politie stock
Volledig scherm
politie stock © ANP

Politie neemt dure auto's, chalets en hotel in beslag in groot witwasonderzoek, man uit Velp (42) opgepakt

VELP - Een 42-jarige man uit Velp is maandagochtend samen met drie anderen opgepakt op verdenking van witwassen. In het grote witwasonderzoek namen agenten achttien exclusieve auto's en oldtimers, twee chalets en een Duits hotel in beslag. 

10 reacties

  • Bartus

    5 jaar geleden
    Bertus1960, wat een domme redenering, dus als iemand overduidelijk onverklaarbaar gedrag vertoond en, naar later blijkt, de belasting flink ontduikt dan vind jij dat prima? En op een ander moment maar klagen zeker dat de voorzieningen achteruit hollen? Dat komt dan mede door dit soort figuren die niet hun steentje bijdragen aan de maatschappelijke lasten (lees belasting betalen). 
  • CV1

    5 jaar geleden
    Mijn idee!!!
  • Fred Schuit

    5 jaar geleden
    U begrijpt het niet helemaal geloof ik. Deze meneer steelt van de Staat, waarschijnlijk ook van anderen en indirect ook van u. En ook niet op beperkte schaal. U betaalt waarschijnlijk netjes belasting, ik denk niet dat deze meneer ook maar iets bijdraagt aan onze samenleving.
  • Frietje

    5 jaar geleden
    Dus jij vind het prima als je buren met illegaal geld allerlei spullen kopen? Wie weet waar dat geld vandaan komt. Kan van alles zijn tot hele erge dingen aan toe. Ik zou zoiets verdachts (een buurman met een straat aan dure auto's en een hotel, zonder werk) toch ook echt even melden. En ik zou hopen dat iedereen dat deed.
  • Wees

    5 jaar geleden
    Heel erg kort door de bocht. Op het moment dat bij u wordt ingebroken bent u ook blij als de buurman de politie waarschuwt. We willen met zijn allen dat criminelen worden aangepakt dus voor mij een prima actie.