0
HomeCryptocurrency NieuwsPaniek op de cryptomarkt: Bitcoin zakt richting $4000 dolllar

Paniek op de cryptomarkt: Bitcoin zakt richting $4000 dolllar

Er heerst enorme paniek op de cryptocurrencymarkt. De Bitcoin (BTC) koers bereikt een nieuw dieptepunt en daalt tot richting de $4000 dollar. Ook andere crypto koersen blijven crashen.

Cryptocurrencies kopen met iDEAL

Bitcoin koers richting $4000 dollar

Volgens data van de CoinMarketCap en Coinlib daalt de Bitcoin koers vandaag tot $4480 dollar. Dat betekent dat de prijs voor 1 BTC vandaag opnieuw met meer dan 15% daalt. Er heerst opnieuw paniek sinds de Bitcoin prijs tot onder de $5000 dollar grens is gedaald. Het volgende ondersteuningspunt ligt pas weer op een koers van $3500 dollar.

Ondanks de lage koers is het vandaag zeer riskant om vandaag in Bitcoins te investeren. Wel is er vanzelfsprekend een kans op grote winst.

Top 10 Beste Nederlandse Cryptocurrency Brokers

Bitcoin Cash (BCH) rede tot enorme crash?

De omstandigheid in de markt, die op 15 november ontstonden toen de altcoin Bitcoin Cash (BCH) een omstreden hardfork doorvoerde blijft dus ook vandaag aanhouden. De hardfork zorgt er voor dat de cryptomunt opgesplitst wordt in 2 concurrerende kampen.

Bitcoin Cash hield aanvankelijk vrij veel van haar waarde vast en de markt bleek dus wat te stabiliseren. Niks bleek minder waar te zijn, in 1 dag uit keerde het sentiment en verloor Bitcoin Cash bijna 40 procent van haar waarde. Ondanks BCH de grootste verliezen lijdt, zien we dat andere crypto’s ook enorme verliezen lijden.

Zo zien we dat de Ethereum (ETH) koers met 14 procent daalt en ook Ripple (XRP) verliest 7 procent van haar waarde.

40+ Cryptocurrencies kopen met iDEAL

Live cryptocurrency koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair