Mohammad M.
Volledig scherm
Mohammad M. © RV

Hij ontkleedde slachtoffer en sneed haar haar af. Verdachte kotmoord Kortrijk maandag voor rechter voor mishandeling van andere vrouw

Mohammad M., de 20-jarige Afghaan die in de cel zit voor de dubbele moord in een studentenhuis in Kortrijk was eerder al betrokken bij het mishandelen van een vrouw. Samen met twee anderen moet hij zich daar maandag voor verantwoorden in de rechtbank in Kortrijk.

21 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Geen compassie met die Mohammed M., terug naar Afghanistan.
  • Claude Tanghe

    5 jaar geleden
    waarom zijn de advocaten nooit als medeplichtige aangepakt het zij die altijd bij hoog en laag beweren dat hun client zeker onschuldig is alhoewel ze weten dat hij of zij wel schuldig zijn.Dus zijn ze ook mededader bij een volgend feit want ze helpen de dader om terug een misdaad te plegen.Iemand die een dader naar een plaats brengt waar deze laatste een misdrijf gaat plegen en zelf niet aanwezig er bij is word als mededader vervolgd maar een advokaat niet.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Misdadigers hebben meer rechten dan mensen die hier jarenlang gewerkt en iets bijgedragen hebben. Een horde linkse advocaten en NGO's zullen er alles aan doen om van de jongen een slachtoffer te maken van die racistische Belgen. Jarenlang worden gehersenspoeld dat al wie en andere mening heeft een bedreiging is voor de democratie en criminelen die honderd slachtoffers op hun geweten hebben moeten een tweede kans krijgen.
  • Arnold Demeyere

    5 jaar geleden
    Hans Coene heeft het bij het rechte eind: de "staat" voor het gerecht brengen omdat deze verantwoordelijk is voor het steeds meer en meer falen van de veiligheid van de burgers.
  • chris Ceulemans

    5 jaar geleden
    Wat een kutland hier! Zonder proces direct naar land van herkomst! Hélaas dat is "ten brode" van justitie...