Te veel immigranten (verenoflood.nu)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Kiki in Binnenland  ·  291 Reacties

  • 51
  • 1656x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@247
Ja kijk....als het jou niet zo bevalt dan geloof je het niet.....moet toch een fijn leven zijn zoquestion

0
251 loki zegt

@249
Mijn ziekekosten premie dan!...jezus...heb ik hier met een autist van doen???

1
252 loki zegt

** gebruiker verwijderd **

@241
Blijf maar lekker hangen in je blinde haat.
Ik doe regelmatig wat vrijwilligers werk voor statushouders. Dat doe ik al div jaren. Ik weet dus wat er speelt. Droom zelf maar lekker verder.

253 verwijderd111

* Verwijderd door de redactie *

254 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

255 Pxf7+

@253
Ja hoor knuffelaartje...goed bezig....kun je niet in die landen waar ze vandaan komen je 'vrijwilligerswerk' gaan uitoefenen....jij blij...zij blij...ik blij....

2
256 loki zegt

@254 .
je kan beter tegen een muur praten dat tegen HET want daar is totaal geen goede discussie mee te beginnen.

1
257 eigenmening

@257
Lijd aan tunnel visie.

1
258 loki zegt

* Verwijderd door de redactie *

259 Pxf7+

@197 "Die hebben de meeste post-koloniale staten niet. Die zijn met een puinhoop achtergelaten door de Europese kolonisten."

Onzin. Wij hebben de koloniën georganiseerd achtergelaten, waarna de Afrikanen er binnen de kortste tijd een puinhoop van hebben gemaakt, recent nog Zimbabwe. Zuid-Afrika glijdt ook snel af sinds de zwarten daar de baas zijn. Andere voormalige koloniën zoals India, Hong Kong en Singapore zijn wel uiterst succesvol.

3
260 Dune

** gebruiker verwijderd **

@256
Nee haatertje dat doe ik niet.
Blijven figuren zo als jij lekker gefrustreerd.

Prettige gefrustreerde avond verder
Doei.

261 verwijderd111

@232 Mijn rechts? Hoe komt u erbij!!! En wat doet u zoal om deze mensen te helpen? Vrijwilligerswerk om vluchtelingen/allochtonen te helpen de Nederlandse taal te leren zou misschien een goede dagtaak voor u zijn, dan altijd hier commentaar te leveren.
Zelf heb ik jarenlang onbetaald vrijwilligerswerk gedaan en de veelal allochtone leerlingen geholpen met hun lees- en taalproblemen.
In mijn tijd als stagebegeleider op een ROC heb ik een nog niet zo lang in Nederland zijnde Syrisch meisje intensiever begeleid met haar opleiding.

Als je je zo'n zorgen maakt over deze specifieke groep en vindt dat er te weinig wordt gedaan voor deze groep Somaliërs, ga dan eerst goed inlezen wat deze mensen nodig hebben om van analfabeet naar Nederlands spreken, lezen en schrijven te komen en of dit te realiseren is, zeker op een wat oudere leeftijd daarmee pas beginnen lijkt me niet erg makkelijk!

2
262 Nieuwsgierig

@259 Het is een robot zonder emotie die alleen maar aan het provoceren is. Alle reacties zijn van hetzelfde soort. Reageren is zinloos. Zodra je vragen stelt verdwijnt hij.

3
263 Dune

* Verwijderd door de redactie *

264 eigenmening

* Verwijderd door de redactie *

265 Pxf7+

Welnee...helemaal niet teveel immigranten...er moeten er juist veel meer komen....want we hebben in het mooie mega bizar grote Nederland meer ruimte dan Australië en we hebben geld zat en de staat heeft een begrotings overschot van 400 procent . geen probleem hoor......

2
266 AcerPredator

Op dit moment staat er niemand in mijn voor of achtertuin....bij de buurvrouw zit er ook niemand nu in de tuin.....dus er is heus wel plaats voor mer asielzoeker hoor...echt waar...stem D66

2
267 AcerPredator

Ze kunnen anders toch wel de A4 en de A15 rijksweg afsluiten en die volzetten met asielzoekers tentjes ? wel goed idee toch ? Bij de D66 stonden ze allemaal te juichen van genot bij dit plan.....
best wel plek hoor...................

