door Havermout in Buitenland  ·  50 Reacties

  • 2
  • 752x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kijk, daar gaan de binnenlandse tegenstanders eraan..
Wag the dog

9
1 chouffleur

",,Een geplande provocatie van Oekraïne, in samenwerking met de Verenigde Staten en de Europese Unie”

Ik mis nog Soros. zionisten, Joden, Mossad en de CIA

4
2 Stiplaats

"Volgens The Guardian zouden de aanstaande Oekraïense verkiezingen van over vier maanden worden uitgesteld als de staat van beleg wordt afgekondigd. Porosjenko staat volgens de peilingen op verlies...."
Aldus de telegraaf...

4
3 Aunti

@1 "binnenlandse tegenstanders eraan"

Waar staat dat ?
Hebt u daar nav dit een voorbeeld van ?
Welk bewijs hebt u daarvoor ?

Uw obstinate & polupistische gebral is natuurlijk even onzzig als onwaar.
Hopelijk is e.e.a. terug te voeren op uw jeugdige onwetendheid.

9
4 Tepelteefje

Knap stukje provocatie van deze chocoprins Porosjenko. Hadden deze drie schepen zich gewoon gemeld bij de havendienst van Kerch was er niets aan de hand geweest.

7
5 Eric

Dus eerste de boel opjutten, je schepen de boel laten verzieken en dan bij de EU komen bedelen om hulp tijdens je staat van beleg. Kan alleen maar door een door en door currupte president zijn bedacht.
Oh, kijk, het gaat over Oekraïne, hét land wat zo'n beetje het meest corrupt is.

7
6 xtremy

@4 Zie erdogan praktijken

8
7 chouffleur

@1 "gaan de binnenlandse tegenstanders eraan"

Is dat dan nieuws ?
Dat doet hij toch al jaren lang, van het begin af aan.
Ik kan me niet heugen dat Poetin dat ooit nagelaten heeft.

O, wacht ... u had had het niet ovber Poetin...

6
8 dr.Bedwetter

@7 Je bent echt in de war met Rusland, daar worden journaliste vermoord, daar is geen persvrijheid, daar is geen democratie. Jij projecteert echt de problemen van Rusland op Oekraine.

13
9 mike45

@5 Precies welk gedeelte van "verscheidene malen gemeld" begrijpt u niet ?

4
10 Herr Wolf

@9
Oekraïne is nog altijd het meest corrupte land van Europa en behoort volgens Transparency International ook tot een van de meest corrupte landen ter wereld. Met een plaatsing op plek 130 van de 167 begeeft het zich in het illustere gezelschap van landen als Paraguay en Nepal. Een nieuwe openbaar aanklager die bijvoorbeeld probeerde de ‘diamanten aanklagers’ aan te pakken en daarbij 400.000 dollar in cash, 65 diamanten en een Kalashnikov vond, werd vervolgens door de hoofdaanklager Viktor Shokin teruggefloten.

3
11 loki zegt

Persoonlijk snap ik niet waar de drukte van komt. We hebben het hier over uitlokking door een geldslaaf in de Oekraïne. Vraag eens aan de mensen in Irak, Libië en Afghanistan hoe zij over de VS denken?

1
12 Al

@11 "meest corrupt"

U weet toch dat Rusland nóg hoger staat op dat lijstje ?

4
13 Tepelteefje

Oekraïne = Shithole!

3
14 OneStone

@13
Oekraïne is een zwakkere staat dan de Russische Federatie, en de corruptie is er groter

2
15 loki zegt

@9 Pardon?

https://www.nu.nl/buitenland/5595029/conflict-kiev-moskou-niemand-wil-kwestie-spits-drijven.html

"Het is momenteel heel onrustig in Oekraïne. "Los van de economische situatie, zijn er een paar rare sterfgevallen geweest, onder anderen een activiste die onderzoek deed naar corruptie bij de overheid. Dat soort pers kan Poroshenko niet gebruiken in aanloop naar de presidentsverkiezingen in maart."

1
16 Hollander1967

Foute kop. Staat van beleg is ingesteld voor de duur van 30 dagen om de campagnes van de kandidaten niet te frustreren. Zou het eerste argument zijn van oppositie en de Russen. Dat is bij deze getackeld...

