U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 5
Baudet stelde in een reactie op de herdenking dat “na dit extreme bloedvergieten de échte Europese zelfdestructie nog moest beginnen. ...

6 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
2
1
2
LEES MEER OVER

Tegen boosheid van domme mensen kun je je niet verweren vanwege het feit dat ze een enorme bulk aan domheid kunnen uitbraken.

1 Wil je niet weten    
6 maanden geleden door Wil je niet weten
15
Meld

Ben je boos
Pak een doek
Zet hem op je hoofd
Ben je morgen een moslim

2 purelogica    
6 maanden geleden door purelogica
17
Meld

Hij heeft gelijk. De islamitische import richt dit continent ten gronde. Net als toen het nazisme uit Europa is verdreven zal dat nu met de islam moeten gebeuren.

3 grovi    
6 maanden geleden door grovi
17
Meld

Zelfdestructie is de natuur eigen.
Beschaving reviltaliseren kan niemand tegen zijn.

Dat er iets raars aan de gang is ziet en voelt iedereen.
Een vijandige doctrine in een stam toelaten, hoe verzint iemand het.


4 Nerva    
6 maanden geleden door Nerva
13
Meld

Callergi-Coudenhove ofzo. Opxettelijk plan om van Europeanen negroide-middenoosterse-aziaten te maken zoals de egyptische voetvolk was. Zogenaamd in naam van de vrede. Dat hele vluchtelingengedoe was dus vooropgezet.

5 Tegenlicht    
6 maanden geleden door Tegenlicht
17
Meld

Baudet heeft gewoon gelijk maar dat willen de tere overgevoelige linkse consensus-zieltjes niets van horen!
Vergelijk de filmbeelden uit de jaren '50, '60 en '70 eens met het straatbeeld van nu en je ziet hoe voortvarend de omvolking wordt voortgezet....!

6 CoolMemories    
6 maanden geleden door CoolMemories
14
Meld

@5 "....Dat hele vluchtelingengedoe was dus vooropgezet....."

Dat verklaard waarom Brussel twee seculiere, stabiele, moderne en relatief welvarende Arabische landen als Libië en Syrië aanviel en ontwrichtte en miloenen op de vlucht sloegen....! -en waarom de opstandelingen direct over zware wapens beschikte waarmee zij een full-scale oorlog konden ontketenen en daarbij financieel gesteund werden door Westerse regeringen waaronder Rutte....! - en hoe NGO's jarenlang ongestoord honderdduizenden vluchtelingen oppikten en naar Europa brachten....

7 CoolMemories    
6 maanden geleden door CoolMemories
13
Meld

@6
Als het alleen domheid van je is, dan kan ik het accepteren.
Maar ik verwacht dat je deze opruiende onzin hier neerzet in dienst van een buitenlandse. In dat geval hoop ik zo dat jij en al die andere smeerlappen hier ooit door de veiligheidsdiensten van je bed worden gelicht om je te verantwoorden voor de rechter!

8 Realisme graag!    
6 maanden geleden door Realisme graag!
5
Meld

"Ook onderzoeksjournalist Sam Gerrits heeft geen woorden voor de Tweet van Baudet. “De dood van 37 miljoen mensen aanwenden voor je eigen politieke doelen, in een tweet die volkomen uit leugens bestaat. Woorden schieten tekort.”

Maar als Macron ten overstaan van alle wereldleiders precies hetzelfde doet dan staat dezelfde hypocriete pers erbij te juichen.

9 greenmango    
6 maanden geleden door greenmango
11
Meld

@7 CoolMemories
Brussel??
Syrië was het gevolg van de Amerikaanse inval in Irak en de wapensteun van Saoedi Arabië, Israël en Turkije aan IS en Al Qaida.
Daarna werden Europese landen door de VS onder druk gezet om (civiele) steun te geven aan de Iraakse terroristen die ook 'even' de Syrische regering onder de voet wilden lopen question
Ook Libië was in de eerste plaats een Amerikaans project, waar een aantal Europese landen achteraan hobbelden question

10 Uit Den Haag    
6 maanden geleden door Uit Den Haag
17
Meld

Het Europa na de de WO1 vergelijken met het Europa van nu, lijkt me wel een tikkeltje overdreven! Vergelijking met Syrië van nu komt dichter in de buurt.

11 rEmco44    
6 maanden geleden door rEmco44
4
Meld

Wat een idioot ben je toch af en toe Thierry. Volledig misplaatst. Leer je morele kompas voor social media nu eens af te stellen. Bij dit soort zaken als deze herdenking ga je niet voor politiek gewin. Dom dom dom.

12 Gezond boerenverstand    
6 maanden geleden door Gezond boerenverstand
4
Meld

" “Wie de gedachtenis van WO I misbruikt voor xenofobe propaganda, moet zich schamen”, meent schrijver Jan Kuitenbrouwer. “Die honderd jaar sinds einde WO I zouden vreedzaam zijn verlopen als we verstoken waren gebleven van de nationalistische hersenschimmen die AH exploiteerde en waar jij ook achteraan loopt. Ga je mond spoelen.”"

Dus DAT is het verhaaltje waardoor ineens WOI zo in de belangstelling staat. Om nationalisme te verketteren. De rol van US wordt hierbij volledig uitgestuft. Dat zij die idiote herstelbetalingen aan Duitsland oplegden (hoezo hadden zij dat recht?), dat zij wereldwijd economische rampen veroorzaakten met de beurskrach in New York van 1929, dat zij gewoon Duitsland klein wilden krijgen als machtige concurrent op technisch gebied en Europa als economisch concurrent algemeen, dat alles wordt er niet bij vermeld, de Duitser is weer eens de duivel wiens schuld alles is.

13 Wendel    
6 maanden geleden door Wendel
9
Meld

Intellectueel van den Aldi.

14 Drs. Mezun    
6 maanden geleden door Drs. Mezun
5
Meld

@4 "...Zelfdestructie is de natuur eigen...."

Klopt, voorbij een bepaald virtueel punt slaat eigenliefde om in zelfhaat en kan men niet anders meer dan door blijven gaan met zelfvernietiging. Onze zwakzinnige politieke leiders (Timmermanss, Merkel, Rutte, Macron enz.) rusten niet voordat de hele westerse beschaving met alle moeizaam verworven waarden, rechten en vrijheden terug gevallen is in de primordiale islamitische middeleeuwen. Zij sommeren de vrije en ontwikkelde burgers afstand te doen van hun identiteit en geschiedenis. De mensenrechten die ooit ontworpen waren om de burgers te beschermen gelden nu alleen nog als emancipatiemiddel voor alle randgroepen, gender-benderende seksualitieten en religieuze massa's

15 CoolMemories    
6 maanden geleden door CoolMemories
4
Meld

Thierry Baudet moet zich hoognodig na laten kijken.

16 jantje van leiden    
6 maanden geleden door jantje van leiden
4
Meld

@10 "...Daarna werden Europese landen door de VS onder druk gezet om (civiele) steun te geven aan de Iraakse terroristen die ook 'even' de Syrische regering onder de voet wilden lopen.
Ook Libië was in de eerste plaats een Amerikaans project, waar een aantal Europese landen achteraan hobbelden..."

Klopt, maar Washington en Brussel waren eensgezind als het ging om Khadaffi en Assad te verwijderen, Verhofstadt drong aan op leveren van raketsystemen aan de jihadisten en Rutte doneerde 53 miljoen aan hen. Merkel zorgde voor de open grenzen en Soros voor de logistiek van immigrantenopvang.
Nu Trump president is en niet meer meedoet aan globalistische oorlogvoering staat Brussel er alleen voor.

17 CoolMemories    
6 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

* Verwijderd door de redactie *

18 Realisme graag!    
6 maanden geleden door Realisme graag!

@12 "...Bij dit soort zaken als deze herdenking ga je niet voor politiek gewin. Dom dom dom. …"

Nou, de hele gevestigde politieke elite staat vooraan om het nationalisme te veroordelen (en indirect dus Trump probeert te blamen en miljoenen gesneuvelde soldaten postuum tot idioot te verklaren) terwijl het juist politiek, bankiers en fakemedia waren die deze oorlog 4 jaar lang in stand konden houden.....dezelfde kliek die nu nog steeds regeert!

Waarom het net nationalisme diskwalificeren terwijl men weet dat miljoenen voor 'het vaderland' sneuvelden....?! Het eigen belang van Macron & co moet wel erg groot zijn om de eerste wereldoorlog te gebruiken om de huidige dreiging van nationalisme te bezweren....

19 CoolMemories    
6 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@9 "...Maar als Macron ten overstaan van alle wereldleiders precies hetzelfde doet dan staat dezelfde hypocriete pers erbij te juichen...."

Door hun blinde vlek hebben de media niet eens door dat ze subjektief, partijdig en dus fake-media zijn...!

20 CoolMemories    
6 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@12 "...Bij dit soort zaken als deze herdenking ga je niet voor politiek gewin. …"

Alleen Macron, Merkel en Timmermans mogen dat...?

Net als bij die door hen zelf, door oorlog en massa-immigratie mogelijk gemaakte terroristische aanslagen wanneer ze in stille tochten nog maar weer eens benadrukken hoe belangrijk Brussel en eensgezindheid zijn.

Het globalistische mes snijdt aan twee kanten!

21 CoolMemories    
6 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@8 Wat is er dan zo opruiend aan @6 ? En hoe zou dat ooit voor een veiligheidsdienst reden zijn om iemand van het bed te lichten?

