Met eng nationalisme is een compromis onmogelijk (trouw.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door chouffleur in Politiek  ·  186 Reacties

  • 14
  • 1067x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die schelm Marcon verdient een beste oorvijg.

1
151 Dragonton

@97 Nee, ik doelde niet specifiek op moslims: ik doelde op alle Nederlanders. Er zijn toch ook niet-moslims die niets hebben met de westerse waarden?

2
152 Mrs. K

@150 Voor alle duidelijkheid, met patriotisme is helemaal niks mis mee, integendeel. Ik vind dat iedereen die in Nederland zijn of haar leven slijt met een trots idee moet kunnen zeggen, ik ben er trots op Nederlander te zijn en ben trots op de Nederlandse normen en waarden en de vrijheid die je in Nederland geniet.

2
153 Crannbuidhe

@138 : Daar was die volksvertegenwoordiging met politieke partijen voor bedoeld, alleen zijn ze blijkbaar vergeten waarom ze zo heten.

1
154 Wendel

Dat NL, GB en FR hun koloniën moesten opgeven, was terecht, immers die mensen hadden duidelijk het recht, een eigen regering te kiezen van hun eigen etnische groep en zichzelf te besturen.

En datzelfde recht hebben wij. Dus als autochtone Nederlanders hier de zeggenschap opeisen, is dat volkomen terecht. Anders was dat ook niet terecht van die koloniën, dat die vrij moesten, en wie wil dat betogen?

Wij zouden in feite een wet moeten aannemen dat minstens 3/4 van de NL bevolking autochtoon moet zijn, en veel meer eigen wetten, waarbij we niet op VN gaan zitten wachten, welke instituties, vakken op school, etc. niet mag worden aangekomen.

Helemaal ons goed recht, net als het het goed recht is van de Indonesiërs, om zelf te bepalen hoeveel van een andere etnische groep ze willen toelaten. En van de Myanmarezen. Enzovoorts. Net als ook zij uiteraard het recht hebben, zelf te bepalen welke elementen/symbolen van hun cultuur ze willen behouden of veranderen. Of vindt er iemand van niet?

5
155 Wendel

@153 Zo denk ik er ook over. Precies wat je schrijft, het geldt voor “iedereen die hier z’n leven slijt”, dus ook al stond iemands wieg ergens anders (of die van z’n ouders).

4
156 Mrs. K

* Verwijderd door de redactie *

157 muxer

Nee, met land en volksverraders is een compromis onmogelijk, en zeker buitengewoon onwenselijk. Met verraders kan en mag je niet onderhandelen.

5
158 Bleke Betty

@156 High five question

3
159 Crannbuidhe

Die socialistische necrofiel wil dat we ons allemaal onderwerpen aan de eussr en noemt de tegenstanders dan heel slinks 'eng nationalistisch'.

4
160 grovi

Macron en Merkel zijn neo liberale nazies

1
161 Bollieboos

@159 question

4
162 Mrs. K

Wie nationalisme predikt, pleegt verraad aan de vaderlandsliefde, zei de Franse president Macron

Zo werkt dat met links. Ze draaien gewoon alles om. En dan klinkt het heel wijs. Voor linkse mensen.

Voor rationele mensen klinkt hij dan als een idioot. En terecht!

6
163 purelogica

Lol. Wat weet hij nou van Nationalisme en Vaderlandsliefde? Het is niet eens een Fransman, maar een kike.

21
164 Victory!!

@163

Wil je nu beweren dat die rothschild bankier "links" is?? Echt, de meeste mensen sporen hier niet op NK. De één is nog dommer dan de ander. Wat een niveau..

23
165 Victory!!

@158

Dat is nog eens duidelijke taal, Bleke Betty. Ik ben het volkomen met u eens. @155 Ook met u ben ik het deels eens. Ik ben het alleen niet met u eens dat landen 25% allochtonen moet toelaten, want dan kun je net zo goed iedereen naar binnen halen. Mensen moeten gewoon eens begrijpen dat Nederland voor de etnische Nederlanders is, Indonesië voor de etnische Indonesiërs en Nigeria voor de etnische Negerianen om maar even wat te noemen.

