Trump haalt opnieuw uit naar Macron (msn.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door 7Butterfly7 in Politiek  ·  283 Reacties

  • 9
  • 1276x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@250 *Gaap* :-/

4
251 foshizzle

@16 , volgens mij hebben we daar de NAVO al voor.
Op de één of andere manier lijken alle Eurofielen momenteel het bestaan daarvan te ontkennen.

10
252 Spraypaint

@251 Bedtijd?

10
253 User76

@253 Slaapverwekkend zijn je comments wel ja.

5
254 foshizzle

@254 Ik dacht dat het aan de coke lag, vond het namelijk nogal vroeg.

8
255 User76

@255 Wat ben je toch een saai en voorspelbaar mannetje zeg question

5
256 foshizzle

@256 Je hebt goed voorspelt dat ik een mannetje ben, verder nog wat, of is het tijd om te gaan slapen? Je komt nogal saai over namelijk ..

9
257 User76

@257 I rest my case question

3
258 foshizzle

@258 Welke case, toch niet die van een overleden iemand ..

8
259 User76

@259 Als je zelf maar snapt wat je bedoelt question

3
260 foshizzle

@260 Uiteraard!

6
261 User76

De Ruyters zeggen: " Heeeey wat raar als we de commentaren van E.Meel zien dan denken we dat er heel iemand anders nu zit te schrijven want de stijl is total anders dan normal (voor zover deze normal kan zijn of doen) hebben jullie dat ook in de gaten, kijk maar eens naar bijv. @26 en @28 .

En dan ook nog plusjes krijgen, is ie met zijn (S)linkse vrindjes en vrindinnetjes aan het teamen?

12
262 De Ruyters van Michiel

@262 De Ruyters van Michiel
@26 @28 stelt goede vragen!

.... en heb jij (sorry: jullie) daar een antwoord op??

25
263 Uit Den Haag

"The problem is that Emmanuel suffers from a very low Approval Rating in France, 26%, and an unemployment rate of almost 10%. He was just trying to get onto another subject. By the way, there is no country more Nationalist than France, very proud people-and rightfully so!........"

Ik ben geen fan van al dat getwitter van Trump, maar hier heeft hij absoluut een punt.

6
264 greenmango

Rare vent die Trump.
Is verbaasd dat met de huidige opstelling van de VS, Europa haar belangen ook op de eerste plaats gaat stellen.

7
265 Realisme graag!

* Verwijderd door de redactie *

266 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

267 E.Meel

"Daags na zijn terugkeer uit Frankrijk haakte Trump weer in op het pleidooi van Macron voor een Europees leger. In een scherpe uithaal impliceerde Trump dat de Fransen de Verenigde Staten hard nodig hadden om hen te redden van de Duitsers in beide wereldoorlogen."

Bij die beide wereld-oorlogen heeft US zelf een uiterst dubieuze rol gespeeld, zowel bij de oorzaak als bij de nasleep. Kijk om je heen hoe US allerlei trucjes uithaalt, terwijl zij ongezien aanwezig zijjn, om bevolkingen tot oproer te brengen zodat ze kunnen komen "helpen", tenminste vanaf de machtswissel tussen Soekarno en Soeharto was dat al bekend in de betere journalistieke kringen. Sinds WOII is inmiddels een algemeen bekend feit dat Pearl Harbour door US op touw was gezet om een excuus te hebben, Japan aan te vallen. Ook de Bay of Pigs was zoiets, met Cuba.

Dat zijn dan de dingen die zijn uitgelekt, dankzij steeds betere communicatie en steeds snellere mogelijkheden tot reizen, zodat meer mensen buiten de overheden elkaar tegenkwamen en gegevens uitwisselden. Vaak zakenmensen en diplomaten. Beide categorieën waren geneigd, dingen voor zich te houden behalve onder lang-vertrouwde soortgenoten om hun eigen zakelijke belangen veilig te stellen.

4
268 Wendel

Trump weet ook niet wat hij wil.
Hij zou juist blij moeten zijn met dit idee, hij wilde zich toch veel minder gaan bemoeien met andere landen, hij vindt dat die andere landen toch al te weinig bijdragen. Mooi toch zou je zeggen maar ja nu is meneer natuurlijk weer in zijn kuif gepikt, stel je toch eens voor zeg dat anderen voor zichzelf gaan denken en jou aan de kant gaan zetten.

0
269 streek

De Ruyters zeggen: "@263 koop het "Boek met alle antwoorden"

4
270 De Ruyters van Michiel

@92

Veel van die ideeën zijn al overgenomen vanuit de Weimar republiek, gedomineerd door socialisten, Daarnaast zijn veel regels en wetten gemaakt vanuit een Völkische gedachte en niet vanuit een socialistische gedachte.

Daarnaast, als je arme, minder ontwikkelde deel van de bevolking achter je wilt hebben, zul je met wat socialistische dingetjes moeten komen, echter de feitelijke werkelijkheid was dat, met name de grootindustriëlen maar wat blij waren met hun Adolfje, het eerste wat deze "socialist" namelijk heeft gedaan is het opdoeken van alle vakverenigingen op één na die volledig de partijlijn volgde.

Maar als je alleen het woordje "Socialisme" in de naam Nationaal Socialisme ziet, zul je waarschijnlijk ook wel van mening zijn geweest dat de Duitse Democratische Republiek en de Koreaanse Sociaaldemocratische Partij, democratisch zijn

0
271 DaStef

@201 Duitsland minimumloon 1.498,00 EUR per maand
Nederland minimumloon 1.594,20 EUR per maand

Gemiddeld inkomen Duitsland € 41.000.
Gemiddeld inkomen Nederland € 37.000.

Ik zie geen grote verschillen dus 2x zoveel mag in ieder geval in de prullenbak.

1
272 Drs. Mezun

@272 je laat de gemiddelde kosten van levensonderhoud en de lastendruk buiten beschouwing... nietszeggende vergelijking zo.

6
273 TedjeR

@273 Dat loopt ook niet zoveel uiteen met Nederland.

1
274 Drs. Mezun

@268

"Sinds WOII is inmiddels een algemeen bekend feit dat Pearl Harbour door US op touw was gezet om een excuus te hebben, Japan aan te vallen."

Algemeen bij wie?

1
275 DaStef

@92 Hitler en zijn partij begonnen heel rechts en met weinig oog voor de massa.
In die tijd waren de communisten heel actief en beloofden de massa heel veel.
Hitler zag dat en narcist en dictator als hij was veranderde hij van programma, hij ging ook heel veel beloven en hij liet zijn knokploegen los op de communisten.
Na zijn verkiezing hield hij zich aan een deel van zijn beloften, hij hield de massa daarmee aan zijn kant en tegelijk gaf hij de grootindustrielen de vrije hand. En ondertussen kon hij zijn programma verder uitvoeren.
En wat betreft die rangen en standen, die hield hij gewoon in stand hoor, hij schurkte graag aan tegen lieden met een titel.

1
276 streek

@272

Een minimumloon heeft Duitsland nog niet zo lang. pas sinds 2015

0
277 DaStef

@275 Complotters?

1
278 Drs. Mezun

@268 Ja bij de varkensbaai hebben de Amerikanen een rol gespeeld. Zij steunden de Cubanen die Castro wilden verjagen. Wat is daar geheim aan?
Het resultaat was in ieder geval nul komma nul. Cuba bleef communistisch, meer niet.

0
279 streek

@225

Als de NATO kan, kan een Europees leger ook, een soort van ETO European Treaty Organisation met nationale legers maar een Europese coördinatie zoals dit ook voor de NATO van toepassing is.

Dus die opinie die u post, die ook nog eens achter een betaalmuur zit, kon wel eens van de verkeerde opvatting uitgaan.

Een ding is wel zeker, als zo een Europees leger er komt zal ook Nederland hiervan een stevige rekening krijgen, die wel eens behoorlijk hoger kan liggen dan wat er nu aan de EU én de NATO moet worden betaald.

1
280 DaStef

Het is niet te geloven, hoe landverraders als Gewone Student en Crannbuidhe de waarheid weer 180 graden proberen om te draaien.

Er vind momenteel een invasie van migranten plaats in Europese landen die wordt geregiseerd door onze ongekozen en tot het bot corrupte EU machthebbers en waar Duitsland met Koudenhove-Kalergi prijswinnares Merkel een hoofdrol speelt. Dit is een feit en het bewijs staat hier op zwart op wit op de website van het EU parlement:

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A6-2009-0251&language=EN

"13. Recalls that projections presented by the Commission estimate the need for 60 million migrant workers by 2050 and this requires the opening-up of channels for legal migration;"

Nu wil @35 graag de hulp van de Amerikanen om deze door EU/Duitsland geregiseerde invasie een halt toe te roepen, net zoals de Amerikanen in de tweede wereldoorlog om hulp zijn gevraagd om de Duitse invasie een halt toe te roepen.

En dan wordt @35 als nsb'er en landverrader uitgemaakt, door de echte hier bovengenoemde landverraders club, die heel Nieuwskoerier volplempen met hun verradelijke EU propaganda!

Smerige brainfuckers zijn het, die waarschijnlijk voor een groot deel betaald hier de NK lezers proberen te manipuleren via leugens, verdraaingen en emotionele chantage.