3
268 AcerPredator

Ok, wat jullie willen.
Immigranten zijn allemaal vluchtelingen (ook die Amerikanen, Duitsers, Engelsen etc. etc.) en de echte hardwerkende Nederlander kost de staat niets.
Die hardwerkende Nederlanderis is bijvoorbeeld nooit naar school geweest. De overheid draagt het grootste deel van de kosten. Per schooljaar komt dit ongeveer neer op €5.000,- in het basisonderwijs, in het voortgezet onderwijs betaalt de overheid ongeveer €7.000,- per schooljaar.

12
269 PuurHagelslag

AZC in Duitsland...tis toch om te huilen he..en de hardwerkende burgers maar betalen:

1
270 netcat

De kern van de politiek correcte ideologie

Over de kern van de ideologie van de politiek correcte partijen, vooral de bestuurderspartijen , GL, PvdA, D66, CU, CDA en VVD , komt praktisch geen onderzoek naar buiten.

Eigen navorsing brengt mij ertoe die ideologische kern als volgt te omschrijven.

Zinssneden als ‘eenheid in diversiteit’ en ‘multiculturele samen-leving’ betekenen dat etniciteit als maatschappijmodel tegelijkertijd moet scheiden en binden .
Het begrip Nederlandse (of Europese) rechtsstaat houdt in dezen in dat conflicten beslecht worden door rechters, die scheids-rechters zijn en de grenzen stellen (‘scheiden’) ; dan, na een gerechtelijke uitspraak, zorgen de politici in een adem door voor binding.
De politici komen namelijk uit de naast elkaar levende groepen voort en vertegenwoordigen hen, maar staan ook boven hen als onmisbare bemiddelaars. De gewone man /vrouw is aanhanger van zulke politici via een levensbeschouwing en /of etniciteit: christelijk,Turks- islamitisch, Marokkaans-islamitisch, socialistisch, sociaal-liberaal.

Feitelijk staat hier niets anders dan dat de ideale samenleving van de politiek correcte partijen de verzuilde samenleving is van vroeger, jaren 20, 30, 50 uit de vorige eeuw..
Politici hebben het gezag in eigen kring. Er wordt trouw op hen gestemd. Als vertegenwoordigers van de zuil hebben zij de vrije hand en zijn behoorlijk onaantastbaar.

Ook in menig ander Europees land verlangen politici terug naar de verzuiling van bevolkingsgroepen die angst hebben voor elkaar. Zodat de politici, half boven de partijen staand, zeker zijn van hun positie.


Als internationaal gerichte ideologie stelt de politieke correctheid dat de westerse cultuur de universele cultuur voor de gehele mensheid is. De westerse cultuur staat in die zin boven alle andere culturen en kan deze alle in zich opnemen: verticaal scheiden en binden tegelijk, oftewel: integreren.
Politieke correctheid is een bij uitstek westerse superioriteitsleer van linkse origine.

Onzin vanzelfsprekend: de westerse cultuur is een cultuur als alle andere, die kan groeien, of uiteen kan vallen. Bijvoorbeeld door toedoen van politici die fantasten zijn en wier leerstelligheden niet aan de werkelijkheid zijn gehecht.


Waarom hebben binnen politieke correctheid migranten meer rechten dan de oorspronkelijke bevolking?
1. De politici willen zich via flemen en vleien geliefd maken bij de nieuwkomers. Daarnaast is een vast onderdeel van de christelijke, socialistische en sociaal-liberale ideologieën dat wie zielig is, slachtoffer is van degene die niet zielig is. Nieuwkomers moeten zich kunnen ontwikkelen en dat moet verhaald worden op de oude burgers. Dus wordt vergrijpen van migranten liefst verdonkeremaand en verzwegen, want het ontmoedigt hun ontwikkeling. De zondige (volgens christelijke politici) of kapitalistische cultuur van hardwerkende westerse burgers wordt daarentegen stelselmatig gecriminaliseerd. Want een gevoel van schuld dient gedwee te maken en de vrijheden in te perken ten behoeve van de nieuwe verzuiling.
2. Migranten worden beschermd door tal van internationale verdragen, welker reikwijdte binnenslands voortdurend wordt opgerekt, zodat de Nederlandse wet tot dode letter wordt. De oorspronkelijke Nederlander daartegenover wordt streng aan de wet gehouden (met hoge boetes) en de toegang tot internationale verdragen wordt hem door de rechtelijke macht en politici zoveel mogelijk ontzegd.

Politieke correctheid is ook bij uitstek EU-politiek.
A. Het helpt nationale culturen weg te slijpen, zodat de federatieve eenheidsstaat eerder in zicht komt, met een hoge elite gerecruteerd uit de nationale keurkorpsen.
Als machtscentrum kan Brussel omgekeerd helpen voorkomen dat nationale politici in hun land van herkomst de macht verliezen.