19
166 Victory!!

@156

U bent een undercover zionist, dat is mij wel duidelijk. Vertrek naar niemandsland amerika en ga daar de koosjer patridioot uithangen.

25
167 Victory!!

Hilarisch te zien hoe de linkse elites draaien en kronkelen om de Eerste Wereldoorlog van betekenis te voorzien.....Macron die een pleidooi houdt tegen nationalisme tegenover miljoenen die gesneuveld zijn voor hun vaderland in een oorlog die door globalisten gefinancierd en in stand gehouden werd!.....de uitroeiing van autochtonen was toen al een globalistisch neo-marxistisch traject van de voorlopers van de EU....

2
168 CoolMemories

Een nationalist is trots op zijn nationaliteit en houd van zijn land en cultuur . Wat is daar mis mee dan ?

Macron is best wel zielig mannetje eigenlijk dat hij het tegenovergestelde beweerd . Zielige linkse asielzoekers lover ...gevaarlijk links ...pure land verraad...

3
169 Tungsten

@157 : U gaat niet in op mijn argument, dat iedere overwegend niet-blanke natie het recht heeft tot bestuur door eigen mensen, dus blanke naties ook, u begint te muggeziften over wie dan wel of niet autochtoon is. En u kunt dergelijke vragen over minderheden helemaal niet stellen in bijvoorbeeld Zimbabwe, of Palestina, of Saoudi-Arabië, of .... want daar zijn en worden alle minderheden uitgeroeid.

Dat mogen ze, blijkbaar, want het is al eeuwen aan de gang tot op de dag van vandaag en ik hoor er geen Amnesty of wie dan ook over, als het tenminste blanke en/of christelijke minderheden treft. Zodra echter ergens een islamitische minderheid vindt, onderdrukt te worden, schreeuwt iedereen moord en brand en wordt er gedreigd met militair ingrijpen. Myanmar het meest recente voorbeeld.

Sutherland van de VN heeft al duidelijk gezegd, dat alle blanken moeten dwangvermengd, ook in hun landen van oorsprong, tot er geen blanken meer zijn, vandaar ook die aanval op onze cultuur, dat hoort ook bij de typische kenmerken van genocide. Racisme in uiterste vorm, dus.

Ook is duidelijk dat de VN, die zichzelf tot nieuwe wereld regering hebben benoemd, vastbesloten is de islam constant de hand boven het hoofd te houden wanneer zij niet-islamitische landen binnendringen en eisen, dat de meerderheid in dat land zich aan hun eisen onderwerpt.

5
170 Wendel

@170 ,

je moet fictie gaan schrijven, ben je erg goed in.
Wel eerst leren om lijn in je verhaal te brengen.

7
171 jodelatedieho

* Verwijderd door de redactie *

172 muxer

@170
Prima omschreven!

2
173 Bleke Betty

@167 Niet undercover hoor, maar waarom zou ik naar de VS moeten? Dan verhuis ik liever naar Israël: aardige mensen, mooi weer en lekker eten.

4
174 Mrs. K

@170 'Dwangvermengd'? Hoe bedoelt u dat? Mijn dochter heeft nog geen politie aan de deur gehad omdat ze met een eveneens witte jongeman samenwoont.

3
175 Smiling

@174

Op Palestijns grondgebied heeft u helemaal niets te zoeken.

22
176 Victory!!

* Verwijderd door de redactie *

177 Dumper

* Verwijderd door de redactie *

178 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

179 Dumper

@176 Er bestaat geen “Palestijns grondgebied”, wel hebben Palestijnen soms een stukje grond in eigendom. Net als wij.

6
180 Mrs. K

@180 Maar natuurlijk bestaat dat wel. Noem anders eens 5 landen die beweren dat Palestina niet bestaat. 3 landen mag ook hoor. 2 landen?

1
181 Drs. Mezun

@180 Net even gekeken via de cams; onze olijfbomen staan er nog geweldig bij.