2
17 uahoera

@17 Nee dus. P. kan komende tijd hem onwelgevalligen de mond snoeren. Daarom heeft hij het incident uitgelokt. Bekende tactiek van deze crimineel.

4
18 Hochiplush
19 LGK

@11 @15 nee Rusland is volgens Transparency International 2017 is Rusland corrupter en staat 5 plaatsen hoger als Oekraine en dat maakt Rusland het corruptste land van Europa.

2
20 mike45

@20 Oekraïne is een straatarm land met kolen en graan als exportproduct
een jaarinkomen is gemiddeld 4500 euro ..
Laat maar gaan

0
21 chouffleur

Zo te zien komen de verkiezingen in Oekraïne er aan question

14
22 Uit Den Haag

@21 dat ligt inmiddels wel hoger maar Rusland is niet veel beter ongeveer 8000 dollar per maand!

2
23 mike45

@22 wat een sleepboot rammen en 3 militaire vaartuigen beschieten door paradijs en sharia land Rusland met de verkiezingen te doen hebben geen idee!

3
24 mike45

@23 Nou dan gaat men er op vooruit straks, iedereen blij.
En het merendeel van de inwoners wil toch bij rusland horen

0
25 chouffleur

@25 in jouw dromen dat is slechts 15% 70% wil bij de EU horen en 15% heeft geen mening! Die 15% zijn overigens Russen met een Oekrainse paspoort die daar zijn geplaatst tijdens de omvolking van de USSR.

2
26 mike45

@26 best wel benieuwd naar de bron van die statistieken. Heb je toevallig een linkje?

0
27 Melancholy
28 mike45

@27 Vergeet niet dat de Oekrainers 100 jaar onder de terreur van Rusland hebben geleefd, de Russen hebben tientallen miljoenen Oekrainers vermoord en uitgehongerd, in strafkampen geplaatst, dwang arbeid laten plegen, het land financieel totaal leeg getrokken en vervuild achtergelaten.

In 1992 hadden de Oekrainers per hoofd de bevolking een beter BNP dan de Polen in 2017 hebben de Polen 4x zoveel inkomen als de Oekrainers. Rusland heeft land nooit wat gebracht als alleen maar ellende en dat weten de Oekrainers ook!

3
29 mike45

@28 ook een onafhankelijk onderzoek? Het persbureau van de staat is natuurlijk geen geweldige bron. Oekraïne zal altijd zeggen dat de mensen daar bij Oekraïne willen horen.

0
30 Melancholy

GFK is een internationaal onderzoeksbureau https://www.gfk.com/, maar als de uitslag jouw niet bevalt dan is het niet waar.

3
31 mike45

@30 wat snap jij niet aan het feit dat Rusland een vreselijk trollen land is die andere landen alleen maar uitbuit en vervuild en de bevolking vermoord. Daar wil geen enkel weldenkende burger en land bijhoren!

2
32 mike45

@31 je bron heeft het over "the press service of the BPP Solidarity Party". GFK wordt nergens vernoemd.

0
33 Melancholy

@29 U vergeet te vermelden dat de machthebbers in Oekraïne dik verdienen aan de industriële productiviteit voor Rusland.
raketmotoren, wapens en nucleaire componenten worden nog steeds in "Oekraïne" geproduceerd

2
34 chouffleur

@34 dat zijn Oekrainse fabrieken geen Russische fabrieken, die hebben niks met Rusland te maken!

2
35 mike45

@35 Russisch geld vloeit daar rijkelijk..

0
36 chouffleur

@7
Mikey mikey.. altijd wijzen naar anderen en wegkijken voor de misstanden in zijn geliefde fascistische corrupte Oekraïne…

Persvrijheid, mensenrechten, democratie in Oekraïne ;-?

Dit jaar al tachtig journalisten mishandeld
http://nieuwsuitoekraine.blogspot.nl/2017/11/dit-jaar-al-tachtig-journalisten.html

UKRAINE DECLARES WAR ON JOURNALISM
http://en.censor.net.ua/resonance/391338/ukraine_declares_war_on_journalism

Protester who tore up Poroshenko's photo gets 4.5 years in jail for hooliganism
http://www.kyivpost.com/article/content/ukraine-politics/court-sentences-activist-who-tore-up-poroshenkos-portrait-to-jail-411201.html

