door HaTishbi in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 4
  • 511x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kijk, zo kennen we de moslims weer.

7
1 xtremy

Hoor ik daar weer zo'n "vredelievende", empathische, welbespraakte en oh zo gevoelige muzelman blaten? Nee toch? De smerigste en gewelddadigste religie ter wereld, met in Iran het grootste schorem aan de totaalmacht wat je kunt vinden in die kringen. Viespeuken met moordlust en religieus-fascistische ideeën. Bah, fout volk!

6
2 weerman

Kun je nagaan, wat
de moslimwereld is voor de rest van de wereld.

4
3 Weetal

Ik denk dat juist Israël in die buurt als kankervrij kan worden gezien.

5
4 Jan met de korte achterlul

Nou meneer Rouhani ... Dan weet u ook eens hoe Europa momenteel tegen de invasie van muzels aan kijkt. Hetzelfde namelijk....

4
5 Elpo

Het grootste schorum komt uit die fascistische moslimwereld.

5
6 Tsaar

@5 Waarom haalt europa dan meer meer meer moslims binnen?

7
7 HaTishbi

@7 ,
Die hoeft Europa niet naar binnen te halen, die komen vanzelf wel.

1
8 Aragon

Israël maakt sowieso geen deel uit van de moslimwereld en jullie in Iran, shithole van heb ik jou daar, liggen ook niet bepaald lekker in de moslimwereld.

2
9 Stiplaats

@7
Omdat wij volledig gestoord zijn geworden.

2
10 Stiplaats

Ik zie de islam meer als een agressief kankergezwel in deze wereld.

3
11 Positivo

@10 Wij niet, onze linkse ras, land en volksverraders.

5
12 Positivo

Tja, 'it takes one to know one'...


Overigens wederom een bericht van de Zionistische Pers, dus enige objectiviteit kun je niet verwachten

7
13 mightimouse

@13
Onderaan het artikel staan VIJF bronnen waaruit dit artikel is samengesteld. Wil je ons nu soms vertellen dat al die bronnen subjectief dan wel fout zijn en dat Rouhani dit NIET gezegd zou hebben?

1
14 weerman

@14 Zolang Brabosh de beledigingen uit Israel aan het adres van Rouhani niet publiceert (en net zo veroordeeld) en we die dan weer in een of ander Iraans Propaganda blaadje moeten lezen... kunnen ze wat mij betreft zelfs God quoten en het zou mijn pis niet lauw maken...

De Pot verwijt de Ketel dat hij zwart ziet !


ps. Ten aanzien van Bronnen, tegenwoordig maak je die net zo makkelijk als een website over diëten. Niet dat ik daarmee stel dat die malloot in Iran dit niet heeft gezegd, Maar stel dat eenzijdige berichtgeving nooit een bron is die je op enigerlei wijze dient te vertrouwen.

7
15 mightimouse

* Verwijderd door de redactie *

16 Scholar002

@15 Iets minder naar de schotel-tv kijken. Israël bedreigt Iran niet. Het is Iran die Israël bedreigt en wapens levert aan allerlei groeperingen die Israël aanvallen. Niet andersom.

1
17 Mrs. K

@17 lol … waarom een schotel als het internet veel meer informatie geeft …

Israel stookt de internationale gemeenschap op tegen Iran bij iedere mogelijkheid die ze daar voor krijgen, voor en ACHTER de schermen...

Het is gewoon een achterlijke clusterfuck waar geen einde aan zal komen, tenzij iedereen van zijn achterlijke geloof af valt en elkaar ziet voor de mensen die ze zijn.


En alhoewel ik mensen (individuen) zoveel als mogelijk probeer te beoordelen op hun individuele handelen. Heb ik erg veel moeite respect op te brengen voor een groep die zich baseert op een boek dat:
- Het eigen volk als superieur afschildert, en alle andere mensen als Kaffers beschouwd.
- Oproept tot genocide op het volk van Kaan
- Iedere 'God' van een ander geloof afschildert als de Duivel, beginnende bij Cernunnos (de gehoornde god).
- Die iedere kritiek afdoet als Antisemitisme, omdat het geen kritiek tolereert op het 'perfecte' eigen gedachten goed.
- Helemaal als het dat alles baseert op een niet bestaande God.

