vrijdag , april 26 2024

Marco Kroon: moslims die een man verkrachten, is dat normaal?

Er is hier en daar wat twijfel aan het verhaal van Marco Kroon over zijn verkrachting in Afghanistan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zijn verhaal bij Pauw ook met enige argwaan aanhoorde, maar ik heb het boek nog niet gelezen. Wat ik me wel afvroeg: de daders zijn moslimmannen. Zijn er meer verhalen bekend over verkrachtingen van mannen?

Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe het in die wereld gaat, maar ik kan me er zo weinig bij voorstellen. Juist in die kringen is homoseksualiteit een enorm taboe, en dan ga je wel om de beurt met een aantal mannen seks bedrijven met een man? Lijkt me dat je als niet-homo daar na de daad toch een lelijke kater aan overhoudt, of wordt het gezien als een heldhaftige oorlogshandeling?

Als gezegd: ik heb de details nog niet gelezen, maar wat ik begreep van het verhaal bij Pauw is dat hij op zijn buik lag en ook niet heeft gezien wat er precies gebeurde. Kan het ook nog zijn dat er aan de achterkant lelijke dingen zijn gebeurd, maar dat het toch iets anders was dan wat wij als een ‘normale verkrachting’ beschouwen?

Resteerde nog één andere vraag: moslimmannen die zich opofferen voor de goede strijd worden bij de hemelpoort opgewacht door maagden. Wat verwachten homofiele moslims die zich opofferen? 

Check Also

Hendrik Jan Korterink (15 mei 1955 – 6 april 2020)

Vandaag is Hendrik Jan Korterink (1955-2020) overleden. Hij was niet alleen grondlegger van deze site, …

48 comments

  1. Zolang je de gever bent heeft het niets met homofilie te maken in de moslimwereld.

  2. Ik maak me af en toe een beetje zorgen om je, kerel.
    Stuitend wat een wereldvreemd geblaat je er af en toe uit weet te persen, en als er sprake is van iets in de richting met onvrijwillig sexueel contact maak je het helemaal bont.
    Enige mentale ondersteuning zou niet heel gek zijn volgens mij, en of je daar nu een professional voor inschakeld of de lokale dominee moet je uiteraard helemaal zelf weten.

  3. Ze zullen hem wel eerst als schaap verkleedt hebben. Problem solved.

  4. Marco’s verhaal is dus niet te controleren, misschien heeft hij dit wel verzonnen om zijn handelingen (het doodschieten van een inwoner uit paranoide) te rechtvaardigen. En nu na 10 jaar heeft hij onze geridderde van Nassau (poppenkast) een boek geschreven om zijn zielige verhaal te doen zodat wij (alle nederlanders) begrip krijgen van wat hij daar als commando in een heel ver land waar we niets te zoeken hebben mee heeft gemaakt waarna hij een ernstige strafbare feit heeft begaan te rechtvaardigen. Daar heeft hij een joodse koppel aan advocaten aan zijn zijde voor nodig gehad en een uitgeverij nodig om zijn verhaal na 10 jaar te openbaren. Aan dit boek wordt weer geld verdient. De één zijn dood is de ander zijn brood.

    Don’t blame a religion for the things that people do!

    • Steek je hand eerst eens in de moslim boezem. De systematische genocide, martelingen en andere gruwelijkheden die uit naam van de Islam deze planeet al eeuwenlang teisteren en waarvan Raqqa toch wel een mooi gedocumenteerd voorbeeld is zou je toch aan het denken moeten zetten. I.p.v. kom je niet verder dan een paar linkse algemeenheden over iemand die lijf en leden heeft geriskeerd wvoor een zaak waar je zelf te laf voor ben om je vingers aan te branden, sterker nog, heulen met is jou oplossing. Islam en moslims zijn wel degelijk verantwoordelijk voor deze misstanden, anders hadden de aanhangers van dit geloof in NL duidelijk een standpunt ingenomen die deze praktijken veroordelen.

