'Ik hoop dat Derksen wat leert van #SorryJohan' (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  39 Reacties

  • 4
  • 532x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Pfffff.....

1 verwijderd9139144

Ik hoop dat Johan Derksen nooit zal zwichten en altijd zijn eigen persoonlijke mening blijft verkondigen, ook al is die niet politiek correct of gewenst volgens de steeds meer dictatoriaal opererende politiek correcte bende die dit land steeds meer in een houdgreep tracht te krijgen.

7
2 De Vliegende Brabander

Derksen mag zeggen wat hij wil. Dat de enige reden is provoceren en media aandacht, het is welbekend. Als je op moet vallen en je centjes verdienen door je meninkjes rond te toeteren over alles en iedereen die niet in je bekrompen wereldbeeld past dan is dat wat sneu..Maar goed, ieder zn ding.

15
3 BlackNinja

En zielige duimendrukkers. Al drukken jullie van 's morgens tot in de nacht op die zielige duimpjes hier en elders.

Dit land gaat naar de knoppen. En al die volwassenen zitten maar als zombies op duimpjes te drukken overal. Hoe triest.

Ik hoef geen duimpjes omhoog en ik hoef geen duimpjes naar beneden. Doe maar gewoon een normaal Nederland waarin je mag denken en zeggen wat je zelf wil. Ook al is iemand anders het niet eens met die mening. Er is nog nooit een tijd geweest dat iedereen hetzelfde dacht. En die tijd komt er ook nooit hopelijk. Anders hebben we ons menszijn weggegeven.

8
4 De Vliegende Brabander

@2 Een voetbalprogramma is geen praatprogramma.In de eerste plaats moet er over voetbal gesproken worden.Gelukkig dat Kraay er af en toe is en Gijp en Jan willen ook dat er over voetbal gesproken wordt.Derksen daarentegen is een aandachtsgeile ouwelul die uitspraken doet waarvan hij dondersgoed weet dat er ophef over ontstaat.

15
5 jantje van leiden

Ze vergeten dat Johan Derksen zijn zoon volledig zou accetperen als ie homo zou zijn. Dat is bij andere bevolkingsgroepen niet het geval. Als we hier geen islam haddne gehad dan hadden we dit nu niet hier besproken.
Daar zit het pijnpunt en zul je NOOIT feministen of sylvana of sunny over horen. ISLAM is geweldig en witte mannen zijn kut

9
6 ronaldo lolito

@4
En mijn eigen reactie teruglezend neem ik 1 woord terug - zielige. Ongepast en ongefundeerd.

Excuses voor dit woord.

2
7 De Vliegende Brabander

Dit is een man met wijsheid en levens ervaringen en hij heeft gelijk, kom op probeer hem nu niet te gaan demoniseren omdat je nu een kans ziet dat zijn uitspraak wel wat los maakt.
Er is niets mis mee en zijn generatie en de mijne hebben het gevoel dat de nieuwe generatie er verloren er bij lopen.
Kom op en wees een vent met karakter en loop niet te zeuren over dat je niet uit de kast kan komen als voetballer, maar ja eerlijkheid te schrijven er zijn niet veel homo's die voetballen als zijnde hun favorite bezigheid.

7
8 Ciater

@6 Dat is een aanname.

7
9 jantje van leiden

@6 afgezien dat je deels off topic van de rails schiet: er wordt nergens beweerd dat Johan Derksen een homohater is. Wat men niet waardeert is dat hij het uit de kast komen bagatelliseert en homo's die zelf als beste weten hoe moeilijk dit is/was drukken zijn neus op de feiten. Derksen mag beweren wat hij wil, dat mensen die als geen ander ( en zeker beter dan Derksen) weten hoe moeilijk het is en zeker in de nog steeds oubollige niet van deze tijd machocultuur van het voetbal, hem tonen wst de realiteit is is hun vrijheid van meningsuiting.

8
10 BlackNinja

@5

Voetbal Inside is wel een praatprogramma. Er wordt niets anders gedaan dan gepraat. En dat noemen we een praatprogramma.

En er staat in de Nederlandse wet nergens dat je het in een praatprogramma over voetbal niet over zaken buiten het voetbal mag hebben. Ook hier geldt nog steeds alle vrijheid. En als mensen dat niet willen moeten ze niet kijken. Zo simpel is dat.

2
11 De Vliegende Brabander

@10
Hij heeft het nooit over homos die nog uit de kast moeten komen. Dat maakt U er van en zo ook de media.
Hij heeft het over homos die reeds uit de kast zijn gekomen.

