door in holland in Politiek  ·  133 Reacties

  • 31
  • 1870x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@98 .
Soms!!! ik weet het zeker, altijd.

0
101 eigenmening

Het is toch niet zo moeilijk om deze gek uit te zetten. Wil Marokko hem niet? Neem hem mee op de boot en zet hem dichtbij de kust van zijn land in een rubberbootje met reddingsvest.

0
102 ilse1

En waarom lukt het de overheid niet om deze crimineel uit te zetten ?

0
103 B55

De Ruyters zeggen: "Er lukt op dit gebied helemaal niets met dit kabinet, hoeveel aziellegalen en ander tuig is er de afgelopen 10 jaar uberhaupt uitgezet, dat kunnen we op 1 hand tellen. Het is een schande dit, gewoon in de boeien in een kist naar Marokko en ze zien daar maar!!!
Maar Grappighaus zit waarschijnlijk net als Marr Kutte te lachen met een glaasje van 400 Euro.....

1
104 De Ruyters van Michiel

* Verwijderd door de redactie *

105 lomo saltado

BV Nederland gaat naar de kloten
met mede werking van 5 mafklappers op dit draadje

0
106 Bollieboos

* Verwijderd door de redactie *

107 gafas

@34 Zou zeggen lees dat pact maar even, domoor. Dit verdrag geeft Marokko de gelegenheid om dergelijke figuren juist NIET terug te nemen.

2
108 Hochiplush

Toch vreemd dat Nederland 1 criminele asiezoeker niet kan uitzetten en dat er dan breed in het nieuws komt dat Nederland dat wel zegt te willen en een ander EU land Oostenrijk er wel in hetzelfde jaar 7,000 asielzoekers uitzet zonder dat daar in het nieuws echt aandacht aan besteed wordt : https://www.nieuwskoerier.nl/news/356983-oostenrijk-sluit-zeven-asielcentra-na-succesvol-beleid

0
109 Ruud100

Dit moet toch geen probleem zijn!!! Gewoon aan het volk overlaten...ik zou er wel raad mee weten!

0
110 Peka8

Hoezo machteloos? Alle verdragen met Marokko opzeggen!

0
111 Sneeuwbal

@108
Oh ja?
Ze nemen hem nu ook al niet terug!

4
112 Realisme graag!

* Verwijderd door de redactie *

113 gafas

Zo'n stuk Marokkanen stront moet gewoon uitgezet worden. En als Marokko niet meewerkt dan dit laffe onderkruipsel gewoon ergens aan een Noord-Afrikaans strand afzetten.
Die politici zijn Nederland (en hetzelfde geldt voor de rechtspraak) ongelooflijk slappe figuren. Ik kan geen enkel respect opbrengen voor deze slappe hap.

1
114 Christiaan

ha, hoeveel worden er in Nederland wel uitgezet op jaarbasis ?? 5 hooguit. veel meer zal het niet zijn

0
115 Roomboterbabbelaar

@115 o ja, kleine kinderen die hier geboren zijn en zijn opgegroeid mogen wel worden uitgezet. hoe idioot is dit

1
116 Roomboterbabbelaar

@83 Nee hoor, een militair is een militair. Soldaat is tegenwoordig een militaire rang. En dan zeg jij in dienst te hebben gezeten... Grappig.

Ik probeer niks te nuanceren, die nuance was er al gezien de knipoog in mijn reactie. Ik heb mijn eigen opmerkingen terug gelezen, er is niets mis met mijn opmerkingen. Ik roep op tot niets, ik geef enkel aan dat wat mij betreft deze meneer wel "kwijt geraakt" mag worden door de veiligheidsdiensten. En als je in de reactie over de .50 patronen al de humor niet in ziet, dan ben je hopeloos verloren. Patronen zijn geen kogels hé, vergeet je dat niet, soldaatje?

En ik gaf een uitleg over wat er met de menselijke romp gebeurt als deze wordt geraakt door een .50 kogel.

Ook wel grappig dat je zei dat de uitkering van een militair niet riant is, toont maar weer eens aan dat je helemaal niet in dienst hebt gezeten want anders had je deze leugen niet verkocht omdat je er zelf mee te maken zou hebben gehad. Na vijftien dienstjaren en aantal promoties plus vier uitzendingen, kan de UGM behoorlijk oplopen. Zeker met de vakantietoeslag en eindejaars uitkering. question

En in mijn diensttijd heb ik best goed kunnen verdienen, en lekker kunnen sparen. Zeker het gevarengeld tikt lekker aan, heb er een Tesla van gekocht. question

Jij zou nooit door de psychologische keuring zijn gekomen. Jij bent veel te instabiel, dat laat je hier heel duidelijk blijken.

