Asscher: kabinet-Rutte is over zijn datum (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Politiek  ·  29 Reacties

  • 3
  • 642x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Geheel Nederland is qua beleid overdue.

1
1 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

2 gafas

Samsom is diegene die de PvdA genekt heeft door als een schoothondje achter Rutte aan te rennen en de zorg te vernielen. En ook Asscher wist hiervan. Toen had de stekker eruit gemoeten en was de PvdA nú de grootste partij en niet dat tuig van de stelende en liegende VVD.

1
3 Robbedoes

ja Asscher en de PvdA is in verre staat van ontbinding

0
4 Roomboterbabbelaar

de pvda stijgt weer in de peilingen. dat die volksverlakker nog een poot aan de grond krijgt is tekenend voor het oerdomme nederlandse electoraat

0
5 semperpenis

25
Ik ben het helemaal met je eens. Feitelijk snap ik totaal niet dat er nog mensen gaan stemmen.
Politiek is een spel om mensen het idee te geven dat ze inspraak hebben.

1
6 Al

@5

Tja en dat de VVD na hun volksverlakkerij en het puinhoop makende belijd zie zorg , defensie , politie belasting etc , En dan nog het uitbuiten van de werkende ten bate het grote geld is is het ook verbazend dat die nog zo hoog staan.

0
7 magikeven

Dat is de Pvdanderen ook, die heeft de arbeiders verraden en alle sociale rechten/voorzieningen die voor 2000 verworven zijn in de uitverkoop gezet!

0
8 Zie Hier

@8
Had maar SP gestemd dan was het niet gebeurd. Kijk naar Portugal waar de gekozen linkse regering er voor zorgt dat de verworven voorzieningen langzaam maar zeker terug gedraaid worden. Daar wordt niet bezuinigd maar geïnvesteerd.

0
9 yanyans

Dat kan Asscher nou wel zo leuk roepen, maar de PvdA is ook niet meer van deze tijd.

0
10 Nicks R. Van

@9
Als ik SP had gestemd, was het ook gebeurd.
Want de SP doet niet aan coalities, en wil alleen regeren als ze 76 zetels heeft. En die krijgt de SP nooit.

0
11 Van Lingen

@11
Is dat zo? Dhr Lubbers heeft toegegeven dat zij niet met de SP wilde regeren.

0
12 yanyans

@12
Ik heb het over nu, niet over het stenen tijdperk.

0
13 Van Lingen

"Daarom voelt hij er weinig voor om na de Provinciale Statenverkiezingen van volgend jaar maart de coalitie aan een meerderheid te helpen in de Eerste Kamer"

Grote woorden van Asscher die na maart gepaaid gaat worden met zilverlingen van Rutte III om de 1ekamer te gaan steunen

0
14 zoutzuur1

Geen één partij zou pinokkio en zijn partij van list en bedrog nog moeten steunen!

0
15 SergioLeone

@13
De stenentijdperk was is de enige tijdperk dat de SP mee kon regeren. Is dat Uw enige argument wat U kan inbrengen? Maar weet U dat de SP nu in heel wat gemeentes en provincie meeregeert zonder een absolute meerderheid.

0
16 yanyans

@16
Natuurlijk weet ik dat, en ik vind dat een goede zaak.
De SP in de Tweede Kamer kan daarvan veel leren maar doet het niet. Als je mee wilt regeren moet je water in de wijn van je standpunten doen. Roemer weigerde dat, en de dynastie Marijnissen eveneens.

1
17 Van Lingen

@17
De SP wil heus wel water in de wijn te doen maar pleegt absoluut geen kiezersbedrog De SP wil niet met de VVD in een kabinet zitten zie wat er met de PvdA, CDA en met D66 gebeurd is. Kiezersbedrog straft zichzelf.

0
18 yanyans

@18
U spreekt uzelf tegen.
Wat u kiezersbedrog noemt is water in de wijn doen. Da is het probleem van de SP. Alles of niets.
En dus niets. En dus is het zinloos om op de SP te stemmen.

1
19 Van Lingen

@19
U kan toch niet verwachten dat men zijn principes opgeeft. Zie wat er met de PvdA gebeurd is niets bereikt en een splinter partij geworden. De SP is veel slimmer.

0
20 yanyans

@20
Principes hebben is iets voor bangeriken, voor mensen die niet met onzekerheid overweg kunnen.
Met principes sta je altijd langs de kant. Net als de SP. Vindt u slim, ik vind het oliedom.

