Vooral vrouwen hebben er moeite mee: durven zeggen dat je iets goed kan, een podium opklimmen en zich expert noemen. Maar er is geen reden om onzeker te zijn, zo zegt coach Charlotte van 't Wout.
Volledig scherm
Vooral vrouwen hebben er moeite mee: durven zeggen dat je iets goed kan, een podium opklimmen en zich expert noemen. Maar er is geen reden om onzeker te zijn, zo zegt coach Charlotte van 't Wout. © Shutterstock

‘Je hoeft niet de allerbeste te zijn om jezelf expert te noemen’

EHBO voor ondernemersElke week bespreekt coach Charlotte van ’t Wout een dilemma van een ondernemer. Vandaag een voedingsdeskundige die steeds vaker wordt gevraagd op te treden als expert, maar altijd ‘nee’ zegt. 

  1. Supermarkt zet kassamedewerker per direct op straat na verdwenen loterijwinsten: terecht, oordeelt rechter

    Supermarkt zet kassamede­wer­ker per direct op straat na verdwenen loterijwin­sten: terecht, oordeelt rechter

    Honderden euro’s aan Lotto-prijzengeld en dure producten verdwenen bij de Hoogvliet in Den Haag. De supermarktmanager dacht het zeker te weten: een 24-jarige medewerker van de servicebalie was daarvoor verantwoordelijk. Ze werd in een gesprek nog dezelfde dag op staande voet ontslagen. Ondanks dat concreet bewijs ontbreekt, was dat terecht volgens de rechter. Tot verbazing van haar advocaat, die in hoger beroep gaat. ,,We hoorden pas maanden later waarom.”
    Den Haag