Marco Kroon is verkracht in Afghanistan (rd.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Binnenland  ·  78 Reacties

  • 7
  • 1156x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@43
Je moet ook even kijken naar de omstandigheden, hoe zou jij je voelen als je in een drukke studio voor het eerst zou gaan vertellen over een hele traumatische gebeurtenis in je leven? Zou je dan even alle feiten chronologisch op zitten te dreunen? Zo werkt het niet, ik denk eerder dat hij de helft van wat er gebeurd is verdrongen heeft en nog van alles kwijt is in zijn geheugen. Het is verdomd lastig om dat terug te krijgen, maar als hij er te veel last van krijgt dan zal hij wel moeten, bijvoorbeeld door middel van EMDR.

4
51 RoosjeB

@48

"U denkt te rationeel"

En u denkt voor een ander.

Ik weet niet of wat hij zegt waar is, net zo min als u dat kunt weten. Hij vertelt zelf dat hij heel veel foto's heeft gezien ... maar de zijne toevallig net niet. Het klinkt wel heel erg jongensboek-achtig ... een enge man die blijkbaar foto's heeft staan te maken van zijn mannelijke vrienden die hun pik in het achterwerk van een kerel steken. Er zijn maar heeeel weinig mannen die zoiets ooit in hun leven zouden willen zien, laat staan er foto's van maken (als man is het laatste wat je wilt andere mannen in hun blote lul zien). En dan heeft ie die foto's - in oorlogsgebied - ook nog laten afdrukken. Stel je even voor in al die gebombardeerde straten waar alles compleet verwoest is, bevindt zich dan blijkbaar toch nog een winkeltje waar je je foto's kunt laten ontwikkelen ... want dat is toch echt wel primaire levensbehoefte nummer 1 in oorlogsgebied, dat je je foto's kunt afdrukken!! En tot slot draagt die kerel al dat bewijsmateriaal wat hem 100x levenslang gevangenisstraf zou kunnen opleveren ook nog gewoon in een mapje in z'n jaszak. Mwaaaaa ... hoe meer ik erover nadenk, hoe raarder het toch begint te klinken.

3
52 Kopkaas

@50
Ben je jaloers ofzo?

3
53 grovi

@53 Nee. Hoezo? Ik heb een aantal vrienden die bij het corps mariniers zitten en die lachen zich kapot.

8
54 Dune

@50
Dune, je weet duidelijk niet waar je over praat, verkrachting is een hel, zowel fysiek als mentaal. Mensen die verkracht worden zetten vaak ook een knop om, treden als het ware uit hun lichaam, maar uiteindelijk krijgen ze toch problemen door wat er gebeurd is, hier kun je mensen niet op trainen. Ik vraag me af wat waarom jij het nodig vindt om zo hard over deze man te oordelen, waarom doe je dat? Zit je zelf soms met onverwerkte problemen op dit gebied of denk je er gewoon te simpel over?

4
55 RoosjeB

@54
Fijne maten zijn jullie.

2
56 grovi

@52 Inderdaad, heel merkwaardig.

4
57 Violier

@52
Zoals ik al zei, u denkt te rationeel. De wereld zit vol met enge mensen met perverse hobby's en juist in ooorlogsgebieden hebben die figuren vrij spel en het ging over polaroidfoto's, dus die hoef je niet ergens af te laten drukken. Als je niet wilt dat iedereen in je omgeving weet dat je verkracht bent dan ga je niet zo'n foto meenemen als bewijs en is het ook te confronterend om zo'n foto van jezelf te zien. Stelt u zich eens voor dat u op het meest afgrijselijke moment van uw leven gefotografeerd zou worden, zou u dan een foto van die gebeurtenis kunnen of willen bekijken of willen dat er zo'n foto bestond? Waarom denkt u dat getraumatiseerde mensen hun herinneringen soms jaren verdringen? Dat is omdat ze het trauma in die tijd nog niet volledig kunnen bevatten of onder ogen kunnen zien en daarom ergens achter in hun brein begraven.