22 xtremy    
6 maanden geleden door xtremy
5
Meld

@9 "... Maar als Macron ten overstaan van alle wereldleiders precies hetzelfde doet dan staat dezelfde hypocriete pers erbij te juichen. ..."

Dat viel mij ook al op.
Het meten met twee maten viert weer hoogtij bij de hypocrieten.

23 xtremy    
6 maanden geleden door xtremy
6
Meld

@18 Welk woordje klopt er dan niet in @17 ?

24 xtremy    
6 maanden geleden door xtremy
5
Meld

@21 : Cool, maak je niet ongerust, de politici die je noemt zijn niet mijn favoriete politici om het zo maar te zeggen. En die toespraak van Macron over nationalisme vond ik net zo misplaatst. Het morele kompas is bij velen kapot.

25 Gezond boerenverstand    
6 maanden geleden door Gezond boerenverstand
3
Meld

@24
Het hele stuk!

26 Realisme graag!    
6 maanden geleden door Realisme graag!
2
Meld

@26 Da's lekker makkelijk om je er zo vanaf te maken. Probeer het eens inhoudelijk.
Ik lees het later wel, als ik terug ben van leukere dingen doen.

27 xtremy    
6 maanden geleden door xtremy
6
Meld

@5

Of zo? U heeft er duidelijk niets, maar dan ook niets van begrepen.
Rechtstreeks napraten van de trollenfabriek.

28 E.Meel    
6 maanden geleden door E.Meel
5
Meld

@26
Nee, daar besteed ik mijn energie niet meer aan.
Jullie weten zelf ook wel dat dit kunstig in elkaar gedraaide onzin is, ik heb wel wat beters te doen.

29 Realisme graag!    
6 maanden geleden door Realisme graag!
2
Meld

Grootschalig nationalisme is een eenrichtingsweg naar dood en verderf.

30 Gewoon een student    
6 maanden geleden door Gewoon een student
3
Meld

@30 Is het altijd geweest, zal het altijd zijn.

31 Criticaster    
6 maanden geleden door Criticaster
2
Meld

Die arme Thierry, helemaal van het padje, toegejuicht door mensen die ook de weg kwijt zijn.

32 PuurHagelslag    
6 maanden geleden door PuurHagelslag
2
Meld

@15

Ik lees zij, ik bedoel de natuur, gaat gewoon zijn gang, wanhopig proberen wij die te etiketteren.

33 Nerva    
6 maanden geleden door Nerva
0
Meld

@29 Had je dan misschien nog wel antwoord op @22 ?

34 xtremy    
6 maanden geleden door xtremy
0
Meld

@34
Ga je nu naar de bekende weg vragen?
Nogmaals ik heb wel wat beters te doen dan liegende trollen op de onzin van hun reactie wijzen, waarvan ze zelf ook heel goed op de hoogte zijn.

35 Realisme graag!    
6 maanden geleden door Realisme graag!
2
Meld

@28

Wat heb jij ervan begrepen dan?

36 Tegenlicht    
6 maanden geleden door Tegenlicht
1
Meld

@7

EU kan niet los worden gezien in de geopolitiek. Zij zijn altijd één met dat doorgerrotte criminele VS en Israel.

37 Tegenlicht    
6 maanden geleden door Tegenlicht
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Baudet heeft bij 'habe es nicht gewusst&...
De Forum voor Democratie-leider reageert op d...

1 dag geleden door NOS

Brexit Partij : EU opent onderzoek naar kwist...
Europees Parlementair quaestor dringt aan op...

15 uur geleden door Crannbuidhe

Congresleden VS mogen van rechter financi&eum...
De Amerikaanse president Donald Trump kan het...

1 dag geleden door Nu.nl

Kiezers zijn helemaal niet zo boos op de EU a...
Bijna alle politieke partijen spelen in hun c...

1 dag geleden door Mrs. K

( Video ) Baudet: ‘Dit vraaggesprek is...
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet i...

1 dag geleden door Moskowfiets


ADVERTENTIE


Laatste reacties
sockknitter
‘Wil Baudet straks ook de sharia invoeren?...
Het gaat niet over FvD, maar over Baudet, die...

minder dan een minuut geleden door sockknitter

Anti-Prut
Kind gooit steen naar flamingo, zoo moet dier...
@3 Soms knipper je met je ogen en er gebeurd ...

minder dan een minuut geleden door Anti-Prut

Weet geen naam
Kind gooit steen naar flamingo, zoo moet dier...
@3 Opvoeden wordt een steeds grotere zeldzaam...

1 minuut geleden door Weet geen naam

E.Meel
'Nederlanders hebben voldoende vertrouwen in ...
""Nivel, dat het onderzoek in opdracht van CB...

1 minuut geleden door E.Meel

morandi
Het concept 'ras' is een leugen...
@15Verschillende rassen...er bestaan ook bi...

1 minuut geleden door morandi

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig