door Hadito in Binnenland  ·  46 Reacties

  • 1
  • 414x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wel eens afgevraagd hoe dat komt? Door al dat linksche gezeik en geknuffel van kansloze losers.
Terwijl de eigen bevolking naar de kloten kan lopen. De voedingsbodem voor dit extremisme is geschapen door de slappe knieën van wegkijk politici.

15
1 Bakroe

Als je islam kritisch bent, of gewoon in het algemeen niet gelukkig wordt van de islam, ben je al extreem rechts tegenwoordig. Daardoor heeft die term enorm aan waarde ingeboet. Helaas.
Ze hadden er beter een andere term voor kunnen bedenken, want extreem rechts is tegenwoordig meer een geuzennaam dan iets slechts.
Ieder weldenkend mens weet en ziet dagelijks om zich heen dat de islam niks positiefs bijdraagt aan de westerse maatschappij.
Dat het aantal extreem rechtse mensen dus (volgens de AIVD) toeneemt, is een heel logisch gevolg van de import van islamieten.

Om er nog even een leuke draai aan te geven, die moslims zijn vrijwel allemaal antisemiet, dus dankzij het importeren van moslims, importeren we ook meer antisemitisme. Wat dan ook af en toe in de media gezegd wordt, alleen zeggen ze er dan angstvallig niet bij waardoor dat komt.


De oplossing tegen al dat extremisme?
Je raadt het al....

Stoppen met importeren van mensen uit een totaal andere cultuur.

13
2 xtremy

"Het OM stelt dat hij een aanslag aan het voorbereiden was op moslims."

Hier geloof ik niks van. Er is hierover ook geen enkele informatie naar buiten gebracht. Welke voorbereidingen heeft hij dan getroffen en wat waren concreet zijn doelen ?

"T. zou met zijn ‘Anti Terreur Brigade’ (ATB) een burgerwacht willen oprichten, om Nederlanders te ‘beschermen’ tegen moslims."

Een burgerwacht oprichten vanwege de voortdurende overlast en criminaliteit van moslims omdat de politie niets doet, is een goed recht, maar dit wordt door deze overheid keihard bestraft want je mag het recht niet in eigen hand nemen. Waarschijnlijk hebben ze de "terreurdreiging" er gewoon bij verzonnen om hem op te kunnen pakken en veroordelen.

12
3 B55

Kijk eens aan, extreem rechts wordt weer goedgepraat door de usual suspects.

17
4 Rinze

Wonderbaarlijk het goed gepraat weer ... ben niet verbaasd.

17
5 MarcusCole

@5
Tja zo gaat dat op nk tegenwoordig Marcus
Vincent t zal in hun ogen wel een bezorgde burger zijn die opkomt voor den Nederlandsche normen en waarden. ..

18
6 Rinze

@2

- "Als je islam kritisch bent, of gewoon in het algemeen niet gelukkig wordt van de islam, ben je al extreem rechts tegenwoordig." -

Dat is je reinste onzin en riekt meer naar slachtoffergedrag. Ik ben beslist niet gelukkig met de Islam, maar wordt hier vaak als ' linkse knuffelaar' weggezet puur en alleen omdat ik mij aan de grondwet houd.

16
7 Pegasus

Het logisch dat mensen zichzelf gaan beschermen en burgerwachten oprichten. Want van staatswege hoef je niet te rekenen op enige bescherming; de politie komt ALTIJD te laat, dwz nadat er rotzooi heeft plaatsgevonden, en de roverheid sleept alleen nog maar meer criminelen binnen. Wie het gevoel krijgt dat de *witten* opgeofferd worden aan de *vooruitgang* zit er niet naast. Blanken zijn doelwitten en dat moet kunnen in het kader van de algehele achteruitgang.

Volgens mij maakt het OM er weer meer van dan het is. De moslims die dit soort jongens bedoelen zijn hoogstwaarschijnlijk rovende allochtonen, mocro- en Turkse maffia. En wie zich duidelijk uitspreekt is kan kogelgaten verwachten in zijn raam als het adres bekend raakt. Het OM wil een voorbeeld stellen lijkt me: je mag je niet bewapenen, je moet braaf afwachten tot het jouw beurt is om afgeslacht te worden. Dus moet er een Barbertje hangen op flinterdun bewijs. Althans, daar riekt deze zaak naar.