2
117 Bluth

** gebruiker verwijderd **

@97 Poch is vrijgesproken ondanks de tegenwerking van de Nederlandse overheid. Er zijn geen bewijzen en toch heeft de overheid er voor gezorgd fat Poch enkele jaren van zijn leven kwijt is. Daar kan de overheid wel haar invloed uitoefenen en bij een bewezen crimineel kunnen ze niets,. Zoals ik al zei, pure onwil van de Nederlandse overheid.

118 verwijderd5929219

Extreem gewelddadige Marokkaan bestaat niet. Dat is s'lands gewoonte, hun cultuur, die wij hier opgedrongen krijgen. Want wij moeten rekening houden met minderheids groepen.

0
119 Verwonderd

@119 Ik werd gisteren door mijn buurvrouw gebeld, er stond een agressieve man in haar huiskamer..
Wat bleek, ze had een staande klok op marktplaats gezet en ging akkoord met een bod van 1200 euro. De man van het bod vond de klok toch geen 1200 waard en gooide met veel tam tam 500 euro op tafel. Na twintig minuten schreeuwen en met dreigen de politie te bellen kregen we de Marokkaan het huis uit..Diezelfde avond heeft hij nog twee keer gebeld en gedreigd.
Voor de goede orde mijn buurvrouw is bijna zeventig en zwaar onder indruk..
De advertentie is van marktplaats en ik denk niet dat ze eens durft..

2
120 Xmod

@96 Dank voor uw inhoudelijk hoogstaande reactie.

4
121 reality

@103

Reden is te gek voor woorden:
quote
El Y. werkt niet vrijwillig mee en Marokko verstrekt geen papieren, waarschijnlijk omdat hij geen paspoort heeft.

En ik maar denken dat Marokkanen hun paspoort nooit kwijt kunnen raken of dat zij het op zouden kunnen zeggen.

Dit moet toch een voet tussen de deur zijn om ook andere (het is bijna een pleonasme) criminele Marokkanen aan te kunnen pakken.

2
122 Zwartwit

@114

in een lek bootje zonder reddingsvest?

1
123 Zwartwit

@117 U hebt veel geleerd in het leger dat merk ik wel. U voelt zich wel snel aangesproken he. verbaasd ben ik dan ook niet over uw reacties hier. Ik weet dat patronen geen kogels zijn. U bent echt het licht geweest in het leger, u begint nu over definities te muggenziften? Vermakelijk. Ik zal u even uit de droom helpen daar waar het gaat over de definitie soldaten. u hebt vast ook weleens gehoord van het verschil tussen letterlijk en figuurlijk?
soldaat zelfst.naamw. (m.) Uitspraak: [sɔlˈdat] Verbuigingen: soldaten (meerv.) 1) iemand die in het leger zit Voorbeeld: `Hij is nooit soldaat geweest.`Synoniem: militair 2)
Patronen: losse patronen en geladen patronen om u even uit de droom te helpen. Schieten met een .50, daar moet ik wellicht van onder de indruk raken? Het is geen uitzondering als men in het leger daarmee schiet. Dat u uw kennis hier graag spuit wil nog niet zeggen dat anderen dat ook begrijpen, om nog maar even terig te komen op uw opmerkingen hier.
Ik gun u uw riante salaris en wat fijn dat ik nu weet dat u in een Tesla rijdt. Voor mij is het niet meer of minder dan een voertuig, blik en plastic bedoeld um je voort te bewegen. Ik hoop in ieder geval dat u er veel plezier aan mag beleven. Nu begrijp ik ook waarom u zoveel tijd hebt. U bent natuurlijk aan het rentenieren. ik zou zeggen neem het er van. Nederland is een prachtig land, divers, open, democratisch en rijk. U treft het maar hier. ik zou dan ook willen zeggen, tel uw zegeningen.
Ach ik was nooit door de psychologische keuring gekomen. Wat fijn dat u dat zo weet. Gelukkig weet ik beter en daarnaast kan ik u verklappen dat ik in mijn werk een een nauwere relatie heb met PTSS en psychologie dan u ook maar kunt vermoeden.
Fijne dag verder.

2
124 reality

@124 Dat je ervaring hebt met PTSS en psychologie hebt is wel duidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid als patiënt. In dit geval eentje met een ongelukkig gekozen nick...

0
125 Gummibal

@124 Best wel ja, lekker gratis doorstuderen! Gratis rijbewijs (ook C). Ik voel me niet per se snel aangesproken, maar als je mij aanspreekt, wat je doet, voel ik me natuurlijk wel aangesproken. Net zoals dat jij je aangesproken voelt, gezien je lange reacties, en dan vooral over mijn persoon en mijn privé.

Je bedoelde "soldaat" elke keer figuurlijk? Of letterlijk? Aangezien Soldaat tegenwoordig een rang is, en iedere militair beroeps is, noemt men mensen die bij de Krijgsmacht zitten, in het algemeen militairen.

