Minutenlang proberen de inbrekers de deuren open te krijgen, maar dat lukt ze niet.
Volledig scherm
Minutenlang proberen de inbrekers de deuren open te krijgen, maar dat lukt ze niet. © YouTube

Drietal gefilmd tijdens inbraakpoging Texaco in Raalte

Een drietal inbrekers heeft in de vroege zaterdagochtend rond 3.00u proberen in te breken bij tankstation Texaco aan de Weidelaan in Raalte.  Het trio criminelen slaagt uiteindelijk niet in hun poging. 

  1. Sallandia overleeft spannende slotfase, VENO weet weer wat winnen is en nieuwe nederlaag voor Dalfsen
    PREMIUM

    Sallandia overleeft spannende slotfase, VENO weet weer wat winnen is en nieuwe nederlaag voor Dalfsen

    Lang wist VENO niet te winnen, maar zondagmiddag was het eindelijk raak. En hoe. De formatie uit Vollenhove speelde Zuidwolde naar een ruime nederlaag en doet daarmee goede zaken in de strijd om handhaving. Sallandia kan eveneens terugkijken op een geslaagde middag. De Deventenaren waren op eigen veld te sterk voor Diepenveen. SV Dalfsen wacht daarentegen nog altijd op de eerste competitiezege van het seizoen.
  2. De Bataven deelt dreun uit aan Voorwaarts, kraker om koppositie prooi voor Diepenveen en KCVO houdt zich knap staande

    De Bataven deelt dreun uit aan Voorwaarts, kraker om koppositie prooi voor Diepenveen en KCVO houdt zich knap staande

    De ontmoeting tussen Diepenveen en SC Klarenbeek had lang weinig om het lijf, maar in de tweede helft werd het toch nog de kraker die iedereen had verwacht. Diepenveen stapte uiteindelijk als winnaar van het veld en doet goede zaken in de titelstrijd. Voorwaarts leek ook eindelijk te mogen juichen, maar daar stak De Bataven op de valreep een stokje voor. KCVO pakte een knap punt tegen VDZ.