Ook erger ik me enorm aan de eenzijdige verheerlijking van Israel, en laat ik hierin duidelijk zijn, ik vind veel dingen die ze daar voor elkaar krijgen fantastisch, net zo fantastisch als men dat elders voor elkaar krijgt. De eenzijdigheid stoort mij echter enorm...

Israel is maar een land als ieder ander, Joden zijn slechts mensen als ieder ander.

5
18 mightimouse

@18
Nou, even de endeldarm geleegd met je jodenhaat. Lucht het op? Ga je dan nu de bedreigingen van die gerelicapte Iraanse ayatollahs aan het adres van die "gewone mensen" in Israël ook net zo vervloeken, of...

2
19 weerman

De EU is ook een grote vriend van Iran, daarom heeft Iran nu de beschikking over nucleaire energie... Voor 'vredelievende' doeleinden... Zolang het duurt. question

1
20 Gandalf

@18 [Israel is maar een land als ieder ander, Joden zijn slechts mensen als ieder ander.]

Ja, maar dan anders.

http://tinyurl.com/Isr-only

3
21 HaTishbi

Zou dit nu iets typisch islamitisch zijn om als geestelijk leider van n land, een ander land als kankergezwel te bestempelen ?
I

1
22 Marrie

@19 zie dat bedoel ik dus … u beticht mij van Joden haat … terwijl ik geen Joden haat …

Eerder zie ik in hun geschriften dat ze mij 'haten', dat ze mij niet willen in hun 'hemel' (niet dat ik daar 'dan nog' naar toe zou willen, als ik er al in geloofde). Dat ze anderen naar het leven staan enkel om hun afkomst op basis van een oud boekje vol met propaganda over 'ene god' die dat allemaal opdraagt (al die haat jegens anderen).

In het andere draadje kwam u met drang om bijdragen op basis van feiten, welnu, welke feiten die ik aanhaal zijn 'geen feiten'. Enkel zou u kunnen betichten dat dat laatste (het niet bestaan van God) volgens uw mening geen feit is.

----------------------------
En wees gerust, die gerelicapte Iraanse Ayatollah kan ook mijn ongezouten mening verwachten, zodra die wordt gebracht door een niet zo eenzijdige media. Sterker nog, ik lever enorm vaak kritiek op de Islam an sich.

in @18 met deze zin: "Het is gewoon een achterlijke clusterfuck waar geen einde aan zal komen, tenzij iedereen van zijn achterlijke geloof af valt en elkaar ziet voor de mensen die ze zijn."
nog gedaan...

5
23 mightimouse

De eeuwige moslim.

1
24 grovi

@22 nee hoor, Christenen en Joden doen het net zo … het is iets met die bewuste 'god' waarvan ze ongeveer stellen dat het dezelfde is. Ze zeggen allemaal iets van Liefde, daarom haten ze elkaar ook zo enorm... en ze doen elkaar als het even meezit ook het plezier om de ander de kortste route naar 'hun heer' aan te bieden.

5
25 mightimouse

@25
Noem eens n Westers staatshoofd of christelijke leider op, die een islamitische land heeft uitgescholden voor kankergezwel.

0
26 Marrie

@25

We hebben het hier over een fanatieke, gerelicapte islamo-fascist die andere leiders uitscheldt. Hou je bij het onderwerp.

3
27 weerman

@26 ik neem aan dat je enkel die exacte bewoording accepteert en geen woorden van gelijke strekking?

Maar goed, mocht dat wel genoeg zijn, en je je het nog herinneren:

3
28 mightimouse

@28
Ik kan niets met zo,n youtube filmpje.

0
29 Marrie

@29 dat is een reactie op een uitspraak van Politici hier in Nederland aangaande Marokkanen. Misschien ben je niet oud genoeg om dat meegekregen te hebben...

3
30 mightimouse

@30
Waarom scheldt de hoogste baas van Iran een ander land uit voor kankergezwel, daar gaat het om.

0
31 Marrie

@31 Je vroeg mij om politici (westerse leiders) die andere bevolkingsgroepen zwart maakten of onterecht voor stront uitmaken. Dus gaf ik je er een...
_______

Waarom die mongool dat doet? Om de mensen af te leiden van het totale falen van zijn eigen bestuur. Iran is gewoon enorm achteruit gehold (was ooit een redelijk modern enigszins seculier land), en om te voorkomen dat mensen daar wat aan doen, probeert hij de woede te sturen en op Israel te richten.

