door Havermout in Politiek  ·  49 Reacties

  • 19
  • 731x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

We hebben nu al woning tekort waardoor native nl ers kinderen krijgen uitstellen... Je gaat je kind toch niet bij je ouders opvoeden als 20er/30er

0
1 maarten1234

Diegenen die dit doordrukken, zien niet wat ze aan gaan richten. Op tijd overleden denk ik.

0
2 caso

Misschien de volgende stelling meenemen ? NEDERLAND IS VOL

1
3 Uitede aka Espede

En al wéér een "inlegvel" ..
Een ideetje van Rutte??? question

0
4 Strongoli

Ik ben ook voor een VN migratie pact, maar een die er voor zorgt dat we weer baas in eigen huis zijn. En we zelf kunnen bepalen wie we wel en niet hier willen.

0
5 Xmod

* Verwijderd door de redactie *

6 hk-sr

Dit INVASIEPACT is een ramp, hoopt dat Rutte zijn verstand een keer gebruikt en niet teken.

Migrationspakt der Eliten (JF-TV Reportage)

2
7 DNEUS14

@5 Migratie pact ben je niet meer eigen baas! Alle het criminelen tuig mag je niet meer terugsturen naar land van herkomst! En je bent verplicht om miljoenen Afrikanen op te nemen (Europa)! Rutte zou veroordeeld moeten worden voor landverrader!

0
8 helena

* Verwijderd door de redactie *

9 lomo saltado

Je kunt op je klompen aanvoelen dat dit rampzalige gevolgen gaat hebben. Als iedereen ter wereld het recht heeft zich hier te vestigen en ook gebruik mag maken van onze sociale voorzieningen, zal er steeds meer belasting geheven moeten worden om dit te bekostigen.
Op een gegeven moment pikken de mensen dit niet meer en zullen er opstanden en onlusten ontstaan, misschien zelfs oorlog. Een super dom en gevaarlijk plan!

0
10 Kaksaboemsa

Nederland worstelt en als het zo door gaat, komt het nooit meer boven

0
11 Roomboterbabbelaar

Niet worstelen maar gewoon niet tekenen als we ons niet verplichten om dat gedrocht uit te voeren. Gewoon belachelijk om over te praten.

0
12 niet-alles-geloven

Een extra Europees velletje?
Tjonge, daar wordt je toch wel stil van, hé.
Dat het paaien met het beruchte inlegvelletje terugkeert
Is zeker Rutte, die dat bedacht heeft?
Daar zijn we na afloop het Oekraïne referendum ook zo mee gepaaid (genaaid).

0
13 tegenzinnig

* Verwijderd door de redactie *

14 hk-sr

Ja, een inlegvelletje maakt indruk.
Het "briljante" idee van Rutte.
Steeds meer landen gaan níet tekenen; gisteren kwam België ook bij die groep.
En Nederland? ja, wij hebben Rutte, de narcist, dan weet je het wel: "Waar staat het kruisje?"

1
15 Willem123

* Verwijderd door de redactie *

16 lomo saltado

Niet tekenen. Zorg dat je je niet ophangt aan een contract dat mogelijkerwijs wel eens desastreus kan uitpakken. Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast. Eenmaal getekend moet, als we er alsnog vanaf willen, hemel en aarde bewogen worden om er van af te komen. Een voorbeeld? Zie de sores rondom de Brexit! Niet aan beginnen!

0
17 Gurk

Nederland worstelt? Moet dat niet zijn; Rutte worstelt.

0
18 Being there

Rutte begint op n Judas te lijken, net zoals Merkel.
3 keer is scheepsrecht zeggen ze, we hebben nu 2 wereldoorlogen achter de rug in Europa, en het lijkt er steeds meer op dat er bepaalde Staatshoofden zijn, die naar de 3 e keer toe werken.
Over 100 jaar is het boek “ het Verraad van de Duitse, Nederlandse en Franse Staathoofen tegenover hun burgers” een bestseller.

1
19 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

20 E.Meel

@20
Welnee E.Meel, om n blik in de toekomst te werpen hoef je geen orakel te zijn.

0
21 Marrie

Rutte en CS helpen Nederland volledig naar de kloten. Stem niet meer op de VVD, PvdA, D66, CDA of GroenLinks en help deze partijen naar de kloten en stem PVV of PvD.

