Nederland in top drie kindermisbruik Cambodja (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  31 Reacties

  • 2
  • 382x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die smeerlappen gaan al jaren naar dit soort landen. Dit is ook al langer bekend. Maar hoe pak je dat aan? Nederland kan daar natuurlijk niet de politieagent gaan uithangen. Die landen zelf kunnen wél wat doen, oppakken, lang straffen in een smerige gevangenis. Je hebt ze dan van de straat en er gaat een afschrikwekkende werking van uit. Pedo’s zijn niet populair in gevangenissen dus dat geldt als extra waarschuwing om die beoek maar dicht te houden.

0
1 Lerac

* Verwijderd door de redactie *

2 E.Meel

@1 In dat soort landen is er voor die kinderen vrij weinig bescherming, ik denk dat dat het grootste probleem is.

0
3 Bluth

@2
Cultuur overname?

3
4 Mesjokke

@2 yep opgestookt ook nog tegen relnegers. Zie ad

"Middelvinger
Afriyie: "We werden vernederd, uitgescholden en bedreigd. Kinderen stonden met opgestoken middelvingers en lieten zich racistisch uit. De mensen eromheen klapten daarvoor. Bizar. Er werd niet ingegrepen. De politie gaf hen in het begin teveel ruimte."

5
5 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

6 E.Meel

@6 u vergist zich, hoop bomen daar

4
7 chouffleur

@7 Grappig.

E.Meel begint direct over dat kindermisbruik/pedofilie een "westers probleem" is (natuurlijk niet waar, domme generalisatie), en jij gaat het nu over negers hebben. question

3
8 Bluth

@2
Het gaat ieder jaar om twintigtal veelal westerse personen. Ieder persoon is er 1 te veel. En de straffen hiervoor mogen wat mij betreft zo hoog mogelijk zijn, want van kinderen blijf je af!
Kindermisbruik onder moslims is veelal normaal, hun profeet heeft dit immmers als normaal bestempeld. Kindshuwelijken zijn in Afrika en het Midden-Oosten over het algemeen heel normaal. In SA is het ook geen probleem als je als volwassen man een kind van 10jaar misbruikt, als je dan maar wel met dit kindje trouwt!
Dus dan kan jij wel zeggen dat kindermisbruik een groeiend westers probleem is, maar het grootste probleem zit in Afrika en het Midden-Oosten. Alleen is het hier in het westen verboden, en wordt je hiervoor veroordeelt. Vandaar dat de misstanden in het westen aangetoond kunnen worden met cijfers. Maar ik Afrika en het Midden-Oosten is kindermisbruik vaak toegestaan, dus hier zijn geen cijfers van bekend

2
9 Niet wit niet zwart

@2
"groeiend westers probleem" question

Daar is volgens mij geen onderzoek naar gedaan.
- of er überhaupt meer westerse mannen dit criminele gedrag vertonen.
- of er meer van dit criminele gedrag in Cambodja wordt vertoond.

Er lijkt wel verschuiving te zijn hoe westerse misdadigers de "kind-hoeren" ontmoeten. En persoonlijk denk ik dat de politie aan een andere methode gebruikt, waardoor de pakkans toeneemt !!
Tot op zekere hoogte moet men dus blij zijn dat er meer criminelen in de kraag gevat worden. question

NB volgens het artikel zijn er ook veel Aziatische criminelen die hier huishouden. Het AD blijft hen toeristen noemen, misschien dat je het daarom niet begrepen hebt, als je het artikel überhaupt al gelezen hebt. question

4
10 Gandalf

@10 Het gaat nu over de blanke Nederlandse man. Aangezien kindermisbruik in islamitische landen zo'n groot probleem is, kan er nu lekker worden gewezen naar de blanke man en net doen alsof kindermisbruik een "westers" probleem is. question

3
11 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

12 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

13 E.Meel

@12 Waarom? Dat maakt van kindermisbruik geen "westers probleem" zoals jij het poogt te framen.

En, stel hé... Het zou een westers probleem zijn, jij zegt toch ook niet dat het besnijden van vrouwen een islamitisch probleem is?

1
14 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

15 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

16 E.Meel

@13 Het is een wereld probleem, snuggere Harry. Maar ja, de grote mate van kindermisbruik in de islamitische wereld, daar kijk ja van weg natuurlijk.

