(Vlnr) officieren van justitie Sabine Tammes en Lars Stempher, advocaat Robert Malewicz, Willem Holleeder en advocaat Sander Janssen, tijdens de voortzetting van de strafzaak.
Volledig scherm
(Vlnr) officieren van justitie Sabine Tammes en Lars Stempher, advocaat Robert Malewicz, Willem Holleeder en advocaat Sander Janssen, tijdens de voortzetting van de strafzaak. © anp

Astrid Holleeder hield heimelijk gemaakte geluidsopnames bewust achter

Astrid Holleeder kwam in de strafzaak tegen Willem Holleeder met nieuwe bandopnames van gesprekken met haar broer, omdat hij begin deze week loog over de samenwerking met onderwereldkopstuk Dino Soerel. Dat verklaarde ze vandaag bij het begin van haar getuigenverhoor.

  1. Reacties op kabinetsformatie: ‘Ik ben niet links of rechts, ik ben ervoor dat politici ons land gaan leiden’
    28

    Reacties op kabinets­for­ma­tie: ‘Ik ben niet links of rechts, ik ben ervoor dat politici ons land gaan leiden’

    ‘Elke dag wanneer ik de politiek volg, voel ik het zand tussen mijn vingers glippen. Het maakt me angstig dat we zo machteloos staan. En dat politici op elkaar reageren, de een nog hatelijker dan de ander’ en ‘We staan niet ver af van een verloren poging om een rechtse regering te vormen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.