      • Je bedoelt de Christenterreur? Het verdrag van Sykes en Picot? Wat de oorzaak is van alle ellende in het midden oosten. De blanke man die al eeuwen lang stelend en verkrachtend de wereld over trekt? Hele werelddelen geroofd en verkracht

        Of dan noemen we het gewoon VOC mentaliteit en is het prima?

        • Hoe zat het ook alweer met de moslims die langs de kust van oa Ierland en Frankrijk mensen ontvoerden om als slaaf te dienen (Barbarijse en Ottomaanse)

          Vraag je je wel eens af waarom de gemiddelde moslims altijd een ander de schuld geeft en nooit naar zijn eigen aandeel kijkt ? Altijd een ander de schuld geven zegt wat over je persoonlijkheid net als je je gediscrimineerd voelen

    • “Waarheid” wat heeft de geloofsovertuiging van zijn advocaten met dit verhaal te maken ?

    • Jammer joh, je verraadt een beetje wat voor type je bent, met je ‘joodse advocaten’. Daar verandert dat pretentieuze naampje van je niks aan.

    • misshien forensisch anaal laten onderzoeken op inwendig premanent chronishe anale schade

  5. Een marinier die zo te koop loopt met zn verhalen. Is dat normaal?

    • Hij is majoor bij het Korps Commando Troepen, dat is de landmacht. Door eitjes als jou ben ik voorstander voor het herinvoeren van de dienstplicht, als je dat verschil al niet weet wat voor man ben je dan zeg jeezes ?

  6. “Juist in die kringen is homoseksualiteit een enorm taboe” ???

    Juist in die kringen is homoseksualiteit normaal bedoel je. Lees je alsjeblieft eerst eens even in HJ voor je dit soort dingen beweerd.

  7. Een bekend voorbeeld is Lawrence of Arabia die in gevangenschap werd verkracht wat in moslimogen de ultieme vernedering is (ik maak een vrouw van je). Hij was niet de eerste en ook niet de laatste en daarom is twijfel aan het verhaal van Kroon gelijk aan tonen van onbekendheid met de cultuur daar.

  8. In die wereld (vooral onderwereld)is het juist de ultieme vernedering om een man in zijn kontje te pakken.
    Heeft niets met homoseksualiteit te maken dat ze een man verkrachten, maar met wraak.
    In islamistische landen is het eerste seksuele contact van jongens op het platteland vaak met een schaap, geit of ezel.
    Ik kan mij er niets bij voorstellen om een man uit wraak te verkrachten, ik wordt niet geil van een behaarde kont.
    Wanneer ik mijn schoen gooi naar jou is dat nietszeggend, in die wereld is het een hele grote belediging.

  9. Amerikaanse leger is laf

    Ik had op een link geklikt van Pino
    Toen las ik dit :
    De Amerikanen stonden het oogluikend toe, omdat ze de strijd tegen de moslimfundamentalisten belangrijker vonden dan het bijbrengen van beschaving aan hun bondgenoten. Sommige krijgsheren namen deze ’theejongens’ zelfs mee naar hun tent in de kampen die zij met de Amerikanen deelden.
    Dus wat ik ervan begrijp is
    Dat ze samenwerken met vieze pedofiele NSB’ers
    Om moslims die hun land verdedigen tegen de bezetters zoals Amerika en Nederland Te beschieten en te bombarderen
    Wat een rare wereld leven wij in
    Ze hebben liever vuile kinderverkrachters en de normale moslim Afghanen met eer en geweten worden bestreden en vermoord

  10. Bedenk ook dat in culturen waarin vrouwen worden weggehouden de uitlaatklep voor hormonale opwinding wordt gezocht bij wat wel bereikbaar is, de eigen sekse of dieren. Dit heeft dan niet met homoseksualiteit te maken en wel met beschikbaarheid. De Britse kostschoolcultuur is een voorbeeld en natuurlijk ook de rooms-katholieke geestelijkheid.