1
17 Bluth

@16 Klopt, daar gaat het niet over. Net zoals dat het niet gaat over "kindermisbruik is een (groeiend) westers probleem".

1
18 Bluth

De autoriteiten zouden mannen moeten verhoren die vaker dit soort landen bezoeken, over het doel van zijn reis. Bij ongeloofwaardige en verdachte verhoren zouden de autoriteiten een onderzoek kunnen starten. Ze kunnen dan bijvoorbeeld de telefoon(s) en computer(s) onderzoeken of daar zaken opstaan die te maken kunnen hebben met kindermisbruik.
Nu gebeurt dit niet, daarom hebben de pedofielen alle kans om in dit soort landen, vaak tegen betaling kinder te misbruiken.
En maak nu eens een keer de straffen voor kindermisbruik zwaarder. Het gebeurt nu niet zelden dat pedofielen er met een taakstraf er vanaf komen, en dat is natuurlijk absurt. Je verpest een kinderleven, dus een minimale straf voor kindermisbruik mag wat mij betreft minimaal 10jaar gevangenisstraf en chemisch castreren op staan.

0
19 Niet wit niet zwart

@15 Het is een westers probleem, net zoals dat het een islamitisch probleem is. Alleen doe jij net alsof het enkel een westers probleem is. Het is ook een oosters probleem, en een christelijk probleem...

1
20 Bluth

@20 onzin, het is geen westerse probleem, het is een pedo probleem.
en daar hebben die islamisten meer last van aangezien ze hun profeet al te graag nadoen.

2
21 Handalf

@19 Leuk. Dus omdat ik (en vrienden) toevallig vaker naar Vietnam/Cambodja gaan moeten we worden verhoord omdat men ons verdenkt van pedofilie?

@21 Binnen de islamitisch gelederen is het een groter probleem, dat neemt niet weg dat kindermisbruik ook hier in, en vanuit het westen een probleem is.

1
22 Bluth

@22
Hoezo zouden mannen die regelmatig naar landen gaan waar kindermisbruik heel populair is, niet gecontroleerd mogen worden. Als jii een paar keer per jaar naar een land gaat die bekend staat om drugssmokkel, dan is de kans heel groot dat je te maken krijgt met een verhoor van je verblijf. Je zal dan ook gefouilleerd worden, en ook je bagage.
Daar is helemaal niets vreemds aan, dat is nu eenmaal het doel van de grenscontrole.
Het gaat puur om verdachte situaties in risico landen.

1
23 Niet wit niet zwart

@23 Omdat je hele goede redenen moet hebben om iemand te verdenken van zo'n zwaar vergrijp. Je zou beroepsmatig maar naar die landen moeten, en dan worden gezien als pedofiel.

Verder lijk je nogal te vergeten dat de controles standaard zijn, daar loopt iedereen tegenaan. Als je uit een land komt welke bekend staat om drugssmokkel, dan letten de autoriteiten extra op opvallend/abnormaal gedrag. Ze pikken er niet willekeurig mensen uit omdat ze toevallig uit dat land komen.

In jouw mening is iedereen die vaker naar Cambodja/Vietnam gaat verdacht van pedofilie, toch?

2
24 Bluth

@15
Dat gaat over het aantal juridische zaken.
Waarschijnlijk zijn er veel meer kindermisbruik-zaken die niet tot een rechtzaak komen.

Aziatische kindermisbruikers 'werken' via tussenpersonen en criminele netwerken, waar veel minder zicht op is! ( Lees artikel eens goed, snotneus.) question

0
25 Gandalf

@24
Ik zeg helemaal nergens dat iedereen die vaker naar Cambodja,Vietnam gaat verdachte pedofielen zijn. Als je dat denkt of leest zit dat toch echt tussen je oren.
Ik zeg alleen dat dit een reden voor de douanier kan zijn om iemand te gaan verhoren.
Niet iedereen die weleens naar Columbia gaat, en weer naar Nederland vertrekt is een verdachte drugssmokkelaar. En toch worden er mensen gecontroleerd op het hebben van drugs, ook mensen die onschuldig zijn. Dit is echt niet vreemd, tenminste voor mij niet, maar blijkbaar voor jou wel

0
26 Niet wit niet zwart

@2 Is wereldwijd een probleem , echter is het in het Westen niet geaccepteerd.

