10 minuten geleden geplaatst door RobP

wildersfan
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

@10 Zolang Kiev miljarden beurt, wordt er geen referendum gehouden. En een dikke worst ter grote van mischien wel 10 biljoen is er ook nog....

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

sockknitter
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Dan heeft de aannemer dus een te lage kostenberekening gemaakt. Dat gaat de aannemer dan een hoop geld kosten....

13 minuten geleden geplaatst door sockknitter

wildersfan
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

@12 Nieuw Binnenhof kost nu 3 miljard in plaats van 2 miljard. Misschien zelfs meer. In het VK gaat het toch super slecht volgens de berichten. ...

16 minuten geleden geplaatst door wildersfan

greenpollo
Asielzoeker ernstig bedreigd voor dragen van regenboogsokken

Straks vast eerste onderwerp bij het NOS journaal.Lijkt me toch duidelijk dat men ook wel weet welke personen dit flikken.Maar er zal vast ...

17 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Querido not
Offtopic

@2318 GraaiWaar je kennelijk om vraagt is verdere uitleg. Waar ik het in @2236 al over had. Maar dat was de uitleg van mij op een voor ieder...

17 minuten geleden geplaatst door Querido not

Zie Hier
Het verhogen van het minimumloon legt het toch weer af tegen het vestigingsklimaat

Ze kunnen beter de huurvehoging van 6% voor de sociale huurwoningen terug draaien!...

22 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Indian Proun VideoHollywood Heroine Sex MovieBiggest Boobs StripForum Social Media GirlsVideos Xx PornEva Elfie BoyfriendWhite Boobs XxxSantana Girls XxxMom Naked With SonJodie Foster In The NudeSophie Rose NudeNude Pics Selena Gomez24xxxKajal Heroine Sexy VideoWrong Turn NudeKendra Lust Brandi LoveCougar EscortIndain Best PornThreesome RedditEvolvedfightslezMamacita PornNaked SingerPorn BraziIamvictorayImogen Lucie OnlyfansPotrnBangla Bf Video SongPorn X-rated PornXoaeriel LeakedWild Porn VideosFuck CartoonSexy FacesitDeepfakes PornPorn ParaodyRedhead Sex VideosChut Mari VideoCreampie TumblrNinja Hattori PornLana Rhoades TwerkUoutube PornFree Brazzres PornSexkamerkiChat Avenue TeenPorn MexicanKitana PornXxxx Hot Sexy VideoCrvr-310Bangladesi PornOutdoor Village SexLive Sex HindiTop Sex Position VideoDeeper PronSex WrestlingHermanoscogiendoFree Porn ViralWomen Sucking CockLoud OrgasmXxxx VdioOld Man Sex HdZendaya Blow JobLois Griffin SexyCollegee PornDaphnedareBhosdi Ki ChudaiIndonesiasexPenthouse PornosTightlatinapussyTastyblacks ConBeautifulwomennudeHow To Watch Porn On RokuCrush Crush HentaiMilitary Classified Dutch ChapmanMiya Khalifa Video XxxMoeiah MillsMia Malkova GifStepmom JoiXvideos Gay BrasieiroLeah Gotti Hd VideosFree Pussy VidoesStepmom StepsonsexMature Porn PicksTeens Big Tits NudeAmateur Wife GangbangBrazzers Com Xxx VideoGym Boy Sex VideoIndian NudistClaraboobieRamya PornSex Video LilyPorn OldmanBest Of TeenpornBelessa PlusTight Ass AnalNude CelebriXnxxmexicanasNaruto Sakura Pornhub1080p Porn Video DownloadRated X Movies FreeCoomeet Hack MinutesOs Melhores Vídeos Pornô CaseiroBbw Sex DollSjylar SnowIndian Aunty Sleeping SexMandy MusepornEbony First Time AnalBest Porn GameXvideo OnlyfansAnalsex Video FreeIndian X Desi VideoBf Sex Bf Sex Bf SexSuhagrat KahaniPorn Brutal AnalFree Red PorntubeTumblr Teens NudesPorn Movies RetroUseless Junk ComEsposa En Un TrioGay Porn Face SittingOnlyfans TelegramDelhi Girl XxxXxx Bhabhi MovieAlyx Vance PornBig Black Boobs NudePorngaloreSexhd VidShemale HentaiAlessandra LiuPorn In CubaHd Sex KannadaAmerican Aunty Porn VideoXxxsexy TeensMadison Ivy CompilationXxxxxcc XNudes At The BeachBlonde Blow JonRomantic Xnxx VideosBrotherfuck SisterXxxxx In IndiaCfnm RestraintDawload XnxxFree OrnPorn MadurasJesse DiamondAqueela ZollMoanasexOnlyonerhonda EroPorn Hindi WebsiteSexy Chut LundBrandi Love Big AssTanner Mayes Blowjob