  11. HJK, waarom plaatst je regelmatig iets waar je totaal geen verstand van heb? Als je je even inleest zou je al minder dom over komen.

    Verder vraag ik me wel is af hoe groot die steen is waar je onder leeft?

    Beste Dom,

    Als je mij een lijstje geeft met namen van Westerse soldaten die door moslims zijn verkracht in oorlogsgebieden, voel ik me misschien wat minder dom.

    Hendrik Jan

  12. Verkrachting kan op veel manieren geschieden. Dus als je een vrouw tegen haar zin in met een dildo bewerkt is dat geen verkrachting, want? Je hebt haar fysiek gezien niet aangeraakt verder?

    Juist omdat het zo’n taboo is in de moslimwereld is dat toch dé absolute vernedering lijkt me..
    Zelfde als de gevangenissen waar mensen verkracht worden, enkel en alleen om hun geloofwaardigheid of ego te breken. Het heeft verder niks met gemeenschap van doen.

  13. Komt juist veel voor in zulk soort landen. Verkracht worden door een man is ultieme vernedering maar een andere man (groeps-) verkrachten is de ultieme wraakactie. En Tja dat ze er zo tegen zijn hoeft niks te zeggen. De grootste potenrammers uit bijvoorbeeld Rusland blijken zelf vaak homo te zijn.

  14. In Afghanistan heb je Djai boys(dansers) die sex hebben met mannen wat geheeel normaal begrip is in het land.

    http://youtu.be/Ja5Q75hf6QI
    (Boeiende documentaire over Afghanistan, oorlog, djai boys, opium, maatschappij en corruptie door iemand die vaker daar is geweest)

  15. Was Maria Mosterd er ook bij Pauw?

  16. ze hebben meestall een jong jongetje als een soort sex slaaf die agenten daar
    en niemand maakt daar geheim van het is normaal daar

  17. Die gast lijkt steeds meer op Maria Moster

  18. Domme westerlingen weten vrijwel niets van wat er buiten hun snoezelige landjes allemaal plaatsvindt. In de situatie van Marco Kroon zou het me eerder verbazen wanneer hij niet zou zijn verkracht.
    Het gaat om vernedering, macht, wraak.

  19. deze man is de grootste leugenaar !! alles wat hij zegt is een leugen eerst schiet hij iemand dood dan is hij verkracht. zonder enig bewijs word hij gelooft door een stelletje idiooten morgen zeg hij dat hij naar de maan is geweest? wat zijn die moslims toch weer slecht ? dat het hele doel van deze homo? eerst harde bewijzen dan pas praten de media werkt ook mee aan deze leugens? laat hem met bewijzen komen voordat er conklusies worden getroken. met andere woorden ik kan morgen zeggen dat ik trump ben?

  20. J.Claude Batista

    We zullen het nooit weten want niemand was erbij,
    Kroon is in de war maar of hij de waarheid spreekt of liegt?
    En ja verkrachting komt veelal voor, ook in de moslim wereld.

  21. En het is niet eens voorbehouden aan moslims hoor, in Amerikaanse gevangenissen is het ook beter geen zeepje te laten vallen… Heeft niets met homoseksualiteit van doen, alleen met macht en manipulatie.

  22. Vreemd verhaal.

    Even voor de varkens die hier de Islam proberen zwart te maken met hun nonsens:

    Wees trots op jullie “onderscheiden” majoor die beweert zijn eigen achterwerk niet eens te kunnen beschermen.

    Ene dag is de Islam anti-homo, andere dag zijn de aanhangers ervan verkrachters…

    Heb eerst een mening over de veroordeling van Mario Haazen voordat je de Islam aanvalt.

    • Wat heeft een vader die de hersens inslaat van iemand die achter z’n 14 jarige dochter aan zit te maken met een “geloof” enkel onmenselijke wreedheden als leidraad heeft met als doel overheersing?