3
58 RoosjeB

@56 Je hebt blijkbaar geen idee wat een missie in oorlogssituatie inhoudt voor commando's. In vergelijking met iemand onherkenbaar schieten is verkracht worden een uitje.

5
59 Dune

@57
Dat is helemaal niet merkwaardig, als u anaal verkracht zou zijn dan zou u waarschijnlijk ook niet met foto's van die gebeurtenis gaan zwaaien, maar de dader neerknallen als u de kans kreeg.

2
60 RoosjeB

@54
Dat zie ik meer als het weg lachen van angsten en het niet goed kunnen benoemen van gevoelens. Ik denk eerlijk gezegd dat als die vrienden van jou anaal verkracht zouden worden ze zich ook niet meer kapot zouden lachen, ondanks de trainingen die ze gehad hebben.

3
61 RoosjeB

@58

Lees wat ik zeg. We weten BEIDEN niet wat waar is. Waar koop je in oorlogsgebied polaroid afdrukpapier? Hoezo ga je al je slachtoffers fotograferen, en als je al zo geschift bent ... hoezo niet met je mobiele telefoon maar in plaats daarvan met een zware logge polaroid camera? Ik vind het op z'n zachtst gezegd 'merkwaardig'. Het klinkt me iets te veel als een spannend jongensboek. Maar wie ben ik om erover te oordelen.

2
62 Kopkaas

@60 Dat is niet wat @52 zegt.

1
63 Violier

Heb vanaf het begin af aan, al twijfels bij de "verhalen" van deze Kroon gehad.
Ondanks zijn uitstekende staat van dienst.
Waarom zoekt hij steeds de publiciteit, als het allemaal zo "geheim" en "verschrikkelijk" is?
En dan nu weer een boek wat hij allemaal "meegemaakt" heeft en "de waarheid" over wat er destijds gebeurd is.
Éérst is alles staatsgeheim en mag hij niets zeggen, en nu ligt er een boek waarin het échte verhaal wordt verteld.
Sorry hoor, maar deze man is niet meer serieus te nemen, zeker na wat er nu weer naar buiten komt.
Binnenkort zal het boek óók wel verfilmd worden. Nóg meer exposure.
Sta nergens meer van te kijken, bij deze getraumatiseerde persoon.
Als er iemand goed "verward" is, dan is hij het wel.
Tijd voor de hulptroepen om in aktie te komen, anders gaat het echt fout met deze Dutch "James bond" ..

3
64 Strongoli

@61 Ik zou daar maar niet serieus op ingaan als ik jou was.

0
65 Violier

@64 Zo erg is het wel.
Heel erg triest.

1
66 Violier

@59
Tuurlijk, misschien moet je het allebei eens uitproberen en dan bespreken we achteraf wel wat je erger vond, de beschietingen of de anale verkrachting. Militairen trainen er op om er mee om te gaan als ze beschoten worden, op het ondergaan van een verkrachting kun je niet trainen. Als jij vastgebonden op een tafel een anale verkrachting moet ondergaan, dan is dat iets totaal anders dan samen met je collega's schieten op een andere groep mannen of beschoten worden. Onbegrijpelijk dat je dat niet kunt begrijpen.

4
67 RoosjeB

Juist door het soort reacties die er op dit draadje te lezen zijn durven nog steeds heel veel mensen niet te zeggen dat ze verkracht zijn. Als je verkracht wordt en er vervolgens lacherig over je verhaal gedaan wordt, er gezegd wordt dat je je niet aan moet stellen of mensen uitgebreid aan je verhaal gaan twijfelen dan denk je voortaan wel twee keer na voor je nog zoiets durft te zeggen. Dit zien andere slachtoffers van seksueel geweld natuurlijk ook en die durven dan ook niet te zeggen wat ze overkomen is, want die willen niet dat ze na een verkrachting ook nog eens afgezeken of voor leugenaar uitgemaakt worden.

5
68 RoosjeB

@68

Pfff, ga er toch niet serieus op in. Don't feed the troll!

