Veel boze reacties na WO I-tweet van Baudet (show.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Binnenland  ·  37 Reacties

  • 5
  • 511x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tegen boosheid van domme mensen kun je je niet verweren vanwege het feit dat ze een enorme bulk aan domheid kunnen uitbraken.

15
1 Wil je niet weten

Ben je boos
Pak een doek
Zet hem op je hoofd
Ben je morgen een moslim

17
2 purelogica

Hij heeft gelijk. De islamitische import richt dit continent ten gronde. Net als toen het nazisme uit Europa is verdreven zal dat nu met de islam moeten gebeuren.

17
3 grovi

Zelfdestructie is de natuur eigen.
Beschaving reviltaliseren kan niemand tegen zijn.

Dat er iets raars aan de gang is ziet en voelt iedereen.
Een vijandige doctrine in een stam toelaten, hoe verzint iemand het.

13
4 Nerva

Callergi-Coudenhove ofzo. Opxettelijk plan om van Europeanen negroide-middenoosterse-aziaten te maken zoals de egyptische voetvolk was. Zogenaamd in naam van de vrede. Dat hele vluchtelingengedoe was dus vooropgezet.

17
5 Tegenlicht

Baudet heeft gewoon gelijk maar dat willen de tere overgevoelige linkse consensus-zieltjes niets van horen!
Vergelijk de filmbeelden uit de jaren '50, '60 en '70 eens met het straatbeeld van nu en je ziet hoe voortvarend de omvolking wordt voortgezet....!

14
6 CoolMemories

@5 "....Dat hele vluchtelingengedoe was dus vooropgezet....."

Dat verklaard waarom Brussel twee seculiere, stabiele, moderne en relatief welvarende Arabische landen als Libië en Syrië aanviel en ontwrichtte en miloenen op de vlucht sloegen....! -en waarom de opstandelingen direct over zware wapens beschikte waarmee zij een full-scale oorlog konden ontketenen en daarbij financieel gesteund werden door Westerse regeringen waaronder Rutte....! - en hoe NGO's jarenlang ongestoord honderdduizenden vluchtelingen oppikten en naar Europa brachten....

13
7 CoolMemories

@6
Als het alleen domheid van je is, dan kan ik het accepteren.
Maar ik verwacht dat je deze opruiende onzin hier neerzet in dienst van een buitenlandse. In dat geval hoop ik zo dat jij en al die andere smeerlappen hier ooit door de veiligheidsdiensten van je bed worden gelicht om je te verantwoorden voor de rechter!

5
8 Realisme graag!

"Ook onderzoeksjournalist Sam Gerrits heeft geen woorden voor de Tweet van Baudet. “De dood van 37 miljoen mensen aanwenden voor je eigen politieke doelen, in een tweet die volkomen uit leugens bestaat. Woorden schieten tekort.”

Maar als Macron ten overstaan van alle wereldleiders precies hetzelfde doet dan staat dezelfde hypocriete pers erbij te juichen.

11
9 greenmango

@7 CoolMemories
Brussel??
Syrië was het gevolg van de Amerikaanse inval in Irak en de wapensteun van Saoedi Arabië, Israël en Turkije aan IS en Al Qaida.
Daarna werden Europese landen door de VS onder druk gezet om (civiele) steun te geven aan de Iraakse terroristen die ook 'even' de Syrische regering onder de voet wilden lopen question
Ook Libië was in de eerste plaats een Amerikaans project, waar een aantal Europese landen achteraan hobbelden question

17
10 Uit Den Haag

Het Europa na de de WO1 vergelijken met het Europa van nu, lijkt me wel een tikkeltje overdreven! Vergelijking met Syrië van nu komt dichter in de buurt.

4
11 rEmco44

Wat een idioot ben je toch af en toe Thierry. Volledig misplaatst. Leer je morele kompas voor social media nu eens af te stellen. Bij dit soort zaken als deze herdenking ga je niet voor politiek gewin. Dom dom dom.

4
12 Gezond boerenverstand

" “Wie de gedachtenis van WO I misbruikt voor xenofobe propaganda, moet zich schamen”, meent schrijver Jan Kuitenbrouwer. “Die honderd jaar sinds einde WO I zouden vreedzaam zijn verlopen als we verstoken waren gebleven van de nationalistische hersenschimmen die AH exploiteerde en waar jij ook achteraan loopt. Ga je mond spoelen.”"

Dus DAT is het verhaaltje waardoor ineens WOI zo in de belangstelling staat. Om nationalisme te verketteren. De rol van US wordt hierbij volledig uitgestuft. Dat zij die idiote herstelbetalingen aan Duitsland oplegden (hoezo hadden zij dat recht?), dat zij wereldwijd economische rampen veroorzaakten met de beurskrach in New York van 1929, dat zij gewoon Duitsland klein wilden krijgen als machtige concurrent op technisch gebied en Europa als economisch concurrent algemeen, dat alles wordt er niet bij vermeld, de Duitser is weer eens de duivel wiens schuld alles is.

9
13 Wendel

Intellectueel van den Aldi.

5
14 Drs. Mezun

@4 "...Zelfdestructie is de natuur eigen...."

Klopt, voorbij een bepaald virtueel punt slaat eigenliefde om in zelfhaat en kan men niet anders meer dan door blijven gaan met zelfvernietiging. Onze zwakzinnige politieke leiders (Timmermanss, Merkel, Rutte, Macron enz.) rusten niet voordat de hele westerse beschaving met alle moeizaam verworven waarden, rechten en vrijheden terug gevallen is in de primordiale islamitische middeleeuwen. Zij sommeren de vrije en ontwikkelde burgers afstand te doen van hun identiteit en geschiedenis. De mensenrechten die ooit ontworpen waren om de burgers te beschermen gelden nu alleen nog als emancipatiemiddel voor alle randgroepen, gender-benderende seksualitieten en religieuze massa's

4
15 CoolMemories

Thierry Baudet moet zich hoognodig na laten kijken.

4
16 jantje van leiden

@10 "...Daarna werden Europese landen door de VS onder druk gezet om (civiele) steun te geven aan de Iraakse terroristen die ook 'even' de Syrische regering onder de voet wilden lopen.
Ook Libië was in de eerste plaats een Amerikaans project, waar een aantal Europese landen achteraan hobbelden..."

Klopt, maar Washington en Brussel waren eensgezind als het ging om Khadaffi en Assad te verwijderen, Verhofstadt drong aan op leveren van raketsystemen aan de jihadisten en Rutte doneerde 53 miljoen aan hen. Merkel zorgde voor de open grenzen en Soros voor de logistiek van immigrantenopvang.
Nu Trump president is en niet meer meedoet aan globalistische oorlogvoering staat Brussel er alleen voor.

6
17 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

18 Realisme graag!

@12 "...Bij dit soort zaken als deze herdenking ga je niet voor politiek gewin. Dom dom dom. …"

Nou, de hele gevestigde politieke elite staat vooraan om het nationalisme te veroordelen (en indirect dus Trump probeert te blamen en miljoenen gesneuvelde soldaten postuum tot idioot te verklaren) terwijl het juist politiek, bankiers en fakemedia waren die deze oorlog 4 jaar lang in stand konden houden.....dezelfde kliek die nu nog steeds regeert!

Waarom het net nationalisme diskwalificeren terwijl men weet dat miljoenen voor 'het vaderland' sneuvelden....?! Het eigen belang van Macron & co moet wel erg groot zijn om de eerste wereldoorlog te gebruiken om de huidige dreiging van nationalisme te bezweren....

6
19 CoolMemories

@9 "...Maar als Macron ten overstaan van alle wereldleiders precies hetzelfde doet dan staat dezelfde hypocriete pers erbij te juichen...."

Door hun blinde vlek hebben de media niet eens door dat ze subjektief, partijdig en dus fake-media zijn...!

6
20 CoolMemories

@12 "...Bij dit soort zaken als deze herdenking ga je niet voor politiek gewin. …"

Alleen Macron, Merkel en Timmermans mogen dat...?

Net als bij die door hen zelf, door oorlog en massa-immigratie mogelijk gemaakte terroristische aanslagen wanneer ze in stille tochten nog maar weer eens benadrukken hoe belangrijk Brussel en eensgezindheid zijn.

Het globalistische mes snijdt aan twee kanten!

6
21 CoolMemories

@8 Wat is er dan zo opruiend aan @6 ? En hoe zou dat ooit voor een veiligheidsdienst reden zijn om iemand van het bed te lichten?

5
22 xtremy

@9 "... Maar als Macron ten overstaan van alle wereldleiders precies hetzelfde doet dan staat dezelfde hypocriete pers erbij te juichen. ..."

Dat viel mij ook al op.
Het meten met twee maten viert weer hoogtij bij de hypocrieten.

6
23 xtremy

@18 Welk woordje klopt er dan niet in @17 ?

5
24 xtremy

@21 : Cool, maak je niet ongerust, de politici die je noemt zijn niet mijn favoriete politici om het zo maar te zeggen. En die toespraak van Macron over nationalisme vond ik net zo misplaatst. Het morele kompas is bij velen kapot.

3
25 Gezond boerenverstand

@24
Het hele stuk!

2
26 Realisme graag!

@26 Da's lekker makkelijk om je er zo vanaf te maken. Probeer het eens inhoudelijk.
Ik lees het later wel, als ik terug ben van leukere dingen doen.

6
27 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

28 E.Meel

@26
Nee, daar besteed ik mijn energie niet meer aan.
Jullie weten zelf ook wel dat dit kunstig in elkaar gedraaide onzin is, ik heb wel wat beters te doen.

2
29 Realisme graag!

Grootschalig nationalisme is een eenrichtingsweg naar dood en verderf.

3
30 Gewoon een student

@30 Is het altijd geweest, zal het altijd zijn.

2
31 Criticaster

Die arme Thierry, helemaal van het padje, toegejuicht door mensen die ook de weg kwijt zijn.

2
32 PuurHagelslag

@15

Ik lees zij, ik bedoel de natuur, gaat gewoon zijn gang, wanhopig proberen wij die te etiketteren.

0
33 Nerva

@29 Had je dan misschien nog wel antwoord op @22 ?

0
34 xtremy

@34
Ga je nu naar de bekende weg vragen?
Nogmaals ik heb wel wat beters te doen dan liegende trollen op de onzin van hun reactie wijzen, waarvan ze zelf ook heel goed op de hoogte zijn.

2
35 Realisme graag!

@28

Wat heb jij ervan begrepen dan?

1
36 Tegenlicht

@7

EU kan niet los worden gezien in de geopolitiek. Zij zijn altijd één met dat doorgerrotte criminele VS en Israel.

1
37 Tegenlicht

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

9 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

11 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

15 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

18 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

26 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Donnie RockFudi Vich LunLatest Romantic PornMandingo The Porn StarHotwife BreedingLolly HentSoap2day MnJohnny RapidsVideos De AdultosChina SpankCutegirlfriendCogiendo A Mi HermanitaTeens Sleeping PornMasterbation With SisterHegre At ComPorn Videos Free To WatchVideo Caseiros PornosPorn Pics Of AsianTamil Sexy Porn VideoDraft SexOpemtgcLeo LiistLezley ZenGina Stewart NudePorn ItaliMedical College Sex VideoDaddy4k ComDubai Sex MovieDesi Porn SareeXxx JapaneseAsian SexingCeline Farach NudeBbw EscortsGoth PeggingCrystal Chase PornstarKashmiri Ladki Ki ChudaiKamwali Bai SexyErotic LesbiansLisa Ann StockingsPhatrabbitkillerHot Elizabeth OlsenKeliah KangMiya Khlifa XxKaton XxxEmily Willis DreddViolet MiyersFemboys TwitterEmily Elizabeth Only FansBlack Man Sex VideoJanvi Kapoor NudesBrie BelleProstate Massagers VideosPornon MovieSexe Streaming GratuitIndian Young SexTamil Incent StoryHoly Grail Of CumMy Dress Up Darling R34Www Hd Porn Video ComOnly Xxx VideoFull Hd Porn MoviWatcherwebs ComGabbie Hanna LeakQwaser Of StigmataLexi2legit PornPorn Actresses Of The 90'sGfrevengeAdult Web CameraTgcomcsRough Lesbian SexSe X TapesHot Zoe SaldanaStars 818Naked Boobs PhotosBangla Choti VideoXxx Indian DoctorPyar SexPinkie JunePirates Porn ParodyJordan LevineXxx Hd LoveSex Vedios Hd DownloadAbbb HentaiPorn Sucking BreastEstrichatNaked Anime GuysJulia Ann XvideosIndian Actress Xxx VideoIndian Sex BhojpuriJohnny Sins PoliceNaked Sex FilmHd Romantic Porn MoviesCine XxxTrannyx VideoThe BestshemaleIncest ImpregnationGoddess Grazi FeetFirst Time Porn SexyMejores Paginas PornosHard PornolarVoga PornXxxivdeoNangi Nangi LadkiChut Chudai HindiHijron Ka SexPooren HapTamanna Fucking VideosLatina StripperMalappuramsexRockhardvrDani Diaz PornstarMatureassholeCelebrity Sextape ScandalWatchmygirlfriendMoviesjoy.to AlternativesPorn Carton 3dTufos PornoGhost Face PornSillon KamasutraItaliyan Sex MovieAva Addams HandjobGirlsfriends FilmsVideo Erotique Pour FemmeAthena MaySexy Video Xxx Sexy VideoSunneoneDry Hum PornPablo Pineda PornBlacked Porn FreGerman Goo GiBig Brother NudesMassage Parlors With Happy Endings Near MeDesi Girl Bf VideoAfrican Hard Sex VideoPornonlineKenmono PartyXhapsterIndian Xxx SidePorn DocumentaryGay Dady PornReal Bare SolesGayporn FrotJazmen Jafar Onlyfans LeakedMuchohentai.Power Rangers XxxItslovelymimi PornPokemonhentiEnjoy Sex VideoBollywood Hot SexyWorld Best Xxx Video