Als mensen iets niet begrijpen, dan is dat toch niet mijn probleem? Buiten dat, is de gemiddelde Nederlander slim genoeg om het verschil tussen patronen en kogels te begrijpen.

Je idee dat militairen weinig verdienen is dus onjuist, en met voldoende dienstjaren is de uitkering ook behoorlijk riant. De jaarlijkse bonussen die bij de uitkering horen zijn absoluut niet verkeerd en je mag dus gewoon bijverdienen. Ben ik van mening dat de gewone militair te weinig salaris krijgt? Ja, het basis salaris is absoluut te laag. Maar als je er niet na je eerste contractperiode mee stopt, en je je best doet, dan ga je vrij snel omhoog qua salarisschaal.

Oh, ik weet dat niet hoor, kan er enkel maar naar gissen aan de hand van hoe jij je hier presenteert. Ik denk ik vel even een oordeel over jou, kijken hoe je erop reageert. Aangezien jij zoveel oordelen over mij velt, moet je toch tegen je zelf zeggen "dat weet ik helemaal niet?".

0
126 Bluth

@120 Nooit iemand van Marktplaats op je erf/binnen laten. En voortaan direct de politie bellen, meteen 112.

1
127 Bluth

@122

Je moet aan de grens nog altijd een echte pas laten zien .
Als men zegt die kwijt te zijn , kom je niet mee in het vliegtuig .
Al hijnzijn Nederlandse gebruikt maar dan komt hij als Marokkaan Marokko nietvin tenzij als toerist.
En is hij er ook zo weer.

2
128 No newstoday

@123


Moordneigingen?
Want dat is zo iets wel.
En ben je bereid daar een jaar of 20 voor te gaan zitten ?

3
129 No newstoday

@127 De staande klok van dik 2 meter naar buiten slepen, mijn buurvrouw (70)
vind je opmerking leuk..

0
130 Xmod

@126 Ik waardeer uw uitleg en moeite en waardeer u bijdrage nu meer dan eerder. Het is allemaal wat genuanceerder en door uw uitleg begrijp ik beter wat u bedoelt. Dat wilde ik toch even kwijt. Zoals u waarschijnlijk wel begrijpt hoop ik dat we minder polariseren en elkaar meer weten te vinden. Een mooi voorbeeld daarvan is de ontmoeting tussen de leden van de actiegroep kick out zwarte piert en de zgn blokkeer Friezen. Dat is dus de enige manier om samen te leven.
Fijne dag daar.

2
131 reality

@131 Het was al genuanceerd, alleen keek jij daar bewust van weg om zo met allerlei persoonlijke oordelen over mijn persoon aan te komen zetten. Minder polariseren? Jij begon daar direct mee, dus doe niet zo schijnheilig. Ik heb geen enkele behoefte om "je te vinden". Eerst allerlei persoonlijke beledigingen uiten aan mijn adres, en dan moet ik je "vinden"? Echt niet, ik ben gekke Gerrit niet. question

Mensen als jou wil ik niet "vinden". In het echte leven zou ik types als jou compleet negeren en er helemaal niets mee te maken willen hebben. Ook met die radicalen van KOZP, eerst blanken voor van alles en nog wat uit maken, en nu toenadering zoeken omdat ze de discussie aan het verliezen zijn? Kom op zeg. question

0
132 Bluth

@!32 Dit kenmerkt nu uw karakter. Met uw reactie trapt u precies in de valkuil. Weet u hoe ze dit noemen, tegengesteld interveniëren.
Ik kijk helemaal nergens van weg vandaar dat ik hier op de HK te vinden ben. Het is een site voor klagers, zeurders en vele gefrustreerden die iedereen de schuld geven maar geen enkele verantwoordelijkheid nemen. UI hoegf mij hier ook helemnaal niet te vinden. Ik moet er toch niet aan denken scheldende en discriminerende medelanders hier te moeten ontmoeten. Zoals ik al eerder heb aangegeven houd ik mij daar verre van. Ik heb niets met radicalen van links en rechts, al zijn deze laatsten een groter gevaar voor de democratie. Ik herken in u nu weer de soldaat, o nee de militair. Ge woon blijven oorlogvoeren terwijl de tegenstander openstaat voor dialoog. Er is gister in Friesland een dialoog geweest tussen twee groepen die uitsluitend over elkaar spraken. Nu weer met elkaar en dat is alleen maar winst. Trouwens waar gaat het eigenlijk over, kinderen hoor je niet over zwarte piet, alleen een groepje aan de uiterste linker en rechterzijde van het politiek spectrum. Beide even zielig. Ik ben liever een patriot dan een nationalist. Die laatsen vinden we hier veel op de HK. Ik wens u dan ook maar veel succes met uw strijd, of hebt u er wellicjht nog een andere term voor?

