door Roomboterbabbelaar in Binnenland  ·  24 Reacties

  • 5
  • 363x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

raar landje, dat nederlandsche

hier afknallen en dertien herten uitzetten in Brabant
als 'kroon' op het domein

0
1 Grootmoeder

@1 heeft alles met niet gemerkt dus niet verplaatsen te maken.
Ook al aantallen hooglanders afgemaakt.
Prutsbeleid van ‘natuurexperts’.

0
2 Eastwood

@2
alsof een merk door een oor te jenken
niet simpeler is dan afschot

0
3 Grootmoeder

@3 die oormerken zijn al verplichte door de overheid gedwongen dieren mishandeling
de overheid zorgt nergens meer zaait wel veel ellende dood en verderf.

1
4 Gratiebarmhart

@4
plus 'wild' rond kersttijd

1
5 Grootmoeder

Zou het niet beter zijn geweest om bestaande herten daar te castreren dan blijft het vermeerderen uit, ook dat kost geld maar beter dan dierenleed, of zeg ik wat stoms. Ik vind het vreselijk dat die prachtbeesten worden afgeschoten.

1
6 lisaaatjuh

@6 groot bos hierachter beheert een oud mannetje weet exact populatie heeft elk jaar afschot van zwakkeren en prima populatie.

Dit begint idd meer op kerstpakket te lijken voor betrokkenen.

1
7 Eastwood

@3 heeft alles te maken met idiote regels over transport en paniek erom.
Als je een gedesinfecteerd transport regelt direct naar andere locatie rijd en wagen weer behandelt gebeurt er niets waren bij hooglanders zelfs genoeg gegadigden.
Enkele paniek regelgeving bepaald door mensen die nooit een voet in de praktijk zetten maakt dit soort achterlijke slachtpartijen mogelijk.
Jagers geilen op schieten ook al zijn het dieren die amper vluchten en de beheerder faalt 100% in het beheer van deze dieren anders had hij dit allang aan zien komen.

Asociaal prutsbeleid

1
8 Eastwood

Opheffen. Het heeft niets met natuur te maken. Het gaat er alleen maar om dat ze boeren willen wegwerken uit NL zodat wij met huid en haar overgeleverd zijn aan de EU voor ons voedsel.

4
9 Wendel

@8
wat ik bedoel...

zou 't trouwens oprechter vinden, als deze gedode dieren niet bij winkeliers kwamen
maar bij bijv daklozenopvang, blijf van m'n lijf huizen en voedselbanken
(om een dwarsstraat te noemen)

0
10 Grootmoeder

Immers de reden dat er geen corridor is naar Duitsland en dus meer voedsel is dat er een aantal boeren niet wil opkrassen van hun boerderij af, waarvan zij de grond nog in volle eigendom hebben. Men wil eerst veel, heel veel medeleven kweken met voortdurende berichtgeving over de ellende waar die dieren aan zijn blootgesteld, en dan gaan onteigenen, dan staat heel Nederland er achter.

Terwijl ze dat terrein nooit met grazers hadden mogen bevolken zonder eerst die corridor te hebben. Maar dat doen ze dus niet om propaganda-redenen, daar moeten al die dieren nou al jaren zo voor lijden.

2
11 Wendel

Dit artikel satirisch bedoeld!

2
12 Myth63

Nieuwspaal=satire.

1
13 sockknitter

@11

klopt, maar vergeet niet dat die 20 boeren uitgekocht konden worden, toen de corridor-plannen er nog waren. Maar toen kwam de natuurhater en boerenvriend Henkie Bleker van het CDA aan de macht. Het eerste wat hij deed was het hele Natura2000-project vwb Oostvaardersplassen stop zetten. 30 jaar werk en 2,2 miljard naar de kloten door deze foute man. Dat één viespeuk zoiets kan beslissen heeft niets meer met democratie te maken, maar alles met partijbelang, omkoping, oplichterij en machtsmisbruik.
Die corridor moet er gewoon alsnog komen, punt uit. Helaas zitten we met foute, natuur en milieu hatende kabinetten die niets doen voor behoud en beheer. Alles wat ze doen, doen ze voor hun rijke achterban: bedrijven, multinationals, hoge jongens. Ten koste van onze toekomst.