11
8 Ness

Een rechtse politieke partij die voortdurend Moslims en vluchtelingen op de korrel neemt en die zich mag verheugen in een fanatieke aanhang zonder kritiek op de leider van de partij verbergt de sluimerende en steeds meer aan de oppervlakte komende dreiging van extreemrechts addergebroed.

13
9 jantje van leiden

@3 Wat waren zijn voorbereidingen en wat waren zijn concrete doelen? Als dat uw criterium is mogen ze vrijwel alle Moslimverdachten vrijlaten.

15
10 jantje van leiden

Uit het NRC

"Als de rechter het bewijs overtuigend vindt, is het de tweede keer in Nederland dat iemand uit extreemrechtse hoek wordt veroordeeld voor terrorisme of voorbereiding daarvan. In 2016 ging een groepje mannen uit Enschede Vincent voor; zij hadden een brandbom gegooid naar een moskee waarin mensen verbleven."

Daarop maak ik op dat er maar 1 keer een groepje mannen van extreem rechts is veroordeeld voor terrorisme.

Volgens het artikel is dit een zeer knullige /domme actiegroep.

Ze hadden nog geen concreet plan:

Hoewel Vincent T. volgens het OM nog geen uitgewerkte plannen had voor een aanslag, blijkt uit het strafdossier dat hij naast moslims in het algemeen ook specifieke personen op het oog had. Tegenover medestanders verklaarde hij zogenaamde „linkse kopstukken” te willen „afknallen”.

Op het moment dat Vincent na de vluchtelingencrisis in 2015 begint met ATB, heeft hij weinig voor elkaar gekregen. Als veertiger woont hij bij zijn ouders. Hij heeft het wel in zijn eentje geprobeerd, in Arnhem. Volgens lokale media zat Vincent ooit bij de Luchtmobiele Brigade, maar dat zegt Defensie niet te kunnen bevestigen. Een juridisch adviesbureau dat hij in 2007 begint, komt niet van de grond. Vincent laat reclamefolders drukken waarin hij zijn bureau presenteert als advocatenfirma, compleet met foto’s van mannen in toga. Het leidt tot een klacht van de Orde van Advocaten. De rechter veroordeelt hem tot een rectificatie, omdat hij onterecht de indruk heeft gewekt advocaat te zijn.

ATB-leden Vincent T. en Rik H. hebben in het voorjaar van 2016 de hulp ingeroepen van de Russische president Poetin. In een brief leggen ze „Excellentie, mijnheer Poetin” uit moeilijk mensen te kunnen vinden voor hun organisatie. „Onze regering ondersteunt moslims, terwijl wij, het volk, hen eruit willen hebben. Maar acties tegen hen worden streng gestraft, zowel in de werk- als in de privésfeer.” Potentiële leden zouden bang zijn hun baan te verliezen. „We strijden ten slotte tegen moslims.” Vincent en Rik stellen slechts over lichte wapens te beschikken. Dus vragen ze Rusland om wapens en geld voor wervingsadvertenties. Ze besluiten hun brief met: „Voor een klein land dat opstaat tegen de mosliminvasie hebben we zeer goede hoop en geloven we in onze doelen.” Rik H. heeft tegen de politie verklaard de brief te hebben bezorgd bij de Russische ambassade in Den Haag.

Het lid Rik probeert eveneens te imponeren met een verzonnen commandoverleden, waar hij leiding zou hebben gegeven aan „1.500 man”. Als Rik later wordt verhoord door de politie, blijkt hij zeventig jaar oud en te kampen met ernstige gezondheidsproblemen. Hij werkte 43 jaar geleden voor Defensie: als hondenbegeleider.

Zo zijn meer sympathisanten die zich aansluiten failliet, werkloos of ziek, en voelen zich gedupeerd door de overheid

Bron: https://www.nrc.nl/nieuws/2018/11/19/vincent-t-fantast-of-gevaarlijke-antimoslimterrorist-a2755759

7
11 Nieuwsgierig

@7 Dat moet je dan maar tegen al die krantenartikel-schrijvers zeggen, die hebben het er steeds over.
En dat is ook wat ik bedoel als ik zeg dat die term steeds meer aan waarde verliest, als de voorwaarden steeds breder worden gemaakt.

7
12 xtremy

@12

Kun je een voorbeeld van die artikelen geven?