Burgers zijn van de straat geplukt, geslagen en vernederd, zonder contact met familie of met een advocaat.
Amnesty en HRW mensenrechtenorganisaties roepen zowel de separatisten als de Oekraïense autoroteiten op om een einde te maken aan de illegale praktijken en om onderzoek te doen naar verdwijningen, discutabele detentie, het slecht behandelen van gevangenen en zelfs martelen.
Van de Oekraïense autoriteiten verwachten ze 'zero tolerance' als het gaat om martelingen door het leger of de veiligheidsdiensten.

http://nieuwsuitoekraine.blogspot.nl/2016/07/amnesty-en-hrw-onnodige-detentie-en.html

1
37 Lias

@33 A poll conducted October 2-15 by GfK Ukraine showed three times as many Ukrainians favoring the association agreement with the European Union as supporting the Russian-led Customs Union:

https://www.brookings.edu/blog/up-front/2013/11/18/viktor-yanukovych-losing-europe-and-losing-the-ukrainian-public/

2
38 mike45

De snelle ontwikkeling van het Noord-Koreaanse raketprogramma is wellicht mede mogelijk gemaakt door clandestiene leveringen van de Oekraïense raketfabriek Joezjmasj. Het bedrijf, dat ten ten tijde van de Sovjet-Unie hoogwaardige raketsystemen ontwikkelde, zou volgens een Britse deskundige mogelijk de krachtige motoren hebben geproduceerd die de nieuwe typen Noord-Koreaanse raketten aandrijven.

0
39 chouffleur

@38 bedankt voor het nieuwe linkje. Helaas geeft de link naar het onderzoek/poll-resultaten een 404, dus kan ik hier ook weinig mee. Maar dat is niet jouw fout in dit geval.

0
40 Melancholy

Een paradox is dat de grote Oekraïense defensie-industrie, ook een erfenis van de Sovjet-Unie, veel moderne motoren en machines voor de Russische strijdkrachten maakt. De bijna 100 jaar oude machine- en motorenfabriek Sich in Zaporizjia bijvoorbeeld maakt veel motoren voor moderne gevechtshelikopters. En de Joezjmasj-fabriek in Dnjepropetrovsk behoort tot de 'hofleveranciers' van raketten voor het Kremlin.

0
41 chouffleur

@40 op enig moment verwijderen ze de rapporten van de site want anders word het veel te zwaar en onoverzichtelijk.

1
42 mike45

@42 zo zwaar is die data niet. Lijkt me toch belangrijk om dat soort informatie te bewaren, zeker gezien het feit de statistieken ook nu relevant zouden zijn.

0
43 Melancholy

@43 Fake mag nooit lang staan voor de EU trolcommissie

0
44 chouffleur

@37 Dezelfde Russische propaganda die jij iedere dag stuurt, heb je dat linkje nog van dat een Oekrains jongetje gekruisd is en dat filmpje waarbij oekrainers de Nederlandse vlag verbranden, je weet wel die filmpjes die achteraf in een studio in Sint Petersburg bleken opgenomen!

2
45 mike45

@44 zegt de Grootste Sint Petersburg trol die er bestaat!

3
46 mike45

@45
Mafkees... door je Ruslandhaat ben je zo blind dat je niet eens door hebt dat het allemaal artikelen van Oekraïnse persbureau's zijn.

Kyivpost, en en.censor.net.ua

We weten dat jij onwelgevallige feiten altijd "ruslandpropaganda" roept... maar zelfs Kyivpost?

Je hebt hiermee alweer aangetoond dat we jou niet serieus moeten nemen.

2
47 Lias

@23 mike45
question
Een Oekraïner verdient "8000 dollar per maand!"???
question

De miljardairs, miljonairs en multimiljardairs in de Oekraïense regering wèl, ja!
question

14
48 Uit Den Haag

@48 Nee dat is het inkomen in het Sharia Paradijs Rusland (waar je ze homo's van flats af gooien, vrouwen stenigen, minderjarige meisjes ontvoeren en uithuwelijken aan opa) In Oekraine is het op dit moment 5000 Dollar.

4
49 mike45

@49 mike45
Je snapt het (alweer) niet.
@23 heb je het over $ 8.000, - PER MAAND.
question

14
50 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Hou toch op met die pedagogische geitenwollensokken onzin. Antisemieten horen in de gevangenis. ...

