door Inter in Buitenland  ·  44 Reacties

  • 2
  • 510x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Xandernieuws (of Xander Nieuws) is een complottheorieënwebsite en haatblog die allerhande pseudowetenschap, kwakzalverij en andere complottheorieën publiceert en aanprijst.

1 verwijderd322399

Dit soort schreeuwerige retoriek drukt eerder een paniekstemming uit.

5
2 Crannbuidhe

Sorry, maar hier kun je de elite in Brussel niet belasten want de Britten, met name May, heeb dit aan zichzelf te danken om een premier minister te geloven dat ze het Brexit referendum zou implementeren terwijl ze zelf tegen de Brexit was.

7
3 niet-alles-geloven

@1 Jaja iedereen weet het ondertussen wel. Je valt weer eens in herhaling met je gespam.

16
4 solidsteel

Nonsense
De EU negeert niets.
En de britten hebben alleen gekozen voor een exit. Niet over welke vorm.
Het is nu aan de britse regering om de deal voor hen zo gunstig mogelijk te maken.
De onderhandelaars van de EU moeten er voor ons een zo goed mogelijke deal uit slepen.

5
5 carpenter

sandernieuws is totaal verraad aan gezond verstand.

11
6 LanCaster

"het gewone volk". ach, ach.

9
7 LanCaster

@1 Want inhoudelijk kon je niks verzinnen, dus brandt je de bron maar weer eens af? Zo typisch hè.

17
8 xtremy

@8

Zullen we even reëel blijven? Een stukje van Farage:

‘Ik waarschuw al een tijdje dat het grote Brexit verraad is begonnen, maar nu kan ik zeggen dat dit verraad vanaf deze morgen compleet is... Het is de ergste deal in de geschiedenis.’ Twee derde van het Britse kabinet ‘stemde om in de EU te blijven, en gelooft daar nog steeds in. Dat is het hele punt. Brexit was de overwinning van de gewone man... Maar het probleem is dat de dag na het referendum precies die mensen waar ik 25 jaar tegen gevochten heb nog steeds de dienst uitmaakten, en daarom ligt er nu dit op tafel... Het is een bijzonder trieste dag.’

Je weet wel, dezelfde Farage die "de gewone man" met een pakket vol pertinente leugens en voorspiegelingen die bij voorbaat onhaalbaar waren ertoe overhaalde voor de Brexit te stemmen.
En waar was Farage toen hij zijn zin kreeg? Wat heeft hij gedaan om zijn beloften waar te maken? Simpel: hij maakte dat hij wegkwam.

En nu heeft die het lef om anderen van verraad te beschuldigen?

Is dat inhoudelijk genoeg voor je @8 ?

5
9 Endandit

@9 Stukken beter dan in de eerste reactie gelijk de site afbranden om vervolgens niks inhoudelijks te zeggen, ja.

16
10 xtremy

@10

Ook het afbranden van de site was inhoudelijk, want Xandernieuws is wel degelijk een complotsite die vol staat met leugens.

3
11 Endandit

@11 Het heeft helemaal niks met het artikel te maken als je alleen een site afbrandt en vervolgens niks over dat artikel zegt. Totaal offtopic is dat dus.
En inhoudsloos.

17
12 xtremy

@12
Nou ouwehoer jij over vorm en niet over inhoud.

3
13 -Koeievla-

Deze deal sneuvelt hoogstwaarschijnlijk toch wel. Zo is alleen al een aanzienlijk deel van haar kabinet inmiddels vertrokken.

2
14 Black65

Wat een onzin. Weer. Het is welbekend dat dit soort websites of de EU of Merkel of Soros de schuld van al het wereldleed in de schoenen poogt te schuiven. Hier is overduidelijk dat het VK in een totale identiteitscrisis verkeert. De Conservatieven zijn het onderling oneens, Labour is het onderling oneens, de bevolking is het onderling oneens. De EU staat daarbij aan de zijlijn. Maar voor de liefhebbers, blijf vooral met gebalde vuist van alles de EU de schuld geven. In de echte wereld. In de echte wereld dealen we met feiten.

4
15 BlackNinja

Dat dacht ik al. De EU krijgt de schuld van het feit dat de Britten erg verdeeld zijn over de deal met als gevolg dat er Britse ministers zijn opgestapt.