0
133 reality

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Dat is al zolang die asielzoekers hier naar toekomen. Zijn zat verhalen over te vinden. ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Een geloof is inmiddels tot ras gepromoveerd? Voor mij is een geloof een keuze. En daar mag je op hakken zoveel je wilt. ...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@35Sinds wanneer heb ik een religie? Ik ben niet gelovig maar wel allergisch voor fascistische godenaanbidders die vrouwen, homo's en joden al...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@32 En wie is daar schuldig aan? Niet mijn (groot)ouders. . . Zij hebben mijn broers en zussen netjes opgevoed. Niet mijn leraren en ond...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
Tijd voor een ritje in de gloednieuwe achtbaan van Europa Park: Voltron Nevera

Uren in de rij voor een ritje van nog geen minuut. ...

3 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Komt dan ook gelijk al dat vuurwerk aan de orde waar blijkbaar kleine kinderen bij zijn betrokken. Uiteraard de kinderen van henk en ingrid. ...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

soapbox
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@34 Is bij jouw religie niet anders hoor....

6 minuten geleden geplaatst door soapbox

Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@29""We hebben het over het gevoel van vrijheid in Nederland en daar hoor de vrijheid van Godsdienst, die zwaar bevochten is, gewoon bij."'...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@27 Je blijft dom, kan daar niets aan doen. Nou ja je hebt toch wel nog een prima internetrugzakje voor jezelf kunnen regelen. ...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@31 Vooralsnog heb ik het over die specifieke grondwet voor de godsdienst. Godsdiensten behoren geen specifieke privileges voor hun leden te heb...

11 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Real Brother And Sister XxxKannada Sax VideoMixed Wrestling SexLatina Teen AnalPorn Japan UncenAsian PotnPornografia FilmesVeronica ZemanovaNude Terri HatcherMia Khalifa Ki Sexy VideoWwwsexxxxIndian Video Call PornAshley Marti PornChinese Porn StarsPee VideosXnxvideos FreeFull Hd PorneMen Masturbating GifSusy Gala HotLesbianporn FreeContos Eróticos AnimadosBest Sex Videos TeluguDorcellesPan Porn DbzNobodyhome.tv Website DownQuadrinhos Eroticos HqPetite Blonde PornNetorarse HentaiNuce PussyFortnite Calamity PornAfrican Bf VideoXxc Bf VideoBrenda James PornBella Rose BoutiqueRough SexpornNicole Aniston PervmomXhamsters Porn18 HentaiKrrish VideoKailani Kai EpornerSexy Film Video DownloadMp XxxDaddy Seduces DaughterTied And VibedBlack Porn Making LoveFunny NsfwBrenton Thwaites NudeHazel Lush PornHd BarazzersChastity Cage PornPorn Sexy PictursFor Play PornHent AnimeHot Aunty Nude PhotosLesbian Face RideNot In My AssPutaria TelehramCockninja StudioHijab Xxx VideosTs Ariel DemureBhabi XFuking MachingPorn Brothers SistersAlytayxoSexo En El CarroXvideosxxxAlexasmorgan PornVera Dijkmans Onlyfans LeakedKing CimixWerewolfpornTara Strong NudeGayfuckpornoHuge Anime TittysDanidanialLesbain Videos PornPoen VedioWife Sex Cheating VideoLauren CatLos Mejores Vídeos PornosPubli24Xvidio IndianDesifuckedHot Sasu MaHollywood Erotic Movies Watch OnlineLesbians Sit On FaceChao Wei JuThai Nude GirlPornô BdsmMy Frees CamAsians With Massive TitsHard FokingTentacle ThriveFree Porn With Porn StarsSexvcSofi Vega XxxPorvideoTcamsBlue Film Sex HindiBlanked ComAdultfriendfinders黄漫Leah Gotti PovAswitha NudeAishwarya PornXhplannet1Lesbian Foot SlaverySharing Wife With FriendSexe Porn MovieBig Booty PornMmf Porn BisexualBosty PornCreampie PregNew Hot Xxx PornSophie Dee XvideosMallu Hot ClipsNew Mom XxxDesi Porn 18Xvideos PornográficasPinpornoOlivia Dunne NudeFuckfingerFucking OutsideDp Meaning SlangAilah OvertonBreast Pressing RomanceTeen Titans XxxPôrno TubeAfrican PornalBrooke Shields NakedNatalie Dormer NideDreammviesCouplessex VideoPorns Milkالنيك سكسKoroinuSon Rapes Mom PornThayland XnxxIndian Hd Porn VideosRomantic Full Sexy VideoTamil Mom Porn VideosHindi Vabi Sex VideoActress Priya Anand Hot VideosIndian Pornstar ActressFlingstrBdsm En VideoJogos De HentaisMilf FacialErotiksfilmDise SaxHot Girls Stripping