1
69 Kopkaas

@67
Het zou erg zijn als het wáár was.
Tot nu toe is er niets bewezen.
Het zijn allemaal zijn verhalen en oók erg "gedetailleerd" moet ik zeggen.
Daarom mag je daar best vraagtekens bij zetten.

1
70 Strongoli

@68 Dune is gewoon een domme trol, die zou je moeten negeren.

Verder heb je wel gelijk wat betreft verkrachtingsslachtoffers alleen is dit verhaal net even iets anders. De twijfels die hier geuit worden hebben wel degelijk een reden.

3
71 Violier

@68
Je moet elk "verkrachtingsgeval" serieus nemen.
Maar hier zijn méér oncontroleerbare verhalen naar buiten gebracht door deze Kroon.
En dát brengt daarom deze "verkrachting" in een ander daglicht.

1
72 Strongoli

Zoals ik al een paar keer heb gezegd ... het klinkt allemaal erg als een jongensboek ... een spannend verhaal. Een soldaat die alleen op pad gaat ... zit toevallig in een gestolen auto ... een vage figuur ziet dan (hoe dan?) dat het een gestolen auto is, mensen gaan praten, iedereen kijkt naar hem ... hij geeft geen gas maar blijft keurig wachten ... wordt vervolgens meegevoerd, dan mishandeld ... vervolgens verkracht ... hij komt terug op de basis ... licht z'n manschappen niet in, maar gaat als solo-held op zoek naar de dader. Die trekt z'n pistool ... maar hij is een getrainde soldaat en is dus sneller met schieten. Pakt vervolgens ook nog de mitrailleur af om de dader vervolgens in z'n ballen te schieten. Persoon 2 die er bij was ... blijkt onzichtbaar te zijn en de dader heeft een boekje met gruwelijke foto's van zijn slachtoffers ... maar dat boekje is er niet meer ... niks is er nog. Alleen een spannend verhaal. Zo spannend ... dat je er bijna een boek over zou schrijven ...... oh, wacht ..

1
73 Kopkaas

#hetoo

2
74 alexandroepimenco

@8 : Inderdaad. Dat hoorde je ook van militairen die in Afghanistan waren gelegerd, van die opzichtig opgemaakte jongetejs in meisjeskleren. Die heb je ook in volwassen vorm, heb ik gezien in Pakistan.

Er was bij die militairen nog enorme verontwaardiging dat zij een verenigingsgebouw hadden bekostigd voor de dorpelingen en dat ze er prompt dat soort praktijken in uitvraten.

3
75 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

76 E.Meel

Zijn verhaal klopt niet. Toen hij terug kwam op de basis wilde hij niets vertellen om de operatie niet in gevaar te brengen, dat heeft hij zelfs jaren voor zich gehouden. Maar hij wilde de man wel arresteren, er was al een cel vrijgehouden. Als die arrestatie was gelukt dan was het verhaal alsnog bekend geworden. En wat gebeurde er met die 2e man ? weggerend ?

2
77 Cor'62

Heb het interview gezien, maar vind óók dat het "verhaal" aan alle kanten rammelt.
De "ik"-factor speelt een grote rol in zijn verhaal.
Hij was naar zijn zeggen "erg getraind om waakzaam" te zijn, maar is tóch op een openbare rotonde in de val gelopen.
En zijn verhaal rond de afrekening" van zijn "beul", is ook zéér vreemd te noemen.
Deze man moet hoognodig in therapie, zoveel is wél duidelijk.

0
78 Dieke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@13 Nee, de link was niet goed - je hebt de link niet in z'n geheel gekopieerd.Bewijs : klik op de Titel hier boven.Je komt op de pagina m...

1 minuut geleden geplaatst door Querido not

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31Transseksuele voetbalspeler breekt de knie van opponenthttps://www.dailymail.co.uk/news/article-12771963/supporters-transgender-woman-foo...

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14 Grote onzin!Dus Israel troepen sturen en wachten tot ze beschoten worden. Dan mogen ze de tegenstander arresteren zonder geweld zodat ze...

