Café Pavlov op de Arnhemse Korenmarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Café Pavlov op de Arnhemse Korenmarkt. © Rolf Hensel

Vraagtekens bij deurbeleid Korenmarkt, Marcouch waarschuwt ‘discriminerende’ horeca

ARNHEM - Gaat het goed met het tegengaan van discriminatie op de Arnhemse Korenmarkt? ‘Ja’, zegt het Meldpunt Discriminatie en Pesten. ‘Nee’, zegt Anwar Manlasadoon, columnist van De Gelderlander.

34 reacties

  • Pluskukel

    5 jaar geleden
    Wat zijn we afgezakt in dit land. 
  • Frank Kasteel

    5 jaar geleden
    Beste heer Opdam,Leest u het artikel nog eens na; na een onderzoek van één vol jaar is de zaak geseponeerd. Alsnog is er een gesprek geweest tussen de beide partijen. Als Anwar een brief heeft ontvangen dat de zaak is afgerond, heeft de portier een gelijke brief ontvangen. Artikel 1 is een mooi goed...maar als de wet zegt dat iets niet vervolgd kan worden, of vervolging heeft plaatsgevonden...is de zaak gesloten. Staat ook in de grondwet!
  • Erik Opdam

    5 jaar geleden
    Wat is dat voor een idiote reactie van dat Meldpunt Discriminatie en Pesten. En van het OM om een bemiddelingsgesprek te houden. Discriminatie is in strijd met artikel 1 van de grondwet. Dan vraag je niet om begrip, dan moet je gaan vervolgen. Voorstel voor taakstraf: de heer Van de Berg artikel 1 zo groot mogelijk op de gevel van zijn uitgaansgelegenheid laten schilderen.
  • Kaat

    5 jaar geleden
    Dan lees je ze toch niet!
  • Desirea

    5 jaar geleden
    Moet kunnen een Marokkaanse of Turkse meid mag ook niet met een Hollandse jongen op stap dus blijft het discrimineren in eigen kringen,verder geen probleem van maken.
  1. NEC-supporters mogen trots zijn, sfeer was indrukwekkend • Wanbeleid brengt Vitesse op rand van afgrond, dit betekent het
    Kappen & Draaien

    NEC-supporters mogen trots zijn, sfeer was indrukwek­kend • Wanbeleid brengt Vitesse op rand van afgrond, dit betekent het

    Ze hebben gevochten, ze hebben gestreden, maar het was niet genoeg. NEC moest gisteren in de Kuip toch buigen voor Feyenoord en zag een droom uiteen spatten. Hoe wordt er nu in Nijmegen op teruggekeken? En kan de club zich weer herpakken om Europees voetbal te halen? En het eredivisiedoek is voor Vitesse nu toch echt gevallen. Hoe gaat het nu verder met de club en wat betekent dit allemaal?
    Arnhem