Mark Rutte boos op asociaal pro-pieten tuig (powned.tv)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Binnenland  ·  48 Reacties

  • 6
  • 458x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

10139 donaties
€ 201.255,00

Deze actie is gesloten.

2
1 OneStone

Ach, rutte ............... De verkwanselaar van Nederland.

1
2 flauwekulallemaal

Rutte neem dan een standpunt in en verbiedt die verdachte K.O.Z.P terroristische organisatie het zijn misschien 100 mensen die het hele kinderfeest verzieken.

1
3 welofniet

Ik ben boos op Rutte.
Dat die er niets aan doet.
Dat onze traditie van sint en zwarte piet om zeep geholpen word door een stel rot tuig die hier binnen komen.denken dat ze alles kunnen gaan veranderen.
Ga daar eens wat aan doen Rutte.

4
4 annie

* Verwijderd door de redactie *

5 gafas

Gewoon K.O.Z.P die toch al op een verdachte lijst staat nu officieel als terroristische organisatie gaan beoordelen en verbieden.
Problem Solved.

1
6 welofniet

Wie is dat !!

2
7 eigenmening

Nog niet zo heel lang geleden waren er alleen maar Pro Zwarte Pieten tot het moment dat er een paar outsiders hier kwamen die het nodig vonden dat er iets moest veranderen.
Zij hadden gehoord dat er vroeger slaven waren en dachten dat Zwarte Piet daar een voortvloeisel uit was, zij oordelen alleen op een stukje geschiedenis, iets wat zij dus zelf niet meegemaakt hebben.
Mijn vader heeft de oorlog bewust meegemaakt en heeft mij de meest verschrikkelijke ervaringen verteld en als ik nu zou moeten oordelen over de Duitsers van nu zou ik ze bij wijze van spreke hier nooit willen zien.
Ik zou geen Duitse producten meer kopen ik zou geen Mercedes meer moeten rijden etc etc.Dus ik zou zeggen doe normaal en laat Sinterklaas gewoon bestaan zoals het hoort met Zwarte Pieten het is tenslotte een sprookje voor kinderen, helaas waren de twee oorlogen geen sprookje maar harde realiteit.
Ik wens u allen een prettig Sinterklaas feest op 5 december.
En Rutte je kan de pot op.

2
8 welofniet

Ik zag 'm net op het journaal, zo boos was hij niet, hij moest iéts zeggen op de vragen van de linkse msm.

2
9 Spraypaint

Minister president, u heeft, en volkomen terecht, geheel gelijk door uw ongenoegen te uiten jegens het gedrag van de voetbalsupporters richting de demonstranten van KOZP.

Zelf ben ik ook héél blij te vernemen dat u zo begaan bent met de kleine kinderen.
Maar als u zo begaan bent met die kinderen, dan had u van mij ook al een stukje eerder uw ongenoegen mogen uiten, bijvoorbeeld richting de methodiek van de KOZP demonstranten de afgelopen jaren.

U weet wat een effect het heeft op kleine kinderen wanneer er naar hun (op een agressieve wijze) geschreeuwd wordt?
Sla er eens een paar pedagogische boekjes op na, of zoek het eens via Google.

Maar volgens mij bent u helemaal niet begaan met kleine kinderen, anders had u dát ook wel aangekaart. Of wellicht ook uw ongenoegen geuit over de uitlatingen van de heerschappen van Zeijl en Meijerink.

U heeft uw statement nu gemaakt, en uw standpunt aangenomen.
Nu durft u natuurlijk, nu uw zeteltje in Bruxelles zeker is gemaakt, en hierom volgend jaar ook bereid bent om het kabinet te laten vallen ( volgens mijn glazen bol).
Het electoraat in Nederland op dit moment kan u daarom niet zoveel meer boeien.

Valt me een béétje tegen, minister president.

2
10 Congo

@1 Eb wat word er met het geld gedaan? question

3
11 DikkeTor

Wen er maar aan Rutte, het zal nog harder worden.