1
21 Van Lingen

@20
Vreemde ideeen houdt U er op na Principes is iets voor bangerikken Kan U dat hard maken? Er zijn miljoenen menses die uit Príncipe een geloof aanhangen en dat zouden allemaal bangerikken zijn?

0
22 yanyans

@22
Het meervoud van bangerik is bangeriken, niet bangerikken.
Mijn ideeën zijn verre van vreemd en verre van nieuw. Ja, wie een geloof aanhangt is bang voor onzekerheid en zoekt houvast in het leven. In die zin is er geen verschil tussen fanatieke gelovigen of fanatieke aanhangers van het socialisme.
En ik begrijp niets van mensen die liever langs de kant staan en in hun ogen moreel gelijk hebben dan dat ze invloed uitoefenen op de loop der dingen. Water in de wijn doen betekent niet dat je je ideeën opgeeft, het betekent dat je daadwerkelijk iets doet.

1
23 Van Lingen

@23
Vertel mij eens hoe men invloed kan uit oefenen op een beleid als men afstand doet van beloftes in je verkiezings program over pricipele punten Denkt U echt dat b.v. de VVD gaat nivelleren om mee te regeren Kijk wat met de PvdA is gebeurd niets berijkt en heel stemmers verloren. De SP en ook GL doen daar niet aan mee. Niet fanatieke gelovigen hebben ook principes Ik ook U niet?

0
24 yanyans

@24
Nee, ik heb geen principes. Ik heb ideeën en probeer anderen daarover te laten nadenken, dat is het maximale wat je kunt bereiken.
Elke partij die in een coalitie stapt, weet dat je deels afstand moet doen van dat waar je voor staat. Ook de VVD weet dat, die betaalt ook wisselgeld. Het een haal je niet binnen, het andere deels wel.
Dus ja, ten opzichte van wat de VVD eigenlijk wil, nivelleren ze wel degelijk, of laten ze nivellerende maatregelen intact.
Ik vond het onbegrijpelijk (en ook heel jammer) dat GL uiteindelijk niet mee wilde doen aan een coalitie. Het grootste deel van de achterban had uitstekend begrepen dat ze water in de wijn hadden moeten doen. Nu hebben ze niets, nul komma nul. Anders hadden ze ten minste een deel gerealiseerd van wat ze willen. Als ik GL zou stemmen, zou ik me genaaid hebben gevoeld.
Politiek en principes gaan gewoon niet samen, het gaat om invloed, de besluitvorming een bepaalde kant op trekken. Je beroepen op principes om langs de kant te blijven staan is een klap in het gezicht van de mensen die op je stemmen.

1
25 Van Lingen

@25
U bent de eerste persoon die ik ken die

0
26 yanyans

@25
U bent de eerste persoon die Ik ken die geen principes heeft. Vertel mij eens wat de PvdA bereikt heeft door water bij de wijn te doen.

0
27 yanyans

@27
Ik ken vrijwel niemand die principes heeft. Omstandigheden en situaties veranderen, dan zijn nieuwe antwoorden of meningen nodig. Dan moet je de moed hebben om te erkennen dat je er misschien anders naar moet kijken, in plaats van stug vast te houden aan een verouderd standpunt.

De PvdA heeft geregeerd, dan heb je meer invloed dan wanneer je langs de kant staat. In de uitruil met de VVD hebben ze veel binnengehaald. En vergeet niet dat het crisis was. Dankzij de PvdA zijn de lage inkomens er nauwelijks op achteruitgegaan, de crisis is opgevangen door de midden- en hogere inkomens. De PvdA heeft de moed getoond om in crisistijd verantwoordelijkheid te nemen. Het is jammer dat veel mensen niet verder dan hun loonstrookje denken en dat grotere plaatje zien.
En wat heeft de SP in die tijd voor de burger gedaan? Niets.

1
28 Van Lingen

@28
U weet niet wat de SP voor de zwakkeren allemaal doet een voorbeeld bij mij in de stad wilde men een arbeiders wijk slopen en daar dure huizen neerzetten De bewoners met behulp van de SP kwamen in opstand en wonnen en de woningen werd de achterstallige onderhoud ingehaald.