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@16 "Zou niet weten waarom" Wet? ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@14Zou niet weten waarom dat kansloos zou zijn en hou die vergelijkingen met vroegere tijden, maar voor jezelf. Dàt is pas kansloos.Fijne d...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92Mooi, zou je inderdaad vaker moeten doen, dan krijgen we hier niet van die discussies, die op niets uitdraaien....

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Ik heb die populisten expert Marcelo Mooren even gegoogeld. En wat blijkt, hij heeft een heel zinnig en duidelijk artikel geschreven over het...

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@13Dat was veel later, toen ze al woningen hadden.En dat is verder natuurlijk geen vergelijking. Zo kan ik 9/11 er ook wel bij gaan halen,...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

VBOH
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Belachelijke actie. Sta je daar staks stil voor paal met je bordjes tussen mensen die met hun gedachten met hele andere zaken bezig zijn....

20 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Opvallend dat mensen die graag willen dat de dodenherdenking met respect wordt gehouden hier zelf druk zijn om mensen als NSB'er en landverrader...

23 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@8 Voor jouw herhaalde verboden en strafbare racisme al helemaal niet. ...

31 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Live Cams SexGwyneth Paltrow NudesWww Po Nhub ComChezc CouplesDakora Fanning NudeReal Sex MmsBrestmilk PornMom Dater PornPornexpoShemle Porn VideoAnim 3d PornNx XxPorn Videos AntiGayass LickingHot Tamale HeavenLisey SeeetFive Nights At FrenniesXxx Sub EspañolPorn Games No Sign InAunty Ki Gand Ki ChudaiTentacle NsfwLuna BayleeTits LicksAsain GaypornChinese Sexy Video DownloadHacker XxxSexy Nangi PhotoSex Sex ComGirlsdoporn BlondeUae PornXnxx Videos BathroomPorn Movies AuntyFilms Streaming AdultesXxnx Hindi MovieAva SparxxHeard SexSleeping MomxxxPorn Hot BeautifulSpanishboobsRetro Porn TubeBudha Budhi Sex VideoBonnie Rotten SquirtIndain PornNude On TopAll Porn WebsiteBlack XvideosPron Sex VidioHot Nude KissBoystudioPorn My Hero AcademiaUrfavleobabyRed Porn SexTelugu Hot Sex PornLovemaking SensualList Of PornwebsitesAngel Smalls GangbangTufos QuadrinhoCine Privé SexoXxx Story VideoNew Sensation Porn VideosCheatingblowjobKobeni Chainsaw Man BlowSexy Girl AnalTranny Sex VideosRegarder Films Pornographiques GratuitsSait PornografiaTitty PicaHot Sex Romance VideoHdporn CartoonRedhead PawgsPornfree RedditDesi Village Girl XxxTelugu Porn Videos ComShy_yuki98Keez MobiesHumaniplex ComAlexis Texas PornolarıNaked Reality ShowCrampiesMadi Collins Maria KaziNaked Photos Of BoobsRachel Nichols Jimmy ButlerMikahlynnCollage Girl XxxFurries PornPornhub FrançaisesSophia OnlyfansReality Kings FreeIndian Mms PormJamal Murray BlowjobPorn NalgonasBestwife ComXxx Black Hd VideoEbony Anime PornTatievansBox Truck MassageCzech Hunter 695Centaur FutanariAnime Sexual MoviesRimjob PronLumi RayBokep Kebaya MerahAmerican Indian NudeVideo Bokep Kebaya MerahMilf 2010Naked Group DanceFirst Time Anal PainBest Cosplay PornRough SexmoviesLema The Plug BbcXnxx CoroasVivalocal.Freeporn BlowjobsXxxx XvideoLatex MilfChinese Sexy Full MovieTamil Auntie Sex VideoThamilauntysexSuck Nipple LesbianBokep Hd IndoDragula PornVoyeur SitesTik Tok X XxAnales ColombianosPati Patni SuhagratIce Spice ThiccVoyeur TelegramIndian SquirterPornographie Black AméricainHentay TubesPornographic Gay MoviesGay FuckPornhub DownloarderRandi BazarBlowjob HdAnime Gaming PornFree Female PornMayakayagaiaLindsaycapuano NudeEbony Twerking PornCreampiers ComSusy Gala VideosJaponese Love StoryScarlet Sage PornNaked Yoga VideoClose Up PussyBig Titsex VideosNaked Brooke MonkSinful Deeds PornIndian Boobs Sex