1
12 Mesjokke

** gebruiker verwijderd **

Ik ben boos op:
1.KOZP
2.De Grauwe Eeuw
3.Stichting Majority Perspective 
4.Zich misdragende pro-Zwarte Pieten activisten
én
De gehele Politiek incl. Pinokkio Rutte die uitsluitend het wangedrag van de groep genoemd onder 4 veroordelen (en de rest -genoemd onder 1 tot en met 3- sussend toespreken).

Come on zeg: eenieder die zich tijdens de intocht van Sinterklaas heeft misdragen danwel gemaakte afspraken heeft geweigerd na te komen is, eenieder voor zich, fout bezig geweest.
ALLEMAAL!!

13 verwijderd2420

** gebruiker verwijderd **

Wel 2 miljard voor buitenlandse zakkenvullers maar Nederlandse waarden behouden daar heeft deze kwee geen boodschap aan .

14 verwijderd682241

** gebruiker verwijderd **

@10
Tjemig, dat is nu "de spijker op de kop slaan".
Prima reactie!!

15 verwijderd2420

Hij moet eens boos op zichzelf zijn, omdat hij zijn eigen belastingbetalers en medelandgenoten niet heeft beschermd tegen dat niet werkende linkse gajes. Hij had gelijk moeten verordenen dat die protesten ergens in september of zo konden komen, maar niet voor kleine kinderen, die zij een traumaatje bezorgden.

2
16 gaulette

@10 Congo dikke ++++++

3
17 annie

Welterusten minister-president. Slaap zacht.

2
18 Belazerd

Rutte is boos en terecht.Liever zou hij boos zijn op de vreedzame demonstranten zodat hij nog eens zijn beruchte rot op uitspraak uit de kast kan halen.Dat klinkt lekker voor zijn rechtse achterban.Echter hij moet wel boos zijn op de extreemrechtse bende die de demonstranten wilden aanvallen.Bovendien heeft zijn Minister zich al uitgesproken over de extreemrechtse hooligans.Vandaar.

12
19 jantje van leiden

@1 Nu pas?

11
20 jantje van leiden

@10 Als er dan toch met terugwerkende kracht het ongenoegen geuit moet worden neem dan ook even de blokkeer Friezen mee. Die veroordeelde wetsovertreders.

15
21 Yesterday

Rutte! bloedzuigers zijn hele vervelende beesten en K.O.Z.P is zo'n club.

1
22 welofniet

@10 +++++++++++++++++

1
23 Iwiewaweg

@21 "Als er dan toch met terugwerkende kracht het ongenoegen geuit moet worden neem dan ook even de blokkeer Friezen mee. Die veroordeelde wetsovertreders."

Oh ja, vergeten.
Maar de minister president heeft daar vorig jaar al zijn ongenoegen over uitgesproken...

Uw punt?

1
24 Congo

@10 : Ik had het niet beter kunnen verwoorden. En inderdaad dit is het gevolg van het wegduiken van de politiek voor deze gevoelige discussie. De emotionele chantage is zo hoog gespeeld dat niemand zich durfde te branden aan deze discussie. Dat zou politieke zelfmoord zijn.

1
25 Gezond boerenverstand

Rutte is boos op asociaal pro-pietentuig.Rutte is boos dat is één ding.Wat de rest betreft spreekt hij eindelijk eens de waarheid.

11
26 jantje van leiden

Ik ben boos op rutte bv omdat hij en zijn kornuiten terroristen steunde (en misschien nog).
Ik ben boos op rutte omdat hij Nederland ten grabbel gooit voor de f*cking globalisten.
Ik ben boos op rutte omdat hij nooit de waarheid zeg en zijn bevolking voorlieg.
Rutte een (vent) zonder ruggengraat, die in dienst staat van de multinationals en de bevolking laat stikken.
Zoiets noem ik een landverrader, dus laat je boosheid maar zelfs dat is nep.