12
13 Pegasus

@13 Genoeg, Google eens op AIVD Extreem Rechts, dan krijg je onder andere deze site:
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/10/02/aivd-extreem-rechts-steeds-agressiever-a2084459

Met ergens deze zin: "...De ideologie van extreem-rechts is de laatste jaren aan het veranderen. Waar het gedachtengoed de afgelopen decennia neonazistisch en antisemitisch was, richt men zich nu vooral tegen de islam, schrijft de AIVD. ..."

Of deze: "... De inlichtingendienst AIVD signaleert een nieuwe vorm van ongeorganiseerd rechts-extremisme. Die is niet zozeer anti-islam, maar iedere ‘migrant’ moet het ontgelden. Migranten zíjn moslim, is de gedachte. ..."

Die kwam van : https://www.trouw.nl/samenleving/aivd-waarschuwt-voor-rechts-extremistisch-geweld~a000eda3/


Dan hebben we ook nog deze: "... Rechts-extremisme in Nederland kent sinds 2014 een (lichte) opleving, vooral door een groeiend anti-islamsentiment. ..."

Kwam van: https://www.ad.nl/binnenland/aivd-islam-en-zwarte-piet-doen-rechts-extremisme-opleven~a26b4d37/


En nog deze: "... AIVD: neonazi's nog ‘marginale groep’, anti-islamretoriek voert boventoon bij extreemrechts ..."

Komt van: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/aivd-neonazi-s-nog-marginale-groep-anti-islamretoriek-voert-boventoon-bij-extreemrechts~bf22cf83/

En dat zijn nog maar de eerste paar die ik op de eerste pagina kreeg.

6
14 xtremy

@11 "ATB-leden Vincent T. en Rik H. hebben in het voorjaar van 2016 de hulp ingeroepen van de Russische president Poetin."

Tuurlijk joh, wie dit geloofd moet wel ontzettend dom zijn.

6
15 B55

@14

Nergens daarin staat dat men als ' xtreem rechts' wordt gedefinieerd om het hebben van 'kritiek op de islam', zoals in @2 werd beweerd. Het beschrijft juist dat extreem rechts meer zijn zinnen zet op islam.

12
16 Pegasus

@14 AIVD heeft de definitie voor extreem-rechts veranderd. In het jaarverslag van AIVD is te lezen: "In ons land manifesteerde rechts-extremisme zich in 2017
vooralsnog vooral door geweldloze of licht verstorende
acties. Een beperkte groep in de rechts-extremistische
scene is weliswaar bereid geweld te gebruiken, maar
dit komt niet of nauwelijks tot uiting."

Dus er is geen toename van extreem-rechts geweld zoals NRC beweerd.

7
17 B55

@16 Dat zeg ik dus, je bent al "extreem rechts" als je het niet zo op de islam hebt.

7
18 xtremy

Ik zie weer veel reacties van mensen die hopelijk ook in de gaten worden gehouden door de inlichtingendiensten. Zodra rechts-extremisme en rechts-extremistisch geweld openlijk goedgepraat worden weet je hoe laat het is.

16
19 Gewoon een student

@18 dat is het omgekeerde van wat er staat.

10
20 Pegasus

De goedpraters zijn weer alom vertegenwoordigd hier.

@1
'je moet je afvragen hoe dat komt' (links, knuffelen, wegkijken).
Alsof de oorzaak van het probleem geweld legitimeert.
Een beetje zoals Moslim Extremisten dat doen.

@2
'de oplossing voor al dat extremisme' (moslims, antisemitisme).
Alsof het extremisme van de een het extremisme van de ander legitimeert.
Een beetje zoals Moslim Extremisten dat doen.

@3
'hier geloof ik niks van' (aanslag tegen moslims voorbereiden).
Alsof al dat verbale antimoslim geweld hier (en elders) de zwakkere geesten onder extreem rechts niet zomaar kan doen besluiten het heft in eigen handen te nemen.
Een beetje zoals AlQuaida hun 'solo terroristen' in het Westen binnenharkt.

@8
'het is logisch dat mensen zichzelf beschermen en een burgerwacht oprichten' (over iemand die van rechts extremistisch terrorisme verdacht wordt).
Alsof de Nederlandse rechtsstaat niet bestaat, en mensen 'zichzelf moeten verdedigen' (tegen een niet bestaande dreiging, nota bene). Daarmee plaatsen al die extremistische prietpraters hier zich in de categorie: de Nederlandse wet zal me mijn reet roesten.
Een beetje zoals de Moslim Extremisten doen.

@11
'wie dit geloofd moet wel ontzettend dom zijn' (over de brief aan Putin). Alsof het ridiculiseren van mensen die afgaan op de feiten helpt bij het aanpakken van rechts extremistische terreur. Ook Moslim Extremisten mogen dit soort 'dommigheden' graag gebruiken om de geesten opgelijnd te houden in het eigen gelijk.

@17
'dus er is geen toename van extreem rechts geweld' (zoals NRC beweert).
Tuurlijk. Kwaliteitsjournalistiek negeren en fact free de eigen aanhang met leugens naar de mond praten. Een beetje zoals Moslim Extremisten dat doen.

Gelukkig is de rest van de posts niet zo gediend van al dit extremistische gewauwel.
Een beetje zoals gematigde moslims zich keren tegen al dat extremisme.

En
@19 , ja, ik mag hopen dat de inlichtingendiensten de rechtsextremisten alhier een beetje in de gaten houdt. Want ik hou mijn hart vast dat deze malloten in al hun opwinding over de 'islamisering van West Europa' (sic) nog rare dingen gaan doen ook.

Vincent T was zo'n malloot. En wie weet stond ie ook wel eens rechts extremistisch te schuimbekken op nieuwskoerier.nl
.

13
21 hippodepippo

@21 Je hebt dus geen argumenten. Een beetje framen en liegen zoals NRC ook doet, verder kom je niet.

6
22 B55

@22
Met iemand die zoveel onzin in twee zinnen weet te persen ga ik geen gesprek aan.

Fijne avond verder.

12
23 hippodepippo

@21 : "Alsof de Nederlandse rechtsstaat niet bestaat, en mensen 'zichzelf moeten verdedigen' (tegen een niet bestaande dreiging, nota bene)" zeg je. Ik heb het toch duidelijk over misdadigers, rovers, moordende allochtonen, niet over een dreigende moslimovername. Nieuws niet gelezen? Snel stropopje gemaakt? Maar ik zie dat er meer info is verzameld. Uit dat korte stukje wnl valt weinig op te maken. Stelletje zielige losers. Prima barbertjes om te hangen dus. Waarom probeert de staat het niet met therapie, zoals bij echte gewelddadige allochtonen en jihadisten (niet de kaaskoppen uiteraard) ipv meteen met grote woorden tegen een stelletje mislukte zielepoten tekeer te gaan?

6
24 Ness

@24

'met grote woorden tegen een stelletje mislukte zielepoten tekeer gaan'. (de staat, want bij moslims dinkt de staat wél eerst thee).
Alsof het bestrijden van Extreem Rechtse terreur moet bestaan uit theedrinken. Want dat doen we immers bij moslimterroristen ook.
Nooouh, dat lijkt me niet.

En bovendien: was Extreem Rechts niet vreselijk extreem tegen theedrinken, eigenlijk?
En was Extreem Rechts niet heel erg voor keihard optreden tegen Extremisme, eigenlijk?

Eeeuh, totdat het de eigen gelederen worden verdacht van terroristische plannen. Dan moeten we ineens wél met ze aan de thee.

Dit soort gedachtenkronkels ziet men helaas óók bij Moslim Extremisten.
.

10
25 hippodepippo

Kennelijk identificeren een aantal personen hier op NK zich zo sterk met het extreem-rechtse gedachtengoed dat zij meteen in de ontkenningsmodus denken te moeten schieten.

12
26 Crannbuidhe

@26 Ik heb hier ook meerdere malen gesteld dat het slappe hap is. Meelopertjes.

9
27 Yesterday

@25 : Oh zit ik ineens bij de extreem rechtsen omdat ik bang ben voor rovend tuig dat er geen been inziet om mij de hersens in te slaan voor een tientje? Beetje framen, altijd leuk.

4
28 Ness

@21 Mee eens.

8
29 Yesterday

@19 Wie praat er dan geweld goed?

7
30 xtremy

@30 : Niemand. Deze links-fascisten proberen zichzelf te overtuigen van hun nobele doelen door anderen te framen en te belasteren. Heel gewoon.

8
31 Ness

Hoe moeten we de échte, die ouderwetse zal ik het maar even noemen, extreem rechtse mensen dan tegenwoordig gaan noemen?
Want je bent nu dus al extreem rechts als je de islam niks vind, en dat zijn echt een heleboel mensen.
Dus hoe gaan we dan de echte kaalkopjes noemen?