0
22 Bakgraag

Extra Europees velletje dat afspraken niet juridisch bindend zijn???
Wordt er echt gedacht dat de burgers achterlijk zijn.
Als het met inleg velletje niet juridisch bindend is hoeft er toch helemaal niet getekend te worden. En weer worden we belazerd.

0
23 ilse1

Waarom zouden we dat verdrag moeten hebben, we hoeven niet meer immigranten; sterker nog we moeten juist minder immigranten of liefst niks per jaar hebben.

1
24 Handalf

@23 onzin er staat gewoon in het verdrag dat de nationale wetgeving behouden blijft en dat dit verdrag niet juridische bindend is. Dat is geen inlegvel! Dit verdrag is een inspanningsverdrag!

22
25 mike45

Je moet toch wel een ontzettende landverrader zijn wil je dit verdrag ondertekenen. Het lijkt wel of ze hun best er voor doen om dit land onleefbaar te maken.

1
26 B55

@25 "Zo denkt Kamerlid Segers van de ChristenUnie er ook over. Hij zegt de gedachte achter het pact te ondersteunen."Het is de erkenning van een aantal cruciale waarden als je nadenkt over migratie en dat je op een fatsoenlijke, humane manier mensen opvangt." Maar ook hij wil goed uitgezocht hebben: "blijf je nog baas over je eigen wetten?""

Vanwaar die vraag dan ?

0
27 B55

We kennen de houding van Rutte nog in verband met het afschaffen van de dividendbelasting, iedereen was tégen, maar... hij wilde persé doorzetten!

Het is te hopen dat er ook nú iets gebeurt waardoor Rutte 'het niet kan maken' om te gaan tekenen. Anders zitten we straks nog met een hoop ellende in ons land, terwijl Rutte al hoog en droog in Brussel zit...

0
28 Scorpio

Normale mensen tekenen, als ze niet juridisch gebonden willen zijn, niet.
De Liegende Hollander beweegt zich opnieuw als een aal in een emmer snot. We zijn het inlegvelletje in het weggestemde associatieverdrag met het hondscorrupte Oekraïne echt niet vergeten.

0
29 grovi

Nooit tekenen.!!
Stomste wat Rutte zou doen.
Nog meer ellende in je land met al dat tuig.

1
30 annie

De Ruyters zeggen: "De kop van het bericht is al helemaal fout, wij worstelen er niet mee maar wijzen het pertinent af.

Marr Kutte en z'n kutclub die worstelen ermee hoe ze de bevolking weer eens goed kunnen naaien zonder dat ze zelf opgehangen worden aan de hoogste bomen."

1
31 De Ruyters van Michiel

Onze politici willen een verdag tekenen omdat dat politiek correct is. En zeggen dan dat het niet bindend is en we on ser niet aan heven te houden.

Als je je niet aan ene verdrag wilt ho8uden met je het niet tekenen. E is geen enkele reden voor om te tekenen anders dan de identitaire politiek correcte globalisische agenda.

Mensen die toch willen tekenen zijn dus onbetrouwbaar, oneerlijk en hun loyaliteit ligt verkeerd.

1
32 purelogica

Welnee, ze doen alleen plichtmatig of ze onze bezwaren serieus nemen, ze gaan tekenen.

1
33 Wendel

Het clubje wat nu regeert zit er absoluut niet voor het belang van de burger.
Daarom rol ik iedere keer weer van mijn stoel als ik de verkiezingsuitslag teruglees.

0
34 Al

Als je nog meer verloedering wilt: Tekenen. Sinds we de grenzen open hebben is t steeds meer verpauperd, criminelen uit oostblok, onaangepaste vluchtelingen (zie bus vervoer), financiële zin kost t ook alleen maar

1
35 maarten1234

Weer een inlegvelletje van Rutte en zijn dievenclub de VVD. Nederland is overvol, langere wachtlijsten voor een huis, de zorg word meer onbetaalbaar en de uitkeringen stijgen. Werkend en gepensioneerd Nederland zijn en worden de grootste slachtoffers van het Pact van Marrakesch.

1
36 Dissident

@3
+++++++++++++++
Overvol is ons land, je ziet het dagelijks met overvolle wegen, overvolle steden en dorpen.

1
37 Interessant

* Verwijderd door de redactie *

38 E.Meel

Bij twijfel niet tekenen.

0
39 hopefully

Ik ben toch heel erg bang dat onze landverrader gewoon het contract gaat tekenen als dit gebeurt is het hek van de dam, daarmee geeft Rutte vrije toegang voor heel Afrika om naar Europa te komen honderden miljoenen negertjes staan straks nog klaar en Nederland zal zich verdriedubbelen en gratis ziekte kosten en gratis wonen

1
40 Joepie

@1
Er worden elk jaar steeds minder Nederlandse kinderen geboren.
In 2010 nog 134.000, in 2017 nog maar 116.000. Elk jaar neemt dat met 2% af.
Kijken we geboortecijfers van niet-westerse allochtonen, dan neemt dat elk jaar toe (met name de geboortecijfers van 2e generatie, die neemt met 5% gemiddeld per jaar toe).
https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/83307NED/table?ts=1542362899268
Als je de afname van geboortecijfers bij Nederlanders afzet tegen geboortecijfers van niet-westerse allochtonen (waarbij je in de toekomst ook de 3e en 4e generatie meeneemt) dan zie je dat anno 2017 er dus 116.000 Nederlandse baby's worden geboren en 35.000 niet-westerse baby's.
Over 20 jaar, anno 2037 worden er 78.000 Nederlandse baby's geboren en 52.000 niet-westerse baby's (waarvan de moeder bij 14.000 1e gen, 25.000 2e gen, 13.000 3e generatie is).
Anno 2054 worden er net zo veel Nederlandse (54.000) baby's als niet-westerse baby's geboren.

Waarom blijkt dat niet uit de prognoses van CBS?
Omdat CBS de 3e generatie allochtonen als autochtonen aanduidt. Dus iemand waarvan de opa's+oma's en papa en mama allemaal zuiver niet-westers bloed hebben en dus zelf ook zuiver niet-westers bloed, wordt opeens wel autochtoon genoemd.
Zo lijkt het of er nog veel Nederlandse baby's geboren worden, maar dat zijn in feite niet-westerse baby's. En dat zie je wel als je naar zulke baby's kijkt.

0
41 beastyboy

@41 Ook uit (andere) cijfers van het CBS blijkt dat het percentage niet-westers sterk groeit en zeer waarschijnlijk blijft groeien.

0
42 MARCUSAURELIUS

@41 : En dan komt daarbij de vraag hoe komt het dat er minder Nederlandse kinderen geboren worden? Is dat misschien omdat het overgrote deel van de gezinnen allemaal tweeverdieners zijn die wel moeten werken om de boel een beetje op orde te houden.

Als dan bevolkingsgroei zo belangrijk is, is het dan niet verstandiger om in te zetten op eigen bevolkingsgroei en bepaalde regelingen zo te maken dat het gemakkelijker is om kinderen te krijgen. Ik kan de politiek hier niet in volgen om eerlijk te zijn.

0
43 Gezond boerenverstand

Waarom die haast om dat verdrag te ondertekenen? Wacht eerst eens af hoe dat gaat uitpakken voor die landen die wel van zins zijn om te tekenen. Mocht het zo zijn dat er bepaalde voordelen zijn - hetgeen ik niet verwacht, maar dat terzijde - dan kan Rutte (of wie dan ook) nog altijd z'n krabbel zetten. We hoeven toch niet met alles voorop te lopen? Haastige spoed is zelden goed...

0
44 Gurk

Ik niet.. Gewoon nee, nee

0
45 chouffleur

NEE = NEE! Punt. Uit. Basta.

0
46 Snowflake

Ik ben ook voor niet tekenen.
Er zitten wel degelijk (ongewenste) verplichtingen aan vast.

0
47 MARCUSAURELIUS

Wat is het inlegvelletje van de Oekraïne momenteel waard?

0
48 sparta

@26 "Het lijkt wel of ze hun best er voor doen om dit land onleefbaar te maken." Inderdaad, maar de grote vraag is en blijft..waarom????

0
49 netcat

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Wetenschappers onthullen waar de microplastics die jij opeet en opdrinkt - eenmaal in jouw lijf - precies naartoe gaan

En wat moeten we nog meer weten voordat bijvoorbeeld de plastic flessen uit het schap zijn verdwenen?...

zojuist geplaatst door eh

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@102 5% van de bevolking is moslim en dat is al jaren zo. En Wilders schreeuwt moord en brand....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Benzardi
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@1Filmpje is al niet meer te zien................................net te laat....