En natuurlijk is die 'film' satire. Maar feit blijft dat wat er allemaal doodgeschoten gaat worden, lekker veel geld oplevert voor die jagers en de poelier.

@10 vergeet het maar. De belanghebbende moordenaars ("jagers") en trawanten gaan er met de poet vandoor. Niets voor voedselbanken... We hebben immers met gristen-rechts te maken, en die doen geen ene moer voor mensen die het minder hebben. Alles is voor Bassie. question

0
14 weerman

@13 Matige satire, De Speld is veel leuker, bijvoorbeeld:
"Nieuwe anticonceptie-app geeft pushmelding als man zich moet terugtrekken

InterApptus: de mannelijke tegenhanger van de ovulatie-app ?"

"Minister over mislukt pensioenakkoord: ‘Ik ben er nog niet zo mee bezig, komt later wel’"

question

2
15 Myth63

@15 nou, wat is dat speld dan veel leuker zeg, als ik die bijvoorbeeldjes van je lees (not)

0
16 Roomboterbabbelaar

@10 de goede suggestie omwille van het jaargetijde zal me niets doen verbazen dat zelfs politici er van mee gaan vreten.
Ze hebben het immers nodig.

De beschaving van een samenleving valt af te meten aan de wijze waarop ze omgaat met dieren.

Zeer van toepassing als je dit wanbeleid ziet en slechte regulering op stallen met alom branden en de trieste kippen hokken die nog steeds blijken te bestaan.
Maar zoals op veel vlakken ligt de oorzaak bij bureaucraten die te ver naar buiten eng vinden.

0
17 Eastwood

@17
mij verbaast steeds minder, dat vind ik jammer
wordt steeds lastiger in te zetten voor idealen

0
18 Grootmoeder

En dan niet te vergeten dat die logeslagen cowboy bende niet een kunnen schieten. Het merendeel wordt aangeschoten en na een lijdensweg misschien een 'genade kogel' En als jij er wilt lopen, dan wel zonder hond aan de lijn want stel je voor dat hij blaft en de dieren in de OVP zouden kunnen schrikken. (is mij nog uitgelegd ook door zo'n SBB-cowboy) Toen ik antwoordde met de sarcastische vraag of zij met hun geweren geen schrikreactie teweeg zouden brengen werd ik vuil aangekeken maar kreeg geen woord meer. Net zo goed als dat ik wel het antwoord heb gehad dat mijn honden op vossen zouden kunnen lijken en een verdwaalde kogel... zou zomaar eens per ongeluk kunnen gebeuren...... Ik heb zo'n intense hekel aan die flapdrollen, Bah. Dat er eens een keertje een dier moet worden afgeschoten.. dat kan, maar zodra men er plezier in heeft is er iets mis met je!

In een aantal natuurparken, zoals in Zeeland en in Castricum ed, daar werden er geen mannetjes dieren bij gezet of de vrouwtjes waren aan de pil, of een paar mannetjes gecastreerd.
Prima oplossing. Je stuurt ze e.v.t. naar een steeds smallere corridor om ze zonder teveel stress te kunnen separeren vd kudde.

Het verplaatsen kan ook prima, zoals al hier opgemerkt met goede sterilisatie kan en ze gerust verplaatsen. Maar dan moeten ze het wel op een goede manier doen. Niet zoals een aantal jaren geleden vanuit de Grevelingen waar ze de grote Hooglanders of Heckrund (weet niet meer precies welke soort) in een veewagen waren gepropt, dieren die nog nooit in een wagen waren gezet, die onderweg elkaar in paniek met die groten horens hadden verwond, het was een bloedbad toen me deuren open maakte. Ja sorry hoor! geeft weer de totale incompetentie weer van die lui. En die dieren gingen naar de slachterij een, niet de slachter in de buurt, nee een rot eind verderop voor een paar centen de kilo meer...... E maar op hun 'morele' paard zitten (letterlijk met de cowboyhoed op)