4
32 xtremy

Komt omdat ik zeer regelmatig felle kritiek lever op de islam zonder daarbij moslims als mens aan te vallen. De kritiek kunnen ze niet weerleggen maar ik mag hun knuffeltjes niet op die wijze op het zieltje trappen. VVM, maar niet op dit gebied, volgens de hypocrieten. Dan worden ze vals question

4
33 Ness

@32 Skinheads?

7
34 Drs. Mezun

@26 Welk extreem rechts heb je het dan over? De nieuwe soort, of de ouderwetse?
\
Want ik vind het nogal wat, dat de doelpalen zomaar verschoven worden , waardoor ineens zo'n beetje de helft van het land als extreem rechts wordt gezien.

Als je het over de ouderwetse variant had, ja, dan schiet ik in de verdediging, want daar heb ik niks mee te maken.
Ja, ik ben islam kritisch, nee ik ben niet extreem rechts (de soort dus die ik ooit op school geleerd heb, dus niet wat er tegenwoordig allemaal onder wordt geschaard).

4
35 xtremy

@32 Je mag de islam niks vinden, maar zodra je ondemocratische (gewelds)middelen gaat gebruiken of goed praten, ben je extreem bezig.

7
36 Crannbuidhe

@34 Kan niet, want je hebt bijvoorbeeld ook extreem linkse skinheads.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Skinhead

"... Het verschijnsel skinhead kent een heel pluriform spectrum, niet alleen in politieke zin van (toch voornamelijk) extreemrechts tot (het in meerdere mate aanwezige maar minder zichtbaar voor de media) extreemlinks en alles daartussen, maar ook in subculturele verschijningsvormen zoals muziek, uiterlijk en kleding. ..."

2
37 xtremy

@37 Samenraapsel van allerhande soorten ranzig tuig is dat dan beter?

5
38 Drs. Mezun

@36 Dat is dus juist mijn hele punt, het zelfs al vinden en het erover hebben (Online bijvoorbeeld) wordt dus tegenwoordig óók al als extreem rechts gezien.

4
39 xtremy

@38 Nee.

5
40 xtremy

Je moet het ouderwetse Extreem Rechts gewoon zo blijven noemen, en er niet steeds meer doelgroepen bijslepen. Dan verwaterd de definitie.
Dus als je islamkritisch bent, ben je niet ook extreem rechts.
Xenofoob dekt ook niet helemaal de lading, want dat gaat over álle vreemdelingen.
Noem het dan dus maar gewoon "islamkritisch".
Dekt de lading prima, en diegene wordt niet gelijk onterecht in allerlei andere extreme hokjes geduwd.

4
41 xtremy

@39 Op het moment dat je hier gedachtengoed gaat uitdragen dat typisch is voor extreem-rechts, inclusief de bereidheid om geweldsmiddelen te gebruiken die haaks staan op de beginselen van de democratische rechtsstaat kan er niets anders van gebakken worden dan of it talks en walks like a duck.....

1
42 Crannbuidhe

@42 Zucht... Eerst was men niet extreem rechts, als je wel islam kritisch was. Nu hebben ze de critici óók onder de noemer extreem rechts geplakt. Dát is mijn probleem.

Dus tegenwoordig ben je al extreem rechts als je zonder geweld te willen gebruiken, zonder geweld goed te praten, alleen maar omdat je de islam bekritiseert .

4
43 xtremy

Ach, ze bekijken het maar, daar bij de AIVD en de kranten. Als ze zo nodig iedereen extreem rechts willen noemen, stelt die term helemaal niks meer voor.

Tijd dat ik weer leukere dingen ga doen.
Mazzel!!!!

3
44 xtremy

@43 Ik ben ontzettend Islam kritisch zoals ik naar alle idioterie (in mijn ogen) kritisch ben. Maar ik beperk me tot de uitwassen en laat willekeurige gewone mensen zoveel mogelijk met rust.

0
45 Drs. Mezun

rechts-extremist met terroristische plannen voor de rechter?
40 Posts

Moslim slaat zijn hondje?
400 Posts

0
46 hippodepippo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@36 a) Ik heb het hier over de respectloze term "omgebouwde kerels". Je kunt ook prima je punt maken door het gewoon over transgenders te hebben...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Katja neemt het op voor Thijs Römer: "Heeft geen moord gepleegd"

Niemand heeft ook gezegd dat hij een moord heeft gepleegd maar zedendelicten met minderjarige meisjes is ook niet niks. ...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Graaier1000
Gebiedsverbod Pegida-voorman in Arnhem teruggebracht naar drie weken

https://youtu.be/tRobB_cc2W0?si=MnRn4FpU8UeeU4Tp...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@35 Jij wilt er nog een "grappige" term aan toevoegen, zie ik. 🥱...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

eh
Advance of Islamic State affiliates ‘could lay ground for new wave of terrorism’

Van vorige week:https://www.washingtoninstitute.org/policy-analysis/one-year-islamic-state-worldwide-activity-map...