0
27 solidsteel

@26 Ik zeg niet dat jij dat zegt, ik stelde je een vraag.

Ik ben al vaak genoeg gecontroleerd door de (vooral) Amerikaanse douane. Dat gaat om fouilleren en dat is het. Geen verhoor, want een verhoor zal pas plaats vinden als men je aanmerkt als verdachte. Dus, ik ga volgend jaar weer met vrienden naar Vietnam voor een survival trip, en dan op de terugweg nemen ze me apart omdat ze me verdenken van pedofilie zonder enige gegronde reden.

Mensen aanmerken als verdachten van een zwaar vergrijp zonder reden is voor mij inderdaad erg vreemd. In mijn optiek is het volledig absurd dat jij dit als normaal ziet. Jij bent een man, en verdacht van pedofilie. Ga maar naar het bureau om je te laten verhoren. Komt op exact hetzelfde neer.

0
28 Bluth

@28
Daarom had ik het ook over verdachte situaties. Meestal kan een douanier met een paar woorden al merken of er iets niet klopt. De reizigers kan zenuwachtig worden, transpireren en/of niet duidelijk zijn over je reis. En dit zijn de momenten waarop de douanier kan beslissen of het interessant is voor een gesprekje. Maar dan ben je nog steeds geen verdachte!
En natuurlijk bedoelde ik niet dat iedereen die een paar keer naar een bepaalt land gaat verdacht is, en als verdachte behandelt moet worden. Alleen bij verdachte of vreemde situaties, maar dat is logisch.

0
29 Niet wit niet zwart

@29 Dat zijn indicaties om een persoon te fouilleren en de standaard vragen te stellen, zonder dat er een verdenking plaats heeft gevonden. Niet om iemand apart te nemen in een verhoorkamer omdat jij de persoon verdenkt van pedofilie alleen omdat de persoon naar een bepaald land is geweest.

Als je uit een verdacht land komt wat betreft drugs, nemen ze je ook niet zomaar mee naar de verhoorkamer omdat ze verdachte kenmerken hebben gesignaleerd. Ze zullen je pas als verdachte aanmerken als er drugs sporen zijn gevonden of er niets van je verhaal klopt. Dan ga je naar de verhoorruimte.

Wat zijn verdachte of vreemde situaties aangaande pedofilie?

0
30 Bluth

@30
Daarom zei ik dat de douanier meestal met een paar woorden, of aan de houding van iemand ,al kan denken dat deze persoon misschien iets te verbergen heeft.

De douane beambte kan niet aan iemands blauwe ogen zien of het een pedofiel is. Maar mannen die alleen reizen naar landen waar seks met kinderen polulair is, en waar hij een paar keer per jaar ieder jaar maar, naar toe gaat, daarvan kan ik me voorstellen dat deze mannen meer aandacht krijgen dan een man en een vrouw die daar op vakantie waren. Als zo’n man dan bij het aanspreken vreemd gedrag begint te vertonen, zegt dat nog niets over hem. Maar het is dan wel de moeite waard om als douanier door te gaan vragen. En als de situatie nog verdachter en onduidelijker wordt, dan is een grondig verhoor in een verhoorkamer op zijn plaats.
Maar nogmaals, ik zeg nergens dat iemand die een paar keer naar een verdacht land gaat ook per definitie een verdachte is!

0
31 Niet wit niet zwart

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
elsemiek
Offtopic

@2681 Persoonlijker en kwetsender dan dàt, kun je mensen niet raken. "Dat is precies waar die gesjeesde. treiteraars op kicken , een hobby ma...

3 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bleke Betty
Stoomtrein in Efteling stopt met stomen om klimaatdoel te halen

Leuk, een minner op de feiten. ...

4 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

elsemiek
Offtopic

https://giphy.com/gifs/malibu-rum-malibu-pineapple-l0K4lO4ehLGUzqH84Zo ik zit 😀...

13 minuten geleden geplaatst door elsemiek

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@88 Ja graag gedaan. Met een beetje inzet van beide kanten komen we mogelijk ets dichter bij elkaar. Alleen ik laat Wilders zijn poot stijf ho...

19 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@12Stel je een Rus voor met een verrekijker op z'n uitkijktoren , die zag sinds 1991 de zwaarbewapende knokploeg van VS/Navo 1500 kilometer ...