Want het weerwoord van die sukkels is, dat als je ze genoeg uitdunt dan gaat het verder weer goed komen. Nee, want elk jaar worden er duizenden afgemaakt en dat nu al zolang. Als het werkelijk een oplossing was, dan zou dat niet lek jaar terug komen. het is een grof internationaal schandaal en dat vindt men ook buiten NL, hun zielige promotiefilmpje (kosten van ons) ten spijt. Als je Youtube kijkt dan zie je ook dat veel mensen in het buitenland het idee hadden dat het een enorm gebied was, niet een parkje met erg veel riet en drasland, een ganzengebied, voormalig industrieterrein nb. waar om het kwartier een trein doorheen rijdt. Ik ben niet zo van Lubach, maar dat vond ik toch wel een top-uitzending van hem over de Oostvaarders Sterfplassen.

0
19 Bleke Betty

@17
Helemaal met je eens. Het is wel weer typerend dat dit het jaarlijkse grote killing-season wordt. Ze doen tegenwoordig 'stiekem' aan de houthandel, hele bossen worden omgezaagd en verkocht en aan gewone en ordinaire veehandel. Hoe ze het ook willen noemen, het resultaat is vleeshandel!
Wat dat betreft is het ook nog oneigenlijke concurrentie met de gewone NL boer die aan allerlei regels gebonden is, vs een SBB-gesticht, die dieren uithongeren tot ze sterven. die ze kapot laten gaan ze medische zorg onthouden... alles waarvoor een boer het gevang in zou gaan (terecht) maar zij onder de valse vlag van 'natuur' alles doen wat verboden is met gruwelijk en langdurig lijden tot gevolg, maar wel op een wijze wat toch weer geld oplevert of op een andere manier 'winst' geeft. Ik vind het echt een nationale schandvlek!

0
20 Bleke Betty

@18
Niet doen, niet stoppen. Er moeten mensen op blijven komen voor et welzijn en de rechten van hen die dat niet voor zichzelf kunnen doen, de dieren en dan mn de afhankelijke dieren. De mens veroorzaakt nogal wat en er moeten mensen strijdbaar blijven om daar op te wijzen!
Doorgaan dus question

0
21 Bleke Betty

@21
beseft U dat mensen ook tot een diersoort horen?

'ideaal' mezelf continu slagen in een rondje
maar dank U voor de bemoedigende woorden

*blij vogeltje zoekt

0
22 Grootmoeder

@22
question
Ja, ik ben niet vergeten dat we gewoon zoogdieren zijn, jammer genoeg erg veel andere mensen wel question * zelf deuntje fluiten gaat, ook voor Grootmoeder*

0
23 Bleke Betty

Alle claims op "recht" creeren nog geen aanrecht .
De 'moderne' mens wil een "Ansichtkaart" met allerlei sprookjes in zijn omgeving.
De overheden (+ deskundigen) plannen dure plannen om dat sprookje waar te
maken. (Iedere burger in NL heeft recht op 1 of meer honden, katten, kanaries, papegaaien , schapen, geiten , kalveren, koeien en niet vergeten paarden en pony's. )
Maar zo werkt het niet in de natuur die voor de verwende naiieve moderne mens een onbekend 'wezen' is geworden.
Creativiteit zonder all-round inzicht en verstand geeft veel last en overlast
met spijt achteraf.
Misschien dient de mens eerst nog maar eens doel en functie van het
aanrecht beter te leren doorgronden.

1
24 m+m = Z

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@5Over welke ziektes heb je het?Mazelen en kinkhoest komen niet van de vluchtelingen maar door de antivaxxers....

1 minuut geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Sjeesus. . . . wat een afschuwelijke tatoeages. . . ...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@5Wat voor oplossing had jij bedacht?@7De kraan is dicht en het lekt nog steeds. Dus moet je eerst het lek zien te vinden....