1
27 koekoek

Ook deze keer verteld onze landverrader weer leugens

2
28 Joepie

Volgend jaar netjes buigen als KZOP loopt te klieren en te schelden,
en als je kinderen gaan huilen troost ze dan met de woorden dat dit KZOP is die niets verkeerds doen.
Als de Kerst aan de beurt is om dmv actiegroepen te verbannen door provocatie en manipulatie, toe kijken en niets zeggen.

1
29 techcenter

"Het gaat wel goed. Je ziet toch dat zwarte piet langzaam verandert, dat de steun in Nederland voor die verandering toeneemt. Er is dus een verandering in maatschappelijke opvattingen daarover, dus dat gaat goed".

Hmm, gezien de nogal stevige reacties lijkt het me een vreemde voorbarige conclusie.
En blijkbaar staat het einddoel al vast 'verandering' ook vreemd als de 'discussie' nog loopt.

(Valt me op, terwijl ik eigenlijk niet eens een uitgesproken menig heb.)

1
30 kenny013

Rutte: "Dat Zwarte Piet langzaam verandert". Écht niet, wellicht in de grote steden, omdat de lokale politiek daar kruipt en zwicht voor het KOZP tuig. En waar was Rutte de afgelopen jaren toen de aanhangers van KOZP zich misdroegen? Juist, hij zweeg. Nu voelt hij zich onder druk gezet, bah, de lafaard en verkwanselaar van de Nederlands tradities.

1
31 Sneeuwbal

Rutte heeft tot in 2016 een uitstekende benaming voor deze mensen gebruikt, en vond dat deze bestreden moesten worden, Aan de andere kant ook overigens moet je ze bestrijden. Rutte moet de titel van het regeerakkoord tussentijds nog even aanpassen, nu is het vertrouwen in de toekomst. Maar wel: we luisteren niet naar de.... zoals in een interview in de krant destijds de kop was.

1
32 Arno82

Die KOZP bende zijn ook geen lieverdjes dat weet iedereen,
zelfs de AIVD.

https://wnl.tv/2017/12/03/terreurbestrijder-we-maken-zorgen-om-kick-out-zwarte-piet/



De anti-Zwarte Pieten-groep Kick Out Zwarte Piet is opgenomen in het Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland omdat de veiligheidsdiensten zich zorgen maken over deze beweging. Dat zei Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Dick Schoof vanochtend in het tv-programma WNL Op Zondag.

“Het is een van de bewegingen waar we ons zorgen over maken,” zei Schoof. Volgens de terreurbestrijder is Kick Out Zwarte Piet een beweging die mogelijk extremistisch wordt en dan ook geweld kan gaan gebruiken.

“Je ziet dat op rechts en op links een soort extremisme ontwikkelt dat geleidelijk aan toch een gewelddadig karakter krijgt”, zei Schoof. Hij wijst erop dat KOZP momenteel nog geen geweld gebruikt: “We zeggen ook in ons dreigingsbeeld: van geweld is bij deze groep nog echt geen sprake.”

Schoof plaatst KOZP in een toenemende trend van bewegingen die naar extremisme en geweld neigen. “Het is een van de voorbeelden. Net als Pegida en Erkenbrand. Het zijn bewegingen waarbij in het buitenland meer geweld bij te pas komt. Dat we ze nu opnemen onder het kopje extremisme is een soort vroege signalering. Dat geldt voor alle bewegingen die zich op de rechter- en linkerzijde in het extremisme bewegen.”

Door: Tom Janssen

Dus beter KOZP verbieden en de mensen hun rust weer terug geven,
want we zien waar KOZP weer voor heeft gezorgd met hun jarenlange getreiter, en nu de zielepoot uithangen ook nog.

1
33 techcenter

@1 Wat gaat men precies met 2 ton doen? question

2
34 DikkeTor

@34 Nieuwe auto kopen?