19 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@87 Dat zou nog een mogelijkheid kunnen zijn voor iemand uit zo'n land, maar ik zal eerlijk zijn , ik zou eerder kijken in christelijke, joodse ...

27 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@86 Het is inderdaad een vreselijk groot probleem. Ik heb helaas ook geen pasklare oplossing. Maar ik weet wel dat ook Wilders geen bruikbare o...

27 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Het mooiste en indrukwekkende gevoel van mijn vrijheidsbeleving was en is nog steeds , het moment dat ik de man en zijn gezin kon bedanken dat...

28 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

21st Century Guy
Vanaf het schoolplein stuurden twee Rotterdammers een megadrugsimperium aan

Wat een ellende richten die crazy ass drugs dealers en gebruikers aan, je zou ze collectief permanent willen opsluiten....

31 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Amouranth Only FansIndianporn VidioNude TransexualsItalian Teen PornYes PleasepornHentaixnxxSpread Legs NakedOld Porn HdMallu Malayalam Sex MoviesBoobs Pressing ForcedIndian Porn MaidTelugu Actress Fucking VideosReilly ReidSexy Hot Nude WomenWww.livejasminSex4uNude Red HeadXxx Porn TeacherJessa Rhodes PornFliz UlluKorean FemdomFree Old Lady PornPlayboy NudegirlsJacky Et Michel TvPorn Hub Lesbian StrapNithya Menon Hot BoobsTeenage Nude GalleryAndrea Brillantes SexGrandmas In BondageForeplay PornvideosBig Tit PornostarsLindsay Vonn NudeHeavy SexPorn Videos In BedroomCherie Deville HotDesi Bra XxxSexy Asian PornMiley Cyrus's PussyJeff's ModelPetite Blondei PornJugs For Weiner HugsCeleb HubJessica Alba SexyCam Cordova Only FansBoobs Kissing SceneHot Web Series BhabhiWife Gives Handjob榨精病栋Porn AnnieSssniperwolf BoobsSoniliyon XxxPlayboy VideosxxxSkokka.xomVideos De Sexo Ao VivoBrookesynnTamil Actress Sex XnxxNew Teen SexXxx Desi AuratKamalika Chanda AgeMilfgilfTampa BukkakeStreamer Nip SlipsGranny CumsSexmex Angie MillerHooker SwallowJilling RedditFurries PornSoundgasm AsmrMobill PornPaige Spiranac NippleOlivia Munn FeetHindi Hot Xxx VideosIndian Bihari SexFree Animal PornCherrythemistressStripe PornPorrno GratisCam Cordova NudeKyonuuHugest Cock PornAndroid Adult GameNaughty America XxNangi Ladki Nangi LadkiJessica Chastain SexyCouple Sex MmsMexico Naked WomenLily Adams NudeSt Peach LeaksPorn Of Bollywood ActressBig Bouncy Black TitsBondage PicturesSex Xxx SexSide Boob PornPorn Video-oneAmateurblack PornSkylarmaexo VideosPornographie De FemmesShion UtsuminoyaPorn Animation MonstersSleeping Cousin PornTravestı PornaBadoink BrTower Of God HentaiSite Escorte GirlNaugthyallieJessapinkgirlDragon Ball PornHot Boobs Press SexDeshi Bhabhi Ki ChudaiSex Indian Desi VideoHot Actress Xxx VideosAdulting PornPhatblackpussyIndian Couple Romance VideoSexy Emmanuelle ChriquiBangladeshi Hot Xxx VideoSilk Smitha SexySeduced MommyAllison Fiona NudeXvideos Mod ApkSex Full PhotoSophie LawsonKitty FoxxDania Vega PornP Orno XHentaie AnalPrivate Socierty PornHimiko Toga HentaiLesbian Hommade PornNew Game PornGm XxxAbella Danger EpornerPainful Anal CompReal Homemade XxxLussyHd 4k XxxKissasinLife As A Teenage Robot PornTrio LesbianCrackhead SwallowingXxx IncestosVídeo De Sexo Caseiro BrasileiroKirby Rule 34Buetiful Nude WomenXxx BoroXxxx SIndian TwinksBoons SuckingJapanese Father InlawBokeponline