Mark my words: als de Brexit een feit is en er ontstaat een ongekende economische crisis in het VK dan krijgt de EU ook de schuld. Maar als het wel goed gaat met het VK dan krijgt het VK alle credits. Zo hypocriet is alt rechts wel.

2
16 Diederik82

Het begint steeds meer op een Brexshit te lijken.

1
17 Crannbuidhe

De deal van May is zeer slecht en waarschijnlijk zal een derde van haar ministers opstappen en ze krijgt al een motie van wantrouwen. Het gevolg zal zijn dat het kabinet als een kaartenhuis in elkaar klapt. En dan nog is 50% van de senaat tegen dus de deal komt er nooit door. Voor de Britten niet erg als de deal niet doorgaat. De grenzen moeten potdicht en de Pond hebben ze nog. Wel moeten er nieuwe handelsakkoorden gemaakt worden met invoerrechten.

6
18 Jan met de korte achternaam

@18
"de Pond hebben ze nog"
Die vandaag weer in waarde is gedaald
Dus voor hoelang hebben ze nog wat aan?

3
19 LGK

@18 gemiddeld duurt het 5 jaar om een akkoord te bereiken. Dus veel succes aan de Britse bevolking de komende jaren

1
20 streek

@9 ach ja Farage die zelf lekker in Frankrijk blijft wonen met zijn in euro's betaald pensioen.
Over verraad gesproken.

2
21 streek

Mwah .. Xandernieuws , als eerste het was een heel erg kleine meerderheid , als tweede Verenigd Koningrijk wil wel de lusten behouden van de Europese Unie en niet de lasten , ik kan wel indenken dat Brussel dat niet zo'n tof idee vind.

0
22 MarcusCole

@18 U heeft alle 585 paginas van de deal doogenomen? Vertel wat is er zo slecht aan de deal en waar staat dat precies? Alleen maar wat blaten daar hebben we niets aan.

1
23 Zucht

@22 technische kan het al niet, lid van de interne markt en lid van de douane unie maar je dan niet aan de regels van de interne markt en douane unie willen houden.

3
24 mike45

@18
Gezegend zijn de simpelen van geest!

1
25 Realisme graag!

Overigens Schotland en Noord Ierland hebben gestemd in de Europese Unie te blijven , vind opmerkelijk dat zij schijnbaar in de stemmen nooit meetellen , terwijl het Verenigd Koningrijk ook louter een Unie is ...

0
26 MarcusCole

@24
Ik denk dat ze verwachten dat de EU zich aanpast aan de nieuwe Engelse wetten en regelgeving....

1
27 Realisme graag!

@23 ik heb niet alle 585 paginas door gelezen. Maar wat ik wel weet is dat ze met de deal nog niet los is van Europa terwijl het de bedoeling was dat het een apart eiland was met douane aan de grenzen en grenscontroles om vluchtelingen tegen te gaan. Er zouden daarna nieuwe handels akkoorden worden afgesloten met invoerrechten. Nu wil ze uit Europa maar nog wel samenwerken

5
28 Jan met de korte achternaam

@26
Ik zie de zooi nog zo groot worden dat Noord-Ierland zich bij Ierland gaat aansluiten. Mogelijk ontstaat er zelfs een nieuwe Unie waar ook Schotland deel van zal gaan uitmaken.

Dan staan Engeland en Whales straks alleen met hun failliete boedel. Maar ja, ze hebben wel hun zelfbeschikking terug....

1
29 Realisme graag!

@28
Als je nu ook nog een oplossing hebt voor het Ierse probleem (dus geen grens tussen de Ierse Republiek en Noord-Ierland), dan moet je je snel in London gaan melden.

Kijk, de boel versimplificeren kunnen we allemaal, de problemen zitten echter in de details.

1
30 Realisme graag!

@28 wacht nou even, tot je ingelicht wordt door je maatjes , want wat je hier en in @18 uitbraakt, slaat werkelijk helemaal nergens op.

1
31 Moien

@27 precies dat zal dan wel moeten, dan moeten alle EU landen de Britse regelgeving gaan volgen en dan zijn de Britse handelsverdragen van toekomst die zie niet hebben.