6
35 Drs. Mezun

@24 Dan zijn de gedragingen van KOZP van dien aard dat Rutte meent daar geen opmerkingen over te hoeven maken. Met andere woorden, je klopt de boel op.

6
36 Yesterday

@35 Denk het, het is al overmatig veel meer dan "gewoon de bekeuringen af te betalen". Het lijkt lucratief te worden onder het mom "soort van goed doel".

3
37 DikkeTor

@31 Dat gaat toch echt wel gebeuren. Ouderen hebben niet het eeuwige leven en jongeren zijn in grote meerderheid voor roetveegpieten. Het is een verloren strijd.

6
38 Mrs. K

@34 De advocaten betalen voor de relschoppers van dit jaar? Alhoewel, daar is het bedrag te laag voor.

2
39 Mrs. K

@36 "Dan zijn de gedragingen van KOZP van dien aard dat Rutte meent daar geen opmerkingen over te hoeven maken. Met andere woorden, je klopt de boel op."

Enig idee wat het met kleine kinderen doet als je agressief naar ze schreeuwt?
Sla er eens een pedagogisch boekje op na, of Google het eens....
Maar ja, koterloos, u heeft niet zo veel met kleine kinderen....

2
40 Congo

Feiten als @38 zijn natuurlijk niet leuk, maar dat verandert niets aan de werkelijkheid. De wereld bestaat niet uit extremisten. De zwijgende meerderheid kiest duidelijk steeds vaker voor aanpassing. Tenzij de peilingen ernaast zitten, maar dat denk ik niet. De gematigde meerderheid is al die extremisten zat.

3
41 Mrs. K

@39 Wat was het probleem met gewoon schuld bekennen en 2 ton in zakken te steken? XD

2
42 DikkeTor

Aanvulling @40

@36 ter verrijking van je primitieve geest:

https://verkenjegeest.com/schreeuwen-is-schadelijk-jonge-hersenen/

0
43 Congo

@40 Vorig jaar de blokkeer Friezen voor de rechter. Dit jaar de hooligans. Gehoord hoe die laatsten tekeer gingen? Hoe duidelijk wil je het hebben.

6
44 Yesterday

@44 "Dit jaar de hooligans. Gehoord hoe die laatsten tekeer gingen? "

Gehoord en al mijn mening over geven in een topic hier op NK.

Ja eh.... de mensen zijn het zat, en gaan nu over op burgerlijke ongehoorzaamheid en dat ze gewoon bereid zijn opgepakt te gaan worden.....

0
45 Congo

@45 Dat is een achterhoede gevecht. Steeds meer mensen neigen naar aanpassing. Acties van hooligans gaan tegen hen werken. Normale mensen willen daar niet mee geassocieerd worden.

2
46 Yesterday

@46 "Dat is een achterhoede gevecht"

Een achterhoede gevecht? Dat durf ik niet zo één-twee-drie te beweren, als ik zo deze heer hoor vanaf 2.20 minuten:

0
47 Congo

Ik geef persoonlijk sociaal gezien de witte mensen de schuld van dit ophef. Als de witte racisten het feest niet vieren met zwarte racisten, was alles goed geweest.

2
48 DikkeTor

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
GeenStijl: 81% zegt: "Geert, BLAAS DE BOEL MAAR OP"

ik zeg; DOEN !!! nieuwe verkiezingen en de PVV stijgt dan naar de 50 zetels...

4 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

wildersfan
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

Ja, de dood kruipt nader. Je krijgt waar je voor je gestemd hebt. Dood en verderf. Welkom in de EU....

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

RobP
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@77 "tegelijkertijd zijn er ook tienduizenden mensen met een islamitische achtergrond in Nederland die hetzij een andere religie hebben aangenom...

13 minuten geleden geplaatst door RobP

sockknitter
Truth In Media (@Truth_InMedia) on X

https://mediabiasfactcheck.com/truth-in-media/...