B. Frankrijk wil zijn invloed in Noord-Afrika behouden en de belangenbehartiger en patroon van zijn voormalige kolonien spelen. Duitsland wil deze nieuwe markten voor zijn industrie en als de Italianen en Spanjaarden mee profiteren , komen hun schulden minder ten laste van Duitsland..
Zodra de Europese Unie als machtsblok op haar grenzen stuit, kan zij worden uitgebreid tot een Europees-Afrikaanse Unie.

Excuus voor de lengte, maar denkt U er eens over na.

1
271 duurendaal

He lijkt wel of die knuffelaars bij ieder asiel/Islam draadje
elkaar bellen.. Zullen we even flink gaan ….trollen!

2
272 Bollieboos

"Immigranten worden in Nederland in de watten gelegd door onze overheid. Soms meer dan de autochtone bevolking krijg je soms de indruk, suggereert Toon Kasdorp."

Krijg je soms de indruk? Onze overheid heeft "positieve" discriminatie verzonnen, blanken discrimineren ten voordeele van niet-blanken.

3
273 Wendel

Het migratiebeleid moet zo ingericht worden, dat mensen met goede bedoelingen en nuttige capaciteiten, hier gedijen en dit als hun nieuwe vaderland gaan zien. Zij die dit land willen ondermijnen of uitmelken, moeten dit een zeer onaangename plaats gaan vinden. Dit is het beste te bereiken met een achteraf puntensysteem. Scoor je te weinig punten per jaar, dan moet je ophoepelen. Strafpunten worden toegekend voor misdrijven (ook kleine), en het uitdragen van anti-Nederlander politieke ideologieën, zoals salafisme, soennisme en sji'isme.

1
274 GermenR

* Verwijderd door de redactie *

275 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

276 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

277 E.Meel

Immigranten worden in Nederland in de watten gelegd vooral door VVD CDA D66 CU SGP Politie Rechters en Burgemeesters. Maar nederlandse burgers worden wel hard aangepakt. Ik stem 20 maart 2019 voor de eerste kamer PVV.

0
278 Gunther

@266 -67- 68

Wat een goede ideeën heeft u, daar moet u iets mee doen!
-en een goed gevoel voor humor-

: D

0
279 Dunkelheit

@275 Men mag vragen stellen aan jou, maar of er überhaupt een (onderbouwd) antwoord op komt is een tweede toch?

Ik heb al zo vaak vragen aan je gesteld en geen antwoord gekregen ook als ik de vraag meermaals stel en je het dus niet over het hoofd gezien kan hebben! Je gaat dan stoïcijns verder op een ander draadje! Erg zwak en laat duidelijk zien hoe je over bepaalde zaken denkt en bij kritische vragen wegloopt!

@263 Eens met jouw conclusie!

0
280 Nieuwsgierig

@280 .
Er is ook nooit een antwoord gekomen op dat schoolboek waar Wilders als gevaar voor de samenleving was gekomen door HET terwijl HET gezegd had dat boek te gaan lezen en hier op terug zou komen met de bevindingen daarop.
Dus het is allemaal flauwe kul wat HET schrijft, maar dat was al een lange tijd bij mij bekend.

0
281 eigenmening

We moeten meer mensen hebben die dit volgepropte minilandje verlaten.
We wonen met 500 mensen op een vierkante kilometer. Denk je dat eens in.
We zitten bepaald niet op nog meer mensen te wachten op dit kleine stukje aarde.
De voorzieningen hier waren uitzonderlijk goed omdat onze voorouders die met hard werken hebben opgebouwd. Maar binnen steeds kortere tijd is deze koek op.

0
282 Mollevanger

@273 Positieve discriminatie geldt voor alle minderheden.
Ook vrouwen worden gezien als minderheid hoewel ze getalsmatig geen minderheid zijn.
Overheidsbeleid:
vrouw boven man
zwart boven wit
lesbo, homo, transgender boven hetero
etc.
Je kunt dus stellen dat de "witte" heterosexuele man in dit verhaal de enige is die geen minderheid is en die is dus zwaar de l*l bij elk overheidsbeleid.

