door Inter in Politiek  ·  49 Reacties

  • 37
  • 1035x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

D66 stemmers zijn meestal mensen die het EVVRM hebben gelezen. Dat is hun agenda. Door dat stukje tekst raken zo totaal verblind voor al het andere in de wereld. De mooiste tekst die ik ooit gelezen heb, was de Staat van Plato. Zeker vierhonderd jaar oud, maar het is net een blik in de verre toekomst. Geschreven door iemand uit de toekomst.

7
1 alexandroepimenco

D66 heeft (en houdt) een úiterst beperkte blik op de werkelijkheid...
Problemen die zij niet willen en/of kunnen zien, bestaan in de ogen van de partij ook niet!

5
2 Scorpio

@1 2400 jaar oud...

3
3 alexandroepimenco

D666 snapt wel meer niet.

6
4 welofniet

Hoge werkloosheid? De werkloosheid is in tijden niet meer zo laag geweest.

39
5 PuurHagelslag

@5 Het migratiesaldo is vorig jaar ook niet gestegen volgens het CBS. TPO is goed in tendentieuze berichtgeving, dat dan weer wel.

21
6 Balling

* Verwijderd door de redactie *

7 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

8 E.Meel

De partij van de wegkijkers.

3
9 B55

D66 is niet enkel compleet overbodig, het is nog veel erger STAATSGEVAARLIJK.

3
10 Doordenker

De Ruyters zeggen: "Demonen 666 is blind voor bijna alles wat normaal is en waar het volk van vindt dat het geregeld moet worden door de politiek. Demonen 666 is een asociale club die alleen hun eigen belangen laat prevaleren ten kostte van ouderenzorg, scholing en opleiding, werkgelegenheid, betaalbaar houden van levensonderhoud, werkgelegenheid, overlopen door migranten en noem nog maar eens zo'n 30 andere dingen op!"

5
11 De Ruyters van Michiel

D66 is stuurloos geworden en wordt geleid door een Zweedse fatsia en een Palestijnse . Met wat steun door een kinderhandgevulde student

1
12 chouffleur

En bovendien is D'66 met de rest van de neoliberale kliek al verantwoordelijk dat ook zonder de nieuwe migrantenstromen de sociale huursector is uitgekleed en de wachttijden astronomisch lang is gemaakt en wonen veel te duur.

Een reeele prijs voor een sociale huurwoning is tussen de 300 en 400 Euro de maand en niet 600 Euro de maand. En dan is men ook niet zoveel kwijt aan huursubsidies.

1
13 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@13 get real.. Dat zijn de onderhoudskosten..

1
14 chouffleur

ze geven gewoon niet toe dat er gefaald is en gefaald word.

3
15 ongelovenloos

die D staat niet voor niets voor Dombo's

3
16 Roomboterbabbelaar

Niet vreemd dat het volkomen stekeblinde TPO zoiets schrijft.

17
17 TedjeR

D66 van nu:
Ollongren, Kaag, Koolmees en Jetten..
Zegt genoeg over de verkeerde politici, die de partij nog verder de afgrond induwen.

1
18 Strongoli

D66 komt klaarblijkelijk niet met mensen met een laag inkomen in contact. Daar trekken zij hun neus voor op. Bij een laag inkomen mag de huur niet boven de € 610 komen. Laat dat nu net de huizen zijn die vaak aan statushouders met huursubsidie worden toegewezen.

Als de gordijnen dicht zijn nadat de huurder in het huis is getrokken, weet je meteen waar die nieuwe huurder vandaan komt.

1
19 Niet2 Verbaasd

@17
Want?

3
20 BenErWeer

@13 dan zullen er heel wat concessies moeten worden gedaan: kleinere, soberdere, woningen. 300 euro huur betekent dat de woning niet meer dan ongeveer 55000 euro mag kosten.

2
21 Myth63

D'66 snapt wel meer niet wat er werlkelijk leeft bij Nederlanders.....

3
22 nostradamus666

@22 Heeft dat iets met snuiven en roken te maken?

3
23 Mooie motor

@21 Hoe kom je daar bij?. Hypotheek van 160000 betaal ik 510 euro netto. Eigenlijk schandalig laag vandaar dat ik zeg: schaf die hypotheekrente af.

6
24 Ceesje

D'66 snapt het wel maar doet of z'n neus bloedt want van D'66 mag heel NL opgevuld worden met migranten. Mensenrechtenpartijtje, dus rechten voor iedereen met uitzondering van de oorspronkelijke bevolking. Het is een Soroskliek, bankenkliek, globalistenkliek, monopolistenkliek.

3
25 Ness

* Verwijderd door de redactie *

26 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel

Om de verzorgingsstaat betaalbaar te houden zal men beginnen met de bijstand te ontdoen van het vakantiegeld waar de vvd een warm voorstander van is. Verder zal men meer repressie toepassen op hen met een uitkering en ze als verdachten aanmerken en behandelen...gezien de samenstelling van dit kabinet zal het spoedig tot wetgeving komen. Geluiden dat asielzoekers extra voorrang krijgen zal men niet wensen te horen en afdoen als boze mannen klets. Blijft dat voortduren dan zal men overgaan tot vervolging bij een d66 gedachten rechtbank.