6
12 ronaldo lolito

@12 je punt? Dat maakt ten aanzien van het bagatelliseren niets uit.

9
13 BlackNinja

@11 wat simpel is is dat mensen die zich wel degelijk aangesproken mogen voelen ook diezelfde vrijheid hebben te reageren. Vrijheid van meningsuiting werkt twee kanten op makker.

7
14 BlackNinja

@14

Ik ben uw makker niet.

En u heeft gelijk dat vrijheid van meningsuiting 2 kanten opwerkt. Maar niet 1 kant die bijna gaat eisen dat de mening van de ander niet meer geventileerd wordt omdat die mening het niet aanstaat. Want dan wordt het eenrichtingsverkeer. Dan mag nog maar 1 mening uitgesproken worden en is de ware vrijheid van meningsuiting begraven.

2
15 De Vliegende Brabander

** gebruiker verwijderd **

Weer goed te merken dat de reageerders hier fan zijn van die ouwe zeiksnor, en geen ervaringsdeskundige zijn. Schaam jullie.

16 verwijderd322399

@11 Dat vind John de Mol niet leuk wat u zegt.Hij vindt dat zeer goed betaalde TV figuren met een beperkt intelligentie best wel rekening kunnen houden met de kijkcijfers.

7
17 jantje van leiden

@15 er wordt nergens van meneer Derksen geeist dat hij zijn mond houdt. Meneer Derksen wordt netjes inhoudelijk van repliek gediend door mensen die als geen ander kunnen oordelen hoe moeilijk het kan zijn.
Het valt me al vaker op dat hier op NK degenen die zo vol zijn van ' mogen zeggen wat ik wil' en ' vrijheid van meningsuiting' zelf niet gediend zijn van enig tegengeluid dat ze niet welgevallig is. Vreemde zaak.

8
18 BlackNinja

@13
Mijn punt is vrij duidelijk. U bent niet kritisch en verspreidt nepnieuws. Zeer zorgelijk

3
19 ronaldo lolito

@19 ach gut....het overgrote deel van de reacties is van mensen die uit de kast zijn en meneer Derksen zeggen dat het helemaal niet zo eenvoudig was en achteraf nog steeds niet is. De kern is dat hij uit de kast komen bagatelliseert. Of men dat nog niet gedaan heeft of al heeft gedaan is doet daarbij volledig niet terzake. Zinloos getoeter wat je doet.

8
20 BlackNinja

Ligt het aan de persoon dat hij niet uit de kast kan komen is het makkelijk om een ander aan te wijzen.

4
21 meneer van het nieuws

@21 Nee het ligt aan de omgeving van de persoon en de mensen die de omgeving voeden met onzin zoals Johan Derksen. De meeste mishandelingen van homoseksuele tieners vinden thuis en op school plaats.

9
22 Drs. Mezun

Veel tere zieltjes in het land...vaak meteen op hun dinges getrapt en op hoge poten verhaal gaan halen. # gewoon doorgaan Johan.

5
23 Voorzittershamer

Homos zijn nou eenmaal dol op islam. Zoveel mogelijk importeren. Rob Jetteketek loopt voorop met al deugmensjes.

Importeren en dan klagen dat werkt nou eenmaal niet.

8
24 ronaldo lolito

** gebruiker verwijderd **

@21 Als je er geen verstand van hebt, zeg dan niks.

25 verwijderd322399

** gebruiker verwijderd **

@24 waar haal je die achterlijke onzin vandaan?

26 verwijderd322399

@25 Inderdaad, dus zwijg verder.

3
27 Hochiplush

Geld voor hier op NK ook. Zitten genoeg profiteurs en hatende uitkeringstrekkers hier de hele dag onzin te verkopen en hun haat te verspreiden. Dat ze verplicht aan het werk worden gezet.

3
28 Tyler

** gebruiker verwijderd **

@27 ik ben ervaringsdeskundige, jij een eikel met een verrotte onderbuik. Je reactie slaat als een tang op een varken omdat je gewoon geen eerste hands ervaring hebt.

29 verwijderd322399

Of nog beter Rene, laat ze zichzelf lekker van kant maken. Hebben we ook geen last meer van die tere zieltjes.

21
30 Victory!!

Als je geen (zelf)spot kunt hebben ben je ook niet overtuigd van je zelf....
volgens mij zijn het meer de 'deugers' die deze spot niet kunnen hebben....
Heb homo's wel raardere grappen over zichzelf horen maken!

4
31 Seconda

Mooie kerel die Derksen.

5
32 Wylde Gjert

@31

Het schijnt dat als het een homo is die de grap maakt niet zo erg is, als een buitenstaander het doet is het huilen en alle media aanschrijven voor hulp.

3
33 Voorzittershamer

Ach wat een gelul weer van de zieligheidsbrigade. Ik vind Derksen echt hilarisch. Hoor je dat ook eens van een homo.
Die krijgen ook steeds langere tenen hè.

4
34 Yiroesh

@26

ga lekker in een hoekje huilen.

Regel 1..eerst nadenken en dan pas reageren

3
35 ronaldo lolito

@32 Het zijn meestal 60 plus dames die dat denken....

0
36 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

@35 bedankt voor de verhelderende uitleg....zucht.

37 verwijderd322399

#Don'tMakeStupidPeopleFamous

0
38 mightimouse

René van der Gijp vindt dat twee keer per week ouwehoeren over voetbal en boeken uitgeven door iemand anders dan Gijp geschreven werk is. Hij zou een keer om 7.00 de deur uit moeten om echt te werken of ligt hij liever op de bank met de hand in de broek afgeven op mensen dat ze werk moeten gaan zoeken.Proleet.

2
39 jantje van leiden

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

44 minuten geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Kissing Porn LesbianPlayboy VidsSexe Anal FrancaisAfrica Videos PornDarla Crane PornWapboldHot SexynudeHentai Huge TitsVery Hot Sex SceneAll Mom And Son Sex VideoMalaysan PornHello Kitty PornAdilt WorkOnlyfans KeaksWww Indian X Video ComAunty Son Sex VideoFemdom GirlsMisshijabhyperVídeos PornoxxxxKendall Jenner Sex TapeTamanna XvideoPonu VideoHollywood Movie Hot XxxAbella Danger PornstarKatrina Kaif Sexy NudePhati ChutDc XxxChaturbate 18HentifoxChat AdvenueViet SexJilbobsNangi SeenHende SaxWww Fake Taxi ComKyedae NudeIrene RouseAnniesgarage NudeMia Malkova PovSupreme Kai Of Time PornDoujin FrenchNsfw Texts RedditMinka Kelly NudePriyq RaiClose Up Hd PornKyler Quinn VrIndan Sex ComGirl Porn TvVicky BanxTubes Porn VideoFatal Model AcompanhanteFacesitting ChairHours XxxCute Babe SexNaked WomrnJenna SheasAsians247Kamam VideosGloryhole Creampie CompilationAmateur Milf GangKimmy Granger MissaxXnxx X HamesterManhwas.mwnLeaked Videos Of CelebsStudy Sex VideoJoyporn ComNaughty America SchoolVideo Sex IndoValkyrae AssMandy Rose Leaked NudeSexy Boobs PhotoIndian Xxx Village VideoLesbian Hitchhiker Pornسكس تعذيبSexyfreepornDeviantePron Xxx Full HdSarah Shahi NudesBlack Lesbains SquirtingPorn TwitterMature Porn TubesNaked Teenager PornNaked Pictures Of WomenXhamster.xomXvideos]Telangana SexPayal Rajput NudePorn Guy Jerking OffIndian Blue Film Hd VideoPorn Videos With Older WomenM.myfreecams.Strep ChatXxx LesbiannGrace Charis Nude VideoIndian Hot Bhabhi SexBest Web Series On Netflix In HindiThreesome With FamilyOnlyfans Videos LeakedTiktok Porn VidFighting DollsVillagexxxJija Saali SexTwin Gay PornHot Slut FuckNude ToktikX Videos PornographyMale Nude PhotographyShsy LarenLesbian Fucking VideosYoga Girl Xxx VideoFantasy Fest NudeYouporn 11Indian SexywomenXvideos TurkishIggy Azalea Leaked Only FansAdult Game NewgroundNicki Miniaj PornHot Lesbian XxxCheekies OnlyfansNude First Night VideosSwaying TittiesVoyeur$house.tvMost Watched PornvideosPrajakta Mali Hot SceneShivani Ki ChudaiKamasutra Xxx ComBig Tit CelebsForced BlowjHd Pron VideoFree Websites For PornFull Nelson AnalSouthern Charms NudeBang Bros Free VidsMinx YoutuberStars841Public BlowjobSleepsex VideosStepdad Fucks StepdaughterJohnedepthX Cafe ComAnnoncesescortInfluencers NuaMary Steenburgen NudeGirl CummingNaked GielsWww NxxnXnxx BrutalLadybug Bikini EspressoAnimae Porn HubHadcore Lesbian Porn