0
29 yanyans

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@45 Nou ja, natuurlijk wel als je ze tijdens die piekmomenten aan de grond kan houden. Kun je ze daarna, met opgeladen batterijen, inzetten ...

zojuist geplaatst door VBOH

Biscanna
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Klasse van de heer Wilders 😍...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@8 "asielinstroom als crisis bestempelen" Mwah ... - dit is structureel - dit komt door bewust beleid. ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@7Vergeet ook niet dat Wilders midden in de onderhandelingen zit en dan moet je altijd meer eisen dan wat je wil. Dan heb je wat wisselgeld. ...

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@7 "In de politiek is veel mogelijk dus ja" En zo is het ja. In het kader van het 'landsbelang' zullen er best wel wat bereid zi...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Ik hoop toch dat Nieuwsuur niet de illusie heeft dat het drugmilieu alleen Zuiderwijk teistert. Drugsmilieus zitten verspreid door het hele land...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@5In principe is het mogelijk als ze de asielinstroom als crisis bestempelen. En ik weet dat het vorige kabinet daar op werd teruggefloten en ...

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@41 Een stoorzender gebruiken zodat dan ook al je eigen drones uit de lucht flikkeren is niet zo'n goed idee....

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Marrie1
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Ik ben zover dat ik denk, laat maar, als ze daar met zijn allen de lucht in willen gaan, dan zit er niets anders op dan gaan. ...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@12 "Omdat daar dus veel moslims zitten……" Juist ja. Het is niet allemaal ingewikkeld :-) ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Porm VedioBear Sex PartyLita Ford NudeRiley Reid SoloDogfartnetworkBest Indianporn WebsiteFilm X StrzamingXxx In NightSex And BoobsPorn Video Hindi ComBengali Sex MovieTsunade XxxIndina Sex ComMandy King OnlyfansHegre Art FloraBeat Nsfw RedditsXxx Mom SonSexiesBa Pass Hot SceneLadki Ke Sath Jabardasti SexFree Fire NudeBhojpuri Actress Ki ChudaiFillippa FranssonErin Moriarty NakedLips XxxSurecakes PornTarra WhiteRampage Jackson WifeConstance MoneyBeeg Com BlackNaked At ThebeachAuntyfuckEscortadvisorJulia Burch PornDurga SexAna Paula SaenzBengali Xx Video NewVintage Porn ActressKirsten Dunst HotJapanese School PornKannada Kannada BfChina SexingKannada SexFull Free SexThothub.Video Porno Pour FemmeFacecrotBrackroomFallando RicoPorn Hindi ComBest Porn On ReditFleshlighyHenti ReadingFilme PornuAbigalejohnsonOldjiNikesindian ComPorn With Teacher IndianKarlye Taylor.nakedOld Anal WomenXxxblueMovie Porn MassageSlayed XxxDiives HentaiXvideioGina VarneyCammy Street Fighter PornPaige Vanzant Onlyfans NudesXxx Hindi Vidio ComTabooheatVillage Porn IndianBrazzers Free ViseoErotic BeatutiesWrestlfapFree Big Booty Black PornPorn-apkXxx Porn TunePorn AntigoMaria Kanellis NudeAlana Haim NudeShay Fox AnalTaco MuncherBalance Ta NudesPornos LesbianismoMaggie Gyllenhaal NudeBeeg VideoSavanah SixxBrutally XCurvy Women NakedTenille Dashwood NudeQueenpussybossvPunjabi Best PornTerri Garr NudeNikki Hearts PornJavmostListceawlerReba Fitness NudePhonoroticaKarma Rx SexRyan Conner PressureXxxx Video Full HdKeira Knightley Sex SceneHot Sex 18Bf Bhejo Bf BfTamil Mallu X VideosHot Sexy Romantic Porn VideoMassage With Happy Ending NearRefence Sexe ComJav On-lineMinerilokoToes CumshotBunnyayu NudeKaty Belle PornLirescanDanii BanksChastity BabesVideossexyBrazzers Full Porn MoviesNude IndianFaye Reagan GangbangBigtits SpicyTubegalaFunsized-fucktoyAmateur Wife NakedNaomi BerlinRedtube TeenJaponeses PornBrazzers De GraçaEbony PornhCharlie MacHot Nude WomenSwap Body PornPorn Pick UpAllporn StreamJapa XxxxAunty XxxnBanessa DeckerDesi Honeymoon SexHindi Adult Sexy FilmXyz WebtoonDaft SxKlara_siSara Jay GangbangedHentaitkFree Websites For PornJenifer Lopez NackedWest Indies Sex VideoLocal Sex Chat AppXxx65Man Fuck Pig