1
28 Voorzittershamer

* Verwijderd door de redactie *

29 hk-sr

Het is wel serieus dat de politici buiten de werkelijk leven ,ze hebben geen flauw idee wat de realitijd is ...zie het somber in voor mijn nageslacht

0
30 Gazelle

@24 hahaha, dus u bent bereid om mij uw huis voor 510 euro per maand te verhuren? Natuurlijk niet want u hebt veel meer kosten. 510 euro is een rendement van 3.8 procent. Laten we daar 2% bij doen voor onderhoud, verzekeringen en belastingen en 1% als netto rendement. Totaal 7 procent. Een huis met 300 euro huur mag dan iets meer dan 50k kosten. Uw huis zou een huur van 930 moeten hebben. U hebt dan 1600 netto inkomsten waar u nog wel belasting over moet betalen. Deal? question)

2
31 Myth63

@26
Er zitten 6000 wachtenden met een status in azcs.
Er zouden 75.000 woningen gebouwd moeten worden, jaarlijks.


Waar staat dat in het artikel?

0
32 Benzardi

D66 maakt zich sowieso niet erg druk om de huurmarkt. Samen met de VVD plannen gesteund om een verhuurdersheffing in te voeren, waardoor jarenlang massaal huurhuizen zijn verkocht en er ook niets is bijgebouwd.

0
33 hopefully

Regeren in Rutte III doet D66graag met oogkleppen voor en oordoppen in, Autochtonen jongeren vallen buiten de boot met ellenlange wachtlijsten voor huurwoningen waar de asielzoeker voorrang krijgt. De gepensioneerde die graag kleiner wil wonen worden uitgeknepen met giga huren omdat hij teveel verdiend en kan geen kant op.

D66 Fuck you all.

0
34 zoutzuur1

* Verwijderd door de redactie *

35 mañana

D66 is gewoon een achterbakse bende.
Met leugens en bedrog.
Kijk maar naar Pechtold.

1
36 annie

* Verwijderd door de redactie *

37 mañana

@28
Die pot is overal in Europa over 3 a 5 jaar leeggevreten, dan werkt de kaasschaaf methode niet meer.

0
38 Al

@31 Het streven is goede betaalbare huurwoningen te bouwen. U bent verblind door het grote geld/graai cultuur. Heb het niet over winsten, heb het over sociale woningbouw. Wat willen we betalen voor mensen die het al niet breed hebben. U waarschijnlijk niets, U gaat voor de graai cultuur. Waarschijnlijk D66 of VVD schat ik in.

1
39 Ceesje

@39 Ik heb niets op met de graaicultuur. Ik vind de hoge grondprijzen en de schaarste een onderdeel van die graaicultuur. Ik reageerde oorspronkelijk op @13 waarin wordt gepleit voor goedkopere sociale huurwoningen en minder huurtoeslag. Uw huis zou met de 300 euro huurtoeslag nog steeds niet betaalbaar zijn. Ik heb slechts een berekening gemaakt om aan te geven dat goedkoper bouwen niet gaat.

Als ik de winst weglaat en de, met de natte vinger, geschatte kosten halveer en er 100 euro huursubsidie bij doe dan mag zo'n huis al 100k kosten. Het probleem is dat de gemiddelde sociale huurwoningen, volgens opgave van de woningbouwverenigingen, circa 160k kost. Aangezien vastgoed zowat heilig is in Nederland zal de grondprijs waarschijnlijk blijvend hoog blijven waardoor (sociale) woningbouw onnodig duur blijft. Met dank aan de banken, verzekeraars en projectontwikkelaars.

Zolang wij Nederlanders dit dulden zie ik geen oplossing.

2
40 Myth63

@17 Lekker he, wegkijken. Je hebt niet eens argumenten.

0
41 etymologie

Moslims horen hier niet thuis!!

1
42 PeKa

@26

Meel toch ....
wachtenden in een AZC zegt niets over aantallen naar woningen doorgestroomde migranten ...

0
43 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

44 AcerPredator

** gebruiker verwijderd **

@27 : Ik wacht nog steeds op de link over Italië.

45 verwijderd9139144

De asielzoekers die hier mogen blijven werken maar weinig hooguit 35% na 15 jaar.
Deze worden wel van ons belastinggeld onderhouden. Kun je een beetje rekenen dan weet je dat het nu al onbetaalbaar wordt en er dus wat moet gebeuren. Door het voorrangsbeleid voor asielzoekers hebben veel starters die standaard nog niet zo veel verdienen te veel moeite een huis te vinden omdat de wachtlijsten lang zijn voor sociale huurwoningen en de rest voor hun onbetaalbaar is. Veel jongeren wonen alleen en kunnen geen 800 euro huur betalen.
Tussen de asielzoekers zitten relatief veel analfabeten en mensen zonder opleiding. De praktijk is dat deze kansloos zijn voor een baan. Er komt dus vanuit deze groep weinig tot geen doorstroom naar een andere woning. Bijbouwen is een optie maar minder toelaten is beter omdat we moeten inzien dat we niet meer de capaciteit hebben om deze mensen een toekomst te bieden.