      • Mario Haazen is een vader

        Je reactie bewijst dat je niet verstandiger bent dan het achtereind van een varken.

        Vader van het meisje is een kerel die zijn dochter beschermt tegen onmenselijke wreedheden, waarna hij word gestraft voor zijn “misdaad”. Dit nadat hij tevergeefs hulp zocht bij dienaars van een systeem dat niet enkel onmenselijke wreedheden als leidraad heeft met als doel overheersing…

        Waarschijnlijk heb jij net als deze majoor je achterwerk niet kunnen beschermen. Vandaar dat je hersenen niet goed functioneren.

        Wat ik je kan aanraden is dat je een boek schrijft waarin je verklaart over deze gebeurtenissen of dat je eerst onderzoek doet voor je een mening hebt over een onderwerp.

        Als de islam enkel onmenselijke wreedheden als leidraad zou hebben met als doel overheersing, had jij nu geen kans om te praten.
        Waarschijnlijk zouden het dan niet de moslims zijn die het meest sneuvelen, zoals hedendaags wel het geval is, aangezien de meerderheid van de wereldbevolking de Islam aanhangt.

        ´Liever Turks dan Paaps´ hebben je voorouderen gezegd toen zij hulp vroegen aan een rijk dat met de Islam geregeerd werd.

  23. Sterf met jullie olie

    Wat zeuren jullie nou als het echt waar is. Jullie kwamen toch naar Afghanistan Irak, libie en syrie om daar de olie te pikken, zit dan asjeblieft niet te zeuren om zogenaamde terroristen of 1 verkrachte marinier.

    Jullie hebben daar een compleet zooitje achtergelaten dus zit niet te zeuren dat ze nu nederland kapot gaan maken.

    Vraag een Irakees, Afghaan of Libiër hoe het land er nu voorstaat vergeleken met voor jullie invasie!

    Onder Saddam hadden ze het 100x beter! Succes ermee

    • Jullie dat bent jij natuurlijk zelf.
      Wanneer je inwoner bent van het westen ben je medeschuldig ongeacht afkomst van voorouders.
      Jij hebt olie gepikt in Irak en Libië.
      Niet in Afghanistan, daar zit geen olie.
      Jij bezet moslim landen en onderdrukt moslims.
      Jij zorgt ervoor dat moslims moeten vluchten.
      Jij woont in het westen, dan doe je mee aan het systeem.

  24. Sinds het blanke ras uit de grotten van Europa is gekropen,waar ze hun behoeftes deden op de zelfde plek als waar ze sliepen en niet eens hun doden begroeven,zijn ze met hun moorddadig karakter een plaag voor de mensheid

    • Blijkbaar is dat gegeven voor jou enorm aantrekkelijk dat je er zelfs gewoon tussen bent gaan wonen.

      • Goed dat je het onderkent en dat ik hier woon is daarvan de directe aanleiding want als ze niet bijna heel Afrika hadden gekoloniseerd en beroofd van hun grondstoffen en geruïneerd hadden achter gelaten was ik hier zeker niet geweest.

        • Onzin wat je zegt.
          Dan had je in België, Duitsland, Portugal of Frankrijk gewoond.
          Je krijgt gewoon een harde plasser van Nederland en je bent ook nog eens trots om Nederlander te zijn.
          Geeft verder niets hoor, ik hou toch wel van jou.
          En nu ga ik eerst mijn bed onder schijten, daarna mijn grot uit om een beer te vangen voor het avondeten.

  25. Lijkt mij heel sterk dat alle ‘handelingen’ van die Afghanen -waar Kroon het over heeft- binnen ca. 40 minuten zou hebben plaatsgevonden.
    Zo mochten ze af en toe 10 minuten weg van het kamp om een ‘boodschap’ te halen.
    Kroon bleef 40 minuten weg!