8 minuten geleden geplaatst door eh

Tussenderegels
Trump nu ook bijbelverkoper: ‘Make America pray again’

Hij bedoelt; "Make America pay again"....

9 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

eh
Advance of Islamic State affiliates ‘could lay ground for new wave of terrorism’

Zit Zie Hier bij ISIS?...

9 minuten geleden geplaatst door eh

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@33 Ik lees dat er een transgender bij betrokken was, niet dat het diens schuld was....

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@30Ja ook dat maar al was het oorlogsrecht van toepassing dan nog vind ik dat Israël dat niet hoeft te hanteren als de Palestijnen dat ook ni...

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Twerk In GstringUsaswxguideA V B E B EFayal ModelHq ErotMermaidhimeprincessNkkvr-065Service PornXxxvideomovieTamil Pone Videoหนังโโป๊Film X PornographiquesHentaienglish DubVoyuer At BeachAimeeinghigher NudeXxx MasssgeGillian Jacobs NufeHidden Camera PronRachel Starr PornElie Kemper NudeXx Sunny Leone Video Full HdYoujizz.xomReddit OmeglehotOnlyfans Nudes LeaksThroater.comMobahot ComZoo SexNsfwsubredditJulesjordan.ckmWrestling HumiliationChodam ChadiNew Sunny Leone SexPenny Barber HandjobMangas-origineChat Aveue Gayکوس کردن ایرانیDesi Bhai BahanNiharika XxxXxxl HdSex Sex DownloadPervertedslutDpamateursReal Hidden Canera PornManga18 ClubOral Creampie CompilationBengali Film Sex VideoHot Sexy Xnxx VideoStepmom Fucked By Stepson On VacationMelhores Sites Pornograficos GratisShruti Haasan Hot VideoDoodhwali PornPornh7bX Video Hindi NewNicolate SheaSex Kerala SexTwo Ladies XxxPorn Lesbian ForceHorsedildoSon And Mom Porn VideosNaughty Alysha GangbangGrinding On PillowSex Xxxii VideoXnxx AbellaMommy Porn TabooFree Henai VideoAutmn FallsLesibian AnalBest Hot XnxxAlix Lynx AnalGropeing On BusChris Crocker PornhubIndian Mature Women PornTeen SpitroastCuckoldforumFotos De Mulher NuasNicole Laurell NudeMichelle Scott LeakedAbigail PornstarVintage Porn WebsiteSmooth PussyNudegirls In PublicLaurenjasmine PornJanice Griffith LesbianNaked Towel Drop黄色网站Interial PornFoto De PornosJavtastyPowerful Sex For A Wild Housewife In HeatVideos Big CocksBunny Yeager NudeNude Women EroticaXxx Bf VidoWinter XxxGoogle Blue Film DikhaoHollywood Actress Sex PornDirtyshiEmma Watson NudoNude Largest BreastTigresa VipCachonda PornMommy ImpregnationNude CoplayMusalman SuhagratGemthejewelsBabysitting The BaumgartnersKaren Kaede CreampiePorn Alyssa HartNudavistaYouporn.comExercise Xxx Video3dxxxNayanthara Sex PadamAmber Marshall NudeNipple Slips On The BeachWife GangbangFotos De Chicos DesnudasWideopen4uPaz Vega NakedElsa Jean PussyPanty GroolSexshemaleShalene Woodly NudeKerala Sex Video DownloadSnowbunnyemily1Hanna Suzuki PornPurulia BfTahitian Dance NudeFree Pron BideosIncest GrannyXxzxxBbw BikiniFavda In EnglishWwwindiansex ComKriti Kulhari Hot SceneAlejandra Gil成年人动漫Femboy PronBrasileirunhas ComMaturecreampieAsian Candy NudeNaked Men In ItalyMia Blaze XxxLand BhosdaSunny Leone LatestNewsgroundOne Punch Man HentaisWife AssfuckMilla Milla OnlyfansCastings Pornos