Op geloof gebaseerd bestuur heeft in de geschiedenis nog nooit tot iets goeds geleid. Tuurlijk, vaak begint het wel positief, maar het extremisme neemt altijd de overhand, en dan loopt de hele teringzooi in de soep.

3
32 mightimouse

@32
Maar die lui in dat YouTube filmpje zijn geen hoge politici of geestelijke leiders.
Daar ging het mij om.
En dat die Rouhani smerig bezig is, ben ik met je eens.
Het doel is om de moslims daar op te hitsen denk ik.

0
33 Marrie

@33 ok
al ging het al om een eerdere uitspraak ergens op straat, beelden daarvan niet zo 1,2,3 door mij terug te vinden.

2
34 mightimouse

@34
Ja, over die uitspraak is veel commotie geweest.

“Later excuseerde Oudkerk zich voor zijn woordgebruik door te zeggen dat hij alleen op sommige groepen Marokkaans-Amsterdamse jongeren, die overlast veroorzaken op straat, had gedoeld”

0
35 Marrie

@35 Dit was echter niet de originele uitspraak, dit was een 'discussie achteraf' die toevallig ook op de camera kwam te staan.

En alsof het met die uitspraak niet minder ernstig was? Ik bedoel, Rouhani doelt ook niet op alle Joden in Israel, maar noemt heel specifiek 'het nep regime' … (en wat een nep-regime is kan hij weten, want hij vertegenwoordigt er een) … dus? nu in ene minder erg ?

2
36 mightimouse

* Verwijderd door de redactie *

37 HaTishbi

@37

ERG stigmatiserend en onzinnig. Want op religieuze grondslag zijn ook miljoenen mensen uitgemoord. Ik herinner je aan de genocide op de Catharen, op de Maya's en Inca's, op Indianen... Met de bijbel in de hand is hals Afrika uitgemoord of tot slaaf gemaakt... Je valt weer terug in de oude gewoonte om niet-religieuze mensen als massamoordenaars weg te zetten, terwijl zij niets beter of slechts zijn dan mensen die WEL in "goden" geloven. Religie heeft nooit mensen tot betere mensen gemaakt. Religie bleek TE vaak een manier om mensen te binden, te knechten, te overheersen en te chanteren. Maar dat wil je niet horen...

Verder is Iran een schoolvoorbeeld van islamitisch fascisme, met vele duizenden doden al tot gevolg. Totaal gebrek aan vrijheden, religieuze politie die vrouwen, waarvan een haarlok zichtbaar is op straat, arresteert en in elkaar rost. Homo's die op pleinen in het openbaar langzaam worden gewurgd terwijl iedereen toekijkt hoe ze er een half uur over doen om te sterven... Triest allemaal, dergelijke vroeg- neolithische culturen. Primaten aan de macht!

0
38 weerman

* Verwijderd door de redactie *

39 HaTishbi

@39
Je bent een racist, je laatste zin lezend. Dat is nou puur, onvervalst racisme... Verder klets je veel en langdurig off-topic. Ik doe er niet meer aan mee; ik ken dat stokpaardje van jou nu wel. Vloeken op andersdenkenden; hopeloos. Ga het maar over die gerelicapte idioot van een Rouhani hebben. Ook z'n mooie gelovige. question

0
40 weerman

* Verwijderd door de redactie *

41 HaTishbi

* Verwijderd door de redactie *

42 HaTishbi

@41 volledig OFF-topic
@42 ook volledig OFF-topic.

Heb je nog wat over die gerelicapte rouhani? Nee? Ga dan maar weer bidden. niet dat dat helpt; dat heeft wetenschappelijk onderzoek allang aangetoond. Totaal nutteloos. Tijdverspilling, maar bevrediging van het religieuze ego, afkopen van zonden en hopen op een plekje naast die verzonnen "god".
En een prettige middag verder.

1
43 weerman

@42 Niet dat je blijkbaar begrijpt wat Atheïsme in houd, maar goed, toch maar proberen...

Atheïsten hebben geen boek waarop ze zich allemaal beroepen. Dat een persoon een Dictator is heeft niets te maken met Atheïsme... Ook hebben atheïsten NIETS met elkaar gemeen, muv. dat ze allemaal stellen niet in Goden te geloven. Er zijn dan ook geen Atheïstische leefregels, of voorschriften (muv. de lokale wetten die voor iedereen gelden). Atheïsten kunnen dus vanuit hun atheïsme ook weinig hun wil 'opleggen' aan anderen, want behoudens geen geloof in Goden, is er geen gezamenlijke 'wil' vanuit het Atheisme

Dat in tegenstelling tot gelovigen, van welk een groep ook, die zich allemaal gebonden zien aan het boek van hun 'geloof', met de daarin verweven onverdraagzaamheid en haat. Het is een groep die maar niet op kan houden hun 'wil' (of dat wat zij als de wil van hun God zien, alsof hij dat dan zelf niet kan regelen, hoe machtig is die God eigenlijk? niet dus!) op te leggen aan anderen en de maatschappij in het geheel. Als de gelovigen een minderheid zijn, dan gaat dat slinks en achterbaks, als gelovigen een meerderheid zijn dan is geweld op termijn vaak het gevolg.

2
44 mightimouse

@44
Dapper om maar weer eens een poging te doen om hem/haar wat duidelijker te maken, maar het is echt hopeloos. Compleet geradicaliseerd en van het padje af. En ziet niet in dat anderen al precies dezelfde beoordeling maakten, dezelfde groep mensen verketterde, mensen indeelden in hokjes en ze daar op aanviel en veroordeelden.. Echt, bij deze persoon is niets meer helder te krijgen want geheel en al overtuigd van zijn/haar zeer extreme en starre visie. Ik besteed er ook geen tijd meer aan. Soms moet je een schaap achterlaten in de put waar het zelf per sé in wilde. Het beeld wat deze persoon heeft bij atheïsme, is griezelig en vreselijk fout. Al eens eerder diverse verklarende sites gegeven over atheïsme, maar daar werd niets mee gedaan. Niets van geleerd, er kwam niet één vraag terug, bijvoorbeeld. Geen reflectie, inzicht, nuance; niets. Een verloren schaap dus. Vast in een diep religieus wereldbeeld. Dan houdt alles op, maar ik constateer dat ik me goed kan vinden in hetgeen jij schrijft in @44 . Dat lucht op.

2
45 weerman

* Verwijderd door de redactie *

46 HaTishbi

@46 Je maakt een aantal 'vergissingen' in je betoog.

1. Een woordenboek dat het blijkbaar niet aandurft om het niet bestaan van God te erkennen. Want Atheïsten die 'ontkennen' niet dat God bestaat. God bestaat gewoon niet …

2. Een Dictator kan allerlei overtuigingen hebben, en inderdaad als het Dictators betreft dan gaat het voor tegenstanders of anders denkenden vaak niet goed.

3. Wat Dictators gemeen hebben … daarom noemen ze we Dictators, ongeacht hun levensovertuiging.

4. Nee, Atheïsten hebben geen 'gemeenschappelijke opgelegde' normen en waarden. Dat betekend niet dat ze GEEN normen en waarden hebben.

5. Als Atheist zie ik geen enkele behoefte om individuen te bekeren naar het goddeloze, sterker nog, omdat veel gelovigen denken dat Atheïsten geen normen en waarden hebben (onterecht) en hun goede gedrag dus blijkbaar enkel intern wordt gemotiveerd door 'de angst' voor de straf van hun god, is dat mijns inziens gewoon een heel slecht idee. Vroeger wel getracht discussies aan te gaan, maar ondanks dat je ze logische argumenten voorlegt, kunnen ze niet aan hun gedachten kronkels ontsnappen, het is dus nog nooit gelukt er een te overtuigen.

Als het gaat om het 'geloof' als instituut, dan probeer ik dat inderdaad omver te werpen, het is een gedachten dictatoriaal instrument dat in de geschiedenis, en zelfs heden te dage, meer kwaad doet dan goed. Dit vanwege allerlei ingebakken haat en onverdraagzaamheid, en het onmogelijk zijn van het aanpassen van een geschrift op basis van nieuwe inzichten.

6. Dictators hebben … en dat laatste is gewoon niet waar, het aantal slachtoffers in ontelbaar, en er was vaak niemand die 'de score' bij hield, dit omdat er buiten die religie niemand was die dat deed of er toe in staat was... En nogmaals, NIETS met Atheïsme te maken, er is namelijk geen Atheïstisch boek dat stelt dat Atheïsten tegenstanders en anders denkenden moeten uitmoorden. Dat overigens in tegenstelling tot onverdraagzaamheid in op een God geïnspireerde boeken.
___________________________________________

Sorry maar je, laten we de argumenten die tegen het Geloof worden ingezet omdraaien en ze Atheïsten voor de voeten werpen, die werken gewoon niet. Dit is geen Pot verwijt de ketel situatie, of een Balk en een splinter. Het is onterecht een partij zwart maken die kritiek levert op 'jou' voorgeschreven leefregels, het is nu juist DIE onverdraagzaamheid ipv. introspectie die vele Atheïsten doet inzien dat het geloof niet voortkomt uit een God, of iig niet die van de liefde...

0
47 mightimouse

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

32 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

3 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

3 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Andhra Village Aunty Sex VideosMom Son Xxx JapanXvideo PornSwathi Naidu KissNaughtyamerixaLolly LipspornIndonesia PornosEmily Elizabeth InstagramXxx With A StoryLesbian Public SexPorn NeighbourWatching My Mom Go Black ComNaija Sex VideosNhentai..Gallery Of Big TitsKiss FuckDesi Threesome PornCartoon PornTarzan Sexy Video HdSaree BrazzerGargi PornFemale Wrestlers NudeJacquieetmichel Live3d Porn ComixFairly Odd Parents PornDoctor Sex Doctor SexRent PornPorn Inestagramêtre Naturiste.comAnime HentaisPhotoacompanhntesGayxhamsterGiselle Lynette LeakedGand BfFfree Porn PicsSasha DamoreMature Lesbian AnalPorn Complete FilmCams 4 BrBhabi XxxxxKelsi Monroe MassageShort Film X VideosPameal RiosKamwali Ke Sath SexBoobs Naked BabesNewly Married PornIndian 18 Web SeriesGya XxxMature Japanes PornLive Couples SexTeen SexPornos On The BeachKatee Sakoff NudeTessa Fower NudeTamil NippleDouble Penetration Sex VideosAunty Romance In SareeSexs SisStep Free PornWinx Club SexBlow Job While SleepHdtranny PornP411Hentai.tbEacortbabylonDcpornLucy Robson NudeWife DoggystyleGay Porn FunCoomeet Hack MinutesMaverick MenMaggieq NudeVeronica Perasso NideHot Boy PornMakipornCartoon Dog PornXxxfree Porn MoviesOlder Young Lesbian PornPorntubesPhoto De SexeGolden PornBlack Hairy PussyAlrinconXxnxxx ComBrandtboysSexvidwoIst Time SexBbc Hard SexSandra SoulDesi Hd ChutBoot Black PornBhai Behan Wala Sexy VideoRachel Starr PovVirgion PornDolphin Pussy JuiceSuper DeepthrostSczn MangaJogos Porno GaySophia Loren NudaRust PornJannat Zubair XxxKissing Xxx VideosRachel Nichols Jimmy ButlerKareena Sex VideoHorny DadPorn SlideshowSarena Banks PornSouth Indian Aunty XnxxAnimal BlowjobTamil GirlsexPornhubforcedAngela White Behind The SceneBig Booty PronHabzin Hotel PornChubby Porn LatinaDaddyhdPornor Brasileiro GratisJasmine Teaa NudesBrand KalvoSex Hot Indian VideoSexy Spanking GifPron Videos Sister And BrotherBest Bdsm PornBlack Ass PornItch Porn GamesAnalmature PornSkip The Games Mobile AlNew Xxx PronHindi Sex Bf HdGimmepornDoctor SexvideosSexyyana PornGymnast NudeCumming On GlassThe Simpsons Porn BartHentaifatherNude AmaturePornô Do JapãoGloryhole For WomanRouxrouxxx LeakedBlack And White PornPronktube ComCuntbusterCat PussyBoob GrabbingClaudia Marie NudeNewbe NudesTren XxxExtreme Chat.comBigheartkimmy