8 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

12 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

17 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Rammen dan in de praktijk....

22 minuten geleden geplaatst door Krav

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@28 @28 Voor normale mensen IS het een respectloze term. Maar de meesten hier hebben totaal geen moeite om transgenders respectloos te bejegen...

30 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31 https://www.boston.com/news/high-school-sports/2024/03/01/injuries-involving-trans-basketball-player-at-mass-school-spark-controversy/En z...

30 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11 Ik zou niet weten wat de reden is.Het is bij meerdere items die ik plaatste gebbeurt maar de url was volgens mij gewoon goed....

32 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@24 @26 Het lijkt er meer op dat jij de onnozele uithangt....

35 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Www Hindi Porn VideoDickdrainers.Katie Morgan LesbianNude Woman PornMulheres Ao Vivo Na CamContos Erotico AmadorElakkiya PornSunny Leone Bf Video Full HdHypnogirlsLemon Tanaka PornPurematureTiohentaiX-rated PornhubSexe TravLasyxenaTwitter Pornô GayHelix StudiosMaria Thayer Nudeسکس الکسییسBhai Bahan ChudaiXxx DayHaryana X VideoFree Sexy ComBig Dick SelfieCameron Diaz NakedFilipinasexdiaryDraghixaFemdom MilkLeatha WeaponsTubesafaricomSexe ModeldXvideos 9Gay Sauna PornSex LessonsTrain Xxx VideoNayantara X VideoPeoject VoyeurSexy BabaOdia SuhagratIndian Girl FackingLatina MasterbateBrcc CastingKatrina Moreno PovPorn RankedSnapchat Nude LeaksNudst PornYoungest Porn StarAletta Ocean HotLp OfficerPorn Luscious LopezFree Movies EroticaKimmy Granger PovKira Noir NudeRomantic PormKavita Radheshyam SexSani Leon Porn VideosPorn Video SaxyBlake Blossom VideoBig Boobs ChaturbateHombres CogerNeha Porn VideoProun StarGayporn YouSecret HandjobCaopornHentaihanimeMelhores Sites PornôsCara Delevingne FeetAshley.reschSex Desi MovieLesbian Sex Stories In HindiMassage Palour PornCarmen Luvana PornosNepale PronTrannymasturbationChubby Naked LatinaReal Life Cam.topJogos Pornográficos GrátisNaimo WoodsRily Ried PornSommer Rae NudeElsa Jean BlowjobsSexwwwMilf CorsetNude Teenage PicsSxe Video HdSexy Blue Film DownloadWolf XxxMom Making Love To SonMother And Daughter PormLesbain NakedFree Pirn VodeosGays PornpicsAva Moore VideosGenderxXnxx PActor Samantha Sex VideosSouth Actress Nude PhotosKendra Lust SquirtTeen Anal SquirtAdult Web Series VideoIndian B Grade SexWww Telugu PornAdult Movies Eng SubBrazzersjdBrianna Beach AnalShort Pornography VideosDaddy Forces DaughterPornpen.aiInteracial Porn HomemadeTwitter MasturFoxy Roxxie BbwSexo Anal DuroCeleb Sex ScenesLeana Loving PornMom DownblouseSeduced MommyBigtitygotheggXxx SaniliyanRough Black PornStep Mom And Son PornvideosOnlycellis PornReddit Free UseXxxvdeosLầu XanhNew 2019 XxxSpy Family R34Bhabhi Ke Sath MastiEmma Starletto PornFacialabuse PornAndre Pijote Gay PornHentaicomicsBreeg PornLiz Phair NudeWww Xxx Video DownloadWww Xxx Sexy MovieIvy Rose XxxMatube TubeKerala Sex Video NewEurogirlsescortSmall Tited MilfXxxcccTsunade HentaiIndian Bhabhi Ka Sex VideoDeshi PormTite PornTeen Village SexMaa Beta Sex Video HindiSammy TorresTxxx.com