Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ROBIN UTRECHT

Arnhem treedt bij boerkaverbod op als het nodig is

ARNHEM - Als in Nederland een boerkaverbod wordt ingevoerd, zal Arnhem in het uiterste geval optreden tegen wie de regels overtreedt. 

38 reacties

  • KArnhem

    5 jaar geleden
    En DAAROM hebben we de politie toch? Als ik met een friet speciaal een bus in loop wordt ik ook geweigerd. En als ik stennis ga schoppen daarom bellen ze ook de politie. Zelfde moet ook gebeuren met zo'n doek over je hoofd. Weigeren bij de deur. Gaan ze moeilijk doen, hoort de politie op te treden. Ongeacht wat een burgermeester vind.
  • KArnhem

    5 jaar geleden
    De meeste lijken het zelf te willen. Het is heel gek, maar hoe meer vrijheid ze krijgen. Hoe fundamenteler ze lijken te worden en te willen provoceren. Moet de eerste er nog voor horen uitkomen dat ze gedwongen worden. Maar onder het mom van geloof verstoppen ze zichzelf onder die dingen...
  • KArnhem

    5 jaar geleden
    Omdat mensen die "kleding" alleen gebruiken om te provoceren en te kijken met hoeveel ze weg kunnen komen. En de discussie is er alleen omdat er van burgermeesters zijn die menen politiek correct te moeten zijn en dit toe te staan. Maar lijkt me heel simpel... er wordt altijd geroepen over discriminatie met verborgen camera's. Dit lijkt me een heel goed dingetje om een verborgen camera bij te gebruiken en melding van discriminatie te doen.
  • KArnhem

    5 jaar geleden
     @MijnDeel  En hoevaak lopen mensen in nederland bij -30 met een bivak muts op? Precies, dat gebeurd niet. De enige reden dat mensen in Nederland een bivakmuts dragen is voor het plegen van een overval. Iets dat ook kan met een burka en DAAROM hebben de meeste mensen in dit land een hekel aan die dingen. En ze misbruiken dat ding om te provoceren, geen enkele andere reden.
  • Michel Evers

    5 jaar geleden
    Casper jij snapt t niet helemaal volgens mij, iemand met een bivakmuts of boerka is in beide gevallen onherkenbaar en er gaat een bepaalde dreiging van zo’n verschijning uit.