Poster Voorpost in de fietstunnel in Ede-Zuid.
Volledig scherm
Poster Voorpost in de fietstunnel in Ede-Zuid. © Margreet Terpstra/DG

Posters tegen islamisering opgehangen in Ede-Zuid

EDE - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn posters van de nationalistische beweging Voorpost opgehangen in Ede-Zuid. De posters, met de tekst ‘Stop islamisering’, werden aangetroffen in onder meer het Huygenspark en in de fietstunnel naast de Turkse moskee.

8 reacties

  • Gerrit Louter

    5 jaar geleden
    Wie aandacht vraagt....krijgt aandacht...!  en wie dat op negatieve wijze doet , moet er rekening mee houden dat dit niet bij iedereen met  vreugde word ontvangen...!   en doet dit dus zichzelf aan...dus...dan ook niet zeuren..!
  • Suus

    5 jaar geleden
    Goedzo! Heb er erg lang gewoond en het in klein Mekka zien veranderen.Idioot trouwens dat alle soorten flyers en posters wel mogen, maar dit niet... Hoe hypocriet weer! 
  • Suus

    5 jaar geleden
    Je haalt me de woorden uit de mond! 
  • Marieke Hendriks

    5 jaar geleden
    Laten we hopen dat Thierry Baudet het roer kan keren. Als hij tenminste niet wordt gedemoniseerd. Kijken of een Nexit mogelijk is zo snel mogelijk zelf letterlijk onze grenzen bewaken. 
  • Louis

    5 jaar geleden
    Het is een protest tegen het oprukkend islamfascisme. Een protest tegen het geweld, de haat, de sekseongelijkheid en de intolerantie die met deze zogenaamde religie gepaard gaat. Om critici de mond te snoeren hebben ze daarom de term islamofobie bedacht. Een lege term, want fobie betekent een irreële angst die niet in verhouding staat tot de reële bedreiging. Echter, de terreur waarmee de islam hand in hand gaat is alles behalve denkbeeldig. Zie ook Asia Bibi.
  1. Hoe AFAS het als softwarebedrijf keer op keer wint van de grote theaters in Nederland: ‘Bij ons klopt alles’
    PREMIUM
    musical awards

    Hoe AFAS het als softwarebe­drijf keer op keer wint van de grote theaters in Nederland: ‘Bij ons klopt alles’

    Niet in de RAI, niet in Ahoy, niet in het Circustheater, nee: de Musical Awards, het hoogtepunt van het Nederlandse theaterseizoen, worden dit jaar live uitgereikt in... Leusden. Het is het zoveelste huzarenstukje dat AFAS naar het eigen theater weet te halen. Hoe krijgt een nota bene softwarebedrijf dát voor elkaar? ‘Nu de Gouden Televizier-ringen nog!’
    Barneveld