14 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@63 "Als ze verliezen komen er atoomwapens in de Oekraïne te staan van Amerika richting Rusland." Zoek eens op waar nu in Europa k...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@57 En hoe lang dacht je dat die drones onderweg waren?...

21 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
OpinieZ We moeten af van de EU en wel heel snel

Juist!!!!! ...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Volgens mij worden mensen hier meer gemonitord dan in Rusland. Alleen in Rusland schieten ze mensen eerder af als ze ze irritant vinden. Mja... ...

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

RobP
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@103 Wat denk je van gewoon een man alleen in een auto met Nederlands kenteken onderweg naar Engeland via de kanaaltunnel....

31 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Son Cumming Inside MomMaddie.moore NudeNicole SharidanStacey ValentineOld Lady Porn VideoSex Com AudioFamily Therapy Xx3movs AnalBallsucking GifVillagexxxVenus OnlyfansBonnie Rotton PornPorn87Webtonn XyzMy Per Y FamilyHomemad Gay PornKinner Nude PicSexy Men NakedKareena Kapoor Ka Xxx VideoJuegos XxxSexart. OmIdol ComplexVideos Pornos De Karely RuizAunty Xxx HdAnna Shaffer NudeMastram Sex StorySex At BathroomSex Hd Tamil VideoMy Hero Academia Hentai MangaRealistichentaiExotic Massage VideosFatal.modelsBunny Colby SexAnal Porn VidesDujoneValentina Nappi VideoKilling Me Softly Sex SceneBrezzers Mom VideoCum On Small TitsForced Feminization VidsSmall Tit FlashingNaked Stripping GamesJapense Anime PornXvideosolyfansTrendyporn.Video Pornographique Pour FemmeTemptress119 NudesXxxx Porn Videos HdAnime BokepGenesis Lopez PornTeen Xxx 3gpAnju SexMy Lover My SonMost Sex ComPrn GifBons PornHentai ScantradGay Sex Stories TeluguKarlee Grey Sis Loves MeHot Teens GangbangedMlp FutaGdp E157Boy Lund ImageMond-253Asian DesnudasMommy Got Big BoobsThreesome Alexis TexasNude SnapsSpencer Locke NudeIndian Fast Time Sex VideoLinabinababyHaryanvi Porn VideoReal Sex VideosTwerking SexyResee Witherspoon Nudeپورن عربSex In Kannada VideoWww Telugu Aunty SexSunny Leone Hot XxNurses NudeSleeping Woman XxxIndian BfxxxxBhabi Hot PornSabrina SpicePornos De CubanasMotley Monroe NudeXxxx17Ma Ki XxxBam DildoReslbooruPoprno RetroStephanie March NudeBit Tit PornstarsLasirena69 Full VideosUllu PronHentai HavemGroos PornFutanari PormDainty WilderHd PornvideoSexyhindivideoHott Naked BabesJacqueline Fernandez NudeHot Breast SuckingNepali Chut VideoGotpornsDicky For LilyBackroomcastjngXnxxx Mom SanBig Lips BjAsia Foot WorshipNaruto HenraiEbony Selfies NudeBlack Ebony PorneVeyour House TvSkylarxraee Onlyfansسکس کشتیMia Kalifa XnxxAna De Armas Nude VideoAlex Coal CreampieMom And SonincestDaughters With Big TitsHucowNew Porn AsianCarla CoxForeign PornXxx Sexy VedeosSex LiveMomsleep Porn成人 動漫Hd Pron PicFemboy VorePicture Porn HotYuria SatomiCorrina Kopf OnlyfansBf Xxx Hindi VideoClaudia Marie AnalPornomexicano.comAna No Oku Li TokoriHindi Sax MoviePissing Sex VideoPourn Video IndianChatbuteCaptioned Porn GifsPorn Sites TopGay ChubbypornSite De Pornographie GratuiteAriel NakedBrock Cooper PornArmy Xxx Videos