Politie zoekt twee tassen in verband met viervoudige moord Enschede

De politie zoekt in verband met de viervoudige moord in Enschede twee tassen die zijn verdwenen op de dag van de moord. Het is onbekend wat het verband is tussen de tassen en de moorden in de growshop aan de van Leeuwenhoekstraat.

Gisteren wist de politie twee mannen op te pakken. Het gaat om de 32-jarige Dejan A. (foto) en diens 57-jarige vader Camil A. De mannen die van Servische komaf zijn konden worden opgepakt omdat ze op 7 november betrokken waren bij de afpersing van een autohandelaar in Hengelo. Hij werd daarbij mishandeld en bedreigd met een vuurwapen waarmee ook geschoten is. De kogels die toen zijn veilig gesteld matchen met de kogels gevonden bij de viervoudige moord in Enschede.

Vader, zoon en moeder wonen in een appartement in het Thrinon complex aan de Bornsestraat in Hengelo. Daar zouden ze naartoe zijn verhuisd nadat in een eerdere woning een wietplantage werd aangetroffen. Het appartementencomplex waar het gezin woonde ligt op een steenworp afstand van restaurant Caballeros van slachtoffer Mijkel Akfidan. Vanochtend maakte de politie bekend dat er gisteravond nog een derde verdachte is aangehouden. Het gaat om een 30-jarige man woonachtig in Twente. Volgens bronnen zou het gaan om een broertje van Dejan A. en zoon van Camil A.

Nu is de politie op zoek naar twee tassen die mogelijk verband ouden met de viervoudige moord. Mensen die een van de twee tassen na 13 november ergens hebben aangetroffen worden verzocht contact op te nemen met het Team Grootschalige Opsporing dat zich bezig houdt met de zaak.

Lees ook: Vader en zoon aangeouden voor viervoudige moord Enschede

Viervoudige liquidatie Enschede gistermiddag gepleegd

Vier dodelijke slachtoffers in bedrijfspand Enschede

[sgmb id=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.