2 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@5     "maar niemand biedt hulp." Is ook moeilijk als je alles staat je filmwn met je telefoon en/of selfies te nemen, ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Benzardi
Ziek in de bijstand: ‘Het voelt onrechtvaardig’

Weer niet te lezen. 😡...

4 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@24 Van Allen poste geen forum berichten, maar die communicatie ging vnl via brieven :)Hier nog een bevesting van bovenstaande quote:"Th...

4 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@39Russische propaganda?Doet Tom Middendorp daar ook al aan tegenwoordig ?? 😂😂😂30:20 min."Kijk, de afgelopen jaren zijn ...

5 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Benzardi
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

Er word een vies politiek spelletje gespeeld, elke keer worden er miljoenen/miljarden uitgeven terwijl de partijen aan het formeren zijn.Er ...

6 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Marrie1
Drie vrouwen gewond, man neergeschoten door politie in Zweedse stad Vasteras, zegt de politie

Raar, het lijkt er op dat er de laatste paar dagen doelbewust gezocht wordt naar meisje en vrouwen, om die overhoop te steken.I...

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

sockknitter
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Iedereen roept Oh, my God, maar niemand biedt hulp....

7 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Indian Pregnant Sex VideoKate Sharma BoobsTransgenderpornJavopemIndia Ka Sex VideoMilfs30Cassandra CalogeraRedtube DownloadPornlatexXslistHerbicepscsmXvido De SexoRachelcook NudeShemalefucks ManPorn Vidio DesiAlexis AshleyIndian Porn DoggyStep Mom Daughter PornLive De PornOyasumi HentaiOmg XxxIndian Porn Dirty TalkSanny Leone Xnxx ComYazmina Moore PornThe Nude CelebsPornos Mother And SonXxx ShooklPorn Video Hd TeacherHot Boobs SeduceBdsm TeenagersAmateurporn GifBoob GifsSuperpornoAunty XnxGarilChutkapaniFeminization PornBabysitterspornMom ImpregnationNude PlaymateDixies TrailerparkYout PornXxx Sexy YogaHot Guys BulgeTamil Old Women SexJalisa EliteDemi SutraSmall Penis Sex VideoNagaland Bf VideoVídeo Pornográfico De SexoLadki Ke Sath Sex VideoXxx Mom Porn ComJlo SextapeRepublica Dominicana PornOnly Fans XxxMiley Cyrus Sex VideoTiktokers That Do PornGayorrentsBackroom CastongDnaf PornXnxx ViedoFake Taxi DriverIndian Natural Sex VideosXx Full MoviePornobBj In PantiesSofia Vergara PornstarAtom Eve PornTube V SexLustful Veronica HentaiKali Roses BlackedSister And Brother Bathroom Sex VideoPink Pussy XxxBig PushiNude HumiliationHabib ShowSolo Squirt CompLois Family Guy PornSexxxtonsBaddiehub .comSexo LigRevistas E Quadrinhos HentaiTeen Nude SelfiesAudery KateLa TapachultecaMilf AtoriesKelsey Kane ExcogiPorn Boobs IndianPlug Talk FullSex Aunty PornInfluenser PornWomen XxxEbony PhatassNatasha Nice MandingoMujerlunabella PornгейпорноCoger Con Mi EsposaReal Porn Mom SonEbony Teen SquirtErotica LoveSleeping With Step DaughterRecurloadPorn Games On PhoneCaulifla Rule 34ProjektmelodyPornhub BbwAstronaut PornGabrielle UnionnudeNeedynovember LeakedXxwx VideoOdia Xxx VideosZebragirls PornPchaturbateAlena OstanovaIndian Actress Porn MoviesBbw Mature PornJenny HendrixxTiny TexieTasty Black PornosAustralia XxxIndian Hot Girl BfBoob DuckingSwinging TitiesActress SexingReddit AssCeeb NudesBrooklyn BelleEmmmyxo NudeAnal Crazy WifeHot Lauren GrahamClassıc Porn MoviesMaking Of PornMom Sleeping NudeBestporno HdPorn Game No Sign UpDonna W ScottDaintywilderJapanese Mom JavCumming FaceBelle Knox Facial AbusePornos CaserosAlegea ColeGb Road SexAngeal WhiteMonster Fuck VideoChole LamoreWonder WomanpornEsperanza Gomez ClipsGlarryBeliya