7 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@15 Daar is hij nou dus Staatssecretaris Asielzaken voor geworden, en geen booking manager voor een hotel. Ik mag toch aannemen dat ook hij...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Wel jammer van die lelijke hals. Die gaat over een paar decennia lubberen. Dan weet je niet wat je ziet. 😣...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@14 Hoe zou hij dat dan moeten doen?...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

Weetal
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Nou.Bloedmooi.Smaken verschillen, hoor....

18 minuten geleden geplaatst door Weetal

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@13 De oeverloze asiel/gelukszoekers-stroom niet tegengaan. . . . ...

21 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@16 Hoe weet jij dat hij niet naar burgers luistert? Waarom voeren we deze discussie op twee draadjes? Laten we er één kiezen....

21 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@12 Chirurgen en bouwkundigen zijn ook niet perfect, want mensen. Wat doet de man precies niet goed?...

24 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Angelina Jolie PornBrazzers FingeringNude Pics Of TeenageNympho SexSkybri LeakedNudetubePeachjars MasturbateTelugu Heroine Tamanna Sex VideosLatina PawgJapan Porn Webエ ロ動画Sxyprn.fomSex Video BbcSex Desi VedioPorn Vedio Hd IndianXxx Sexy Bollywood ActressGirlsdoporn Episodes34dd TitsDad Daughter Porn StoryNews Naked NewsPornes ComCartoon Po R NPprnhubsGloryholes Gay PornHelsea Handler NudeDisha Patani Hot SceneSister Brother Blue FilmPregnant Porn GifPenthouse ModelsSexy Pron VideoJapanese Big Boobs SexLeasbians HumpingExxxtrasmall.cimCornostentacaoBest Horny PornWww Hindi Xxx Movies ComSanyylion XxxVagina PicturesRosalia SexyAndi SexHot Doctor Gets Double DominatedGroup Sec VideoTrans PussyWife Cheating On Hidden CamDreamoviesBest Futa PornXnx Hd ComNew Milf VideosPrinces Sex VideoBig Tittys PicThegorillagrip NudeLesbian OrgasimNaked VrSophia Locke PornCallie Hernandez NudeSexyasiancamsAmber Luke PornXvideo.pesadaoAnimated Cartoons PornBella Thorne Onlyfans LeaksSex Sex Only SexXvideo Com Xvideo ComModel Bugil IndoPuffy Nipples PicsMarisol Yota NudeJamilezFuckes18avKehedKim Kardashian SexRomance Karte Hue SexTessa Flower OnlyfansBrazars MomBdsm SitesPornoricoMikaylahau NudeEbony Tee PornBlondlashes19Spooning PornOlder And Younger Lesbians PornAisian Lesbian PornTyler Posey NudesHentqiImpregnationhentaiSeex Video HdLickcumJav AssYesporneaGonewildscrubsMasseusepornPamelia JamesFxxxxSexy Nurse XxxOdia Sex New VideoVanniall PornHot Mom NudesPizzasexNaked Women BrazilCarolg NudeQimmahrussovipPrank Gone SexualNewest 3d PornXhmdterAlohoatubeGay Porn SexualMrskin.vomLesbain Comic PornLivejssminHot Wife For BbcValentina Nappi LesbianGranny Norma PornFsiblofReddit Bouncing TitsSabrina Carpenter NakedEmma Kotos SexSexy Hd XnxxHindi Sex Stories MastramAhsoka Tano NudesDesimomsexLingeries OfficeXxx Randi DesiPanty Hose AnalPornography CBack Page ProActrices NuesPerfect FirlSexiset PornBoobs Porn PicsAriana Grande Sex VideoJuri FootjobFull Xxxxx VideoPhoto PornographieNina Agdal NudeJaymee Green PornJustin Long NudeDesi Land PicXxnxx IndianHollyextraPornos AfricansMobile PirnRarbg.to Down RedditSwapping Moms PornFemdom PornfdHumpchies.comVichatterPaleseafoam NudesMarwadi Bhabhi Ki ChudaiHijab AnalWatchhimfuckافلام سكس يابانية