0
283 Conradijntje

@283

1
284 Ogod

@278 "Ik stem volgende keer PVV".
U mag ook FvD stemmen hoor, dan komt het ook goed question

0
285 logikus

* Verwijderd door de redactie *

286 Dirk2137
287 Herr Wolf

@282 Er zijn hier op NK diverse keer studies van planologen in dienst van overheid en EU besproken die 50-200 miljoen inwoners plannen voor Nederland. Een bevolkingsdichtheid gelijk aan een stad als Parijs maar dan voor het gehele land. De overheid wil 200 miljoen belastingbetalers, de neoliberalen willen 200 miljoen werkslaven & consumenten & klanten, links wil 200 miljoen zielige landgenoten dus u als burger hebt niks te willen.

0
288 Conradijntje

* Verwijderd door de redactie *

289 Pxf7+

Gelukkig kunnen er volgens Peter R de Vries nog veel meer bij. Sterker nog het verdrag van Marrakech moet getekend worden en de kampen moeten per vandaag leeg van hem en iedereen verdelen over Europa en ze een huis geven en een menswaardig bestaan net zoals wij het hebben Volgens die mafklapper van Peter R de Vries dan

0
290 Jan met de korte achternaam

@204 omdat die anderen laten dokken en bloeden voor hun arrogantie ?

0
291 nosuchname

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

7 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

29 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

43 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

8 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Tia Cyrus PornMoe AmatsukaNude SketchTea Leoni HotReal Hindi SexSec VidioYes PornographyBlack Lovely PornSkipthegames RichmondBig Boobs GrabBunny LustBig Dick StoryCaroon PorXhamstwrliveAnastasia Kvitko NudeBrazzers XvideosTamil Sex AudioWww Sex Vedeos ComFemboy MilkHot Body NudeDoctor Se ChudaiRedhead Winter OnlyfansPornosu FilmLive PoronPornos ExclusivosManila EsortSadhu Baba PornOnlyfans Leaking WebsiteMandy Muse Bdsm成人短视频FabswingwrsChristy LoveOpen Sex PornBoob SmotherVoyeur For WomenTeens Gone WildLesbian Babysitter SeducedBrazilian ThreesomeConejoxGay MyvidYuuie OnlyfansMarure CuckoldAmime PirnSites SexoBiancabts NudeBbc Sex HdQueenafinaSunny Leone First Sex VideoXxponAsien Massage PornSexy Mature PornPushing Taboo.comLingerie UncensoredChun Li Hentai한국자위Tildawn NudeBrazer SexNew Porn HotTyler FaithTamil DickNew Pron VideoSunny Leone Fuck With HusbandTalcher Beautiful GirlBusty Teen AnalAnal Pooping PornList Crawler BuffaloExteremetubeSexy Boy XxxXxx SixeyMoti Aurat Ki SexAndhra Fucking VideosSouth Indian Porn StarWww.freepornovideos.comDownload Free Porn Videos For FreeXxx Video Hd 2018Up Blue FilmClassroom Group SexSexy Bengali Blue FilmFacialized MilfMom FlashesOnebackpage.comTeamskeerJaponesas PeladasQuadrinho Porno3dCaged LadiesXxx ChodaiHindi Couple SexD F W KnightSmut MangaBeurettevudeoAdam And Eve SexTiktok Live NipslipXnxx Movie ComJaaden Kyrelle LeakedTelugu Celebrity Sex VideosBrazileñas PornPilladas TorbeShuuna KagamiMature CrempiXxx Video AmerikanBlack Cock Porn VideoMadurad FollandoMarathi Zavazavi ComBest Bengali PornKissing FemdomHentai ColorSex CharAmateur AnalBangla XvideoGay Sex PhotosSexy Pron HdRonaldo XxxIndian Maid Sex TubeThephatnessFree Porn TiavaMilf NomPorn StarpicsSexy AsscrackFadss 644Ta NudesPorn AnúncioCarrieunderwoodnudeFamos XxxGoblin Girl HentaiEmma Ruby NudeKali ChutTeen Creampie CompilationNyomi Banxxx OnlyfansCamel Toe RearBazzers LatestList Of PornmoviesFilme PorôIndian Hot Bhabhi XnxxGalioCartoon Xxx Porn VideoBlue Picture Hot VideoAmature MilfPorntrex FrenchGrupo De Pornografia TelegramGrupos Pornos DiscordXxxnx.comScarlett Johason NakedNakedcameltoeLatest Hot Web SeriesXnx Tv ComNangi Aurat Ki VideoDesi Aunty Hot Xxx VideosBiggest Breasts Female Wrestlers WweLesbian Squirt ComplitionWhat Is Scat Porn