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/defensie-vindt-geen-bewijs-voor-bekentenis-kroon~bb1c47a5/

  26. Je kunt wel merken uit welke hoek de beledigen komen. Domme westerlingen, varkens, nou nou, toe maar.

    Je vraagt je af waarom men dan niet in hun geliefde moslimlanden gaat wonen maar iedereen weet het antwoord wel: in hun geliefde strenge moslimlanden zouden ze nooit zo’n grote bek kunnen opentrekken maar belangrijker is dat ze daar geen gratis geld in hun handen gedrukt krijgen.

    Beste Hendrik Jan, beter kunt u dit soort reacties niet meer doorlaten. Het wekt woede op en uw site krijgt de uitstraling van een soort Geenstijl waar niemand meer normaal kan reageren. Dat moet u niet willen.
    Toch begrijp ik wel waarom u ze doorlaat: om te laten zien met hoeveel tuig u te maken heeft.
    Maar nogmaals, het zou beter zijn dit soort tuig geen ruimte meer te geven op uw site waar u zoveel moeite voor doet.

  27. @ Tante joke ze komen hierheen omdat het westen olie wil pikken en oorrlogen start in het midden oostten .ga mar op de blaren zitten ,en de gastarbeiders uit de jaren zestig zijn op jullie uitnodiging gekomen .maar dat tuig waar je het over hebt ben je waarschijnlik zelf .zogenaamd proberen over te komen als beschaafd ,helaas doe je niet onder voor diegene die u beticht .u bent zelf net oz tuig als de ander ,haal de balk uit u oog voor u de ander op de splinter in zijn oog wijst

    • Nee Mo, dat gebruiken jullie als excuus om het eeuwige slachtoffer uit te hangen.

      En wat is oz tuig? Tuig uit de Wizard of Oz?

      Fijne dag verder, Mo.

      • @tante Joke,

        Kleine onzekere Mo,tje liep eerst altijd mensen op het scooterforum lastig te vallen ,nu probeert hij hier de “volwassene” uit te hangen maar valt elke keer weer hopeloos door de mand met zijn hersenlozee opmerkingen en komt altijd met dezelfde “argumenten” aan,haal die papagaai van je schouder af napratertje. ik ben benieuwd waar de kleine onzekere knul(ja dat ben je) nu weer mee aankomt……

  28. Geachte HJK,
    U schrijft o.a. “Wat ik me wel afvroeg: de daders zijn moslimmannen. Zijn er meer verhalen bekend over verkrachtingen van mannen?…Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe het in die wereld gaat, maar ik kan me er zo weinig bij voorstellen. Juist in die kringen is homoseksualiteit een enorm taboe”
    Nergens suggereert u zelfs maar dat uw verbazing over iets anders gaat dan (wat wij hier beschouwen als) homoseksueel gedrag in Afghanistan.
    Lijstje met verkrachte Westerse soldaten? Typisch voorbeeld van een er later bij gesleept ‘argument ‘.
    Overigens, als u al niet op de hoogte was (kan gebeuren, ook een misdaadjournalist kan niet alles weten), dan is het geen slecht idee enkele van de gesuggereerde linkjes te bestuderen. Of zelf even te googelen, bijvoorbeeld op ‘Afghanistan boys’. Om kennis op te doen.
    Het fenomeen echt begrijpen, vanuit NL, is een tweede. Mij nog niet gelukt. Maar het bestaan ontkennen? Dat doet mij eerlijk gezegd meteen denken aan zogenaamde ‘wegkijkers’.
    Of Kroon daadwerkelijk verkracht is? Geen idee. Maar dit in een moslimland, door moslimmannen, voor onwaarschijnlijk houden, dat is je reinste onzin.

    Beste Michel,

    Waarschijnlijk heb je gemist dat ik hierover contact heb gehad met Arnold Karskens. Blijft overeind dat Marco Kroon de enige Europeaan/Amerikaan is van wie bekend is dat hem zulks is overkomen.

    Hendrik Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *