door Havermout in Binnenland  ·  43 Reacties

  • 5
  • 773x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Moskowfiets

Ga werken.... sukkels...

1
2 LoydMorris

Wens deze anti-ZP-warriors veel succes in 't behalen van het gewenste doel, namelijk ZP ontdoen van alle racistische kenmerken.

28
3 Black65

De grauwe grafzerk kunnen ze zichzelf beter noemen.
Uitkeringsparasieten met een deprimerende instelling.

Neem wat vitaminen ofzo zie je de zon ook eens schijnen.

1
4 Eastwood

Hoe kan een land te gronde gaan door een kleine anarchistische extreem links groepje, wat wel een rechtszaak eist om vervolgens te tonen dat ze geen respect hebben voor de rechter.
De rechtbank zou dit toch echt mee moeten nemen in de uitspraak.
Deze lieden zullen niet stoppen tot zij bereikt hebben wat zij eisen en drammen. Wanneer wordt hen nu eens duidelijk gemaakt dat er grenzen zijn aan het afbreken van Nederland. Stel mafklappers.
Het lijken verdorie moslims, ook die respecteren de rechtspraak niet, alleen als die uitvalt in hun voordeel.

1
5 gaulette

@2 Nope!, de beroeps UWV'ers zijn nog te lui om op te staan voor de rechter,
de beroeps UWV'ers dromen er van, ook om met een rollenbank de recht zaal binnen te gaan.

1
6 Walter

Fijn, een terrorist die Sinterklaas wil vermoorden en ermee gedreigd heeft en een idioot die op de Dam tijdens dodenherdenking van plan was om daar te schreeuwen. Allebei op de foto om Nederlandse tradities kapot te maken, te polariseren en mensen tegen elkaar op te zetten. En betaald door Soros.

1
7 B55

Het is toch verschrikkelijk dat de echte ZWARTE PIET vervangen zou moeten worden door een stel nep pieten met een paar vegen op hun gezicht.
Een paar excentrieke cultuurbarbaren proberen zich meester te maken van onze cultuur omdat zij bevangen zijn door een fobie over slavernij.Iets wat honderden jaren geleden heeft plaats gevonden, iets wat zij zelf natuurlijk niet eens meegemaakt hebben.

1
8 welofniet

"De tegenstanders van Zwarte Piet die een rechtszaak hebben aangespannen tegen de Sinterklaas-intocht, weigerden op te staan voor de rechter."


Een rechtszaak aanspannen en vervolgens de rechtsstaat niet erkennen. Wat een idioten zeg!

1
9 B55

Het is toch verschrikkelijk dat de echte ZWARTE PIET vervangen zou moeten worden door een stel nep pieten met een paar vegen op hun gezicht.
Een paar excentrieke cultuurbarbaren proberen zich meester te maken van onze cultuur omdat zij bevangen zijn door een fobie over slavernij.
Iets wat honderden jaren geleden heeft plaats gevonden, iets wat zij zelf natuurlijk niet eens meegemaakt hebben.

1
10 welofniet

Goh .... een rechter die grapjes maakt tegen dit #handjevolmensen (eigenlijk stel mafklappers wat ze zelf niet eens doorhebben): "Best spannend nog. Komt hij nou wel, of komt hij niet", grapte hij."
* lacht ook ff mee als een boer met kiespijn *

1
11 Tante Annie

@8 Hahaha de ‘echte’ zwarte Piet. Hoe treurig, u gelooft nog echt in het sprookje dat we nota bene zelf verzonnen hebben. En dat noemt zich dan volwassene ...

22
12 Gewoon een student

@12 Ga lekker tussen die 3 sukkels staan..... wat een losers bij elkaar....

1
13 LoydMorris

@12
Het geloof in Allah en Mohammed is duizend maal erger.

1
14 welofniet

* Verwijderd door de redactie *

15 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

16 Captain Hero

@13 Ik heb persoonlijk helemaal niets met die sukkels. Ik voel echt plaatsvervangende schaamte voor de harde kern van beiden kanten in deze discussie.

Als kinderen geen probleem hebben met roetveegpiet. Nou dan is het toch opgelost? Het zijn vooral hun ouders die er nog over door blijven vechten. Omdat Piet nog steeds te zwart is, of juist niet meer zwart genoeg. Get a life!

18
17 Gewoon een student

@14 Lekker off topic. Maar ach, wat maakt het uit hè, zolang u maar kan afgeven op bepaalde etnische minderheden. Zwarte Nederlanders, moslims .. kan allemaal.

15
18 Gewoon een student

@15 Haha!, moest meteen hier aan denken.

0
19 Walter

@3 je wilt zwarte piet ook richting het UWV sturen?
Zijn er nog niet genoeg wilde je zeggen.

