Harry Kane viert zijn winnende goal tegen Kroatië in de Nations League.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Kane viert zijn winnende goal tegen Kroatië in de Nations League. © EPA

‘Bedenker Nations League verdient een standbeeld’

De groepsfase van de Nations League is na morgen afgelopen. Tijd om de balans op te maken. Wat brengt het nieuwe toernooi ons? ,,Ik ben een beetje verliefd op de Nations League.”

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    18

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?
  2. Klopp weer kritisch op Nations League: De spelers gaan uiteindelijk kapot

    Klopp weer kritisch op Nations League: De spelers gaan uiteinde­lijk kapot

    Jürgen Klopp heeft nogmaals uitgehaald naar de Nations League. De Liverpool-trainer vindt de landencompetitie te belastend voor topvoetballers. ,,De spelers zijn de ziel van het voetbal en als ze niet genoeg hersteltijd krijgen, gaan ze uiteindelijk kapot. Ik kan me voorstellen dat het voor veel trainers en toeschouwers spannend is, maar voor ons als clubtrainers is het moeilijk”, aldus de coach tegenover de Duitse tv-zender ZDF.