4
32 mike45

@28 U heeft er dan niet veel van begrepen. Vanwege het Goede Vrijdag akkoord willen de britten de grens tussen Ierland en Noord-Ierland juist openhouden. En dat is problematisch. Even afgezien van vluchtelingen, wat doe je met bijvoorbeeld vee dat de grens over moet. Aangezien de britten uit de EU zijn hoeven ze zich niet meer aan de Europese standaarden te houden en de Ieren hebben terecht geen zin in britse besmette koeien op hun grondgebied. De manier waarop het nu opgelost is is dat de britten zich wel aan de Europese standaarden gaan houden. Los van Europa zijn ze inderdaad niet, maar ze krijgen wel een 'open' grens met Ierland. Met alle respect maar uw inzicht in de materie lijkt al net zo klein als uw achternaam blijkbaar is.

0
33 Zucht

@30 een oplossing voor Ierland is zeer simpel. Ierland zoals zij willen bij Europa houden. Één Ierland. Dus noord Ierland bij zuid Ierland voegen. Waarom zou het gesplitst moeten worden?

1
34 Jan met de korte achternaam

Het gaat er om en dat wil het Britse volk dat Ierland EEN eiland word zonder inmenging van de Britten en met Europa mee. Verder willen ze een eiland worden afgesloten van de rest van de wereld. Dus alle vracht eerst door de douane laten controleren op meereizende mensen en zo. Paspoortencontrole weer invoeren. Dat willen de meeste Britten. Een separaat eiland. Als ik daar woonde zou ik het ook zo willen. Isoleren van Europa. En voor handel kan je handelsakkoorden afsluiten een voor een met invoerrechten.

1
35 Jan met de korte achternaam

@34
Voel jij je wel helemaal lekker?

0
36 Realisme graag!

@34 Je hebt duidelijk niet opgelet bij de geschiedenislessen over Ierland.

0
37 Drs. Mezun

@37
Precies, dit is gewoon shockerend....

0
38 Realisme graag!

@36 ik zou niet weten waarom een verenigd Ierland niet goed is. Vroeger was er oorlog tussen noord en zuid Ierland maar tegenwoordig zijn de katholieken en de protestanten daar niet zo oorlogszuchtig meer. Sterker nog er is nu een open grens en dat wil Engeland zo houden. Dus waarom geen eenheid als ze nu wel met elkaar overweg kunnen. Volgens mij is de IRA er allang niet meer

0
39 Jan met de korte achternaam

@39
Je kunt toch niet zomaar een stuk van het VK aan Ierland geven?
Dat is zoals Duitsland dat besluit dat het logischer is dat Limburg bij België hoort. Dat kan niet...

0
40 Realisme graag!

Ik zou niet weten waarom deze kolonie niet vrijgegeven kan worden. Nederland heeft Suriname en Indonesië ook afgestaan. Vroeger was Ierland ook een eiland voor de Engelsen de helft inpakten net als Turkije noord Cyprus ingepakt heeft. Dat kan je ook aan Zuid Cyprus geven als een land. Ik zou niet weten waarom niet

0
41 Jan met de korte achternaam

@41
Kijk, en daarom hebben we het referendum afgeschaft.

0
42 Realisme graag!

@41 2 problemen met dat idee van u.
In Londen zijn ze absoluut niet van plan ook maar een milimeter van het huidige GB op te geven.
En in Noord Ierland zijn er ook nog de protestanten, die willen absoluut niet bij Ierland. En of de IRA echt weg is?

0
43 streek

@40 Tja dat is hetzelfde als met de Antillen. Veel mensen zouden willen dat Nederland ze weer terug gaf en afstoot. Andere mensen willen dat niet. En dus heb je gelijk met het referendum.

0
44 Jan met de korte achternaam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@19Voorrangsregels toepassen vallen daar dus niet onder....

zojuist geplaatst door Strongoli

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@97 Jammer dat je mijn reactie niet goed leest dan wel interpreteert. Ik hoop van harte dat jij nooit voor een dichte deur komt te staan als ji...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik snap trouwens niet wat iemand in Nederland zoekt als allees en iedereen verkeerd is!Microfoon uit de handen van een gespreksleidster trekke...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik wil graag ook even vertellen bij wie volgens mij de wedergeboorte totaal mislukt is en laat zien dat een extremist een extremist blijft en da...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

De jaren 80-90 . Daarna kregen we steeds minder en minder vrijheden....