0
20 Eastwood

Van wie krijgen ze geld om de kosten van het aanspannen van en rechtspraak te financieren? Groen Links of D66?

1
21 Willem123

@12 haha u gelooft nog in het diversity principe en dan straks maar kruipen met die zware studie lening die komt door de gouden generatie!
Verban je ouders ze eten alles op!

Ik ben voor preventief inenten van de jeugd tegen domheid.

2
22 Eastwood

@17
De voorstanders van een normaal Sinterklaas feest hebben geen harde kern het is een sprookje inderdaad zoals u zelf al aangegeven heeft, als de "piet haters" het ook zo zouden zien waren helemaal geen aanpassingen nodig geweest en zou alles gewoon blijven zoals het was en altijd geweest is.
Iets met Nederlandse cultuur of snapt u dat niet?

1
23 welofniet

Het lied wat voor Zwarte Piet van toepassing is als het aan de demonstranten ligt.

"Hij was maar een neger". Gezongen door de Zangeres zonder Naam.
https://www.flashlyrics.com/lyrics/zangeres-zonder-naam/hij-was-maar-een-neger-42

0
24 Belazerd

http://nl.tinypic.com/view.php?pic=5eyflx&s=9#.W-qzM5NKiUk

bij mij staat dit op tafel.... en ze zijn lekker joh!!!

0
25 Sempre

@23 Alle voorstanders die tegen iedere mogelijke aanpassing van zwarte Piet zijn behoren tot de harde kern. Zij zijn net als de harde kern van de anti-pieten niet voor rede vatbaar.

11
26 Gewoon een student

@17 : Mee eens dat de discussie te onzinnig voor woorden is en dat men eens normaal met elkaar moet leren praten.

Er is echter 1 probleem. De antipieten weigeren te praten. Het is pas goed als zwarte piet weg is. Deze mag gewoon niet meer. Het is eenrichtingsverkeer. Het is hun manier of geen manier. Waarom is er eigenlijk zo veel tegenstand? Dat komt door de dwang, naming and shaming. KOZP en alle ploegjes noemen iedereen die niet antipiet is racist. Niemand vindt het leuk om racist genoemd te worden, al helemaal niet als het onterecht is. De antipieten gebruiken een dogmatische redenering waardoor men ongevoelig is voor alle aanpassingen en uitleggen. Voor hun geldt het mantra "zwarte piet IS racisme".

Dus volgens de antipieten:
1) Ben je voor zwarte piet. Dan ben je racist.
2) Verander je zwarte piet dan geef je impliciet toe dat je een racist bent.

Er is dus geen compromis mogelijk zonder dat je een racist bent. Als dat de keuzes zijn, dan gaan de meest normale mensen zelfs kiezen voor optie 1, want je gaat niet toegeven aan een aantal personen die hun zin door drijven door je een racist te noemen. En wat zeggen de antipieten dan? Kijk daar heb je die racisten en rechts extremen, white privilege, etc.... Maar zij zijn toch echt zelf de oorzaak hiervan. Zij zijn degenen die generaliseren, polariseren en dehumaniseren. Ze zijn echter te dom om dit in te zien.

En dit is waar de discussie over gaat. Niet over de kleur van piet.

1
27 Gezond boerenverstand

@26 Nope gewoon burgers die niet inzien waarom aan alle oproepen van minimale groepen moet worden voldaan en hier de grens trekken.

1
28 Eastwood

@12 Als het een sprookje is kan er zich dus ook geen discrimatie voordoen aangezien sprookjes niet bestaan.

1
29 Truffelaar

@23
Maar het ergste is van deze " bontkraagjes " ze eisen van jou wel "respect man ", dat ze zelf zich niet aanpassen dat moet getolereerd worden , who is fooling who .

0
30 on the mountain top

@20 De door jullie zo geliefde zwarte pietjes moet toch onderhouden worden, anders sterven ze immers uit. Laat dat laatste nou net niet de bedoeling zijn...

9
31 Black65

Als zwarte Piet geld zou strooien waren er geen anti zwarte Pieten.

0
32 Keesklets

@27 Maar dat zijn dus de harde kern anti-pieten. En zoals ik al zei zijn die inderdaad niet voor rede vatbaar. Maar er zijn genoeg Nederlanders die ook inzien dat zwarte Piet aan aanpassing toe is, die daar wel gewoon hele redelijke argumenten voor hebben, en die wel gewoon bereid zijn een acceptabel midden te vinden.

6
33 Gewoon een student

@27 Toen mijn dochter klein was leerde ik haar om discussies ‘terug te draaien’. Wat zou er gebeurd zijn als ze anders had ingezet?

In het geval van de ZP-discussie lijkt me dat ook een goed plan.

Voor zover ik me kan herinneren zijn de anti-Pieters begonnen met de tekst ‘Zwarte Piet is racisme’. Daar werd direct op gereageerd met ‘ik ben geen racist’. De reactie had ook niets kunnen zijn als: ‘goh, daar heb ik nooit zo over nagedacht, ik heb dat nooit zo ervaren, ik weet ook zeker dat het nooit zo bedoeld is, maar misschien kunnen we het er eens over hebben en kijken of we het samen op kunnen lossen’. Dan was de discussie vermoedelijk anders verlopen.

Ik ben geneigd de anti-Pieters in dit geval het scherp inzetten niet erg hard te verwijten, omdat de eerdere vorm (‘voor zwarten is de Sinterklaasperiode met Zwarte Piet onaangenaam’) niet tot een gesprek heeft geleid.

1
34 Smiling

@28 Omdat ook minderheden gewoon recht hebben op inspraak in Nederland.

7
35 Gewoon een student

@34 De eerste reactie 'Zwarte piet is racisme" hadden ze natuurlijk ook anders kunnen aanpakken . Zeker aangezien indien dit echt het geval was , ze dit niet hadden kunnen doen.

0
36 solidsteel

@35 Inspraak idd.

1
37 solidsteel

@33 Het aanpassen van ZP is niet eens zozeer het probleem. Het werd pas een probleem toen de racismekaart werd getrokken. Tja en dan gaan de hakken in het zand en kun je die aanpassingen voorlopig wel vergeten.
De anti-pietjes hebben het zelf in de hand gewerkt.

1
38 arcenist

@31 yep hoe gaat het mr airfryer je wilt met je naam al een standpunt innemen en begint dan over de door jullie geliefde.

Gewoon normale traditie dus ga lekker fietsen.

Ow wacht een fiets is vast ook ergens in de geschiedenis terug te vinden als compromitterend.

Uiteraard kost het energie en ligt daar het probleem niet?
Je wordt er moe van kosten zijn te hoog enz.

Het leuke is dat er tegenwoordig alom feesten en gebruiken zijn.
Ik zie hier Surinaamse feesten Afrikaanse dagen vest leuk voor wie er heen wil wie het niets vindt gaat niet.
Wederzijds respect niemand reageert daarop dat witte mensen daarin niet voorkomen of dat ze zich tekort voelen gedaan omdat ze connectie voelen met blanke boeren die momenteel nog steeds worden aangevallen of vermoord.

Leuk toch zulke makkelijke mensen.
Neem deel of ga met je clubje lekker besloten drammen hoe slecht het hier allemaal wel niet is met die luxe en financiele voorspoed die je zelf al kunt krijgen zonder teveel moeite.
Maar ga je niet mensen in een kinderfeest dan is je IQ ondermaats of ben je je gewoon de tering aan het vervelen.
Het grootste deel van die klotenklappers heeft nog geen bijeenkomst meegemaakt op locatie van de slavernij tot zover te betrokkenheid.

Lachwekkend triest

0
39 Eastwood

@33 er is geen harde kern er is wel een grens zwarte piet is voor vele schijnbaar het eindstation van naamsveranderingen en allerlei meuk vanwege minimale gekwetste groepen.
Dat je dan normale mensen noemt in 1 woord met een club die geen relativeringsvermogen heeft is ronduit een miskleun.

Binnenkort gaan we de Duitsers weren van de stranden vanwege het superieure geviel dat ze alsnog de stranden claimen na ww2.

De GGZ budgetten moeten de lucht gewoon weer in.

1
40 Eastwood

Die druiloren moeten naar de Oekraïne, daar zijn nog echte slaven.
https://www.nu.nl/buitenland/5570189/politie-bevrijdt-honderd-slaven-van-boerderij-oekraiene-.html

0
41 ontken

@35 raar dat je die maatregel bij extreem rechts niet hanteert en bij dit soort extreme groepen wel.
En dan komen die niet op kinderfeestjes protesteren.

Wordt relatief gevaarlijk dat über correcte gedrag van je

1
42 Eastwood

@39 Heerlijk dat dagelijkse gefiets, afgezien van het aanschouwen van die zwart geschminkte blanken dan.

3
43 Black65

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Het is duidelijk dat Timmermans niet de partijleider is van de harde kern aan extremistische bewegingen waar GL rond is gebouwd, maar ook niet v...

21 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Strongoli
Thierry Baudet (@thierrybaudet) on X

Ik vind het deze keer, een goede analyse van Baudet.Het klopt wèl grootendeels wat hij aanroert èn wordt ook door kritische journalistiek en...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

@3 En als hij niets zegt mag hij de hand in eigen boezem steken omdat hij de activisten niet tot de orde heeft geroepen. Zó voorspelbaar, jouw...

1 uur geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Willen we wéér zo'n schreeuwer op De Dam, tijdens de nationale Dodenherdenking????Hij had gewoon zijn grote mond moeten houden. Je weet van ...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

duurendaal
Is het waar dat de meeste asielzoekers 'gelukszoekers' zijn?

@79 m post@81 RobPAlle onderdelen van mijn betoog vallen als puzzelstukken in elkaar.Koopmans constateert dat het EU-asielrecht een lote...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

Voor de liefhebber(s) van wetenschappelijke papers: https://sci-hub.41610.org/ https://scihub2024.vercel.app/ ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
FDA Wants To Replace Salt With Bill Gates’ New mRNA Fake Salt

Nog meer Frankenstein voedsel van jullie vriend Bill Gates ! 😝...

2 uur geleden geplaatst door Rooibos

Wedergeboren
Offtopic

Paywall omzeilen? Het kan (en mag) niet meer! [België] https://www.bartstoffels.be/2022/06/10/paywall-omzeilen-online-krant/ ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Iedereen snapt natuurlijk wel dat die 2 miljard daar niet naartoe gaat. In de tijd van Gladio heette dat "algemene zaken" XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

LoydMorris
Eerste Kamer stemt in met einde aan 61 jaar Groningse gaswinning

Een van de DOMSTE maatregelen die onze regering ooit genomen heeft! Wat een stelletje onnozele, kortzichtige halzen zitten daar. . . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Japanrse PussyTaylor Swift PmvAsian BondaheUsa Sex GuideMacho Gay PornWeird Porn JapanPublic Porn VidzVideo De Sexo DesenhoMomishornyTato On PussyCaroon Porn PicsHindi Bhabhi Sex StoryMegan Thee Stallion OnlyfansBetty's BondageWww Porn BizPorn TwosomeSeltin Sweet PornFuskingOverflow UncensordeFemboy Porn GayFamily X Video ComHot Movie X VideoMature MasturbateSteffyofficialOnlyfans AnalBleached XxxVídeo Pornográfico JaponesaAnime Gays ExIndian BbcpornMilf SwallowingNew Bhojpuri SexJapanhdv.co MXxx Free ComicsDudhwaliChatuabrteDirty Talk Porn VideosHindi X PicturePorn Taboo FreeKinky WebsiteYoya PornPornstar PiczTwinkbondageKannada Ramya Sex VideoAkka PornPorn Videos Of Desi GirlsSarah Lancaster NudeCamel Toe UpcloseKaren FeazPorn RoughHq.pornosDianna Agron NudeMiddle Age Naked WomenMaimyasmr18yearold PornRegina Cassandra XnxxNangi ChachiChudail Ki VideoPuusy LickingHaley Pullos NudeMuttsuri Do SukebeZabardast ChudaiMelody Parker OnlyfansDiora Baird OnlyfanSkip The GmesTrue Blood Nudeسکس الکسیز تگزاسMegan Fox Pronسكس كامMamas PornosTamil Nadu Pengal Sex VideoDesi Girl XxFat BlackassesBbw Bbc WifeDixie Trailor TrashMax80 ListcrawlerFlorina Fitness NudeDesi Xxx Mms VideoVideoporno De GordasTubi8Old Aunty FuckSemi Sex VideoJohny Sins Birthday69 SuckingMilkingxxxHalle HayesMilf PicJakub StefanoSexy Porn AnimeMilf Busts Sneaky Kitchen BjXxx Video Www ComMimi LazoBf Hd SexGracecharisxo NudesJapani Xx VideoSunny Leone Sex SiteMamas CogenMultiple Anal CreampieWife Breeds BbcLesbian Porn ComicdTeenager Naked PictureRaping Porn TubeX Videos Father In LawDevon PornographyGay Sext SnapWww Hot Romance ComDownloadable Free Porn GamesFree Latina Porn VideosWww Xvideos KeralaFake Taxi DriverMia Khalifa Vs Johnny SinsKissig PornBlackmailed Stepmom PornTuk Tuk PatrolPornojapaneseAstro DominaLisa Sparks XnxxWww Sax HdMags.irl OnlyfansCogiendolasDirty Snaps RedditTemptress119 OnlyfansSan Fernando EscortsOh Joy Sex ToyNude Amanda TappingSixx Video HindiVintage EroticcaIlovanaShanikihernandezCelebrity Xxx IndianFull Xxx Video HindiDiana ColtonPornpictureHayley Summers NudeReneesrealm PornMalayalam Hot PornSex Tips VideoHot Nude FuckBangla Sex PictureAleida Nuñez DesnudaTeenager PornFreeomovie.comJessa HintonCreampied TwinksAlexandra Daddario Nude PicsGayrape ScenesXnxx FamaliValeria CastañedaAlex Mack PornSine Leone XxxEbony Scat Videos