Nee wij willen geen derde (EU) rijk, maakt niet uit of het nu blank, zwart, geel of pimpelpaars is!!!

4
281 Ron

@281 +++

3
282 CoolMemories

@281 goed gezegd..

2
283 pluto

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14 Grote onzin!Dus Israel troepen sturen en wachten tot ze beschoten worden. Dan mogen ze de tegenstander arresteren zonder geweld zodat ze...

3 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

7 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

12 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Rammen dan in de praktijk....

16 minuten geleden geplaatst door Krav

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@28 @28 Voor normale mensen IS het een respectloze term. Maar de meesten hier hebben totaal geen moeite om transgenders respectloos te bejegen...

24 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31 https://www.boston.com/news/high-school-sports/2024/03/01/injuries-involving-trans-basketball-player-at-mass-school-spark-controversy/En z...

24 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11 Ik zou niet weten wat de reden is.Het is bij meerdere items die ik plaatste gebbeurt maar de url was volgens mij gewoon goed....

26 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@24 @26 Het lijkt er meer op dat jij de onnozele uithangt....

30 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@19 Is dat een serieuze vraag: waarom? En waar vind ik dat transgenders andere vrouwen letsel hebben toegebracht? Heb je een betrouwbare link?...

32 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@7De boetes worden ook al door ons betaald.Dan hebben ze het straks over bezuinigingen. Nou ik weet wèl waarop flink bezuinigd kan worden, ...

40 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Celebrities Linked NudesWww Tushy ComCumming HandjobsExploitedteen PornClaudia Marie ComFilipna CreampieGirls Do Porn RedditHexanne Lofi GirlChristian WildeMakitsu HappeninMinifaldas PornosGas501Men And Women FuckingOnly Fans Leak SitesPorn300 ComFree Porm PhotosHome VoyeurH E NtaiEthan SinnsWww BoyfriendtvImpitisIndian Real XxxNicolette Shea Only FansYaoi Hentai MangaBellesa FilmAtomic Heart Robot PornPron Hd VedioBest Asia PornstarsXx Desi HotSpanking SexPoonam Bajwa NudeJackie Chan Sex VideoSex Between GirlsSunny Leone Xxx Hot Sex VideoSex Stories RedditEuros EscortBlackpornpicturesFuta HentaiMarsha May PornIndian Open ChudaiJav ShotaGay Black Thugs PornExplicit MainstreamLargehdtubeCam4 All FranceVoluptuous NudeGirlfriends Naked SelfiesAnupama Parameswaran NudeMilf Fucking VideoAhego FaceHotest Ebony Porn StarsChatroulette CamAllie AsiaLiz Jordan Gangbang CreampieDeath PornVillage Hot SexBig Boobs Mom Porn VideosPhicaCam4 ColombiaFinay PornIvanka Trump SexyBoobs Kissing Sex VideoSexy Pics Emma WatsonEmmalayne NudeSeduce By MilfFemale Solo SquirtPorn CzReadhead BlowjobsRita Patel SexCatwoman XxxSamantha Saint BjPhuncelebBoblevoyeurPornhub BarbieGenie Exum Onlyfans LeaksSax VodioShakeela PhotosMind Control Porn GamesPure PornSister Brother Sex SexBackrooms PornStep Sis SexFurry X Human PornCeleb Sex MoviesMilf RoomStinky Feet JoiPornos 10Colleen Kepler NudeIndian Premium PornMaria Redd PornPorn Video ClipsKate Upton XxxNaughty America Best PornGta V NudeSswbbw PornChristy Mack OnlyfansGand Marne Wali SexyChina Ki Sex VideoManipuri Xxx ComCocobunnieSali PornSexy Bhabhi Ka SexShasha Grey Porn StarIndian Sex Indian Sex IndianSex Telugu Village VideosNepali Sex Pari TamangMyanmar PornographyCustom PornTurtor PornPunishing SubmissiveFull Nude ClubPregnant Women PornJapani Sexy Video BfMmd FutanariArabs SexsAlysx StarGroup Sex Video HdTeenager Anal FistingPaige Pron VideoBengali Girls Xxx VideoBra Boobs PressPronos VideosXvideo AbusoPornografia TransexSexsexStanding Sex VideoTamilsexnewDenial PornGay Porn In Public BathroomStraight Guys Go Gay PornKim Kardashian SextapefullYoung Family PornLieu De DraguePorno_africainChanel West Coast TitiesSelf Shoot NudeKarlye Taylor Onlyfans LeakedJavguru PornDaddy Porn MoviesWife Bbc CuckholdOlivia Taylor Dudley NudeViolet Myers PornhubSec VidosThick Nude LatinaVideo Hindi XxxxBurtal AnalStreaming JavhihiAshley Matheson NudeSis And Bro XxnxSexual Web Series