3
182 JackKropotkin

Met alle extremisten, om het even welke politieke kleur, religieuze overtuiging of alu hoedjes gehalte is het slecht compromissen sluiten.
.

0
183 hippodepippo

@182 En worden ze ook geplukt door Thaise slaven?

Many are subjected to unsafe working practices and squalid, unsanitary living conditions. Some are overworked, others underpaid and there are dozens of unexplained deaths.

https://www.bbc.com/news/av/world-middle-east-46311922/thai-labourers-in-israel-tell-of-harrowing-conditions

2
184 Drs. Mezun

* Verwijderd door de redactie *

185 E.Meel

Macron moet zijn mond houden. De Engelse nationalisten in het lagerhuis weten wel hoe ze voor de brexit moeten stemmen in december. 55% is voor de brexit

1
186 Jan met de korte achternaam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

1 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

4 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

4 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Juhi Chawla PornIndo SquirtAnnonce Trans ParisMia EzabellaTamil Gramathu Sex VideoHot Sex Boobs PressAnri Okita LesbianFree Girlsdoporn VideosKarely Ruiz XxxPanochas GrandesXxxnx GeyWww Hot Xxx ComSexxsexIggy Azalea PornDasi Pari ComJessiccaburnsJoi SquirtHentia TeensPornographie Films GratuitsXxn.com Xxn.comHelana PriceBhai Bahan Ki Xx VideoStart Of Us PornComic Pornos En EspañolSexo Com VadiasStrap On PorntubeHolly Peers NudeBlack Summoner PornGenshin Impact Rule34Man Sex With Toy VideoPorn Mms In HindiPaige Turnah BbcXx ViedosHentaidpPinky XxxxMatire Porn TubeXxx205Xxx Hollywood HindiBig AssbbwLot Lizards PornTeen HumpingOnlyfanscomHot MoaningTelugu Hd Sex ComPornos De EspañolFuck GirlPornhub PremInfluenceuse NuesCarbi B SextapeSportsgirl NudeSmarty-kat PornW W X X XTumblr TittiesJean Shorts PornFist Elbow DeepAunty Sex Video HindiBhoot Wali BfPerfect Gerl PornPornorcPorn Belle DelphineEbony CuckViolette Blakk PornAllie RayDesi Jabardasti Xxx200gana-2883Ma Chele Sexy VideoDesi Village Blue FilmKorean Adult ActressSelenis Leyva NudeArched Back PornNhentai RedditIndian Xnxx ComQuadradinhos EróticosDesi Gay NudeHusband And Wife XnxxFisttimesexWow Grls PornLatest Desi SexKorean School SexJulia Ann TwitterBig Tit's PicturesCandaulisme .netXhamser Video DownloadAunty Open4k Sex HdHot Bf PornJenna Jameson VideoKyler Quinn VrVoyuerhouse TvCheating Wife SexstoriesSjxoxo NudeRehana Fathima VideosHard And Fast SexNacked Women And MenChloe Mae NudeRuby May NudesHorny Indian WomenHynpohubPantyhose BondageKorean FingeringChyna On PornBoobsexMy Friends Hot Mother PornManga Hentai Pt BrNuru Madsage PornNude Women Russianخود ارضایی دختران ایرانیPunishtubHairy Masturbating WomenUnhumanity PornAugust TaylorSex In Gym VideoStepmom Story PornImliveFat SexxxRoom Girl TorrentAfrican Casting.comYojizzPorn Hd Video ComFirst Time Sexy FilmHot Sex DoctorMuslim Xvideo ComAunty HardcoreWww Hot Indian ComKana TsurutaPolish PornstarsPics On Nude BeachGonzos XxxX KhaniHindi Force Sex VideoMia Costello PornPornocomlegendasSkylar NovaeGta V SexRio BlazeNaked Beach BabesNude Indian WonenAbella Dangers AssPaheakReddit Streaming SitesTestoterona BlogEbony TsxxxRhea Ripley LeakedBf Hd SexAngelina Jolie Naked MovieEnf CnmfUk OuntingApex R34Chanel West Coast PornographyLadies Sex Com