1
46 jdj

Zo jammer dat vooral de rechterlijke zo verblind is door de D66 waanbeelden. Wat @2 zegt klopt helemaal.

1
47 Waarheid, gewoon zoals het is

De komst van migranten zorgt nu ook al voor een groei van de bevolking. In de afgelopen twintig jaar is het aantal inwoners met 1,5 miljoen gegroeid. Zo'n 86 procent van die toename werd veroorzaakt door de komst van migranten. (bron: Volkskrant december 2017)

Ruim 62 duizend nieuwbouwwoningen werden in 2017 aan de woningvoorraad toegevoegd. Dat is bijna 14 procent meer dan in 2016 en het hoogste aantal na 2009. In de provincie Flevoland nam de groei van de woningvoorraad door nieuwbouw het sterkst toe. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. (bron: CBS januari 201question

0
48 LoydMorris

@17 tedjer
Ah de Debiel van NK is ook weer aanwezig

2
49 Placon

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Ach jeee daar hebben we er weer een, een van de vele verhaaltjes vertellers tegen redelijke vergoeding!...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@69Al wéér niet goed gelezen!.Ik heb het over vluchtelingen, niet over asielzoekers. Niet alle vluchtelingen zijn asielzoekers en niet all...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Offtopic

@2682Kom vanavond wel even terug. Het is nu een beetje te vroeg voor zo'n cocktail. 😉...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

34 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

35 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

36 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

37 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

38 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Xxx BibiBangla New Porn VideoOfficesexBritney QuinnEscort TrystInjustice 2 PornTelugu Srx StoriesPotn MoviesCam GirlsKimberly DelgadoMujer Mamando VergaPornsex SleepNude Leaked Celeb PicsChika ArimuraFreeporn BrazilVillage Sex VideoBeautiful Indian Xxx VideosAdult StoriesSextape AmateursFlashing Tits GifFuta DeepthroatBig Black ClitoPerverse FamylyChubby Mature NakedBig Tit Mom PornVintage HairypussyMaturetub.comMia Khalifa ImagesWww Xes VideoThin Teens NudeMale Ejaculation VideosXnxnewAnime Breast SuckingTurkish SikisFirst Time Bbc PornTwinkle Porn StarShity AnalDana Delany In The NudeVirgin SexxxKatie Hill NudesFree Hd Porn ComNude Photos Of Mature WomenNaruto Porn VideosTyalormadeclipsFull SexAnime With NakedBabysitterr PornKeeley HazellZiggy Star DickdrainersWife In Adult Theater無料a VAltyazili PornoNamitha Sex VideoIndian Xxx Video Free DownloadNhentai.Pornhub CallRed Room VideosPokémonpornoGhettoslutsYoung Sex TubeTexas PattiUrvrsp-262Cock In AssSelina Gomez NudeNude Jada FireWestworld NudeWwe Lana SexAria Alexander BlowjobHitomi.iaXxxx CallChaturbatepornStripchatcomPornos Amateurs GratuitsPorn Com LegendaMonica MazzariteKatrina NudeAntonio Mallorca VideosXxx Indian MalluXvideo Hd TamilIndian Hot Porn VediosWife Tries BbcIndianhotmmsClips4saleBest CuckoldBeurettes.comSexous ComBoa BronhaLondrina SexysCam SexualXvideos Pornor GrátisWalking Dead PornhubCauhht MasturbatingHourglass PornstarsIndian Foking VideoFrance Gay PornCumming PantsRedtubethreesomeApank BankXxx PSex Ke VideoSexy Vedio XxStrip TeasingNaked JocksDoubel Penetration PornTmkoc Sex StoriesPorn PassionsteMasturbate IndianAdvoreRahyendee JamesPretty Girl XxxCat 3 MovieOmegle MasterbationAi PornhubSkinny Bouncing TitsPublic Agent CreampiedIncest Porn ComicsNude GrannisXxxnnxOmorashiorgXxx GarleInfica FlowerAlina CorftWww Sex Hd VideosKaty Perry SexMia Malkova Only FansFiona Frost AnalJapão PornôFacesitting HentiXnxx Indian DanceDevar Aur Bhabhi Ka RomanceWwe In PornOnlyfans Mía KhalifaOne Puch Man PornJustmulani LeakTabooheat ComModel Ki ChudaiAnnette Swartz DeepthroatYum Thee BossHdrepornNude ProtestBoston LstcrawlerLandan Sex VideoToo Hot To Handle Sex SceneActive Duty PornLund PornFeet Licking PornSrx Video HdOrgy Porn Zero ToleransSoftporn MoviesPornogafia Xxx