11 minuten geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@48 Jouw clubje, inclusief nsb-vlaggen: https://www.youtube.com/watch?v=jC68UI6CZZM ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@49 Jij moet eens kijken wie er BEGINTen dié aan te spreken mafkees, Flikker toch op met je voortdurende geouwehoer, en begin eers...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

icnivad
Pilot voor problemen rondom lachgascilinders

Statiegeld voor inleveren bij de supermarkt? 😁...

15 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bob Sleebaan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Kabinetten Rutte hebben jaren lang bezuinigd op gezondsheidszorg, onderwijs, belastingdienst en politie.Resultaat is een maatschappij die af...

15 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@46 "Daar mag jij een voorbeeld aan nemen. . . ." En jij nog vééééééél meer: door niet mensen te ringeloren, mensen niet ...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Karishma Kapoor Ka SexChubby Porn GifHindi Audio Xxx StoryFreexxxsexRaiblue4k Pov PornFela Pure UncensoredGay Sexting SnapchatVideos PonroTurkce Alt Yazılı Pornolar IzleErectile PornEmma Kotos NudePic Porn BikiniXxx PosedAsian Teen Porn HdAcropolis1989 Onlyfans LeaksMolly Eskam Onlyfans LeakedXxx Hd 69April Olsen NudeDesi Xxx VidaoOld Lady AnalWwe Paige SexySite ScatologiquePprno Gratsپورنو لزAlexis Texas CreampieMoni XxxMoeka MaruiPorn With PeeTeen ImpregnationPornô SexyAmbiance ChatFree Lesbian Porn VidosThe Last Of UshentaiEmily Ratajkowski NakwdHomemade Lesbian PornDevar Aur Bhabhi Ki Chudai VideoNina Hartley YoungGay Porn VoyeurismTurkish PornvideoNubilles.netMehuly Sarkar NudeLeak Onlyfans PicsPorn Hd 4kLiterocitaJammie ElleHow To FuckingSister AexPuririnKarolay VargasDesixxxvideoMia Khalifa Xnxx DownloadMoaning DaddyAmy Carlson NudeLovely Mimi PornhubTwerk XnxxUllu Romance VideoKamasutra Bf VideoSomncoitusRayhndee JamesGirl For SexMen Sucking On Womens BreastsReddit Blonde PornLuna Love PornBangla Choda Chudi Video DownloadSiraco SexJuliya AanTurkish Liseli IfsaJavpornPokies CelebrityXxx Desi MomEva Elfie PornAunty Naked SexPorn Video Bollywood ActressHidden Camera ShowerVideoseksiGonewildaudiiMovie Streaming Sites RedditCeelebrity PornElizabeth XxxRomantic Porn ClipsSeal Broken XxxHumping LesbiansGay FootballpornFree Porn From IndiaXxx SekshiLesbin PornXochis Anal ExpectationsLesbians Squirt HardcoreNiftygay StoriesPorn BarsilXxx Live SuperchatModda PhotosPornhub CuratedTriole AnalMasturbating SoloThicc BootyPorno CubanaMia Khalifa Johnny Sins XxxSwathi Naidu PornBf Video KissBackroomcastingcouch CharliPictures Lesbian PornBrunetts PornXxx Video 2011Xnxx Best EverRussia Video PornCamfuzPormmoviePron93Built For BbcHolly_bibleForced SquirtRussian LesbianpornCat House On HboOlder Couples Making LoveEva Angelina OnlyfansPanty MasturbationXxx Video Movie Full HdFree 3d PornFilm Prono GratuitsBritney Official OnlyfansLeana DeckerDr XxxxAnissa Kate Sex VideosChakka Ka SexAsian Girl XvideoPornstar MonroeWatch Free Porn OnlineCon XxxxSexmovies JapaneseCute Black BoysRajput SexTempting PornPorn Low MbHubpornsRayveness CreampieDane JaxsonAlice WildQuesha OrtegaTollywood Heroine Sex VideosSexy Video Desi ChudaiPorn Sites In UkWww XnxxSexo Caballo MujerJackhammer PositionAnimated UncensoredPinay CreamoieXvideos MenhoresPronky Hd